Piilolinssien puhdistaminen (video)

Julkaistu: 2.2.2009 • Muokattu: 6.4.2021

Tällä FramesDirect.comin videolla opastetaan miten puhdistat piilolinssit ja säilöt ne oikein monikäyttöiseen piilolinssinesteeseen.

Piilolinssien huolellinen puhdistaminen on äärimmäisen tärkeää silmätulehdusriskin minimoimiseksi.

Lyhyt suomenkielinen referaatti videosta:

Piilolinssien puhdistamiseen sisältyy kolme vaihetta: hankaus, liotus ja säilytys.

    1. Hankaus - Piilolinssit tulee puhdistaa hankaamalla ennen kuin laitat piilolinssin silmään ja heti sen pois ottamisen jälkeen. Pese ensin kädet huolellisesti ei-kosteuttavalla saippualla. Aseta piilolinssi kämmenellesi ja kaada sen päälle muutama tippa monikäyttöistä piilolinssinestettä. Hankaa piilolinssiä kevyesti molemmin puolin etusormellasi 10-15 sekuntia. Hankaa linssiä hyvin kevyesti, koska liian aggressiivinen hankaus voi vahingoittaa linssiä.
    2. Säilytys - Kun olet puhdistanut piilolinssin hankaamalla molemmilta puolilta, aseta linssi piilolinssikoteloon ja täytä se kokonaan piilolinssinesteellä. Varmista, ettei linssi ole taittunut, jotta piilolinssineste pääsee vaikuttamaan sen kaikkiin osiin. Sulje kotelo tiukasti korkilla. Säilytä piilolinssikoteloa aina oikein päin, jotta piilolinssi on varmasti kosketuksissa piilolinssinesteen kanssa.
    3. Liotus - Kun puhdistetut piilolinssit ovat piilolinssinesteessä suljetussa piilolinssikotelossa, anna hoitonesteen vaikuttaa yön yli tai ohjeiden mukaan. Kun piilolinssineste on vaikuttanut tarvittavan ajan, linssien pitäisi olla puhtaat bakteereista, proteiineista ja liasta. Voit puhdistaa linssin vielä uudestaan ennen silmään laittamista.

Toista kohdat 1-3 toiselle linssille.

Katso myös:

Jaa ystävillesi:
  • Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.