SofLens daily disposable toric: hintavertailu

SofLens daily disposable toric

Vertaa tuotteen SofLens daily disposable toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens daily disposable toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 21.67 € myyjältä LensWay.

 • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
 • ComfortMoist-teknologia yhdistää ohuen linssin ja korkean kosteutustason.
 • Kertakäyttölinssien tarjoama korkea hygienia ja mukavuus.
 • Sopii erinomaisesti myös kuivista silmistä kärsiville käyttäjille
 • Vakaasti istuva linssi takaa tasaisen ja selkeän näön koko päivän ajaksi.

SofLens daily disposable toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaiton sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Se parantaa näöntarkkuutta - erityisesti yksityiskohtien ja kontrastien erottelukykyä sekä hämäränäköä.

Tämä linssi tarjoaa astigmatismista eli hajataitosta kärsiville terävän ja vakaan näöntarkkuuden sekä mukavan käyttömukavuuden koko päiväksi edulliseen hintaan. Siinä yhdistyvät terävä näkö, poikkeuksellinen mukavuus sekä kertakäyttölinssin tuoma helppous ja terveysvaikutukset.

Linssissä käytetään High Definition -optiikkaa auttamaan saavuttamaan poikkeuksellinen näönlaatu. Lisäksi linssin Lo-Torque -muotoilu auttaa pitäämään linssin vakaana käytön aikana. Kevyen käsittelyvärjäyksen ansiosta sopii myös uusille käyttäjille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä SofLens daily disposable toric -piilolinsseistä

Mitä eroa on SofLens daily disposable toric- ja SofLens Toric -linsseillä?

Sekä SofLens daily disposable toric- että SofLens Toric -piilolinssit on Bausch & Lombin valmistamat tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Tärkeimmät erot näiden kahden linssin välillä on se, että SofLens daily disposable toric on kertakäyttölinssi ja SofLens Toric kuukausilinssi. SofLens daily disposable toric -linssissä on hieman pidempi kaarevuus ja alhaisempi vesipitoisuus kuin SofLens Toric -kuukausilinsseissä.

Mitkä ovat SofLens daily disposable toric -linssien edut?

Näissä linsseissä on ainutlaatuinen muotoilu, mikä tekee niistä poikkeuksellisen helpot käyttää. Ne tarjoavat selkeän näön ja poikkeuksellista mukavuutta. Linssin muotoilu vähentää sfääristä aberraatiota. Lisäksi ne tarjoavat kertakäyttölinssien helppoutta: tuoreet, uudet linssit joka päivä ilman päivittäisiä hoitorutiineja.

Voinko ottaa torkut käyttäessäni SofLens daily disposable toric -linssejä?

Ei, SofLens daily disposable toric on kertakäyttölinssi, joka ei sovellu yön yli -käyttöön. Edes lyhyiden torkkujen ottaminen ei ole suositeltavaa, koska se voi johtaa silmätulehduksiin ja muihin kompliakaatioihin.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Brändi: SofLens. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 kpl/pkt. Voimakkuus: -9.00...0.00 D. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75. Akseli: 20-180. Materiaali: Hilafilcon B. Nestepitoisuus: 59 %. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla