SofLens daily disposable toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > SofLens daily disposable toric
Kuva tuotteesta SofLens daily disposable toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle SofLens daily disposable toric

Alta löydät tuotteen SofLens daily disposable toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 18.23 € myyjältä LensWay.

 • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
 • ComfortMoist-teknologia yhdistää ohuen linssin ja korkean kosteutustason.
 • Kertakäyttölinssien tarjoama korkea hygienia ja mukavuus.
 • Sopii erinomaisesti myös kuivista silmistä kärsiville käyttäjille
 • Vakaasti istuva linssi takaa tasaisen ja selkeän näön koko päivän ajaksi.

SofLens daily disposable toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaiton sekä hajataitteisuuden korjaamiseen. Se parantaa näöntarkkuutta - erityisesti yksityiskohtien ja kontrastien erottelukykyä sekä hämäränäköä.

Tämä linssi tarjoaa astigmatismista eli hajataitosta kärsiville terävän ja vakaan näöntarkkuuden sekä mukavan käyttömukavuuden koko päiväksi edulliseen hintaan. Siinä yhdistyvät terävä näkö, poikkeuksellinen mukavuus sekä kertakäyttölinssin tuoma helppous ja terveysvaikutukset.

Linssissä käytetään High Definition -optiikkaa auttamaan saavuttamaan poikkeuksellinen näönlaatu. Lisäksi linssin Lo-Torque -muotoilu auttaa pitäämään linssin vakaana käytön aikana. Kevyen käsittelyvärjäyksen ansiosta sopii myös uusille käyttäjille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä SofLens daily disposable toric -piilolinsseistä

Mitä eroa on SofLens daily disposable toric- ja SofLens Toric -linsseillä?

Sekä SofLens daily disposable toric- että SofLens Toric -piilolinssit on Bausch & Lombin valmistamat tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Tärkeimmät erot näiden kahden linssin välillä on se, että SofLens daily disposable toric on kertakäyttölinssi ja SofLens Toric kuukausilinssi. SofLens daily disposable toric -linssissä on hieman pidempi kaarevuus ja alhaisempi vesipitoisuus kuin SofLens Toric -kuukausilinsseissä.

Mitkä ovat SofLens daily disposable toric -linssien edut?

Näissä linsseissä on ainutlaatuinen muotoilu, mikä tekee niistä poikkeuksellisen helpot käyttää. Ne tarjoavat selkeän näön ja poikkeuksellista mukavuutta. Linssin muotoilu vähentää sfääristä aberraatiota. Lisäksi ne tarjoavat kertakäyttölinssien helppoutta: tuoreet, uudet linssit joka päivä ilman päivittäisiä hoitorutiineja.

Voinko ottaa torkut käyttäessäni SofLens daily disposable toric -linssejä?

Ei, SofLens daily disposable toric on kertakäyttölinssi, joka ei sovellu yön yli -käyttöön. Edes lyhyiden torkkujen ottaminen ei ole suositeltavaa, koska se voi johtaa silmätulehduksiin ja muihin kompliakaatioihin.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Brändi: SofLens. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 kpl/pkt. Voimakkuus: -9.00...0.00 D. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75. Akseli: 20-180. Materiaali: Hilafilcon B. Nestepitoisuus: 59 %. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta SofLens Toric

SofLens Toric

SofLens Toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tässä pehmeässä linssissä on ainutlaatuinen muotoilu,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision Toric

PureVision Toric

PureVision Toric on Bausch & Lombin valmistama kuukausi- tai ympärivuorokautinen toorinen linssi, joka on suunniteltu kauko- ja likitaitteisuuden sekä astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen....

alk. 43.20 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision2 HD for Astigmatism on Bausch & Lombin valmistama hajataittoa korjaava yötäpäiväälinssi. Linsseissä käytetään High Definition -optiikkaa, joka parantaa näöntarkkuutta ja hämäränäköä....

alk. 49.27 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.