Air Optix Night & Day Aqua hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Air Optix Night & Day Aqua
Kuva tuotteesta Air Optix Night & Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua on Alconin valmistama yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu käytettäväksi kuukauden ajan. Se on uusi versio suositusta Air Optix Night & Day -linssistä, jonka valmistus on jo lopetettu.

Air Optix Night & Day Aqua -linssi valmistetaan Lotrafilcon A -materiaalista, minkä ansiosta linssi päästää lävitseen happea jopa kuusi kertaa tavallisia piilolinssejä enemmän. Tämä takaa sarveiskalvon riittävän hapensaannin ja terveemmät silmät. Valmistajan mukaan näitä linssejä voi käyttää sekä päivittäin (laitetaan aamulla ja otetaan illalla pois) että jatkuvakäyttöisenä, jolloin niitä voidaan pitää myös nukkuessa korkeintaan 30 päivän ajan. Noudata aina optikkosi antamia määräyksiä linssin käyttöajoissa.

Huomaa, että näissä linsseissä on tavallista pienempi halkaisija (13,8 mm), joka sopii pienemmälle määrälle käyttäjistä, kuin useimmat muut yötäpäiväälinssit. On tärkeää sovittaa linssit optikolla ennen käyttöönottoa.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: Yötäpäivää-/kuukausilinssi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Halkaisija: 13.8. Kaarevuus: 8.4 ja 8.6. Materiaali: Lotrafilcon A. Nestepitoisuus: 24 %. Hapenläpäisykyky: 140 Dk/t. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Air Optix Night & Day Aqua hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix Night & Day Aqua hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 23.62 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.