Air Optix Night & Day Aqua hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Air Optix Night & Day Aqua
Kuva tuotteesta Air Optix Night & Day Aqua

Löydä edullisin hinta tuotteelle Air Optix Night & Day Aqua

Alta löydät tuotteen Air Optix Night & Day Aqua hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 23.62 € myyjältä LensWay.

Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssien edut:

  • Kuukausilinssit, jotka on suunniteltu jopa päivittäiseen käyttöön jopa 30 päiväksi ja 30 yöksi.
  • Voidaan käyttää myös nukkuessa optikon määräyksellä.
  • Erirräin hengittävät linssit sallivat hapen kulkeutua vapaasti silmiin.
  • Linssin sileä pintaa estää proteiinikertymiä ja saostumia.
  • Säilyttää korkean kosteustason pitäen silmät kosteutettuina ja terveinä.

Air Optix Night & Day Aqua on Alconin valmistama kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu käytettäväksi kuukauden ajan. Se on uusi versio suositusta Air Optix Night & Day -linssistä, jonka valmistus on lopetettu.

Air Optix Night & Day Aqua -linssi valmistetaan lotrafilcon A -materiaalista, minkä ansiosta linssi päästää lävitseen happea jopa kuusi kertaa tavallisia piilolinssejä enemmän. Tämä takaa sarveiskalvon riittävän hapensaannin ja terveemmät silmät. Valmistajan mukaan näitä linssejä voi käyttää sekä päivittäin (laitetaan aamulla ja otetaan illalla pois) että jatkuvakäyttöisenä, jolloin niitä voidaan pitää myös nukkuessa. Noudata aina optikkosi antamia määräyksiä linssin käyttöajoissa.

Huomaa, että näissä linsseissä on tavallista pienempi halkaisija (13,8 mm), joka sopii pienemmälle määrälle käyttäjistä, kuin useimmat muut yötäpäiväälinssit. On tärkeää sovittaa linssit optikolla ennen käyttöönottoa.

Tätä linssiä myydään myös nimellä Easyvision Monthly Aquaeyes.

Tuotetiedot

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: Yötäpäivää-/kuukausilinssi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Halkaisija: 13.8. Kaarevuus: 8.4 ja 8.6. Materiaali: Lotrafilcon A. Nestepitoisuus: 24 %. Hapenläpäisykyky: 140 Dk/t. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Air Optix Night & Day Aqua -piilolinsseistä

Onko Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei, Alcon jatkaa tämän piilolinssin valmistusta. Valmistaja keskeytti Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssien aiemmin väliaikaisesti pakkauksiin liittyvän lisenssiongelman vuoksi, mutta jatkaa niiden valmistusta ongelman ratkettua.

Miten pitkään voin käyttää Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssejä?

Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssejä voi käyttää jatkuvassa käytössä enintään 30 päivää ja 30 yötä. Huomaathan, että nämä linssit soveltuvat yön yli käyttöön vain optikon määräyksellä. Keskustele optikkosi silmillesi sopivasta käytöstä.

Onko Air Optix Night & Day Aqua -piilolinsseillä haittavaikutuksia?

Kliinisissä tutkimuksissa noin 3-5 % käyttäjistä kokee vähintään yhden sarveiskalvotulehduksen, johon voi liittyä lievästä voimakkaaseen kipua ja joka voi vaatia antibioottisten silmäsippojen käyttöä enintään viikon ajan. Muita vähemmän vakavia sivuvaikutuksia ovat sidekalvotulehdus, silmäluomien ärsytys ja epämukavuuden tunne, mukaan lukien kuivuus, lievä polte tai pistely.

Mikä on edullisempi vaihtoehto Air Optix Night & Day Aqua -linssille?

Joitakin Air Optix Night & Day Aqua -kuukausi-/yötäpäiväälinssille sopivia vaihtoehtoja ovat Air Optix Aqua, Bausch & Lomb Ultra, Biofinity, Air Optix plus HydraGlyde ja Proclear.

On tärkeää muistaa, että piilolinssimerkin vaihtaminen edellyttää aina uutta sovitusta optikolla. Keskustele optikkosi kanssa esimerkiksi näistä vaihtoehtoisista piilolinsseistä.

Mikä on SmartShield-teknologia?

SmartShield on Alconin patentoima teknologia, joka luo linssin pinnalle ultraohuen suojakerroksen minimoidakseen linssin pinnalla olevien silikoniatomien määrän. Tämä auttaa linssiä pysymään kosteana ja vastustamaan ärsyttäviä saostumia tarjoten jatkuvaa mukavuutta päivästä 1 päivään 30. Yksinkertaisesti sanottuna, SmartShield-teknologia auttaa pitämään linssit puhtaina ja mukavina koko käyttöjakson ajan.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.