Air Optix Night & Day Aqua: hintavertailu

Air Optix Night & Day Aqua

Vertaa tuotteen Air Optix Night & Day Aqua hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix Night & Day Aqua hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 24.99 € myyjältä Alensa.

Air Optix Night & Day Aqua: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

  • Kuukausilinssit, jotka on suunniteltu jopa päivittäiseen käyttöön jopa 30 päiväksi ja 30 yöksi.
  • Voidaan käyttää myös nukkuessa optikon määräyksellä.
  • Erittäin hengittävät linssit sallivat hapen kulkeutua vapaasti silmiin.
  • Linssin sileä pintaa estää proteiinikertymiä ja saostumia.
  • Säilyttää korkean kosteustason pitäen silmät kosteutettuina ja terveinä.

Tuotekuvaus

Alconin Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssit tarjoavat joustavuutta käyttöaikatauluihin ja ovat monien silmälääkärien suosittelema vaihtoehto potilaille, jotka haluavat käyttää piilolinssejä satunnaisesti myös nukkuessaan. Markkinoiden hengittävimmästä linssimateriaalista valmistetut Air Optix Night & Day Aqua -linssit läpäisevät enemmän happea kuin mikään toinen pehmeä piilolinssi.

Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssit ovat kuukausilinssit, jota voidaan käyttää päiväkäytössä tai jatkuvakäyttöisesti ns. yötäpäivää jopa 30 päivän ajan. Kaikki eivät voi kuitenkaan käyttää näitä piilolinssejä jatkuvakäyttöisenä, joten on tärkeää keskustella näönhuollon asiantuntijan kanssa juuri sinun silmillesi sopivista käyttöajoista.

Nämä vallankumoukselliset piilolinssit pysyvät mukavina pidempään, koska ne on valmistettu erittäin hengittävästä lotrafilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista. Tämän materiaalin ansiosta linssin läpi pääsee jatkuvasti virtaamaan runsaasti happea, jotta silmät näyttävät valkoisilta ja terveiltä.

Air Optix Night & Day Aqua -piilolinsseissä on myös Alconin innovatiivinen SmartShield-teknologia, joka luo linssin pinnalle erittäin ohuen suojakerroksen. Tämä kerros suojaa linssiä silmiä ärsyttäviltä proteiineilta ja lipideiltä, sekä mahdollistaa kyynelten tasaisen leviämisen tasaisesti linssin yli. Tämä edistää kosteuden säilymistä ja edistää linssien käyttömukavuutta.

Kenelle ne sopivat?

Air Optix Night & Day Aqua voivat olla loistava vaihtoehto:

  • Kiireisille ammattilaisille, jotka kaipaavat joustavuutta nähdä tarkasti milloin tahansa
  • Äideille, joilla on pieniä lapsia, ja jotka haluavat nähdä selvästi koko yön
  • Henkilöille, joilla on arvaamattomat työajat ja jotka tarvitsevat välittömän näöntarkkuuden herättyään
  • Säännölliset matkailijat, jotka kaipaavat vähemmän vaivaa piilolinssien kanssa
  • Heille, joilla on tapana ottaa päiväunia tai nukahtaa vahingossa illalla piilolinssit silmissä

Taloudellisessa mielessä Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssit sopivat myös heille, jotka käyttävät mieluummin jatkuvassa käytössä edullisempia kuukausilinssejä, mutta kaipaavat samalla kertakäyttölinssien helppoutta ja vapautta hoitorutiineista.

Jos siis kaipaat piilolinssejä, jotka toimivat kiireisen aikataulusi kanssa, keskustele optikkosi kanssa Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssien kokeilemisesta. Huomaa, että näillä linsseillä on tavallista pienempi halkaisija (13,8 mm), joka sopii pienemmälle määrälle käyttäjistä kuin useimmat muut yötäpäiväälinssit.

Tätä linssiä myydään myös nimellä Easyvision Aspheric, Easyvision Monthly Aquaeyes ja Easyvision Yötäpäiväälinssi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi sfäärinen kuukausilinssi/yötäpäiväälinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,6 mm
Halkaisija 13,8 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon A
Vesipitoisuus 24 %
Hapen läpäisevyys 175 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei, Alcon jatkaa tämän piilolinssin valmistusta. Valmistaja keskeytti Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssien aiemmin väliaikaisesti pakkauksiin liittyvän lisenssiongelman vuoksi, mutta jatkaa tuotantoa ongelman ratkettua. Tällä voi tosin olla vaikutuksia saatavuuteen rajoitetun ajan.

Miten pitkään voin käyttää Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssejä?

Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssejä voi käyttää jatkuvassa käytössä enintään 30 päivää ja 30 yötä. Huomaathan, että nämä linssit soveltuvat yön yli käyttöön vain optikon määräyksellä. Keskustele optikkosi kanssa sinun silmillesi sopivista käyttöajoista.

Voinko käyttää Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssejä pidempään kuin kuukauden jos en pidä niitä joka päivä?

Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssit voidaan hyväksyä jatkuvaan käyttöön jopa 30 päiväksi ja 30 yöksi peräkkäin. Vaikka et käyttäisi piilareita joka päivä, on tärkeää noudattaa valmistajan suosittelemaa vaihtoväliä, joka on korkeintaan yksi kuukausi pakkauksen avaamisesta. Tämä johtuu siitä, että piilolinssien materiaali ja pintakäsittely alkavat menettämään ominaisuuksiaan heti, kun linssit on otettu käyttöön.

Suositellun vaihtovälin venyttäminen voi lisätä silmätulehdusten ja muiden silmäkomplikaatioiden riskiä, sillä linssien pinta kerää proteiineja, mikrobeja ja muita epäpuhtauksia, jotka eivät välttämättä puhdistu täysin. On suositeltavaa vaihtaa linssit uusiin kuukauden jälkeen niiden käyttöönotosta riippumatta siitä, kuinka monta päivää niitä on käytetty, ja noudattaa aina silmälääkärin tai optikon ohjeita ja määräyksiä piilolinssien turvallisessa käytössä.

Onko Air Optix Night & Day Aqua -piilolinsseillä haittavaikutuksia?

Kliinisissä tutkimuksissa noin 3-5 % käyttäjistä kokee vähintään yhden sarveiskalvotulehduksen, johon voi liittyä lievästä voimakkaaseen kipua ja joka voi vaatia antibioottisten silmätippojen käyttöä enintään viikon ajan. Muita vähemmän vakavia sivuvaikutuksia ovat sidekalvotulehdus, silmäluomien ärsytys ja epämukavuuden tunne, mukaan lukien kuivuus, lievä polte tai pistely.

Mikä on edullisempi vaihtoehto Air Optix Night & Day Aqua -linssille?

Joitakin Air Optix Night & Day Aqua -kuukausi-/yötäpäiväälinssille sopivia vaihtoehtoja ovat Air Optix Aqua, Bausch & Lomb Ultra, Biofinity, Air Optix plus HydraGlyde ja Proclear sphere.

On tärkeää muistaa, että piilolinssimerkin vaihtaminen edellyttää aina uutta sovitusta optikolla. Keskustele optikkosi kanssa esimerkiksi näistä vaihtoehtoisista piilolinsseistä.

Mikä on SmartShield-teknologia?

SmartShield on Alconin patentoima teknologia, joka luo linssin pinnalle ultraohuen suojakerroksen minimoidakseen linssin pinnalla olevien silikoniatomien määrän. Tämä auttaa linssiä pysymään kosteana ja vastustamaan ärsyttäviä saostumia tarjoten jatkuvaa mukavuutta päivästä 1 päivään 30. Yksinkertaisesti sanottuna, SmartShield-teknologia auttaa pitämään linssit puhtaina ja mukavina koko käyttöjakson ajan.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla