Mister Spex - Euroopan suurin optikkoketju

Mister Spex

Mister Spex on joulukuussa 2007 perustettu optisen alan verkkokauppa, joka myy silmälaseja, aurinkolaseja, piilolinssejä ja piilolinssien hoitotarvikkeita noin kymmenessä eri kielille lokalisoiduissa verkkokaupassaan, mukaan lukien Itävallassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Alankomaissa ja Sveitsissä. Mister Spex AG on Saksan ja koko Euroopan suurin optikkoketju. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Berliinissä, Saksassa.

Vuosina 2013 ja 2015 Mister Spex osti ruotsalaiset Lensstoren ja Loveyewearin sekä norjalaisen Lensitin laajentaen yritysostoilla samalla toimintaansa Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan.  Suomessa yrityksen toimintaa pyöritetään Nordic Eyewear AB:n Suomen sivuliikkeen alla, jonka suomenkielinen verkkokauppa sijaitsee osoitteessa misterspex.fi.

Yritys pyrkii toiminnassaan monikanavaiseen asiakaskokemukseen, mikä tarkoittaa, että esimerkiksi Saksassa, Ruotsissa ja Itävallassa yritys toimii yhteistyössä satojen optikkoliikkeiden kanssa, jotka tekevät sille muun muassa näöntarkastuksia ja silmälasisovituksia. Suomessa yrityksellä ei tietääksemme ole partnerioptikkoja.

Vuonna 2021 Mister Spexin yhtiömuoto muuttui rajavastuuyhtiöstä julkiseksi osakeyhtiöksi (AG), jolla yhtiö valmistelee mahdollista pörssiin listautumista.

Kuvakaappaus misterspex.fi-verkkokaupasta 7/2021

Piilolinssejä, silmälaseja ja aurinkolaseja

Suomessa Mister Spex myy silmälaseja, aurinkolaseja, piilolinssejä ja piilolinssien hoitotuotteita. Piilolinsseissä sen valikoimiin kuuluvat kertakäyttö-, viikko-, kuukausi- ja yötäpäiväälinssit kaikilta johtavien valmistajien tutuilta tuotemerkeiltä, mukaan lukien Acuvue, Air Optix, Biofinity, Biomedics ja Dailies.

Tuttujen merkkien lisäksi Mister Spexillä on oma TrueLens-brändinsä, johon kuuluu kertakäyttö- ja kuukausilinssejä sekä toorisia ja moniteholinssejä. TrueLens-linsseistä on saatavilla kolmea eri versiota: Comfort, Premium ja Platinum. Vaikka verkkokauppa myy omia TrueLens-piilolinssejään erittäin edullisesti on nämäkin linssit sovitettava optikolla ennen käyttöä, jotta voidaan varmistaa, että linssit ovat silmillesi varmasti turvalliset.

Piilolinssien osalta voimme todeta, ettei Mister Spex näytä juurikaan panostavan piilolinssimyyntiin Suomessa. Osoituksena siitä yritys ei ole enää vuosiin halunnut tai kyennyt toimittamaan meille piilolinssien hintatietoja, jotta voisimme näyttää ne piilolinssien hintavertailussamme.

Sen sijaan, Mister Spex näyttää investoivan Suomessa silmälasien ja aurinkolasien markkinointiin. Tätä kirjoittaessa sen verkkokaupasta löytyy yli 7 400 silmälasi- ja yli 5 700 aurinkolasimallia.

Näillä liiketoiminta-alueilla Mister Spexin kilpailijoita ovat mm. Lenson, LensWay ja Alensa.

Silmälasien ilmainen kotisovitus

Silmälaseissa Mister Spex tarjoaa ilmaisen kotisovituksen, mikä tarkoittaa, että voit valita verkkokaupasta neljät kehykset ja tilata ne maksutta sovitettavaksi ennen ostopäätöstä. Voit kokeilla kehyksiä rauhassa 7 päivän ajan, kysyä ystävien ja perheenjäsenten mielipiteitä, sekä ottaa loputtoman määrän selfieitä tehdäksesi oikean päätöksen.

Kotisovitettavat kehykset ovat käytössäsi 7 päivää paketin saapumisesta ja kehykset on helppo palauttaa maksutta palautustarran avulla lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Ellet löydä mieleisiä kehyksiä ensimmäisellä kerralla, voit tilata aina uudet neljä paria sovitettavaksi.

Kun olet tehnyt päätöksen, voit tehdä tilauksen Mister Spexin verkkokaupassa voimassaolevalla silmälasireseptillä. Saat uudet silmälasisi kotiisi 5-14 arkipäivässä, kun kehyksiin on asennettu linssit ja niihin on tehty laatutarkistus.

Jos tulet kuitenkin katumapäälle, sinulla on aina 30 päivän palautusoikeus, joka koskee poikkeuksellisesti myös reseptisilmälaseja. Edellytyksenä on, että tuote on palautettaessa alkuperäiskunnossa.

Mister Spex kotisovitus

Aurinkolasit netistä myös vahvuuksilla

Mister Spexin verkkokaupasta löytyy erittäin laaja valikoima aurinkolaseja miehille ja naisille. Sopivaa mallia on helppo etsiä suodattimilla, joilla tuotevalikoimaa on mahdollista rajata esimerkiksi kehysten leveyden, muodon, kehysten näkyvyyden, kasvojen muodon, tuotemerkkien, kehysten ja linssien värin, materiaalin ja hinnan perusteella.

Tarjolla on esimerkiksi kapeille, leveille, soikeille, pyöreille, sydämenmuotoisille tai kulmikkaille kasvoille kasvoille sopivia suorakulmaisia, neliönmallisia, pyöreitä, Wayfarer- tai Aviator-aurinkolaseja puoli- tai kokokehyksellä tai ilman kokonaan kehystä, jotka on valmistettu alumiinista, metallista, muovista tai titaanista.

Valikoimissa olevia premium-tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Ray-Ban, adidas, BOSS, Calvin Klein, Converse, Diesel, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Esprit, Gucci, Oakley, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Versace ja monet muut.

Aurinkolasien hinnat vaihtelevat 44,95 eurosta aina lähes tuhannen euron reseptilaseihin.

Alennuskoodit ja kampanjat

Mister Spexille on hyvin harvoin tarjolla alennuskoodeja ja kampanjoita, joiden aikana voit saada esimerkiksi 10-15 prosenttia alennusta jonkin tietyn tuoteryhmän tuotteista (aurinkolasit, silmälasit tai piilolinssit).

Onko Mister Spex luotettava nettikauppa?

Kuten todettua, Mister Spex on Euroopan suurin optisen alan verkkokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 2007 lähtien. Tänä päivänä se palvelee noin kymmenessä Euroopan maassa.

Yrityksen suomenkielinen misterspex.fi-verkkokauppa on saanut asiakkaiden käyttökokemuksia keräävässä TrustPilot-palvelussa erinomaisen arvosanan 4,5/5 perustuen tällä hetkellä yli 370 arvosteluun. Liki 90 % käyttäjäkokemuksista on positiivisia.Palvelussa se on saanut ruusuja muun muassa valikoimastaan, toimitusten nopeudesta ja ostamisen helppoudesta.

Risuja se on saanut esimerkiksi huonosta asiakaspalvelusta, vääristä toimituksista sekä tilausten ja peruutuksen yhteydessä tapahtuvien rahanpalautusten viivästymisistä.

Plussat ja miinukset

+ Luotettava ja selkeä piilolinssikauppa
+ Yleensä nopeat toimitukset
- Ei tarjoa piilolinssien hintatietoja
- Toimitusepävarmuudet
- Asiakaspalvelu saanut huonoa palautetta

Yhteystiedot

Mister Spex SE
Greifswalder Str. 156
10409 Berlin
SAKSA

Palautusosoite:

Mister Spex Suomi
PL 9200
00002 Helsinki

Puh. 09-2311 3508
E-Mail: support@misterspex.fi

Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 10-17.

www.misterspex.fi

Toivotamme onnistuneita piilariostoksia Mister Spexillä!

Kuvat: misterspex.fi

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.