FreshLook ONE-DAY – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen FreshLook ONE-DAY hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.90 € myyjältä Shopping4net.

FreshLook ONE-DAY on Alconin valmistama värillinen kertakäyttölinssi, joka korostaa silmien luonnollista väriä. Optisesti se on sama linssi kuin Focus Dailies, joten jos olet käyttänyt niitä aikaisemmin, et tarvitse uutta sovitusta optikolla. Tätä linssiä on saatavana sekä vahvuuksilla että ilman ja neljänä eri värinä: harmaa, sininen, vihreä ja pähkinänruskea.

FreshLook ONE-DAY on läpikuultava ns. enhancer-linssi, toisin sanoen sen avulla et voi muuttaa silmiesi omaa väriä, vaan korostamaan sitä. Lopullinen väritulos riippuu silmien luonnollisesta väristä.

Lightstream-teknologian ansiosta nämä linssit ovat erittäin ohuet ja mukavat käyttää. Linssin ulkoreunalla oleva rengas saa silmäsi näyttämään suuruutta ja tuovat syvyyttä katseeseesi.

Tämä linssi on kertakäyttöinen, mikä tarkoittaa, että linssit hävitetään jokaisen käyttökerran jälkeen. Kertakäyttölinssejä käytettäessä niiden pinnoille ei ehdi yhtä paljon proteiineja, pölyä ja muita epäpuhtauksia, joten silmät pysyvät terveinä. Näitä linssejä ei voi käyttää nukkuessa.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: värillinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 10 linssiä/pkt. Voimakkuus: -6.00...+0.00 (myös ilman vahvuutta). Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.