FreshLook ONE-DAY hintavertailu

Kuva tuotteesta FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY on Alconin valmistama värillinen kertakäyttölinssi, joka korostaa silmien luonnollista väriä. Optisesti se on sama linssi kuin Focus Dailies, joten jos olet käyttänyt niitä aikaisemmin, et tarvitse uutta sovitusta optikolla. Tätä linssiä on saatavana sekä vahvuuksilla että ilman ja neljänä eri värinä: harmaa, sininen, vihreä ja pähkinänruskea.

FreshLook ONE-DAY on läpikuultava ns. enhancer-linssi, toisin sanoen sen avulla et voi muuttaa silmiesi omaa väriä, vaan korostamaan sitä. Lopullinen väritulos riippuu silmien luonnollisesta väristä.

Lightstream-teknologian ansiosta nämä linssit ovat erittäin ohuet ja mukavat käyttää. Linssin ulkoreunalla oleva rengas saa silmäsi näyttämään suuruutta ja tuovat syvyyttä katseeseesi.

Tämä linssi on kertakäyttöinen, mikä tarkoittaa, että linssit hävitetään jokaisen käyttökerran jälkeen. Kertakäyttölinssejä käytettäessä niiden pinnoille ei ehdi yhtä paljon proteiineja, pölyä ja muita epäpuhtauksia, joten silmät pysyvät terveinä. Näitä linssejä ei voi käyttää nukkuessa.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: värillinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 10 linssiä/pkt. Voimakkuus: -6.00...+0.00 (myös ilman vahvuutta). Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 13.8. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen FreshLook ONE-DAY hintoja

Alta löydät tuotteen FreshLook ONE-DAY hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 12.53 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka peittää tehokkaasti silmien luonnollisen värin. Tämä on täysinpeittävä opaque-linssi, joka on saatavilla sekä vahvuuksilla...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Colors

FreshLook Colors

FreshLook Colors on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu muuttamaan silmien luonnollista väriä. Linssiä on saatavana sekä vahvuuksilla että ilman kuutena eri värivaihtoehtona:...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions on Alconin valmistama värillinen kuukauslinssi, joka on tarkoitettu vahvistamaan silmien omaa luonnollista väriä tai muuttamaan niiden värisävyä. Tämän vuoksi linssi antaa...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.