Air Optix -piilolinssit edullisesti netistä

Air Optix -piilolinssit edullisesti netistä.

Air Optix on Alconin tuottama piilolinssien tuoteperhe, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille erinomaista mukavuutta ja laatua. Nämä pehmeät piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista, mikä mahdollistaa korkean hapenläpäisevyyden ja parantaa näin silmien terveyttä ja käyttömukavuutta. Air Optix -tuoteperhe kattaa laajan valikoiman piilolinssejä, jotka on suunnattu erilaisiin käyttäjätarpeisiin, aina päivittäisestä käytöstä jopa ympärivuorokautiseen käyttöön. Valikoimassa on myös värillisiä linssejä, jotka mahdollistavat ulkonäön muokkaamisen samalla kun ne tarjoavat visuaalista selkeyttä ja mukavuutta.

Tämä monipuolisuus tekee Air Optix -piilolinsseistä erinomaisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden elää aktiivista ja dynaamista elämää ilman, että näkökyvyn korjaaminen muodostuisi esteeksi. Käyttäjät voivat nauttia kristallinkirkkaasta näöstä ja poikkeuksellisesta mukavuudesta koko päivän, joka päivä, Air Optix -piilolinssien avulla.

Kaikki Air Optix -piilolinssit

Piilari.infosta löydät kaikki markkinoilla olevat Air Optix -piilolinssit ja vertailet helposti niiden hinnat useissa verkkokaupoissa.

Air Optix Aqua
alk. 16.59 €
Vertaa hintoja

Tietoa Air Optix -piilolinsseistä

Air Optix -brändin piilolinssejä valmistaa Alcon, maailman johtava lääkinnällisten laitteiden ja silmienhoitolaitteiden valmistaja, joka on perustettu vuonna 1945. Valmistajan mukaan Air Optix -piilolinssien avulla voit keskittyä elämääsi, et piilolinsseihisi. Sen Air Optix -piilolinssit tarjoavat selkeän näön ja tasaista mukavuutta. Lisäksi niiden kuukauden vaihtoväli on helppo muistaa.

Air Optix -tuotemerkki on hengittävien silikonihydrogeelipiilolinssien perhe, joka on suunniteltu korjaamaan erilaisia silmien taittovirheitä.

 • Night & Day – tuli markkinoille 2001 (Ciba Vision); ensimmäiset silikonihydrogeelipiilolinssit, jotka hyväksytty jopa 30 päivän jatkuvaan käyttöön
 • O2Optix – tuli markkinoille 2004 (Ciba Vision); uudelleenbrändättiin myöhemmin Air Optix -tuotteeksi
 • Air Optix for Astigmatism – tuli markkinoille 2007; astigmatismin korjaamiseen
 • Air Optix Aqua – tuli markkinoille 2008; saatavana myös monitehoisina
 • Air Optix Night & Day – tuli markkinoille 2009; hyväksytty jopa 30 päivän jatkuvaan käyttöön
 • Alcon ja Ciba Vision fuusioituvat johtavaksi silmäterveysyhtiöksi
 • Air Optix Colors – tuli markkinoille vuonna 2014; saatavana näönkorjauksella ja ilman
 • Air Optix plus HydraGlyde – tuli markkinoille 2016; saatavana astigmatismiin ja presbyopiaan
Air Optix -tuoteperheeseen kuuluu kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajaitaitteisuuden korjaamiseen.

Air Optix -tuoteperheeseen kuuluu kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajaitaittoisuuden sekä ikänäön korjaamiseen.

Miksi valita Air Optix?

Air Optix -tuotemerkin piilolinssit ovat ainutlaatuiset silikonihydrogeelistä valmistettujen pehmeiden piilolinssien joukossa niiden SmartShield-teknologian ansiosta. Se on patentoitu, erittäin ohut pintakerros, joka ehkäisee kerrostumia koko kuukauden käyttöjakson ajan. Suojaava SmartShield auttaa myös pitämään linssin pinnan kosteutettuna, mikä takaa miellyttävän piilolinssien käyttökokemuksen.

Toinen Air Optix -piilolinssien merkittävä etu on niiden hengittävyys. Ne päästävät lävitseen happea silmiin jopa viisi kertaa enemmän kuin muut markkinoilla olevat silikonihydrogeelilinssit. Sarveiskalvon riittävä hapensaanti on olennainen silmien terveyden kannalta ja voi vähentää merkittävästi piilolinssien käytöstä johtuvia riskejä, kuten hypoksiaa, jossa sarveiskalvo ei saa tarpeeksi happea. Tämä voi johtaa näön hämärtymiseen, punaisiin silmiin ja muihin epämukaviin oireisiin, jotka voivat vaikuttaa sekä piilolinssien käyttömukavuuteen että silmien terveyteen pidemmällä aikavälillä.

Air Optix -linssien erinomainen hapenläpäisykyky tekee niistä sopivat monille piilolinssien käyttäjille sekä päivä- että yön yli -käyttöön, mikä tarkoittaa, että joitakin Air Optix -piilolinssejä voidaan käyttää silmälääkärin tai optikon määräyksellä myös nukkuessa. Itse asiassa, Air Optix Colors -piilolinssejä lukuunottamatta, kaikki muut Air Optix -linssit voidaan hyväksyä myös yötäpäivääkäyttöön.

Lisäksi, kaikilla Air Optix -piilolinsseillä on 30 päivän vaihtoväli, joka on monien piilolinssien käyttäjien mukaan kätevä ja helppo muistaa.

Kenen kannattaa valita Air Optix?

Air Optix -piilolinssit ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden erinomaiseen näöntarkkuuteen. Tässä muutamia syitä, miksi ne saattavat olla oikea valinta juuri sinulle:

 1. Kärsit muiden linssien aiheuttamasta epämukavuudesta: Jos olet kokenut muiden piilolinssien käytön epämukavana, Air Optix -linssien silikonihydrogeelimateriaali ja optimaalinen vesipitoisuus takaavat, että linssit pysyvät mukavina ja kosteina.
 2. Tavoittelet visuaalista selkeyttä: Jos sinulla on myopiaa, hyperopiaa, presbyopiaa tai astigmatismia, nämä linssit tarjoavat kristallinkirkkaan näön ilman silmälaseja, moniteholaseja tai lukulaseja.
 3. Elät aktiivista elämää: Olitpa urheilija, matkustelija tai muuten vain paljon liikkeellä, näiden linssien erinomainen hengittävyys tukee pidennettyä käyttöä.
 4. Nukahdat joskus linssejä käyttäen: Jos taipumus nukahtaa silmälasit silmillä on tuttua, jotkut Air Optix -linssit on hyväksytty ympärivuorokautiseen käyttöön, mutta varmista tämä aina optikoltasi ennen käyttöä.
 5. Tavoittelet luonnollista kauneutta: Voit myös parantaa ulkonäköäsi heidän värillisten linssiensä avulla, jotka tarjoavat luonnollisen, kauniin ilmeen ilman mukavuuden uhraamista.

Mitä piilolinssien käyttäjät ovat mieltä Air Optix -piilolinsseistä

Tässä vain muutamia poimintoja yhteistyökumppaniemme verkkosivuilla julkaistuista kokemuksista Air Optix -piilareista:

Esimerkiksi nimimerkki Linus kertoo kehuu Air Optix Aqua -piilolinssejä "loistavaksi tuotteeksi" ja antavansa sille täydet viisi tähteä. Kuitenkin osa käyttäjistä, kuten nimimerkki Karoliina, kertoo joutuvansa turvautumaan näiden linssien kanssa kosteuttaviin silmätippoihin, erityisesti talvella.

Nimimerkki Janne kertoo testanneen Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssejä ensimmäistä kertaa ja havainneensa "huomattavan eron hapenläpäisyssä". Lisäksi käyttäjä on pannut merkille, etteivät linssit kuivu "kovassakaan käytössä". Anonyymi käyttäjä on kommentoinut niiden olevan "mukavat linssit päivittäiseen käyttöön".

Nimimerkki Kristiina pitää Air Optix Night & Day -piilolinssejä "tosi edullisina piilolinsseinä jatkuvaan käyttöön" ja kertoo olleensa niihin oikein tyytyväinen. Nimimerkki Jonna pitää samoja kuukausi-/yötäpäiväälinssejä "pehmeinä, hyvin hengittävinä ja mukavan tuntuisina linsseinä". Sami puolestaan kertoo Air Optix Night & Dayn olevan "kaikista sopivimmat yötäpäiväälinssit", joita hän on kokeillut.

Astigmatismista eli hajataittoisuudesta kärsivät käyttäjät ovat kommentoineet Air Optix for Astigmatism -piilolinssejä. Esimerkiksi nimimerkki Merja kertoo pitävänsä näitä piilolinssejä "luottotuotteena", jota hän on käyttänyt jo vuosia. Käyttäjän mukaan Air Optix for Astigmatism -linssit "pitää silmät hyvin kosteutettuina ja näön terävänä". Käyttäjän Minna mukaan brändin vaihdon jälkeen "kesti ensin muutaman päivän tottua uusiin linsseihin, mutta sen jälkeen ne ovat olleet mahtavat käytössä". Minna päättää kokemuksensa sanoihin "Ei enää sumeaa näköä". Käyttäjä Ronja on käyttänyt näitä toorisia linssejä jo useamman vuoden. Hän kertoo välillä tarvitsevansa silmätippoja erityisesti talvella, mutta kesällä niiden käyttö on mukavampaa.

Presbyopiasta eli ikänäöstä kärsivät käyttäjät ovat myös jakaneet kokemuksiaan Air Optix -linsseistä. Esimerkiksi Raija K. kuvailee Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssejä sanoin: "Mahtava tuote, en voi kehua liikaa." Käyttäjä jatkaa "Nämä ovat pelastaneet useassa tilanteessa. Esimerkiksi urheillessa en pysty käyttämään laseja, ja ilman näitä en näkisi mitään." Myös nimimerkki Anu kehuu näitä monitehopiilolinssejä: "Mukavat piilolinssit. Olen kiitollinen monitehopiilolinsseistä! Mahtava keksintö."

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka valmistaa Air Optix -piilolinssit?

Air Optix -piilolinssit valmistaa Alcon, joka on yksi maailman johtavista silmänhoitotuotteiden valmistajista. Alcon tarjoaa laajan valikoiman piilolinssejä ja muita silmänhoitotuotteita, jotka parantavat näköä ja edistävät silmien terveyttä.

Ovatko Alconin piilolinssit samoja kuin Ciba Visionin?

Kyllä, viitattaessa eri valmistajiin Alconin ja Ciba Visionin piilolinssitovat samoja tuotteita. Kun Novartis osti Alconin vuonna 2010, se yhdisti sen omien silmänhoitobrändiensä, mukaan lukien Ciba Visionin, kanssa luodakseen uuden, vahvistetun Alcon-liiketoimintayksikön. Fuusion myötä Ciba Visionin tuotteet, mukaan lukien sen piilolinssit, tulivat osaksi Alconin tuotevalikoimaa.

Tästä syystä, kun puhumme Alconin piilolinsseistä nykyään, viittaamme samoihin tuotteisiin, joita aikaisemmin markkinoitiin Ciba Visionin nimellä. Novartiksen strategiana oli yhdistää osaamista ja resursseja paremman ja tehokkaamman silmänhoitotuotevalikoiman luomiseksi. Vuonna 2019, kun Alconista tuli itsenäinen yhtiö, se jatkoi näiden tuotteiden tarjoamista, mutta nyt täysin omalla brändi-identiteetillään erillään Novartisista.

Ovatko Air Optix -piilolinssit kuukausilinssit?

Kyllä, suurin osa Air Optix -piilolinsseistä on suunniteltu kuukausilinsseiksi, mikä tarkoittaa, että ne on tarkoitettu käytettäviksi jopa 30 päivää, minkä jälkeen ne tulee vaihtaa uusiin. On kuitenkin tärkeää noudattaa silmälääkärin ohjeita piilolinssien käytön, puhdistuksen ja vaihtovälin suhteen, jotta silmien terveys säilyy hyvänä ja linssien käyttö on turvallista ja mukavaa.

Ovatko Air Optix -piilolinssit hyvät?

Air Optix -piilolinssit ovat hyvin arvostettuja niiden korkealaatuisuuden ja käyttömukavuuden ansiosta. Nämä linssit valmistetaan silikonihydrogeelimateriaalista, mikä takaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn ja auttaa ehkäisemään sarveiskalvon hapenpuutetta.

Air Optix -linssit on suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön, jopa 30 päivää, ja ne tarjoavat tehokkaan kosteutuksen, mikä vähentää kuivuuden tunnetta ja lisää mukavuutta. Niiden suosio perustuu laatuun ja käyttäjien positiivisiin kokemuksiin.

Voiko Air Optix -piilolinsseillä nukkua?

Air Optix -tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia piilolinssejä, ja niistä jotkut on hyväksytty yötäpäivää käytettäviksi, mikä tarkoittaa, että niitä voi käyttää jatkuvasti myös nukkuessa. Esimerkiksi Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssit ovat hyväksyttyjä jopa 30 päivän ja yön jatkuvaan käyttöön, mikä mahdollistaa niiden käyttämisen myös nukkuessa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaikka jotkut linssit on suunniteltu yötäpäivää käytettäviksi, kaikkien piilolinssien käyttö nukkuessa lisää silmäinfektioiden ja muiden komplikaatioiden riskiä verrattuna linsseihin, joita käytetään vain valveillaoloaikana. Ennen kuin alat käyttää piilolinssejä nukkuessasi, on tärkeää keskustella silmälääkärin kanssa, jotta voit varmistaa, että se on sinun silmillesi turvallista ja että valitsemasi linssit soveltuvat yötäpäivää käyttöön. Lisäksi säännölliset silmätarkastukset ja hyvä linssien hoito ovat välttämättömiä piilolinssien turvallisessa käytössä.

Mistä voin ostaa Air Optix -piilolinssejä?

Air Optix -piilolinssejä voi ostaa useimmista optikkoliikkeistä sekä piilolinssejä myyvistä verkkokaupoista.

Tarjoaako Air Optix -piilolinssit UV-suojaa?

Ei, Air Optix -piilolinssit eivät tarjoa UV-suojaa. Vaikka jotkin muut piilolinssimerkit saattavat tarjota UV-suojan ominaisuutena, Air Optix -linssit eivät sisällä UV-suodatinta. Siksi on tärkeää käyttää lisäksi UV-suojallisia aurinkolaseja ulkona ollessa suojatakseen silmät haitallisilta UV-säteiltä.

Voiko Air Optix -piilareilla käydä suihkussa?

Ei, sinun ei tulisi käydä suihkussa Air Optix -piilolinssejä käyttäessä. On tärkeää poistaa linssit ennen suihkussa käymistä, kylpemistä tai uimista, jotta vältetään niiden altistuminen vedelle. Vesi sisältää mikrobeja ja epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa riskejä silmien terveydelle.

Onko Air Optix -piilolinssit saatavana kertakäyttölinsseinä?

Ei, Air Optix -tuoteperhe ei sisällä kertakäyttölinssejä. Air Optix -piilolinssit ovat pääasiassa kuukausilinssejä, joita käytetään ja huolletaan säännöllisesti ennen niiden vaihtamista uusiin 30 päivän käytön jälkeen.

Jos etsit kertakäyttöpiilolinssejä, tutustu muihin Alconin tuotesarjoihin, kuten Dailies.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.