1-Day Acuvue Moist – Piilolinssien hintavertailu

1-Day Acuvue Moist

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue Moist hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.49 € myyjältä Alensa.

1-Day Acuvue Moist: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina varmistaen raikkauden, terävän näön ja terveet silmät.
 • Ihanteelliset kuiville silmille. Kosteustyynyn, korkean vesipitoisuuden ja hengittävän Etafilcon-materiaalin ansiosta 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit sopivat erinomaisesti myös kuivasilmäisille käyttäjille.
 • Ihanteellinen kiireiseen elämäntyyliin. Lievä käsittelyvärjäys ja linssin ohuet reunat tekevät niistä helpot laittaa silmään ja poistaa silmästä.
 • UV-suoja suojaa silmiäsi auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä.

Myydyimmät kertakäyttölinssit ovat miljoonien rakastamat

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin Acuvue-brändin päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit. Näitä piilolinssejä käyttävät kuvaavat 1-Day Acuvue Moist -linssejä "erinomaisen laadukkaiksi", "mukaviksi" ja "hyväksi vastineeksi rahalle".

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit on monipuolinen ja luotettava linssivalinta myoopeille (likitaittoinen), hyperoopeille (kaukotaittoisille), allergikoille ja kaikille, jotka haluavat väittää päivittäisiä hoitorutiineja piilolinssien käytössä. Keskustele optikkosi kanssa jos olet kiinnostunut vaihtamaan 1-Day Acuvue Moist -linsseihin.

Nämä ovat uudempi versio suosituista 1-Day Acuvue -linsseistä. Jos olet käyttänyt aiemmin näitä linssejä, voit vaihtaa Moist-linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

1-Day Acuvue Moist -piilolinssejä myydään 30 kappaleen pakkauksen lisäksi 90 kappaleen 
pakkauksessa, mikä riittää 3 kuukauden käyttöön.

Kosteutta silmillesi ja vähemmän silmien ärsytystä

1-Day Acuvue Moist -piilolinssien ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät niistä erinomaisen vaihtoehdon näönkorjaukseen. Ensinnäkin, ne auttavat säilyttämään kosteuden silmissäsi ja ehkäisevät samalla silmien ärsytystä.

Tämä on mahdollista LACREON®-teknologian avulla, joka tarjoaa pitkäkestoisen kosteuden luomalla linssin pinnalle pehmeän tyynyn, joka säilyttää kosteutensa jopa 20 tunnin ajaksi. Tämän ansiosta voit nauttia raikkaasta ja mukavasta tunteesta koko päivän ajan.

Nämä piilolinssit tarjoavat myös vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Kliinisten tutkimusten perusteella ne ovat osoittautuneet erittäin mukaviksi verrattuna muihin hydrogeelilinsseihin. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää näitä linssejä koko päivän ajan ilman epämukavuuden tunnetta ja ärsytystä.

Lisäksi näissä piilolinsseissä on sisäänrakennettu UV-suoja, joka tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen auringon haitallisilta UV-säteiltä. Tämä on erityisen tärkeää silmien terveyden kannalta, ja voit olla varma, että silmäsi ovat hyvin suojattuna auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Lopuksi, voit valita nämä piilolinssit joko 30 päivän tai 90 päivän paketissa, mikä tarkoittaa, että saat noin 1 tai 3 kuukauden tarpeet yhdessä paketissa. Tämä tekee linssien hankinnasta kätevää ja helppoa.

Kaiken kaikkiaan nämä piilolinssit tarjoavat kosteutta, mukavuutta ja suojaa auringon UV-säteiltä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan jokaiselle, joka haluaa pitää huolta näöstään ja silmistään.

Kenelle 1-Day Acuvue Moist sopii?

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit ovat ihanteellinen valinta henkilöille, jotka kärsivät kuivista silmistä ja herkkyydestä päivittäisen piilolinssien käytön aikana. Nämä päivittäin uusiin vaihdettavat linssit on suunniteltu tarjoamaan erinomaista mukavuutta ja suojausta silmille.

LACREON-teknologia auttaa ylläpitämään kosteutta ja vähentämään ärsytystä. Kertakäyttölinsseinä ne tarjoavat vapautta ja mukavuutta sekä hygieenisyyttä ottaa joka päivä käyttöön uusi, raikas pari.

Niissä on myös luokan 2 UV-suoja, joka auttaa suojelemaan silmiä haitalliselta UV-säteilyltä. 1-Day Acuvue Moist -linssit hyödyntävät EYE-INSPIRED -innovaatioita, kuten UV-suojaa, kosteutusta ja näkymätöntä reunaa mukavuuden lisäämiseksi.

Nämä ominaisuudet tekevät niistä erinomaisen valinnan heille, jotka etsivät korkealaatuista, mukavaa ja suojaavaa piilolinssiratkaisua päivittäiseen käyttöön.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8.00 D
Kaarevuus 8,5 tai 9,0 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Nestepitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 33 Dk/t
Keskipaksuus 0,084 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, estää vähintään 97 % UVB- ja vähinintään 82 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä 1-Day Acuvue Moist on?

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnson Vision Caren valmistama kertakäyttöinen piilolinssi, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Nämä linssit on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille mukavuutta ja hygieniaa ilman puhdistuksen ja säilytyksen vaivaa.

1-Day Acuvue Moist -kertakäyttölinssit ovat nousseet erityisen suosituksi niiden kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi, jotka auttavat pitämään silmät mukavina ja kosteutettuina koko päivän ajan.

Ovatko 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit hyvät?

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit ovat saaneet monia positiivisia arvosteluja käyttäjiltään, ja ne ovat suosittuja niiden tarjoaman mukavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

Niiden Lacreon®-teknologia auttaa pitämään linssit kosteina koko päivän, mikä tekee niistä mukavat käyttää, erityisesti kuivasilmäisyydestä kärsiville. Lisäksi linssit ovat kertakäyttöiset, mikä vähentää infektioiden riskiä ja tekee niiden käytöstä hygieenistä.

Lopuksi, niissä on UV-suoja, joka tarjoaa lisäsuojaa silmille auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Käyttömukavuus ja sopivuus vaihtelevat yksilöllisesti, joten on suositeltavaa konsultoida silmälääkäriä tai optikkoa ennen näiden tai minkä tahansa muiden piilolinssien käytön aloittamista.

Kuinka pitkään 1-Day Acuvue Moist -linssejä voi käyttää?

1-Day Acuvue Moist -piilolinsit on suunniteltu käytettäviksi vain yhden päivän ajan. Nämä linssit on tarkoitus laittaa silmiin aamulla ja heittää pois illalla ennen nukkumaanmenoa.

Käyttöaika ei saisi ylittää yhtä päivää, sillä nämä linssit on valmistettu päivittäistä vaihtoa silmällä pitäen, eikä niitä ole tarkoitettu uudelleenkäyttöön tai yön yli käytettäviksi.

Päivän päätteeksi linssit tulee poistaa ja hävittää asianmukaisesti, ja seuraavana päivänä aloitetaan uusilla, steriileillä linsseillä. Tämä rutiini edistää silmien terveyttä ja vähentää infektioiden riskiä.

Voinko käyttää 1-Day Acuvue Moist -piilolinssejä uudelleen?

Ei, 1-Day Acuvue Moist -piilolinssejä ei ole tarkoitettu käytettäväksi uudelleen. Nämä linssit on suunniteltu yhden päivän käyttöön, minkä jälkeen ne tulee hävittää.

Uudelleenkäyttö voi lisätä silmäinfektioiden ja muiden silmäongelmien riskiä, koska kertakäyttölinssit eivät ole valmistettu kestämään useampia käyttökertoja eikä niitä voi puhdistaa yhtä tehokkaasti kuin uudelleenkäytettäviä linssejä. Turvallisuuden ja hygienian varmistamiseksi on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja käyttää näitä linssejä vain kerran.

Mistä 1-Day Acuvue Moist -linssejä voi ostaa?

1-Day Acuvue Moist -linssejä voi ostaa useista lähteistä, mukaan lukien optikkoliikkeet ja piilolinssejä myyvät verkkokaupat. Myös jotkin apteekit ja suuret vähittäiskauppaketjut voivat myydä näitä linssejä.

Kun ostat piilolinssejä, on tärkeää varmistaa, että hankit ne luotettavasta lähteestä ja että sinulla on voimassa oleva resepti, joka sopii juuri sinun näkötarpeisiisi. Piilolinssien hankkiminen ilman asianmukaista sovitusta ja näöntarkastusta voi johtaa näön ongelmiin ja mahdollisiin silmävaurioihin.

Ovatko 1-Day Acuvue Moist silikonihydrogeelilinssit?

Ei, 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit eivät ole silikonihydrogeelilinssit. Ne on valmistettu etafilcon A -nimisestä hydrogeelimateriaalista, joka on suunniteltu olemaan pehmeä ja mukava, tarjoten samalla hyvän kosteutuksen. Silikonihydrogeelilinssit ovat toisen tyyppisiä piilolinssejä, jotka yhdistävät silikonin ja hydrogeelin tarjotakseen sekä korkean hapen läpäisykyvyn että mukavuuden.

Vaikka 1-Day Acuvue Moist -linssit ovat suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kosteutusta Lacreon®-teknologian ansiosta, ne eivät tarjoa samaa hapen läpäisykykyä kuin silikonihydrogeelilinssit.

Jos etsit silikonihydrogeelilinssejä, kannattaa tarkastella muita tuotteita, kuten Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe- tai Acuvue Oasys Max 1-Day, jotka on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista.

Kuinka paljon 1-Day Acuvue Moist maksaa?

1-Day Acuvue Moist -piilolinssien edullisin hinta on tällä hetkellä hintavertailussamme 19,49 €/30 linssiä eli 0,65 €/linssi tai 90 linssin pakkauksessa 55,59 €/90 linssiä eli 0,62 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, näiden piilolinssien kustannukset kuukaudessa on 37,20–39,20 € ja vuodessa 451,30–474,40 €.

1-Day Acuvue Moist -kertakäyttölinssien LACREON-teknologia luo linsseihin 
kosteustyynyn, joka ei kulu pois edes pitkän päivän aikana.

Mitä LACREON-teknologia tarkoittaa?

LACREON on Johnson & Johnsonin ainutlaatuinen piilolinssien valmistustekniikka, jota käytetään useimmissa Acuvue-tuoteperheen piilolinsseissä.

LACREON-teknologia sisältää pitkäkestoisen kosteuttavan ainesosan, joka on pysyvästi sidottu linssin materiaaliin. Tämä kosteuttava aine on samankaltainen kuin luonnollinen kyynelneste, ja se auttaa ylläpitämään kosteutta silmässä koko päivän ajan.

Teknologia on suunniteltu erityisesti vähentämään kuivuuden tunnetta ja ärsytystä silmissä. Se auttaa piilolinssejä pysymään mukavina pidemmän ajan, jopa pitkien käyttöjaksojen aikana.

Mitä EYE-INSPIRED -innovaatiot ovat?

EYE-INSPIRED -innovaatiot viittaavat joukkoon kehittyneitä piilolinssiteknologioita, joita käytetään Johnson & Johnsonin Acuvue-piilolinssien valmistuksessa. Tämä innovaatioiden sarja on kehitetty imitoimaan silmän luonnollista toimintaa ja tarjoamaan parempaa mukavuutta, näöntarkkuutta ja silmien terveyttä piilolinssien käyttäjille.

Näihin "silmän inspiroimiin innovaatioihin" lukeutuvat esimerkiksi sisäänrakennettu UV-suoja, kosteuttavat teknologiat (kuten LACREON) ja mukavuutta parantava Invisible Edge Design.

Mikä Invisible Edge Design on?

Invisible Edge Design eli näkymätön reunamuotoilu on suunniteltu parantamaan kokonaisvaltaista piilolinssikokemusta varmistamalla linssin saumattoman vuorovaikutuksen silmäluomien kanssa siten, että luomet liukuvat linssin yli kuin sitä ei olisikaan.

Reunamuotoilu hyödyntää silmäluomien luonnollisia liikkeitä ja vähentää kitkaa. Nämä ominaisuudet vähentävät linssin tuntua silmässä, mikä tekee piilolinssien käytöstä mukavampaa, erityisesti aktiivista elämää tai urheilua harrastaville käyttäjille.

1-Day Acuvue Moist -piilolinsseissä hyödynnetään useita teknologioista, jotka tekevät 
niistä erinomaisen valinnan myös aktiivista elämäntapaa ja urheilua harrastaville.

Voiko näillä linsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Saman tuoteperheen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinsseillä voidan korjata lisäksi hajataittoa (astigmatismi) ja 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinsseillä ikänäköä (presbyopia).

Voiko näillä linsseillä nukkua?

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, mikä tarkoittaa, että ne tulisi poistaa ennen nukkumaanmenoa ja hävittää käytön jälkeen.

Nukkuminen piilolinssit silmissä voi lisätä riskiä silmien ärsytykselle, kuivuudelle ja infektioille.

Jos tarvitset piilolinssit, joita voi käyttää myös yön yli, on olemassa erityisiä yöaikaan käytettäviä piilolinssejä, kuten Biofinity Energys, joka ehkäisee myös digitaalisten laitteiden sinivaloa, sekä Acuvue Oasys -linssit.

Keskustele silmälääkärisi tai optikkosi kanssa silmillesi parhaiten sopivasta näönkorjausvaihtoehdosta.

Kummat ovat paremmat: Acuvue Oasys 1 Day vai Moist?

Molemmat ovat Johnson & Johnsonin valmistamia kertakäyttölinssejä, joissa on sisäänrakennettu UV-suoja ja käsittelyvärjäys. Tärkein ero näiden kertakäyttölinssien välillä on niiden käyttämä kostutustekniikka.

Acuvue Oasys 1 Day -linsseissä käytetään HydraLuxe-teknologiaa, joka pitää silmät kosteina jäljittelemällä silmien luonnollista kyynelnestettä. Acuvue Moist -piilolinsseissä puolestaan käytetään Lacreon-teknologiaa, ja linssissä on huomattavasti korkeampi vesipitoisuus.

Toisaalta Oasys-linssit on valmistettu enemmän happea läpäisevästä silikonihydrogeelistä, kun taas 1-Day Acuvue Moist on valmistettu hydrogeelimateriaalista.

Mitä eroa on Acuvue Oasys- ja Acuvue Moist -linsseillä?

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on se, että Acuvue Oasys on ns. viikkolinssi, kun taas 1-Day Acuvue Moist on kertakäyttölinssi.

Kertakäyttölinssit poistetaan silmistä ja hävitetään jokaisen käyttökerran jälkeen, kun taas Oasys-linssejä voidaan käyttää useampia päiviä optikon määräyksen mukaisesti.

Mitä näiden linssien ominaisuuksiin tulee, 1-Day Acuvue Moist sisältää enemmän vettä (58 % vs. 38 %), mutta läpäisee selvästi vähemmän happea (33 vs 147 Dk/t) Acuvue Oasys -linsseihin verrattuna.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita 1-Day Acuvue Moist with Lacreon -linsseille?

Mikäli et ole tyytyväinen 1-Day Acuvue Moist -piilolinsseihin, optikkosi saattaa suositella sinulle uudemmasta ja hengittävämmästä silikonihydrogeelimateriaalista valmistettuja kertakäyttölinssejä, kuten:

 • Dailies Total1 - Erittäin hengittävät, porrastettua vesipitoisuutta hyödyntävät kertakäyttölinssit, jotka tarjoavat jatkuvaa kostutusta silmillesi.
 • Precision1 - Alconin uusin kertakäyttölinssien innovaatio, joka tarjoaa myös korkeimman luokan UV-suojan.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla