1-Day Acuvue Moist hintavertailu

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin valmistama kertakäyttölinssi, joka on jatkokehitetty versio maailman myydyimmästä päivälinssistä, 1-Day Acuvuesta. Uusi linssi on erittäin ohut ja pehmeä. LACREON-teknologian ansiosta linssi on myös entistä kosteampi ja miellyttävämpi käyttää aamusta lähtien ja aina pitkälle iltaan asti. Tämän teknologian avulla linssin sisään on upotettu kosteuttavia ainesosia, jotka kulkeutuvat linssin pintaa kohti jokaisella räpäytyksellä. Siksi linssit sopivat erinomaisesti kuivasilmäisille käyttäjille. Jos olet aiemmin käyttänyt 1-Day Acuvue -linssiä, voit vaihtaa tähän linssiin ilman uutta sovitusta optikolla. Linssissä on käsittelyä helpottava vaaleansininen kevytvärjäys sekä UV-suoja.

Sopii kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat mahdollisimman huomaamattomat ja kosteat kertakäyttölinssit.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30, 90 tai 180 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5 tai 9.0. Halkaisija: 14.2. Materiaali: etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Käsittelyvärjäys. Sisä-ja ulkomerkintä: 1-2-3. Luokan 2 UV-suoja (vähintään 82 % UVA- ja 97 % UVB-säteilystä).

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue Moist hintoja

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 19.50 € myyjältä Lenson.

*) Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan siirtymällä kauppaan linkin kautta.

Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa hinnat sivuiltamme ennen tilaamista!

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye on Johnson & Johnsonin valmistama, maailman ensimmäinen hengittävästä silikonihydrogeelistä (silicone hydrogel) valmistettu kertakäyttölinssi. Se on suunniteltu aktiivista...

alk. 21.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day on Johnson & Johnsonin valmistama moderni silikonihydrogeelilinssi. Sen valmistuksessa on käytetty HydraLuxe-teknologiaa. Linssi sisältää luonnollista kyynelnestettä muistuttavia...

alk. 20.99 €
Vertaa hintoja