1-Day Acuvue Moist – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.89 € myyjältä Alensa.

1-Day Acuvue Moist: Tärkeimmät edut

 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina varmistaen raikkauden, terävän näön ja terveet silmät.
 • Ihanteelliset kuiville silmille. Kosteustyynyn, korkean vesipitoisuuden ja hengittävän Etafilcon-materiaalin ansiosta 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit sopivat erinomaisesti myös kuivasilmäisille käyttäjille.
 • Ihanteellinen kiireiseen elämäntyyliin. Lievä käsittelyvärjäys ja linssin ohuet reunat tekevät niistä helpot laittaa silmään ja poistaa silmästä.
 • UV-suoja suojaa silmiäsi auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä.

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin Acuvue-brändin päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit. Näitä piilolinssejä käyttävät kuvaavat 1-Day Acuvue Moist -linssejä "erinomaisen laadukkaiksi", "mukaviksi" ja "hyväksi vastineeksi rahalle".

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit on monipuolinen ja luotettava linssivalinta myoopeille (likitaittoinen), hyperoopeille (kaukotaittoisille), allergikoille ja kaikille, jotka haluavat väittää päivittäisiä hoitorutiineja piilolinssien käytössä. Keskustele optikkosi kanssa jos olet kiinnostunut vaihtamaan 1-Day Acuvue Moist -linsseihin. Jos olet aiemmin käyttänyt 1-Day Acuvue -linssejä, voit vaihtaa tähän linssiin ilman uutta sovitusta optikolla.

1-Day Acuvue Moist -piilolinssejä myydään 30 kappaleen lisäksi 90 kappaleen 
pakkauksessa. 90 linssiä riittää 3 kuukauden käyttöön.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+6.00 D
Kaarevuus 8,5 tai 9,0 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Nestepitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 33 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, estää vähintään 97 % UVB- ja vähinintään 82 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan voit käyttää 1-Day Acuvue Moist -piilolinssejä?

1-Day Acuvue Moist with Lacreon on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kertakäyttöpiilolinssi. Tämä tarkoittaa, että niitä käytetään yksi päivä kerrallaan. Poista piilolinssit silmistäsi päivän päätteeksi ja hävitä ne. Ota aamulla uusi pari käyttöön.

Voiko 1-Day Acuvue Moist -piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

1-Day Acuvue Moist -piilolinssit on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Saman tuoteperheen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinsseillä korjataan lisäksi hajataittoa (astigmatismi) ja 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinsseillä ikänäköä (presbyopia).

Kumpi on parempi: Acuvue Oasys 1 Day vai Moist?

Molemmat ovat Johnson & Johnsonin valmistamia kertakäyttölinssejä, joissa on sisäänrakennettu UV-suoja ja käsittelyvärjäys. Tärkein ero näiden kertakäyttölinssien välillä on niiden käyttämä kostutustekniikka.

Acuvue Oasys 1 Day -linsseissä käytetään HydraLuxe-teknologiaa, joka pitää silmät kosteina jäljittelemällä silmien luonnollista kyynelnestettä. Acuvue Moist -piilolinsseissä puolestaan käytetään Lacreon-teknologiaa, ja linssissä on huomattavasti korkeampi vesipitoisuus.

Toisaalta Oasys-linssit on valmistettu enemmän happea läpäisevästä silikonihydrogeelistä, kun taas 1-Day Acuvue Moist on valmistettuhydrogeelimateriaalista.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️