1-Day Acuvue Moist hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > 1-Day Acuvue Moist
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin valmistama kertakäyttölinssi, joka on jatkokehitetty versio maailman myydyimmästä päivälinssistä, 1-Day Acuvuesta. Uusi linssi on erittäin ohut ja pehmeä. LACREON-teknologian ansiosta linssi on myös entistä kosteampi ja miellyttävämpi käyttää aamusta lähtien aina pitkälle iltaan asti. Tämän teknologian avulla linssin sisään on upotettu kosteuttavia ainesosia, jotka kulkeutuvat linssin pintaa kohti jokaisella räpäytyksellä. Siksi linssit sopivat erinomaisesti kuivasilmäisille käyttäjille. Jos olet aiemmin käyttänyt 1-Day Acuvue -linssiä, voit vaihtaa tähän linssiin ilman uutta sovitusta optikolla. Linssissä on käsittelyä helpottava vaaleansininen kevytvärjäys sekä UV-suoja.

Sopii kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat mahdollisimman huomaamattomat ja kosteat kertakäyttölinssit.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30, 90 tai 180 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5 tai 9.0. Halkaisija: 14.2. Materiaali: etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Käsittelyvärjäys. Sisä-ja ulkomerkintä: 1-2-3. Luokan 2 UV-suoja (vähintään 82 % UVA- ja 97 % UVB-säteilystä).

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue Moist hintoja

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 18.23 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye on Johnson & Johnsonin valmistama maailman ensimmäinen hengittävästä silikonihydrogeelistä valmistettu kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan...

alk. 21.60 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe on Johnson & Johnsonin valmistama päiväkäyttöön tarkoitettu silikonihydrogeelilinssi. Ainutlaatuisen HydraLuxe-teknologian ansiosta linssit sisältävät silmien...

alk. 23.62 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info tarjoaa kuluttajille tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivän edullisimman hinnan linsseillesi.
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.