1-Day Acuvue Moist hintavertailu

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin valmistama kertakäyttölinssi, joka on jatkokehitetty versio maailman myydyimmästä päivälinssistä, 1-Day Acuvuesta. Uusi linssi on erittäin ohut ja pehmeä. LACREON-teknologian ansiosta linssi on myös entistä kosteampi ja miellyttävämpi käyttää aamusta lähtien ja aina pitkälle iltaan asti. Tämän teknologian avulla linssin sisään on upotettu kosteuttavia ainesosia, jotka kulkeutuvat linssin pintaa kohti jokaisella räpäytyksellä. Siksi linssit sopivat erinomaisesti kuivasilmäisille käyttäjille. Jos olet aiemmin käyttänyt 1-Day Acuvue -linssiä, voit vaihtaa tähän linssiin ilman uutta sovitusta optikolla. Linssissä on käsittelyä helpottava vaaleansininen kevytvärjäys sekä UV-suoja.

Sopii kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille, jotka haluavat mahdollisimman huomaamattomat ja kosteat kertakäyttölinssit.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30, 90 tai 180 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5 tai 9.0. Halkaisija: 14.2. Materiaali: etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Käsittelyvärjäys. Sisä-ja ulkomerkintä: 1-2-3. Luokan 2 UV-suoja (vähintään 82 % UVA- ja 97 % UVB-säteilystä).

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue Moist hintoja

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 18.99 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye on Johnson & Johnsonin valmistama, maailman ensimmäinen hengittävästä silikonihydrogeelistä (silicone hydrogel) valmistettu kertakäyttölinssi. Se on suunniteltu aktiivista...

alk. 23.40 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe on Johnson & Johnsonin valmistama moderni, päiväkäyttöön tarkoitettu silikonihydrogeelilinssi. Ainutlaatuisen HydraLuxe-teknologian ansiosta linssit sisältävät...

alk. 26.19 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.