ColourVUE 3 Tones hintavertailu

Kuva tuotteesta ColourVUE 3 Tones

ColourVUE-piilolinssit tarjoavat sinulle äärimmäistä mukavuutta ilman puhdistusta ja pelkoa silmätulehduksista. Ota käyttöön uusi pari joka kerralla. Suositut kuvioinnit, kuten Whiteout, Red Devil, White Zombie, Blackout, Dragon Eyes, Orange Werewolf, Blood Shot, Sky Blue, Twilight ja Volturi saatavilla nyt kertakäyttölinsseinä. Hanki vaikka Halloween-asusteeksi.

ColourVUE 3 Tones tarjoaa mukavuutta ja terveemmät silmät, helppoa käsittelyä, patentoidun hydrogeelimateriaalin, korkean 55 % nestepitoisuuden sekä SmartEdge-teknologian, joka takaa, ettet koe vierasesineen tunnetta. Pakkaus sisältää 2 linssiä. Huomaa, että lopullinen tulos riippuu silmiesi luonnollisesta väristä. Saatavana vahvuuksilla ja ilman.

Linssit sopivat päivittäiseen käyttöön ja ne on vaihdettava 1-3 kuukauden välein. Noudata käytössä optikkosi antamia ohjeita.

Valmistaja: MaxVUE. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Pakkauskoko: 2 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1-3 kuukautta piilolinssimääräyksen mukaisesti. Voimakkuus: -8.00...-0.50. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Hydrogel Terpolymer. Nestepitoisuus: 45 %. Hapenläpäisykyky: 22 Dk/t. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen ColourVUE 3 Tones hintoja

Alta löydät tuotteen ColourVUE 3 Tones hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.