ColourVUE 3 Tones – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta ColourVUE 3 Tones

ColourVUE 3 Tones: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen ColourVUE 3 Tones hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa.

ColourVUE 3 Tones: Tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt

  • Hanki täydellinen väri silmillesi. ColourVUE 3 Tones -piilolinssit käyttävät erinomaista väriteknologiaa, joka tuo hienovaraisen värisävyn silmiisi. Tämä ominaisuus korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ja syvyyttä.
  • Mukavuus. Linssien hydrogeelimateriaali ja ohut muotoilu tarjoavat erinomaista mukavuutta koko päivän ajan, jotta voit nauttia uudesta ilmeestäsi ilman ärsytystä.
  • Sopii satunnaiseen tai päivittäiseen käyttöön. Pidempi 90 päivän vaihtoväli tarjoaa mahdollisuuden käyttää linssejä monissa eri tilanteissa.

Tuotekuvaus

ColourVUE 3 Tones -piilolinssit ovat täydellinen valinta heille, jotka haluavat lisätä silmiinsä luonnollista värisyvyyttä ja vivahteikkuutta. Nämä piilolinssit valmistaa Maxvue Vision, joka on tunnettu korkealaatuisten ja mukavien piilolinssien valmistaja. ColourVUE 3 Tones -piilolinssien ainutlaatuisuus piilee niiden kyvyssä yhdistellä kolmea eri sävyä saumattomasti siten, että lopputulos on silmiinpistävän luonnollinen ja korostaa silmien alkuperäistä väriä.

ColourVUE 3 Tones -piilolinssit ovat vahvuudettomat (plano) värilliset piilolinssit eli kosmeettiset piilolinssit, mikä tarkoittaa, että niitä ei voida käyttää näönkorjaukseen. Jos tarvitset värilliset piilolinssit voimakkuuksilla, suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Air Optix Colors- tai FreshLook Colorblends -linsseihin.

Nämä hydrogeelilinssit on valmistettu korkealaatuisesta Hydrogel Terpolymer -materiaalista, jonka vesipitoisuus on 42 %, mikä takaa silmien mukavuuden ja kosteutuksen koko päivän ajaksi.

ColourVUE 3 Tones -piilolinssit poistetaan silmistä joka ilta, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään desinfioivaa piilolinssien hoitonestettä sisältävään piilolinssikoteloon yön ajaksi. Linssien vaihtoväli on tavallista pidempi 90 päivää.

Värivaihtoehdot

ColourVUE 3 Tones -piilolinssit on saatavilla seitsemässä upeassa värissä: mint, grey, green, 
brown, blue, ash ja aqua.

ColourVUE 3 Tones -piilolinssit on saatavilla seitsemässä upeassa värissä: mint (mintunvihreä), grey (harmaa), green (vihreä), brown (ruskea), blue (sininen), ash (tuhkanharmaa) ja aqua (vedensininen). Mikä näistä on sinun uusi lookisi?

Maxvue Vision

Maxvue Vision on omistautunut asiakkaidensa unelman toteuttamiseen, ja ColourVUE-brändin piilolinssit ovat tehneet tämän mahdolliseksi miljoonille asiakkaille ympäri maailmaa. Yhtiö on tunnettu laajasta valikoimastaan ja monien arvostelijoiden ja käyttäjien on todettu löytävän Maxvuen piilolinsseistä vertaansa vailla olevaa mukavuutta.

Maxvue Visionin tuotteita markkinoidaan yli 72 maassa ympäri maailmaa, ja sen suosio kasvaa vuosi vuodelta. Tämä on saavutettu yhtiön jatkuvan pyrkimyksen ansiosta paremman suunnittelun, laadun ja asiakaspalvelun alalla, ja se hyödyntää laajaa teollista tietämystä, asiantuntemusta ja tutkimusresursseja. ColourVUE on yksi nopeimmin kasvavista kosmeettisten piilolinssien brändeistä ja maailmanlaajuinen johtaja Crazy tai Costume -linssien segmentissä.

Maxvue Vision on ISO9001 / ISO13485-akkreditoitu organisaatio, ja sen tuotteet on sertifioitu tiukkojen globaalien standardien, kuten Euroopan CE, Kanadan CAMCAS ja Australian TGA mukaisesti. Sen tuotteet valmistetaan näiden vaatimusten mukaisesti huipputeknologioita ja materiaaleja käyttäen.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Maxvue Vision
Brändi ColourVue
Linssityyppi värillinen, vahvuudeton kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 90 päivää
Pakkauskoko 2 linssiä/pkt
Voimakkuus +0,00 D (plano)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Hydrogel Terpolymer
Vesipitoisuus 42 %
Hapen läpäisevyys 22 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Ei

ColourVUE 3 Tones -linssit myydään 2 linssin pakkauksessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tarkoittaa kosmeettiset piilolinssit?

Kosmeettiset piilolinssit ovat piilolinssit, jotka eivät sisällä näönkorjausta, vaan on tarkoitettu vain muuttamaan tai korostamaan silmien luonnollista väriä. Siten ollen, niiden käyttötarkoitus on vain kosmeettinen.

Tarvitseeko kosmeettisiin piilolinsseihin reseptin?

Koska kosmeettisilla piilolinsseillä ei ole voimakkuuksia, vaan ne ovat vahvuudettomat (plano), niille ei tarvita reseptiä tai piilolinssimääräystä. Näönhuollon asiantuntijat suosittelevat kuitenkin käymään optikolla sovittamassa myös kosmeettiset piilolinssit, jotta voidaan varmistaa, että ne ovat silmille turvalliset.

Voiko ColourVUE 3 Tones -piilolinsseillä nukkua?

Ei, nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen. Poista linssit silmistäsi viimeistään ennen nukkumaanmenoa, puhdista ne huolellisesti piilolinssien hoitonesteellä ja säilytä yön yli uudella hoitonesteellä täytetyssä piilolinssikotelossa.

Mikä on piilolinssien vesipitoisuus ja miksi se on tärkeää?

ColourVUE 3 Tones -piilolinssien vesitpitoisuus on 42 %. Korkea vesipitoisuus auttaa pitämään linssin kosteana pidemmässä käytössä ja helpottaa kuivasilmäisyyden tunnetta.

Onko näissä linsseissä UV-suojaa?

Ei, ColourVUE 3 Tones -linssit eivät tarjoa lisäsuojaa UV-säteilyä vastaan. Jos liikut runsaasti ulkona, käytä näiden piilolinssien kanssa aina aurinkolaseja.

Onko ClourVue-linssejä saatavilla räväkämmillä väreillä tai kuvioilla?

Kyllä, ks. ColourVue Crazy -piilolinssit.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.