ColourVUE 3 Tones hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > ColourVUE 3 Tones
Kuva tuotteesta ColourVUE 3 Tones

ColourVUE-piilolinssit tarjoavat sinulle äärimmäistä mukavuutta ilman puhdistusta ja pelkoa silmätulehduksista. Ota käyttöön uusi pari joka kerralla. Suositut kuvioinnit, kuten Whiteout, Red Devil, White Zombie, Blackout, Dragon Eyes, Orange Werewolf, Blood Shot, Sky Blue, Twilight ja Volturi saatavilla nyt kertakäyttölinsseinä. Hanki vaikka Halloween-asusteeksi.

ColourVUE 3 Tones tarjoaa mukavuutta ja terveemmät silmät, helppoa käsittelyä, patentoidun hydrogeelimateriaalin, korkean 55 % nestepitoisuuden sekä SmartEdge-teknologian, joka takaa, ettet koe vierasesineen tunnetta. Pakkaus sisältää 2 linssiä. Huomaa, että lopullinen tulos riippuu silmiesi luonnollisesta väristä. Saatavana vahvuuksilla ja ilman.

Linssit sopivat päivittäiseen käyttöön ja ne on vaihdettava 1-3 kuukauden välein. Noudata käytössä optikkosi antamia ohjeita.

Valmistaja: MaxVUE. Linssityyppi: värillinen kuukausilinssi. Pakkauskoko: 2 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1-3 kuukautta piilolinssimääräyksen mukaisesti. Voimakkuus: -8.00...-0.50. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Hydrogel Terpolymer. Nestepitoisuus: 45 %. Hapenläpäisykyky: 22 Dk/t. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen ColourVUE 3 Tones hintoja

Alta löydät tuotteen ColourVUE 3 Tones hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa, Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.