Acuvue Oasys – Piilolinssien hintavertailu

Acuvue Oasys

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 20.92 € myyjältä LensWay.

Acuvue Oasys: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Pitkäkestoista kosteutusta. Ainutlaatuisen Hydraclear Plus -teknologian ansiosta nämä piilolinssit pysyvät pidempään kosteina ja tuntuvat mukavilta.
 • Mukavuutta koko päivän ajaksi. Hengittävä silikonihydrogeelimateriaali luo piilolinssit, jotka 84 % käyttäjän mielestä linssit tuntuvat siltä kuin niitä ei olisi lainkaan.
 • Helpottavat elämää. Näitä piilolinssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä myös yön yli jopa 6 yötä ja 7 päivää.
 • UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa silmille auringon haitalliselta säteilyltä.

Kosteuttavat ja hengittävät viikkolinssit Johnson & Johnsonilta

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus on Johnson & Johnsonin valmistama kosteuttava ja silikonihydrogeelimateriaalinsa ansiosta hyvin happea läpäisevä monipuolinen piilolinssi, joka sopii kosteuttavan Hydraclear-teknologiansa ansiosta myös silmien kuivumisesta kärsiville, sekä kuivissa olosuhteissa, kuten näyttöpäätteellä, työskenteleville.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus -piilolinssit sopivat käyttäjille, jotka tarvitsevat liki- tai kaukotaitteisuuden korjaamista ja haluavat kustannustehokkaat piilolinssit, joita ei tarvitse poistaa ja vaihtaa päivittäin. Jos piilolinssisi tuntuvat epämukavilta pitkien päivien jälkeen, kysy optikoltasi mahdollisuutta kokeilla Acuvue Oasys with Hydraclear Plus -piilolinssejä.

Näissä viikkolinsseissä käytetään Hydraclear Plus -teknologiaa. Se on ainutlaatuinen kostutusaine, joka vähentää kuivumista jäljittelemällä silmien omaa kyynelkalvoa pitääkseen silmät kosteutettuina ja hyvinvoivina. Lisäksi se auttaa vakauttamaan kyynelkalvoa lisämukavuuden takaamiseksi.

Ihmissilmän inspiroima linssimuotoilu parantaa näköä ja käyttömukavuutta pitäen silmäsi terveinä ja valkoisina. Sisäänrakennettu luokan 1 UV-suoja estää yli 99,9 % UVB- ja yli 96,1 % UVA-säteilystä. Huomaathan, että UV-säteilyä absorboivat piilolinssit eivät korvaa UV-säteilyä absorboivia aurinkolaseja tai suojalaseja, koska ne eivät peitä silmää ja ympäröivää aluetta.

Optikko voi määrätä nämä piilolinssit kahden viikon päivittäiseen käyttöön, jolloin ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssien hoitonesteeseen, tai ympärivuorokautiseen käyttöön jopa kuudeksi yöksi ja seitsemäksi päiväksi. Noudata optikon ohjeita Acuvue- ja muiden piilolinssien käytössä hyvän silmäterveyden varmistamiseksi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi 1-2 viikon linssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12.00...+8.00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,8 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 147 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, yli 99,9 % UVB- ja 96,1 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Acuvue Oasys -piilolinssit mukavat?

Acuvue Oasys -linssit ovat yksi markkinoiden suosituimmista piilolinssimerkeistä, ja ne on kehitetty tarjoamaan käyttäjilleen mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Nämä linssit hyödyntävät Hydraclear Plus -teknologiaa, joka auttaa pitämään linssit kosteina koko päivän, mikä lisää käyttömukavuutta, erityisesti kuivissa olosuhteissa tai pitkäaikaisessa näyttöpäätetyössä.

Ne on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista, joka mahdollistaa korkean hapen läpäisevyyden. Tämä on tärkeää silmien terveydelle ja mukavuudella, erityisesti pidempään käytettäessä.

Alla olevalla videolla kerrotaan, miksi Acuvue-piilolinssien silikonihydrogeelimateriaali parantaa käyttömukavuutta:

Mikä on Hydraclear Plus -teknologia?

Hydraclear Plus on Johnson & Johnson Vision Caren kehittämä teknologia, jota käytetään sen Acuvue Oasys -piilolinsseissä.

Hydraclear Plus sisältää erityisen, linssimateriaaliin integroidun, kosteuttavan ainesosan, joka auttaa pitämään linssin pinnan kosteana koko päivän, mikä vähentää kuivuuden tunnetta ja parantaa mukavuutta.

Tämä teknologia mahdollistaa tasaisen kosteutuksen koko linssin pinnalla, mikä on erityisen tärkeää pitkäaikaisessa käytössä, kuten työskenneltäessä tietokoneen ääressä tai viileässä, kuivassa ilmastossa.

Onko Acuvue Oasys -piilolinssit hydrogeeli- vai silikonihydrogeelilinssit?

Acuvue Oasys -linssit on valmistettu senofilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista. Siinä yhdistyvät silikonin korkea hapenläpäisevyys ja hydrogeelin kosteuttavat ominaisuudet.

Silikonihydrogeelimateriaalin ansiosta näiden linssien vesipitoisuus on 38 % ja ne tarjoavat erinomaisen hapenläpäisevyyden (147 Dk/t).

Kumpi on tärkeämpi: Piilolinssien vesipitoisuus vai hapenläpäisykyky?

Piilolinssien valinnassa sekä vesipitoisuuden että hapenläpäisevyyden merkitys on tärkeä, mutta niiden tärkeys riippuu käyttäjän yksilöllisistä tarpeista, elämäntyylistä ja silmien terveydestä.

Kuinka paljon Acuvue Oasys -piilolinssit maksaa?

Acuvue Oasys -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan tällä hetkellä 21,99 €/6 linssiä, jolloin yhden linssin hinnaksi tulee 3,67 €/kpl.

Olettaen, että tarvitset molempiin silmiisi näönkorjauksen, nämä linssit tulevat maksamaan päivittäisessä käytössä 7,33 € viikossa ja 29,32 € kuukaudessa. Tämä tekee Acuvue Oasys -linsseistä yhdet markkinoiden edullisimmista viikkolinsseistä.

Miten kauan Acuvue Oasys -piilolinssejä voi pitää?

Nämä linssit on suunniteltu käytettäväksi päivittäin kahden viikon vaihtovälillä. Yhtä linssiä voi käyttää jopa 14 päivää silloin, kun se poistetaan silmästä päivän päätteeksi, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Optikon erillisellä määräyksellä näitä Acuvue Oasys -linssejä voidaan käyttää satunnaisesti myös yön yli käytössä enintään 6 yötä peräkkäin.

Noudata piilolinssien käytössä silmälääkärin tai optikon määräämiä käyttöaikoja ja vaihtoväliä.

Miten pitkään näitä piilolinssejä voi käyttää päivittäin?

Se, miten pitkään piilolinssejä voi turvallisesti pitää päivittäin riippuu monista tekijöistä, kuten käyttäjän silmien herkkyydestä, ympäristöstä ja piilolinssien kunnosta.

Jotkut käyttäjät saattavat kokea mukavaksi pitää linssejä 12-14 tuntia päivässä, kun taas toisille lyhyempi aika voi olla sopivampi. Keskustele optikon kanssa löytääksesi sopivat käyttöajat omaan tilanteeseesi.

Mitä eroa on Acuvue Oasys- ja Acuvue Oasys 1-Day -piilolinsseillä?

Acuvue Oasys -linssit ovat viikkolinssit, jotka on vaihdettava uusiin 1-2 viikon välein, kun taas Acuvue Oasys 1-Day -linssit ovat kertakäyttölinssit, jotka hävitetään päivän käytön jälkeen.

Molemmat linssit on suunniteltu tarjoamaan korkeaa käyttömukavuutta. Kertakäyttölinssit voivat olla hyödylliset heille, jotka kokevat usein kuivuutta tai herkkyyttä silmissä. Viikkolinssi voi olla parempi vaihtoehto heille, jotka suosivat pidempiaikaista käyttöä ja ovat valmiita huolehtimaan niiden asianmukaisesta puhdistuksesta.

Voiko näillä linsseillä nukkua?

Acuvue Oasys -linssit soveltuvat nukkumiseen vain optikon erillisellä määräyksellä. Jos optikkosi on sanonut, että voit käyttää näitä piilolinssejä satunnaisesti myös yön yli, voit käyttää niitä enintään 6 yötä ja 7 päivää ennen poistamista.

Noudata piilolinssien käytössä optikon antamia ohjeita ja tuotteen käyttöohjeita.

Voiko Acuvue Oasys -piilolinssejä käyttää kuukauden?

Ei. Nämä ovat ns. viikkolinssit, joiden vaihtoväli on kaksi viikkoa eli 14 päivää, jonka jälkeen ne on vaihdettava uusiin.

Voiko näillä linsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Acuvue Oasys -piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Saman tuoteperheen Acuvue Oasys for Astigmatism -linsseillä voidaan lisäksi korjata hajataittoa (astigmatismi) ja Acuvue Oasys Multifocal -linsseillä ikänäköä (presbyopia).

Voiko kuka tahansa käyttää Acuvue Oasys -piilolinssejä?

Nämä piilolinssit on tarkoitettu likinäköisyyden (myopia) ja kaukonäköisyyden (hyperopia) korjaamiseen potilailla, joilla ei ole silmäsairauksia ja joilla on vähemmän kuin 1,00 D hajataitteisuutta.

Miten vanha brändi Acuvue on?

Johnson & Johnson lanseerasi Acuvue Oasys -piilolinssit (senofilcon A) vuonna 2005.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla