Acuvue Oasys hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Oasys
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys

Löydä edullisin hinta tuotteelle Acuvue Oasys

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 17.55 € myyjältä LensWay.

  • Pitkäkestoista kosteutusta. Ainutlaatuisen Hydraclear Plus -teknologian ansiosta Acuvue Oasys -piilolinssit pysyvät pidempään kosteina ja linssit tuntuvat mukavilta.
  • Mukavuutta koko päivän ajaksi. Hengittävä silikonihydrogeelimateriaali luo piilolinssit, jotka 84 % käyttäjän mielestä linssit tuntuvat siltä kuin niitä ei olisi lainkaan.
  • Helpottavat elämää. Acuvue Oasys -piilolinssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä myös yön yli jopa 6 yötä ja 7 päivää.
  • UV-suoja suojaa silmiäsi auringon haitalliselta säteilyltä.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus on Johnson & Johnsonin valmistama kosteuttava ja silikonihydrogeelimateriaalinsa ansiosta hyvin happea läpäisevä monipuolinen piilolinssi, joka sopii kosteuttavan Hydraclear-teknologiansa ansiosta myös silmien kuivumisesta kärsiville, sekä kuivissa olosuhteissa, kuten näyttöpäätteellä, työskenteleville.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus -piilolinssit sopivat käyttäjille, jotka tarvitsevat liki- tai kaukotaitteisuuden korjaamista ja haluavat kustannustehokkaat piilolinssit, joita ei tarvitse poistaa ja vaihtaa päivittäin. Jos piilolinssisi tuntuvat epämukavilta pitkien päivien jälkeen, kysy optikoltasi mahdollisuutta kokeilla Acuvue Oasys with Hydraclear Plus -piilolinssejä.

Acuvue Oasys -piilolinsseissä käytetään Hydraclear Plus -teknologiaa. Se on ainutlaatuinen kostutusaine, joka vähentää kuivumista jäljittelemällä silmien omaa kyynelkalvoa pitääkseen silmät kosteutettuina ja hyvinvoivina. Lisäksi se auttaa vakauttamaan kyynelkalvoa lisämukavuuden takaamiseksi.

Ihmissilmän inspiroima linssimuotoilu parantaa näköä ja käyttömukavuutta pitäen silmän terveinä. Sisäänrakennettu luokan 1 UV-suoja suojaa silmiä yli 99,9 % UVB- ja yli 96,1 % UVA-säteilystä. Huomaathan, että UV-säteilyä absorboibat piilolinssit eivät korvaa UV-säteilyä absorboivia aurinkolaseja tai suojalaseja, koska ne eivät peitä silmää ja ympäröivää aluetta.

Optikko voi määrätä Acuvue Oasys -piilolinssit kahden viikon päivittäiseen käyttöön, jolloin ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssien hoitonesteeseen, tai ympärivuorokautiseen käyttöön jopa kuudeksi yöksi ja seitsemäksi päiväksi. Noudata optikon ohjeita Acuvue Oasys with Hydraclear Plus -piilolinssien käytössä silmäterveyden varmistamiseksi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi 1-2 viikon linssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12.00...+8.00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,8 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 147 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, yli 99,9 % UVB- ja 96,1 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten kauan Acuvue Oasys -piilolinssejä voi käyttää?

Acuvue Oasys -piilolinssit on suunniteltu käytettäväksi päivittäin kahden viikon vaihtovälillä. Yhtä linssiä voi käyttää jopa 14 päivää silloin, kun se poistetaan silmästä päivän päätteeksi, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen. Optikon määräyksellä tätä linssiä voidaan käyttää satunnaisesti myös yön yli käytössä enintään 6 yötä peräkkäin.

Miten pitkään Acuvue Oasys -piilolinssejä voi käyttää päivittäin?

Kertakäyttölinssejä voi yleensä käyttää jopa 14-16 tuntia päivittäin ilman ongelmia. Asiantuntijat suosittelevat olemaan vähintään tunnin ilman piilolinssejä ennen nukkumaanmenoa, jotta silmät saavat levätä.

Voiko Acuvue Oasys -piilolinsseillä nukkua?

Acuvue Oasys soveltuu nukkumiseen vain optikon määräyksellä. Jos optikkosi on sanonut, että voit käyttää näitä piilolinssejä satunnaisesti myös yön yli, voit käyttää niitä maksimissaan 6 yötä ja 7 päivää ennen poistamista. Noudata piilolinssien käytössä optikon antamia ohjeita ja tuotteen käyttöohjeita.

Voiko Acuvue Oasys -piilolinssejä käyttää kuukauden?

Ei. Acuvue Oasys on viikkolinssi, jonka vaihtoväli on 14 päivää.

Voiko Acuvue Oasys -piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Acuvue Oasys -piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Saman tuoteperheen Acuvue Oasys for Astigmatism lisäksi hajataitteisuuden korjaamiseen ja Acuvue Oasys Multifocal ikänäön korjaamiseen.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.