Acuvue Oasys hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Oasys
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys

Acuvue Oasys on Johnson & Johnsonin valmistama, kosteuttava ja hyvin happea läpäisevä silikonihydrogeelistä valmistettu viikkolinssi. Hydraclear-teknologiansa ansiosta linssi sopii erityisesti silmien kuivumisesta kärsiville, sekä kuivissa olosuhteissa, kuten näyttöpäätteellä, työskenteleville.

Ihmiset räpäyttävät silmiään keskimäärin 11 000 kertaa päivässä. Acuvue Oasys -piilolinssit on suunniteltu helpottamaan silmäluomien työtä, ja monien käyttäjien mukaan linssit tuntuvat siltä, kuin niitä ei olisikaan.

Optikot voivat määrätä Acuvue Oasys -linssin kahden viikon päivittäiseen käyttöön, jolloin ne otetaan yöksi pois silmistä tai ympärivuorokautiseen käyttöön. Noudata aina optikon antamia ohjeita tämän ja muiden linssien käytössä.

Toisen sukupolven Acuvue Oasys -piilolinsseissä on HydraclearPLUS-teknologia, jolla linsseihin on saatu erinomainen hapenläpäisykyky sekä korkea kosteus koko päiväksi. Linssit ovat erittäin pehmeät ja tuntuvat useimmilla mukavilta silmissä. Hapenläpäisykykynsä ansiosta silmät pysyvät raikkaina ja linssit kirkkaina.

Acuvue Oasys -linssit sopivat heille, jotka haluavat pitää linssejä paljon ja pitkiä päiviä sekä heille, joilla on erittäin kuivat silmät. Linsseissä on käsittelyä helpottava värjäys ja UV-suoja. Jos piilolinssit tuntuvat epämukavilta pitkien päivien jälkeen, kysy optikoltasi mahdollisuutta kokeilla Acuvue Oasys -linssejä!

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: viikkolinssi. Vaihtoväli: 1-2 viikkoa optikon määräyksen mukaan. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.8. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Senofilcon A. Nestepitoisuus: 38 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja (99 % UVB ja 96 % UVA).

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 17.55 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.