DAILIES TOTAL1 – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 28.69 € myyjältä Alensa.

Dailies Total1: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Porrastettu vesipitoisuus: Ensimmäiset piilolinssit, joiden ytimen vesipitoisuus (33 %) ja kasvaa portaittain lähes 100 %:iin linssin pinnalle. Tämä varmistaa silmien jatkuvan kostutuksen.
 • SmarTears-teknologia vapauttaa kyynelistä luontaisesti löytyvää ainesosaa ja auttaa vakauttamaan silmän kyynelkalvon lipidikerrosta.
 • Hengittävät ja mukavat jopa pitkäkestoisen käytön aikana takaavat valkoiset ja terveen näköiset silmät.
 • Kaikki kertakäyttölinssien edut. Aloita jokainen päivä raikkailla piilolinsseillä silmien terveyden ja hygieenisyyden nimissä.
 • Sopii myös herkille silmille. Ihanteellinen myös heille, jotka ovat kokeneet kuivuutta tai epämukavuutta muiden piilolinssien kanssa.
 • Monipuolisuus: Saatavilla myös ikänäön ja hajataitteisuuden korjaamiseen.

Erinomaista mukavuutta ja terveemmän näköiset silmät

Dailies Total1 -piilolinssit ovat Alconin valmistamat kertakäyttölinssit, jotka on suunniteltu tarjoamaan silmille erinomaista mukavuutta ja terveen näköisiä silmiä koko päivän ajan. Näiden linssien vesigradientti- ja SmarTears-teknologiat erottavat ne muista markkinoilla olevista kertakäyttölinsseistä.

Dailies Total1 on ensimmäinen ja ainoa piilolinssi, joka hyödyntää ainutlaatuista vesigradienttiteknologiaa. Tämä tarkoittaa, että linssin uloin pinta koostuu lähes 100 % vedestä, mikä muodostaa silmän pinnalle pehmeän kosteuspehmusteen, joka vähentää silmäluomen ja linssin välistä kitkaa, mikä on erityisen tärkeää kuivissa olosuhteissa työskenteleville pitkäaikaisessa käytössä.

Vesigradienttiteknologian ansiosta nämä piilolinssit tuntuvat mukavilta ja luonnollisilta koko päivän ajan tehden niistä ihanteellisen valinnan heille, jotka viettävät paljon aikaa näyttöpäätteiden äärellä tai kuivissa ympäristöissä.

SmarTears-teknologian avulla linssit vapauttavat jokaisella silmänräpäytyksellä silmistä luonnollisesti löytyvää ainesosaa, joka auttaa vakauttamaan kyynelkalvon lipidikerrosta. Tämän teknologian ansiosta ne vähentävät piilolinsseihin liittyvää kuivuutta ja auttaa säilyttämään silmien luonnollisen, joka on välttämätöntä mukavuuden ja terveen näköisten silmien ylläpitämiseksi.

Nämä piilolinssit tarjoavat myös yhden markkinoiden korkeimmista hapenläpäisevyyksistä kertakäyttölinssien saralla. Hyvä hapenläpäisevyys mahdollistaa hapen vapaan kulun linssin läpi ja tukee valkoisia, terveen näköisiä silmiä.

Dailies Total1 -linssejä myydään 30 kappaleen pakkauksen lisäksi riittoisammassa 90 kappaleen 
pakkauksissa. Osa jälleenmyyjistä myy myös 2x90 eli 180 kappaleen pakkauksia paljousalennuksilla.

Vähemmän kuivuuden ja epämukavuuden tunnetta

Dailies Total1 -piilolinssit on suunnattu heille, jotka etsivät korkealaatuista ratkaisua liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen. Nämä linssit on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista mukavuutta ja silmien terveyden ylläpitämisetä päivästä toiseen.

Ne ovat ihanteellinen valinta heille, jotka ovat saattaneet kokea kuivuutta tai epämukavuutta muiden linssien kanssa, tai joiden silmät altistuvat helposti kuivumiselle ilmastoiduissa tai pölyisissä ympäristöissä.

Nämä linssit ovat oiva valinta myös näyttöpäätetyötä tekeville, jotka kaipaavat pitkäkestoista mukavuutta, sekä aktiivista elämäntapaa viettäville ulkoilmaihmisille, jotka haluavat luotettavaa näönkorjausta vaihtelevissa olosuhteissa.

Monipuolisuutensa ansiosta Total1-piilolinssit on saatavilla myös ikänäköä korjaavina linsseinä (ks. Dailies Total1 Multifocal- ja hajataitteisuutta korjaavina Dailies Total1 for Astigmatism -linsseinä.

Jos etsit korkealaatuisia piilolinssejä, jotka tarjoavat erinomaisen mukavuuden lisäksi luotettavaa näönkorjausta, voivat nämä linssit olla suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi.

Dailies Total1 -kertakäyttölinssit on suunniteltu tarjoamaan silmille erinomaista mukavuutta ja 
terveen näköiset silmät koko päivän ajaksi. Nämä linssit on saatavilla 30 ja 90 linssin pakkauksessa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt (myydään myös 2x90=180 kpl pakkauksissa)
Voimakkuus –12,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,1 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali delefilcon A
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 156 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka valmistaa Dailies Total 1 -piilolinssit?

Dailies Total 1 -piilolinssit valmistaa Alcon, joka on globaalisti tunnettu silmähoitotuotteiden valmistaja. Alconin tuotevalikoima kattaa laajan kirjon erilaisia näönkorjaustuotteita, mukaan lukien piilolinssit ja niiden hoitoon tarkoitetut tuotteet, tarjoten innovatiivisia ratkaisuja erilaisiin näköongelmiin.

Kenelle Dailies Total 1 -piilolinssit on suunnattu?

Alconin Dailies Total 1 on erinomainen valinta sinulle, joka kärsit usein kuivista ja väsyneistä silmistä, mutta haluat hyvän näöntarkkuuden ja miellyttävän tuntuiset silmät koko päiväksi.

Mitkä ovat Dailies Total 1 -piilolinssien edut?

Alconin patentoima vesigradienttiteknologia tekee näistä kertakäyttölinsseistä erittäin mukavat käyttää ja auttaa pitämään silmät kosteina koko päivän ajan. Linssien korkea hapen läpäisevyys tukee silmien terveyttä ja vähentää kuivuuden tunnetta. Kertakäyttölinsseinä niiden käyttö on hygieenistä ja mukavaa.

Lähes 9/10 Dailies Total 1 -piilolinssien käyttäjistä pitää näitä linssejä niin mukavina, että joskus unohtavat käyttävänsä piilolinssejä. Nämä linssit mahdollistavat jopa 3 tuntia pidemmän käyttöajan useisiin muihin linsseihin verrattuna.

Miten pitkään Dailies Total1 -piilolinssejä voi käyttää?

Dailies Total 1 on kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu yhden päivän käyttöön. Ne tulee vaihtaa uusiin joka päivä, mikä takaa sekä hygieenisen että mukavan käyttökokemuksen ilman päivittäisen puhdistuksen ja säilytyksen tarvetta. Päivittäinen vaihto auttaa vähentämään silmien ärsytystä ja infektioiden riskiä.

Kertakäyttölinssejä voi yleensä käyttää 8-16 tuntia päivässä, riippuen henkilökohtaisesta mukavuudesta, silmien kuivuudesta ja yleisestä silmäterveydestä.

Voiko Dailies Total 1 -piilolinssejä käyttää useammin kuin kerran?

Ei, Dailies Total 1 -piilolinssejä ei ole suunniteltu uudelleenkäytettäviksi. Ne on tarkoitettu vain yhden päivän käyttöön, ja niiden käyttäminen useammin voi lisätä silmätulehdusten riskiä ja heikentää näkömukavuutta. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita turvallisen ja terveellisen linssien käytön varmistamiseksi.

Kertakäyttöpiilolinssit ovat ohuempia ja hauraampia, eivätkä ne säilytä kosteutta yhtä hyvin kuin muut piilolinssityypit. Kertakäyttölinssejä uudelleenkäyttävät ihmiset ovat vaarassa saada kivuliaita ja vaarallisia komplikaatioita. <3>Mitä porrastettu vesipitoisuus tarkoittaa piilolinsseissä?

Porrastettu vesipitoisuus eli niin sanottu vesigradienttiteknologia tarkoittaa sitä, että linssin vesipitoisuus vaihtelee linssin eri osissa tavallisesti siten, että se kasvaa linssin pintaa kohden.

Tämä mahdollistaa korkeamman hapen läpäisevyyden linssin ytimessä samalla kun linssin pinta pysyy kosteana ja toimii hyvin yhteen kyynelnesteen kanssa.

Dailies Total 1 -piilolinsseissä vesipitoisuus vaihtelee linssin ytimen 33 prosentista pintaa kohti yli 80 prosenttiin, ja linssin uloimmalla pinnalla sen vesipitoisuus on lähes 100 %. Teknologia mahdollistaa erinomaisen hapen läpäisevyyden (156 Dk/t), poikkeuksellista mukavuutta ja lähes "linssittömän" käyttökokemuksen.

Mikä on SmarTears-teknologia?

SmarTears-teknologia auttaa käsittelemään piilolinssien aiheuttamaan silmien kuivumista. Se vapauttaa fosfatidyylikoliinia (PC), jota löytyy kyynelistäsi.

Tämä PC-ainesosa auttaa vakauttamaan silmän kyynelkalvon lipidikerrosta, mikä puolestaan vähentää veden haihtumista.

Ilman tätä kerrosta kyynelkalvo menettää kosteutta jopa 20 kertaa nopeammin. Tämä kerros tarjoaa sileän optisen pinnan sarveiskalvolle, silmän kirkkaaseen etuosaan.

Dailies Total 1 -piilolinsseissä käytettävä vesigradienttiteknologia mahdollistaa korkean hengittävyyden ja 
SmarTears-teknologia stabiloi kyynelkalvon lipidikerrosta.

Onko Dailies Total 1 silikonihydrogeelilinssi?

Kyllä, Dailies Total 1 -linssit on valmistettu delefilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista, jossa yhdistyvät korkea hapen läpäisevyys ja erinomainen kosteuden säilyvyys, joita ilman silmissä saattaa esiintyä oireita, kuten loppupäivän epämukavuutta, kuivuutta ja punoitusta.

Mistä Dailies Total 1 -piilolinssejä voi ostaa?

Niitä voi ostaa useista eri paikoista, kuten optikkoliikkeistä, verkkoapteekeista ja piilolinssien erikoisverkkokaupoista. On suositeltavaa verrata hintoja ja tarjouksia eri jälleenmyyjien välillä löytääksesi parhaat diilit. Piilolinssejä ostettaessa tarvitaan aina silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys tai -resepti, joka varmistaa linssien sopivuuden käyttäjän silmille ja näkövaatimuksille.

Paljonko Dailies Total 1 -piilolinssit maksaa?

Tällä hetkellä näiden linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 30 linssin pakkaukselle 28,69 € ja 90 linssin pakkaukselle 73,52 €. Linssikohtainen hinta 30 linssin pakkaukselle on noin 0,96 € ja 90 linssin pakkaukselle 0,82 €.

Päivittäisessä käytössä kustannukset viikossa (14 linssiä) on noin 13,44 € (30 linssin pakkaus) tai 11,48 € (90 linssin pakkaus).

Kuukaudessa (60 linssiä) kustannukset ovat noin 57,60 € (30 linssin pakkaus) tai 49,20 € (90 linssin pakkaus).

Miksi Dailies-piilolinssit ovat niin kalliit?

On totta, että Total1-linssit ovat kalliimmat kuin monet muut markkinoilla olevat kertakäyttöpiilolinssit. Valmistaja Alconin mukaan hintaero johtuu näissä piilolinsseissä käytettävistä edistyineistä teknologioista, jotka takaavat pitkäkestoisen mukavuuden ja paremman näöntarkkuuden.

Toivottavasti löydät säästöjä hintavertailumme avulla!

Onko Dailies Total 1 -piilolinssit saatavilla värillisinä?

Ei, Dailies Total 1 -piilolinssejä ei ole saatavilla värillisinä. Ne on suunnattu ensisijaisesti mukavuuden ja näkökyvyn parantamiseen ilman värivaihtoehtoja. Värillisiä piilolinssejä etsivien kannattaa tutkia muita merkkejä ja tuotesarjoja.

Kummat ovat paremmat piilolinssit: Acuvue Oasys 1-Day vai Dailies Total1?

Molemmat kertakäyttöpiilolinssit ovat uusimman sukupolven silikonihydrogeelipiilolilnssejä. Dailies Total1 esiteltiin vuonna 2013 ja Acuvue Oasys 1-Day vuonna 2016. Acuvue-piilolinsseissä on korkeimman luokan 1 UV-suoja, kun taas Dailies-linssit eivät tarjoa UV-suojaa.

Total1-piilolinssit puolestaan ovat hengittävämmät (hapenläpäisy) ja niissä on porrastettu vesipitoisuus, jonka ansiosta linssin pinta on lähes 100 % vettä. Näistä kahdesta linssistä Acuvue Oasys 1-Day on edullisempi vaihtoehto.

Keskustele optikkosi kanssa mitkä kertakäyttölinssit sopivat parhaiten juuri sinun näönkorjaustarpeisiisi.

Mitä eroa on Dailies Total1- ja Total30-piilolinsseillä?

Molemmat ovat Alconin valmistamat, ainutlaatuista vesigradienttiteknologiaa hyödyntävät piilolinssit.

Näiden linssien tärkein ero on vaihtoväli: Siinä missä Dailies Total1 -piilolinssit ovat kertakäyttölinssit, vuonna 2021 lanseeratut Total30 -linssit ovat kuukausilinssit.

Dailies Total1 -linssit tarjoavat kertakäyttölinssien helppouden ja hygieenisyyden, kun taas päivittäisessä käytössä edullisemmat Total30-linssit edellyttävät enemmän päivittäisiä huoltotoimenpiteitä.

SmarTears-teknologian ansiosta Dailies Total 1 -piilolinssit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja kaikki 
kertakäyttölinssien hygienia- ja terveysedut.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.