DAILIES TOTAL1 hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES TOTAL1
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

Löydä edullisin hinta tuotteelle DAILIES TOTAL1

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 24.98 € myyjältä LensWay.

 • Porrastettu vesipitoisuus: Ensimmäiset piilolinssit, joiden sisällä vesipitoisuus on 33 % ja kasvaa portaittain lähes 100 % linssin pinnalla. Tämä varmistaa silmien jatkuvan kostutuksen.
 • SmarTears-teknologia vapauttaa kyynelistä luontaisesti löytyvää ainesosaa ja auttaa vakauttamaan silmän kyynelkalvon lipidikerrosta.
 • Hengittävät ja mukavat jopa pitkäkestoisen käytön aikana.
 • Liki- ja kaukonäön korjaamiseen
 • Saatavilla myös monitehopiilolinsseinä

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama silikonihydrogeelinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä linssit tarjoavat ensimmäisenä maailmassa porrastetun vesipitoisuuden, jossa linssin ytimen 33 % nestepitoisuus kasvaa pintaa kohti aina 80 %:aan jäljitellen silmän luontaista vesipitoisuutta.

Porrastetun vesipitoisuuden ansiosta linssit läpäisevät enemmän happea pitäen silmät terveinä ja valkoisina. DAILIES TOTAL1 -linssien hydrofiiliset polymeeriketjut vähentävät silmäluomen ja linssin välistä hankausta sekä auttavat parantamaan linssin ja silmäkudosten yhteistoimintaa tarjoten miellyttävät ja mukavat linssit koko päiväksi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttölinssi
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Vaihtoväli 1 päivä
Yön yli käyttö Ei
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12.00...+6.00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,1 mm
Materiaali delefilcon A
Nestepitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 156 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä, sinivihreä
UV-suoja Ei

Dailies Total 1 -piilolinsseissä käytettävä vesigradienttiteknologia mahdollistaa korkean hengittävyyden ja 
SmarTears-teknologia stabiloi kyynelkalvon lipidikerrosta.

Usein kysyttyä DAILIES TOTAL1 -piilolinsseistä

Miten pitkään DAILIES TOTAL1 -piilolinssejä voi käyttää?

DAILIES TOTAL1 -piilolinssit ovat kertakäyttöpiilolinssit, joita käytetään vain yhden (1) päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Seuraavalla käyttökerralla otetaan käyttöön uusi raikas linssipari.

Voinko käyttää Dailies-piilolinssejä uudelleen edes yhden kerran?

Älä käytä kertakäyttöpiilareita uudelleen. Ne on suunniteltu heitettäväksi pois jokaisen käyttökerran jälkeen, ja kertakäyttölinssejä uudelleenkäyttävät ihmiset ovat vaarassa saada kivuliaita ja vaarallisia komplikaatioita. Kertakäyttöpiilolinssit ovat ohuempia ja hauraampia, eivätkä ne säilytä kosteutta yhtä hyvin kuin muut piilolinssityypit.

Mikä on SmarTears-teknologia?

SmarTears-teknologia auttaa käsittelemään piilolinssien aiheuttamaan silmien kuivumista. Se vapauttaa fosfatidyylikoliinia (PC), jota löytyy kyynelistäsi. PC auttaa vakauttamaan silmän kyynelkalvon lipidikerrosta, mikä vähentää veden haihtumista. Ilman tätä kerrosta kyynelkalvo menettää kosteutta jopa 20 kertaa nopeammin. Tämä kerros tarjoaa sileän optisen pinnan sarveiskalvolle, silmän kirkkaaseen etuosaan.

Mitkä ovat DAILIES TOTAL1 -piilolinssien edut?

Lähes 9/10 DAILIES TOTAL1 -piilolinssien käyttäjistä pitää niitä niin mukavina, että joskus unohtavat käyttävänsä piilolinssejä. Nämä linssit mahdollistavat jopa 3 tuntia pidemmän käyttöajan muihin linsseihin verrattuna. Ne ovat mukavammat ja vähentävät kuivuuden tunnetta paremmin. DAILIES TOTAL1 tarjoaa erinomaista näöntarkkuutta, kontrastiherkkyyttä ja poikkeuksellista optista laatua.

Mistä materiaalista DAILIES TOTAL1 -piilolinssit valmistetaan?

DAILIES TOTAL1 -linssit on valmistettu delefilcon A -materiaalista. Tämä materiaali läpäisee runsaasti happea. Silmät tarvitsevat happea pysyäkseen valkoisina ja terveinä. Ilman hyvää hapenläpäisyä silmissä voi esiintyä oireita, kuten loppupäivän epämukavuutta, kuivuutta ja punoitusta.

Miksi DAILIES TOTAL1 -piilolinssit ovat niin kalliit?

DAILIES TOTAL1 -piilolinssit ovat kalliimmat kuin monet muut markkinoilla olevat kertakäyttöpiilolinssit. Valmistaja Alconin mukaan hintaero johtuu näissä piilolinsseissä käytettävästä edistyneestä teknologiasta, joka takaa pitkäkestoisen mukavuuden ja paremman näöntarkkuuden.

Kummat ovat paremmat piilolinssit Acuvue Oasys 1-Day vai DAILIES TOTAL1?

Molemmat kertakäyttöpiilolinssit ovat uusimman sukupolven silikonihydrogeelipiilolilnssejä. DAILIES TOTAL1 esiteltiin vuonna 2013 ja Acuvue Oasys 1-Day vuonna 2016. Acuvue-piilolinsseissä on korkeimman luokan 1 UV-suoja, kun taas Dailies-linsseissä UV-suojausta ei ole. DAILIES TOTAL1 -piilolinssit puolestaan ovat hengittävämmät (hapenläpäisy) ja niissä on porrastettu vesipitoisuus, jonka ansiosta linssin pinta on lähes 100 % vettä. Näistä kahdesta linssistä Acuvue Oasys 1-Day on edullisempi vaihtoehto.

Keskustele optikkosi kanssa mitkä kertakäyttölinssit sopivat parhaiten sinun näönkorjaustarpeisiisi.

Dailies Total 1 -piilolinssit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja kaikki kertakäyttölinssien edut.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus -piilolinssit: Ominaisuudet ja edut
 • Vaivatonta käyttöä ja kaikki kertakäyttöpiilolinssien edut. Poista linssit päivän päätteeksi ja ota aamulla uusi...
alk. 14.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies

Focus Dailies -piilolinssien edut
 • Kertakäyttöpiilolinssit, jotka tarjoavat sinulle hygieenisen, terveen näön vaivattomasti
 • Kevyt ja joustava materiaali istuu silmään...
alk. 13.50 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.