DAILIES TOTAL1 hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES TOTAL1
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama silikonihydrogeelinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä linssit tarjoavat ensimmäisenä maailmassa porrastetun vesipitoisuuden, jossa linssin ytimen 33 % nestepitoisuus kasvaa pintaa kohti aina 80 %:aan jäljitellen silmän luontaista vesipitoisuutta.

Porrastetun vesipitoisuuden ansiosta linssit läpäisevät enemmän happea pitäen silmät terveinä ja valkoisina. DAILIES TOTAL1 -linssien hydrofiiliset polymeeriketjut vähentävät silmäluomen ja linssin välistä hankausta sekä auttavat parantamaan linssin ja silmäkudosten yhteistoimintaa tarjoten miellyttävät ja mukavat linssit koko päiväksi.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.1. Materiaali: Delefilcon A. Nestepitoisuus: 33 %. Hapenläpäisykyky: 156 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen DAILIES TOTAL1 hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.98 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kertakäyttölinssi ja edelleenkehitetty versio suositusta Focus Dailies -linssistä. Linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee,...

alk. 14.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies

Focus Dailies All Day Comfort on Alconin valmistama kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Focus Dailies oli pitkään Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi.

Focus...

alk. 13.50 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.