DAILIES TOTAL1 hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES TOTAL1
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama silikonihydrogeelinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Nämä linssit tarjoavat ensimmäisenä maailmassa porrastetun vesipitoisuuden, jossa linssin ytimen 33 % nestepitoisuus kasvaa pintaa kohti aina 80 %:aan jäljitellen silmän luontaista vesipitoisuutta.

Porrastetun vesipitoisuuden ansiosta linssit läpäisevät enemmän happea pitäen silmät terveinä ja valkoisina. DAILIES TOTAL1 -linssien hydrofiiliset polymeeriketjut vähentävät silmäluomen ja linssin välistä hankausta sekä auttavat parantamaan linssin ja silmäkudosten yhteistoimintaa tarjoten miellyttävät ja mukavat linssit koko päiväksi.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.1. Materiaali: Delefilcon A. Nestepitoisuus: 33 %. Hapenläpäisykyky: 156 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen DAILIES TOTAL1 hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 24.98 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kertakäyttölinssi ja edelleenkehitetty versio suositusta Focus Dailies -linssistä. Linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee,...

alk. 14.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies

Focus Dailies All Day Comfort on Alconin valmistama kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Focus Dailies oli pitkään Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi.

Focus...

alk. 13.50 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.