DAILIES TOTAL1 hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1

DAILIES TOTAL1 on Alconin valmistama huippumoderni silikonihydrogeelistä valmistettava kertakäyttölinssi, jossa on ensimmäisenä piilolinssinä markkinoilla porrastettu nestekylläisyys. Tämä tarkoittaa, että linssin ytimen 33 % nestepitoisuus kasvaa pintaa kohti aina 80 %:iin jäljitellen näin silmän luonnollista nestepitoisuutta. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta linssi läpäisee poikkeuksellisen paljon happea silmän sarveiskalvolle pitäen silmät valkoisina ja terveinä. Lisäksi linssi sisältää hydrofiilisiä polymeeriketjuja, jotka vähentävät hankausta ja auttavat parantamaan linssin ja silmien kudosten yhteistoimintaa. Tästä syystä linssi tuntuu silkinpehmeältä ja miellyttävältä silmässä koko päivän ajan.

Pehmeät DAILIES TOTAL1 -piilolinssit tarjoavat mukavaa ja terveellistä piilolinssien käyttöä ilman väsyneitä, kuivia ja punaisia silmiä!

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -12.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.1. Materiaali: Delefilcon A. Nestepitoisuus: 33 %. Hapenläpäisykyky: 156 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen DAILIES TOTAL1 hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 25.99 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kostea kertakäyttölinssi, joka on edelleenkehitetty versio suositusta Focus Dailies -linssistä. Tässä linssissä on ainutlaatuinen kolmivaikutteinen...

alk. 14.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Focus Dailies

Focus Dailies

Focus Dailies All Day Comfort on Alconin valmistama kertakäyttölinssi ja se oli pitkään myös Suomen myydyin kertakäyttöpiilolinssi. Tässä linssissä on käyttömukavuutta lisäävä ohut reuna...

alk. 11.70 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.