Biofinity XR – Piilolinssien hintavertailu

Biofinity XR

Vertaa tuotteen Biofinity XR hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biofinity XR hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 27.67 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
LensWay Biofinity XR  €
Alensa Biofinity XR (3 kpl)  €
Shopping4net Biofinity XR  €
Lenson Biofinity XR  €

Biofinity XR: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Ylivoimaista näöntarkkuutta. Suunniteltu suurille plus- ja miinusvoimakkuuksille.
 • Korkeaa mukavuutta. Silmät säilyttävät kosteutta pidempään ilman tarvetta kosteuttaville silmätipoille.
 • Ihanteelliset piilolinssit kiireiseen elämäntyyliin. Voidaan käyttää päiväkäytössä tai jatkuvasti jopa 6 yön ajan.
 • Laaja parametrien valikoima eri näkötarpeisiin voimakkuuksilla -20 D–+15 D.
 • Sama linssimateriaali ja muotoilu kuin sfäärisissä Biofinity-linsseissä.

Tuotekuvaus

CooperVision Biofinity XR-piilolinssit on tarkoitettu äärimmäisille vahvuuksille, jotta vielä useammat liki- ja kaukonäköiset voivat kokea Biofinity-piilolinssien näöntarkkuuden ja mukavuuden.

Biofinityn linssimateriaalin ja rakenteen ansiosta voit luottaa siihen, että Biofinity XR -piilolinssit sopivat myös heille, jotka eivät ole aiemmin voineet käyttää piilolinssejä tai jotka ovat olleet muihin linsseihin tyytymättömiä.

Biofinity XR on ihanteellinen tapa päivittää hydrogeelilinssit uuden sukupolven hengittäviin silikonihydrogeelilinsseihin.

Koska Biofinity XR perustuu samaan linssimateriaalin kuin Biofinity-linssit, se tarjoaa erinomaista mukavuutta. Ainutlaatuinen Aquaform-teknologia tekee linsseistä luonnostaan hydrofiiliset, mikä tarkoittaa, että materiaali imee ja sitoo vettä linssiin ja minimoi kuivumista.

Alhaisen moduluksen ja korkean hapenläpäisevyyden ansiosta Biofinity XR tarjoaa parempaa käyttömukavuutta pitäen samalla silmäsi terveen valkoisina.

Mukavuutta ja kosteutta tarjoavat Biofinity XR -piilolinssit 
on saatavilla poikkeuksellisen suurilla plus- ja miinusvahvuuksilla liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivä
Pakkauskoko 3 linssiä/pkt
Voimakkuus –20,00...+15,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 128 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen Sofblue-sävy
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity XR -linsseillä?

Molemmat linssit ovat CooperVisionin valmistamat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää optikon määräyksellä myös yön yli -käytössä enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. Nämä linssit on valmistettu samasta materiaalista ja niiden vesipitoisuus, peruskaarevuus ja halkaisija ovat samat.

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on se, että Biofinity XR on saatavilla korkeammilla plus- ja miinusvoimakkuuksilla (jopa –20 D ja +15 D). Lisäksi tavallisten Biofinity-linssien hapenläpäisevyys on korkeampi.

Hinnaltaan Biofinity XR -linssit ovat kalliimmat.

Mistä XR tulee?

Biofinity XR -piilolinssien "XR" on lyhenne sanoista extended range, mikä tarkoittaa, että se on saatavilla laajennetulla valikoimalla voimakkuuksia.

Voiko Biofinity XR -piilolinsseillä nukkua?

Nämä linssit on hyväksytty yön yli -käyttöön enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi kerrallaan. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista käyttöajoista ennen kuin käytät näitä linssejä nukkuessa.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla