Acuvue Oasys for Presbyopia hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Oasys for Presbyopia
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia on Johnson & Johnsonin valmistama kahden viikon moniteholinssi, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja HYDRACLEAR PLUS -teknologian tarjoama poikkeuksellinen mukavuus. Tuloksena syntyy monitehopiilolinssi, joka auttaa näkemään vaativissakin olosuhteissa terävästi niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Linssissä käytetty HYDRACLEAR PLUS -teknologia auttaa stabiloimaan kyynelfilmin, minimoimaan kuivuuden sekä ylläpitämään silmän luonnollista kosteutta. Acuvue Oasys for Presbyopia -linssit tarjoavat myös yhden markkinoiden parhaista UV-suojista.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: 2 viikon moniteholinssi. Vaihtoväli: 14 päivää. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.3. Materiaali: Senofilcon A. Hapenläpäisykyky: 147 Dk/t.

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys for Presbyopia hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys for Presbyopia hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 39.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa Acuvue Oasys for Presbyopia (6 kpl)  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist Multifocal

1-Day Acuvue Moist Multifocal

1-Day Acuvue Moist Multifocal on Johnson & Johnsonin valmistama progressiivinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu korjaamaan presbyopiaa eli ikänäköä. Nämä linssit ovat erittäin mukavat...

alk. 24.30 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.