Acuvue Oasys for Presbyopia – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys for Presbyopia hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 39.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Acuvue Oasys for Presbyopia (6 kpl)  €

Acuvue Oasys for Presbyopia: Ominaisuudet ja edut

 • Acuvue Oasys for Presbyopia -monitehopiilolinsseillä saavutat vakaan näön lähelle, kauas ja välietäisyyksille myös haastavissa olosuhteissa.
 • Ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja poikkeuksellista mukavuutta.
 • Hydraclear Plus -teknologia auttaa vakauttamaan kyynelfilmin, minimoimaan kuivuutta ja ylläpitämään kosteutta.
 • Korkeimman luokan UV-suoja piilolinsseille.

Tuotekuvaus

Acuvue Oasys for Presbyopia on Johnson & Johnsonin valmistama kahden viikon-/yötäpäiväämonitehopiilolinssi, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja Hydraclear Plus -teknologian tarjoama poikkeuksellinen mukavuus. Tuloksena syntyy monitehopiilolinssi, joka auttaa näkemään vaativissakin olosuhteissa terävästi niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit ovat erinomainen ratkaisu henkilöille, jotka tarvitsevat näönkorjausta ikänäön (presbyopia) mukanaan tuomien haasteiden ratkaisemiseksi. Nämä linssit tuntuvat poikkeuksellisen mukavilta ja ovat helppo käsitellä. Näitä piilolinssejä voi käyttää optikon määräyksen mukaisesti 1-2 viikkoa, minkä jälkeen ne on vaihdettava uusiin.

Linssissä käytetty Hydraclear Plus -teknologia auttaa stabiloimaan kyynelfilmin, minimoimaan kuivuuden sekä ylläpitämään silmän luonnollista kosteutta. Acuvue Oasys for Presbyopia -linssit tarjoavat myös yhden markkinoiden parhaista UV-suojista.

Päivitys: Johnson & Johnson on lopettanut Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssien valmistuksen 31.12.2022, mutta niitä voi olla vielä pitkään saatavilla useilla jälleenmyyjillä. Keskustele optikkosi kanssa esimerkiksi 1-Day Acuvue Moist Multifocal -kertakäyttöpiilolinsseihin vaihtamisesta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen monitehopiilolinssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Lisävahvuus 1,25 D (Low), 1,75 D (Mid), 2.50 D (High)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 147 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää vähintään 90 % UVA- ja vähintään 99 UVB-säteilystä

Usein kysyttyä Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinsseistä

Ovatko Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit multifokaaliset?

Kyllä, Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit ovat multifokaaliset eli moniteholinssit, jotka on suunniteltu korjaamaan ikä- eli aikuisnäköä.

Voiko Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinsseillä nukkua?

Tämä riippuu optikolta saamastasi piilolinssimääräyksestä. Jos käytät piilolinssejä päivittäin ja poistat ne silmistäsi joka ilta, Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit on tarkoitettu kestämään 2 viikkoa, jonka jälkeen ne tulee vaihtaa uusiin.

Erinomaisen hapenläpäisevyyden ansiosta optikko voi määrätä nämä linssit myös yötäpäivääkäyttöön enintään 7 päiväksi ja 6 yöksi, jolloin vaihtoväli on 1 viikko. Muistathan keskustella optikkosi kanssa ennen kuin käytät piilolinssejä yön yli välttääksesi komplikaatiot.

Miksi Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssien valmistus lopetettiin?

Valmistaja Johnson & Johnsonin mukaan se pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaansa ja priorisoimaan uusimpia innovaatioitaan.

Mikä on vaihtoehto Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinsseille?

Samaan aikaan, kun Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssien tuotanto lopetettiin, Johnson & Johnson toi markkinoille uudet Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit. Ne ovat ominaisuuksiltaan lähes identtiset. Keskustele optikkosi kanssa mahdollisuuksista siirtyä käyttämään Acuvue Oasys Multifocal -linssejä.

Ovatko Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit silikonihydrogeelilinssit?

Kyllä, Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit on valmistettu Senofilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista, mikä tarkoittaa, että linsseillä on erinomainen hapenläpäisevyys ja hengittävyys.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.