Acuvue Oasys for Presbyopia hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia on Johnson & Johnsonin kahden viikon moniteholinssi, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja HYDRACLEAR PLUS -teknologian mukanaan tuoma poikkeuksellinen mukavuus. Tuloksena syntyy monitehopiilolinssit, jotka auttavat näkemään vaativissakin olosuhteissa hyvin niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Linssissä käytetty HYDRACLEAR PLUS -teknologia auttaa stabiloimaan kyynelfilmin, minimoimaan kuivuuden sekä ylläpitämään kosteutta. Tässä linssissä on yksi markkinoiden parhaista UV-suojista. Sitä myydään 6 linssin pakkauksissa.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: 2 viikon moniteholinssi. Vaihtoväli: 14 päivää. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.3. Materiaali: Senofilcon A. Hapenläpäisykyky: 147 Dk/t.

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys for Presbyopia hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys for Presbyopia hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 39.99 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist Multifocal

1-Day Acuvue Moist Multifocal

1-Day Acuvue Moist Multifocal on Johnson & Johnsonin valmistama progressiivinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu korjaamaan presbyopiaa eli ikänäköä. Nämä linssit ovat erittäin mukavat...

alk. 28.99 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.