Acuvue Oasys for Presbyopia – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys for Presbyopia hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 39.99 € myyjältä Alensa.

Acuvue Oasys for Presbyopia: Ominaisuudet ja edut

 • Acuvue Oasys for Presbyopia -monitehopiilolinsseillä saavutat vakaan näön lähelle, kauas ja välietäisyyksille myös haastavissa olosuhteissa.
 • Ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja poikkeuksellista mukavuutta.
 • Hydraclear Plus -teknologia auttaa vakauttamaan kyynelfilmin, minimoimaan kuivuutta ja ylläpitämään kosteutta.
 • Korkeimman luokan UV-suoja piilolinsseille.

Tuotekuvaus

Acuvue Oasys for Presbyopia on Johnson & Johnsonin valmistama kahden viikon-/yötäpäiväämonitehopiilolinssi, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen optinen suunnittelu ja Hydraclear Plus -teknologian tarjoama poikkeuksellinen mukavuus. Tuloksena syntyy monitehopiilolinssi, joka auttaa näkemään vaativissakin olosuhteissa terävästi niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit ovat erinomainen ratkaisu henkilöille, jotka tarvitsevat näönkorjausta ikänäön (presbyopia) mukanaan tuomien haasteiden ratkaisemiseksi. Nämä linssit tuntuvat poikkeuksellisen mukavilta ja ovat helppo käsitellä. Näitä piilolinssejä voi käyttää optikon määräyksen mukaisesti 1-2 viikkoa, minkä jälkeen ne on vaihdettava uusiin.

Linssissä käytetty Hydraclear Plus -teknologia auttaa stabiloimaan kyynelfilmin, minimoimaan kuivuuden sekä ylläpitämään silmän luonnollista kosteutta. Acuvue Oasys for Presbyopia -linssit tarjoavat myös yhden markkinoiden parhaista UV-suojista.

Päivitys: Johnson & Johnson on lopettanut Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssien valmistuksen 31.12.2022, mutta niitä voi olla vielä pitkään saatavilla useilla jälleenmyyjillä. Keskustele optikkosi kanssa esimerkiksi 1-Day Acuvue Moist Multifocal -kertakäyttöpiilolinsseihin vaihtamisesta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen monitehopiilolinssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 tai 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Lisävahvuus 1,25 D (Low), 1,75 D (Mid), 2.50 D (High)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 147 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää vähintään 90 % UVA- ja vähintään 99 UVB-säteilystä

Usein kysyttyä Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinsseistä

Ovatko Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit multifokaaliset?

Kyllä, Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit ovat multifokaaliset eli moniteholinssit, jotka on suunniteltu korjaamaan ikä- eli aikuisnäköä.

Voiko Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinsseillä nukkua?

Tämä riippuu optikolta saamastasi piilolinssimääräyksestä. Jos käytät piilolinssejä päivittäin ja poistat ne silmistäsi joka ilta, Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit on tarkoitettu kestämään 2 viikkoa, jonka jälkeen ne tulee vaihtaa uusiin.

Erinomaisen hapenläpäisevyyden ansiosta optikko voi määrätä nämä linssit myös yötäpäivääkäyttöön enintään 7 päiväksi ja 6 yöksi, jolloin vaihtoväli on 1 viikko. Muistathan keskustella optikkosi kanssa ennen kuin käytät piilolinssejä yön yli välttääksesi komplikaatiot.

Miksi Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssien valmistus lopetettiin?

Valmistaja Johnson & Johnsonin mukaan se pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaansa ja priorisoimaan uusimpia innovaatioitaan.

Mikä on vaihtoehto Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinsseille?

Samaan aikaan, kun Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssien tuotanto lopetettiin, Johnson & Johnson toi markkinoille uudet Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit. Ne ovat ominaisuuksiltaan lähes identtiset. Keskustele optikkosi kanssa mahdollisuuksista siirtyä käyttämään Acuvue Oasys Multifocal -linssejä.

Ovatko Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit silikonihydrogeelilinssit?

Kyllä, Acuvue Oasys for Presbyopia -piilolinssit on valmistettu Senofilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista, mikä tarkoittaa, että linsseillä on erinomainen hapenläpäisevyys ja hengittävyys.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️