Proclear 1 day multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Proclear 1 day multifocal

Vertaa tuotteen Proclear 1 day multifocal hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear 1 day multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 32.90 € myyjältä Shopping4net.

Proclear 1 day multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Helppoutta ja mukavuutta moniteholinssien käyttäjille, jotka kärsivät silmien kuivumisesta.
 • Ainutlaatuinen monitehorakenne ei vain korjaa kaukonäköä, vaan myös optimoi näkökyvyn lähelle ja välietäisyyksille.
 • PC-teknologian ansiosta linssit sitovat vettä ja säilyttävät jopa 96 % kosteudestaan 12 tunnin käytössä.
 • Linssimateriaali vähentää silmien ärsytystä estämällä kerrostumien muodostumista.
 • Kertakäyttölinssien kätevyys. Ota joka aamu uusi raikas pari käyttöön ja keskity piilolinssien sijasta elämääsi.

Kertakäyttölinssit, joilla näet tarkasti kaikille etäisyyksille

Proclear 1 day multifocal on CooperVisionin valmistama progressiivinen kertakäyttölinssi, joka korjaa kauko- ja lähinäön lisäksi ikänäön (presbyopia) mukanaan tuomia ongelmia, kuten eri etäisyyksille tarkentamista.

Ikä- eli aikuisnäkö on tavallinen ongelma yli 40-vuotiailla, ja se ilmenee usein vaikeutena tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin. Nämä piilolinssit korjaavat ikänäköä ja auttavat näkemään tarkasti lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Proclear 1 day multifocal -linsseissä käytetään CooperVisionin PC-teknologiaa, joka sitoo nestettä linsseihin pitäen ne kosteina ja miellyttävinä koko päivän. Siksi ne sopivat erinomaisesti myös kuivista silmistä kärsiville.

Nämä linssit ovat "bioyhteensopivat", mikä tarkoittaa, että ne on valmistettu jäljittelemään silmän biologiaa ja takaamaan mahdollisimman luonnollinen näkökokemus. Kertakäyttölinssien tuoman vapauden avulla voit jatkaa aktiivista elämäntapaasi ikänäön mukanaan tuomista vaikeuksista huolimatta.

Mukavat piilolinssit yli 40-vuotiaille ikänäköisille

Proclear 1 day multifocal -piilolinssit ovat ihanteellinen valinta yli 40-vuotiaille, jotka ovat huomanneet näössään ikänäön mukanaan tuomia muutoksia, mutta jotka haluavat käyttää monitehosilmälasien sijasta piilolinssejä. Proclear-linssien avulla myös ikänäköiset voivat nauttia selkeästä näöstä kaikille etäisyyksille – lähelle, kauas ja kaikkeen siltä väliltä.

PC-teknologian ansiosta linssit pysyvät kosteina ja mukavina koko päivän ajan, tehden niistä ihanteellisen näönkorjausvaihtoehdon heille, jotka kärsivät silmien kuivumisesta.

Aktiiviset ihmiset, jotka arvostavat mukavuutta ja helppoutta, nämä kertakäyttölinssit tarjoavat ainutlaatuista käytännöllisyyttä. Ei enää huolta linssien puhdistuksesta tai säilytyksestä, kun voit aloittaa päiväsi uudella, raikkaalla parilla.

Bioyhteensopivuutensa ansiosta nämä linssit sopivat myös heille, jotka haluavat mahdollisimman luonnollisen ja ärsytystä vähentävän näkökokemuksen. Ne on suunniteltu jäljittelemään silmän luontaista biologiaa, mikä takaa käyttömukavuuden ja terveen näköympäristön.

Proclear 1 day multifocal -monitehopiilolinssit ovat ihanteellinen valinta ikänäöstä kärsiville, jotka 
haluavat nähdä tarkasti kaikille etäisyyksille ja nauttia erinomaisesti kostuvista piilolinsseistä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi monitehoinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Lisävahvuus (ADD) 0...+2,50 D
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon A
Vesipitoisuus 60 %
Hapen läpäisevyys 28 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Proclear 1 day multifocal -piilolinssit hyvät?

Jos etsit helppoja monitehopiilolinssejä, jotka tarjoavat terävän näön sekä lähelle, kauas että välietäisyyksille, kertakäyttölinssien helppoutta ja mukavuutta, sekä erinomaista kostuvuutta jopa 12 tunnin käytössä, voi Proclear 1 day multifocal olla loistava vaihtoehto juuri sinulle. Se on moniteho-ominaisuuksia tarjoava versio suosituista Proclear 1 day -linsseistä. Keskustele silmälääkärin tai optikon kanssa sinulle sopivimmasta näönkorjausvaihtoehdosta.

Mistä Proclear 1 day multifocal -piilolinssejä voi ostaa?

Proclear 1 day multifocal -linssejä voi ostaa optikkoliikkeistä tai piilolinssejä myyvistä verkkokaupoista.

Paljonko Proclear 1 day multifocal -piilolinssit maksavat?

Proclear 1 day multifocal -linssien alin hinta on 32,90 €/30 linssiä, jolloin linssikohtaiseksi hinnaksi tulee 1,09 €/linssi. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat 65,80 € ja vuosittaiset kustannukset 789,60 €.

Millä parametreilla nämä linssit on saatavilla?

Proclear 1 day multifocal -linssien kaarevuus on 8,7 ja halkaisija 14,2 millimetriä, ja ne on saatavilla voimakkuuksilla –10,00...+6,00 diopteria. Ne on suunniteltu yhdellä tehoprofiililla, joka sopii potilaille jopa +2,50 lisävahvuuteen asti.

Mistä materiaalista nämä linssit on valmistettu?

Proclear 1 day multifocal -piilolinssit on valmistettu omafilcon A -nimisestä hydrogeelimateriaalista, joka tarjoaa korkean 60 % vesipitoisuuden. Tämä edistää linssien kosteutusta ja hengittävyyttä.

Proclear-piilolinsseissä hyödynnettävän PC-teknologian ansiosta linssit kostuvat luonnostaan ja ehkäisevät lipidi- ja rasvakerrostumia 
ehkäisten silmien ärsytystä ja kuivumista.

Mikä on PC-teknologia?

Kuivat silmät ja epämukavuuden tunne päivän aikana ovat hyvin yleisiä oireita piilolinssien käyttäjien keskuudessa. Proclear-piilolinsseissä käytettävän PC-teknologian ansiosta nämä monitehopiilolinssit hyödyntävät fosforyylikoliinia (engl. phosphorylcholine, PC).

Fosforyylikoliini on erittäin hydrofiilinen yhdiste, joka sitoo vettä linssin pintaan ja muualle linssiin sekä vähentää veden haihtumista. Tuloksena syntyy erittäin bioyhteensopiva linssi, joka imitoi silmän soluista luonnostaan löytyviä aineita.

Miten PC-teknologia toimii?

Patentoitu PC-teknologia ei ole lisäaine, päällyste tai pintakäsittely. Kun fosforyylikoliinimolekyylit sitoutuvat tavallisten kyynelten vesimolekyyleihin, linssin ympärille muodostuu hellävarainen "vesikilpi". Se muodostaa pinnan, joka torjuu lipidi- ja rasvakerrostumia sekä pienentää ärsytyksen ja kuivumisen riskiä. Lisäksi se pitää yllä happivirtausta ja kostuttaa linssiä luonnollisesti.

Mitä tarkoittaa ADD monitehopiilareissa?

Monitehopiilolinsseissä ADD (engl. additional power) tarkoittaa lisävoimakkuutta. Proclear 1 day multifocal -piilolinsseissä lisävahvuutta (ADD) sovelletaan ei-dominanttiin silmään, mikä parantaa näköä lähelle ja välietäisyyksille, säilyttämällä kuitenkin binokuläärinen näkö eli yhteisnäkö.

Se on erityisen hyödyllinen henkilöille, jotka tarvitsevat apua lähinäköön, kuten lukemiseen tai tietokoneen käyttöön.

Voiko näillä linsseillä nukkua tai ottaa torkut?

Ei, nämä Proclear 1 -linssit ovat ainoastaan päiväkäyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit, joita käytetään vain yhden päivän ajan. Ne eivät sovellu nukkumiseen piilolinssien kanssa. Jo lyhyet torkutkin kasvattavat silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Miten nopeasti monitehopiilolinsseihin tottuu?

Monitehopiilolinsseihin tottuminen vaihtelee käyttäjien välillä, mutta yleensä se kertää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Aluksi monitehopiilolinssejä kannattaa käyttää vain muutama tunti päivässä ja lisätä käyttöaikaa vähitellen.

Onko Proclear 1 day multifocal parempi kuin Biofinity multifocal?

Sekä Proclear 1 day multifocal- että Biofinity multifocal -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat progressiiviset, ikänäön korjaamiseen tarkoitetut monitehopiilolinssit. Näiden linssien tärkein ero on, että Proclear 1 day multifocal on kertakäyttölinssi ja Biofinity multifocal on kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jota voi optikon määräyksellä käyttää myös nukkuessa yhtäjaksoisesti enintään 6 yötä.

Mitä eroa on Proclear 1 day multifocal- ja Clariti 1 day multifocal -linsseillä?

Clariti 1 day multifocal on uudempi, silikonihydrogeelistä valmistettu linssi, siinä missä Proclear 1 day multifocal -linssit on valmistettu ei-ionisesta hydrogeelistä.

Proclear-linssien etu on lievästi korkeampi vesipitoisuus, mutta Clariti-linssit ovat hengittävyydeltään ylivoimaiset. Keskustele optikkosi kanssa mikäli olet harkinnut merkin vaihtamista.

Mitä eroa on Proclear 1 day multifocal- ja Dailies Total1 Multifocal -linsseillä?

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on materiaali: Proclear-linssit on valmistettu hydrogeelistä, kun taas Dailies Total1 Multifocal on valmistettu uudemman sukupolven hengittävämmästä silikonihydrogeelistä. Materiaalin ansiosta Total1-linssien hapenläpäisykyky on ylivoimainen (156 vs. 28 Dk/t). Uudempien teknologioiden ansiosta Dailies on myös yli neljänneksen kalliimpi linssikohtaiselta hinnaltaan.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla