Proclear 1 day multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Proclear 1 day multifocal
Kuva tuotteesta Proclear 1 day multifocal

Löydä edullisin hinta tuotteelle Proclear 1 day multifocal

Alta löydät tuotteen Proclear 1 day multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 32.90 € myyjältä Shopping4net.

 • Helppoutta ja mukavuutta moniteholinssien käyttäjille, jotka kärsivät silmien kuivumisesta.
 • Kertakäyttölinssien kätevyys. Ota joka aamu uusi raikas pari käyttöön.
 • PC-teknologian ansiosta linssit sitovat vettä pitäen ne raikkaina ja mukavina koko päivän.
 • Proclear 1 day multifocal -piilolinssien ansiosta voit keskittyä piilolinssien sijaan elämääsi.
 • Linssimateriaali vähentää silmien ärsytystä estämällä kerrostumien muodostumisen.

Proclear 1 day multifocal on CooperVisionin valmistama progressiivinen kertakäyttölinssi, joka korjaa kauko- ja lähinäön lisäksi ikänäön (presbyopia) mukanaan tuomia ongelmia, kuten eri etäisyyksille tarkentamista. Ikä- eli aikuisnäkö on tavallinen ongelma yli 40-vuotiailla, ja se ilmenee usein vaikeutena tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin. Nämä piilolinssit korjaavat ikänäköä ja auttavat näkemään tarkasti lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Proclear 1 day multifocal -linsseissä käytetään CooperVisionin PC-teknologiaa, joka sitoo nestettä linsseihin pitäen ne kosteina ja miellyttävinä koko päivän. Siksi ne sopivat erinomaisesti myös kuivista silmistä kärsiville. Linssit ovat "bioyhteensopivat", mikä tarkoittaa, että ne on valmistettu jäljittelemään silmän biologiaa ja takaamaan mahdollisimman luonnollisen näkökokemuksen. Kertakäyttölinssien tuoman vapauden avulla voit jatkaa aktiivista elämäntapaasi ikänäön mukanaan tuomista vaikeuksista huolimatta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Proclear 1 day multifocal -piilolinsseistä

Mikä on Proclear 1 day multifocal -piilolinssien lisävahvuus?

Proclear 1 day multifocal -piilolinssit on suunniteltu yhdellä tehoprofiililla, joka sopii potilaile jopa +2,50 lisävahvuuteen asti.

Mistä materiaalista Proclear 1 day multifocal -piilolinssit on valmistettu?

Proclear 1 day multifocal -piilolinssit valmistetaan omafilcon A -hydrogeelimateriaalista, joka tarjoaa korkean 60 % vesipitoisuuden. Tämä edistää linssien kosteutusta ja hengittävyyttä.

Voinko nukkua Proclear 1 day multifocal -piilolinsseillä?

Ei, Proclear 1 day multifocal -piilolinssit ovat kertakäyttölinssit, joita käytetään yhden päivän ajan. Ne poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa ja hävitetään. Seuraavalla käyttökerralla otetaan uusi pari käyttöön.

Onko Proclear 1 day multifocal parempi kuin Biofinity multifocal?

Sekä Proclear 1 day multifocal- että Biofinity multifocal -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat progressiiviset, ikänäön korjaamiseen tarkoitetut piilolinssit. Näiden linssien tärkein ero on, että Proclear 1 day multifocal on kertakäyttölinssi ja Biofinity multifocal on kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jota voi optikon määräyksellä käyttää myös nukkuessa yhtäjaksoisesti enintään 6 yötä.

Mitä eroa on Proclear 1 day multifocal- ja Clariti 1 day multifocal -piilolinsseillä?

Clariti 1 day multifocal on uudempi, silikonihydrogeelistä valmistettu linssi, siinä missä Proclear 1 day multifocal -linssit valmistetaan ei-ionisesta hydrogeelistä. Proclear-linssin etu on lievästi korkeampi vesipitoisuus, mutta Clariti-linssit ovat hengittävyydeltään ylivoimaiset. Keskustele optikkosi kanssa mikäli olet harkinnut merkin vaihtamista.

Tuotteen tiedot:

Valmistaja: CooperVision. Brändi: Proclear. Linssityyppi: kertakäyttöinen moniteholinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Voimakkuus: -10.00...+6.00 D. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.2. Materiaali: omafilcon A. Nestepitoisuus: 60 %. Hapenläpäisykyky: 37 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Proclear multifocal

Proclear multifocal

Proclear multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen kuukausilinssi, joka mahdollistaa tarkan näkemisen kaikille etäisyyksille. Nämä linssit korjaavat tavallisen kauko- tai lähinäön...

alk. 21.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Proclear multifocal XR

Proclear multifocal XR

Proclear multifocal XR on CooperVisionin valmistama monitehoinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu korjaamaan ikänäköä erityisen korkeilla voimakkuuksilla. Näissä linsseissä on erittäin...

alk. 42.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity multifocal

Biofinity multifocal

Biofinity multifocal on CooperVisionin valmistama monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi, joka on tarkoitettu ikänäön korjaamiseen. Sen valmistuksessa on käytetty pitkäketjuista silikonia,...

alk. 31.29 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.