everclear Elite hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > everclear Elite
Kuva tuotteesta everclear Elite

everclear ELITE on Visco Visionin valmistama kertakäyttölinssi. Se on runsaasti happea läpäisevä silikonihydrogeelipohjainen linssi, joka on valmistettu taipuisasta ja pehmeästä olifilcon B -materiaalista. Pehmeä linssi tuntuu mukavalta koko päivän.

Linssissä on lisäksi UV-suoja, joka torjuu noin 70 % UVA- ja 95 % UVB-säteilystä.

Valmistaja: Visco Vision Inc. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/laatikko. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8,8. Halkaisija: 14,1. Materiaali: olifilcon B. Nestepitoisuus: 47 %. UV-suoja. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen everclear Elite hintoja

Alta löydät tuotteen everclear Elite hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 4.42 € myyjältä Lenson.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
Lenson everclear ELITE  € Tilaa »
LensWay everclear ELITE  € Piilari Tilaa »
Lenson everclear ELITE  € Tilaa »
LensWay everclear ELITE  € Piilari Tilaa »
Lenson everclear ELITE  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.