everclear Elite hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > everclear Elite
Kuva tuotteesta everclear Elite

Löydä edullisin hinta tuotteelle everclear Elite

Alta löydät tuotteen everclear Elite hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 5.17 € myyjältä Lenson.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
Lenson everclear ELITE  €
LensWay everclear ELITE  € Piilari
Lenson everclear ELITE  €
LensWay everclear ELITE  € Piilari
Lenson everclear ELITE  €

everclear ELITE on Visco Visionin valmistama kertakäyttölinssi. Se on runsaasti happea läpäisevä silikonihydrogeelipohjainen linssi, joka on valmistettu taipuisasta ja pehmeästä olifilcon B -materiaalista. Pehmeä linssi tuntuu mukavalta koko päivän.

Linssissä on lisäksi UV-suoja, joka torjuu noin 70 % UVA- ja 95 % UVB-säteilystä.

Valmistaja: Visco Vision Inc. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/laatikko. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8,8. Halkaisija: 14,1. Materiaali: olifilcon B. Nestepitoisuus: 47 %. UV-suoja. Käsittelyvärjätty.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.