everclear Elite hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > everclear Elite
Kuva tuotteesta everclear Elite

everclear ELITE on Visco Visionin valmistama kertakäyttölinssi. Se on runsaasti happea läpäisevä silikonihydrogeelipohjainen linssi, joka on valmistettu taipuisasta ja pehmeästä olifilcon B -materiaalista. Pehmeä linssi tuntuu mukavalta koko päivän.

Linssissä on lisäksi UV-suoja, joka torjuu noin 70 % UVA- ja 95 % UVB-säteilystä.

Valmistaja: Visco Vision Inc. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/laatikko. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8,8. Halkaisija: 14,1. Materiaali: olifilcon B. Nestepitoisuus: 47 %. UV-suoja. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen everclear Elite hintoja

Alta löydät tuotteen everclear Elite hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 5.00 € myyjältä Lenson.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

hello world!
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.