everclear Elite – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta everclear Elite

everclear Elite: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen everclear Elite hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 5.17 € myyjältä LensWay.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Kertakäyttölinssit ovat erittäin kätevät ja hygieeniset.
 • Silikonihydrogeelimateriaali päästää runsaasti happea silmiin.
 • Hydrofiiliset, vettä sitovat linssit sopivat myös kuiville silmille.
 • UV-suoja tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen haitallista säteilyä vastaan.
 • Hengittävä koostumus takaa turvallisen istuvuuden.

Kustannustehokkaat kertakäyttölinssit UV-suojalla

everclear ELITE on Visco Visionin valmistama ensiluokkainen ja kustannustehokas kertakäyttöpiilolinssi. Nämä linssit on suunniteltu erittäin mukavasta silikonihydrogeelimateriaalista, mikä takaa silmien pysymisen kosteutettuina koko päivän ajan.

Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta everclear ELITE -linssit varmistavat, että silmät saavat tarvitsemansa hapen, minkä ansiosta silmät näyttävät ja tuntuvat terveiltä jopa 12 tunnin ajan päivässä.

Nämä piilolinssit on valmistettu veden ja erittäin joustavan olifilcon B -materiaalin sekoituksesta, mikä takaa, että ne istuvat silmään turvallisesti ja mukavasti samalla kun kosteus pysyy linssien sisällä.

Hydrofiilinen suunnittelu tekee everclear ELITE-linsseistä ihanteelliset myös kuivista silmistä kärsiville, pitäen silmät ärsytysvapaina ja kosteutettuina käytön aikana.

Lisäksi everclear ELITE -linssit tarjoavat UV-suojan, joka auttaa suojaamaan silmiä haitallisilta UV-A- ja UV-B-säteiltä, jotka muuten saattaisivat aiheuttaa pysyviä vaurioita näkökyvylle. Linssit torjuvat vähintään 70 prosenttia UVA- ja vähintään 95 prosenttia UVB-säteilystä.

Käyttö ja käsittely

Everclear ELITE -piilolinssejä käytetään yhden päivän ajan ja ne tulee hävittää yhden käyttökerran jälkeen. On tärkeää noudattaa optikon antamia ohjeita linssien käsittelyn ja käyttöajan suhteen. Huolimaton käsittely tai liian pitkä käyttö voivat aiheuttaa monenlaisia silmäongelmia, kuten silmätulehduksia.

everclear ELITE on kustannustehokas siliknihydrogeelilinssi, mikä voi tehdä niistä 
erinomaisen vaihtoehdon myös kuivasilmäisyydestä kärsiville.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Visco Vision
Brändi everclear
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 5, 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,8 mm
Halkaisija 14,1 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali olifilcon B
Vesipitoisuus 47 %
Hapen läpäisevyys 120 Dk/t
Keskipaksuus -
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, 95 % UVB-, 70 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko everlear-piilolinssit hyvät?

Everclear-piilolinssit ovat yleisesti arvostettuja niiden mukavuuden, edullisen hinnan ja monien ominaisuuksiensa vuoksi, mukaan lukien korkea hapenläpäisevyys ja UV-suoja. Näiden linssien asiakasarviot vaihtelevat, ja kokemukset riippuvat jokaisen yksilöllisistä tarpeista ja silmien herkkyydestä.

Mitkä everclear ELITE -piilolinssit ovat?

Everclear ELITE on kertakäyttölinssi, joka on valmistettu mukavasta silikonihydrogeelimateriaalista. Ne tarjoavat lisäsuojaa UV-säteilyä vastaan ja on suunniteltu pitämään silmät kosteutettuina ja terveinä. Tästä syystä ne voivat olla hyvä vaihtoehto myös kuivista silmistä kärsiville.

Kuka valmistaa everclear-linssejä?

Everclear ELITE -piilolinssejä valmistaa Visco Vision, kuten myös everclear AIR -linssejä. Muut everclear-brändit voivat olla peräisin myös muilta valmistajilta.

Kenelle nämä piilolinssit on suunnattu?

Riippumatta siitä, mitä aiot tehdä tänä kesänä, ainutlaatuiset, ensiluokkaiset ja yllättävän edulliset everclear ELITE -kertakäyttölinssit, voivat olla myös sinulle hyvä vaihtoehto.

Kesällä monet ovat aktiivisia ja harrastavat. Olipa kyseessä sitten juoksu, pyöräily, suppailu tai vaellus, fitness-ihmisten tarvitsee tunte jatkuva endorfiinin virta.

Piilolinssien käyttäminen aktiviteettien aikana on loistava tapa saada kaikki irti näistä toiminnoista, ja ELITE-piilolinssit ovat kuin luodut toisilleen aktiivista elämäntapaa harrastavien kanssa.

Aseta ne yksinkertaisesti silmiisi ennen lähtöä ja hävitä ne vauhdikkaan päivän päätteeksi. Kukin linssi on yksittäispakattu, joten voit laittaa ne silmiisi vain silloin, kun tarvitset, ja pidentää riittoisuutta.

Jokaisessa kaveriporukassa on yksi henkilö, joka haluaa käyttää hyödykseen jokaisen aikansa hereillä.

Hän on aina kiireinen, hyppäämässä paikasta toiseen, eikä milloinkaan kieltäydy kutsusta – päätyen usein hyvin väsyneeksi ennen lomaa.

Innovatiivisesta silikonihydrogeelistä valmistetut everclear ELITE -piilolinssit mahdollistavat paremman hengittävyyden ja kosteutuksen, minkä ansiosta nämä linssit pitävät silmäsi terveinä ja mukavina jopa 12 tuntia päivässä. Niiden ansiosta voit keskittyä vain to-do-listaasi.

Jotkut meistä ovat vain varovaisempia ja tarkempia esimerkiksi ajankäytöstämme. Kenties saavut lentokentälle 3 tuntia ennen lentoasi ostettuasi ensin kaksi erilaista matkavakuutusta (toisen vain ylimääräisen suojan vuoksi).

Jos pidät varman päälle pelaamisesta, tiedät myös, miten tärkeää on suojata silmät haitalliselta ultraviolettisäteilyltä, joka on erityisen vaarallista kesän hellepäivinä.

Everclear ELITE -linsseissä on UV-suodatin, joka tarjoaa lisäsuojaa haitallista säteilyä vastaan. Yhdistä vain ne lempiaurinkolasiesi kanssa saadaksesi mielenrauhan.

Jotkut meistä vain rakastavat ylellisyyttä. Mikä kesä on sellainen, jolloin et varannut matkaa Thaimaahan? Business-luokassa tietysti.

Tämän tyyppiselle henkilölle kaikki on kyse mukavuudesta: kesäreissuista tavalliseen treffi-iltaan he menevät askeleen pidemmälle varmistaakseen, että kaikki on varmasti tasoa premium.

Everclear ELITE -piilolinssit on valmistettu korkealaatuisesta silikonihydrogeelistä, joka takaa ainutlaatuisen mukavuuden ja kosteutuksen, sekä tietysti myös premium-luokan piilolinssikokemuksen.

Luksusta rakastavan vastakohta on super-säästäjä – hän joka etsii tarjouksia ja diilejä.

Hän tietää, miten hyödyntää jokainen euro taloudellisesti ja venyttää penniä. Matkaa suunnitellessaan, jos edullisempi tarkoittaa kahta välilaskua, niin olkoon. Perille on päästävä mahdollisimman edullisesti.

Super-säästäjä tuntee kaikki kikat elääkseen täysillä ja säästääkseen samalla rahaa.

Vaikka everclear ELITE on nimensä mukaisesti premium-piilolinssi, se on halvimmasta päästä kertakäyttöpiilolinssien joukosta. Piilolinssien hintavertailumme mukaan se on yli 27 % halvempi kuin Suomen eniten määrätty kertakäyttölinssi Dailies Total1 ja 12 % halvempi kuin Precision1.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.