DAILIES TOTAL1 Multifocal hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka tarjoaa yhden markkinoiden parhaista hengittävyyksistä ja hapenläpäisykyvyistä. Näissä linsseissä on ensimmäisenä maailmassa porrastettu vesipitoisuus: linssin sisällä vesipitoisuus on 33 % ja pinnalla 88 %. Tämä silmän luontaista vesipitoisuutta jäljittelevä ominaisuus minimoi linssin ja silmän välistä kitkaa tarjoten silkinpehmeää käyttömukavuutta ja miellyttävyyttä koko päiväksi.

Monilla meistä silmät kuivuvat etenkin piilolinssejä käyttäessä iltaa kohden. DAILIES TOTAL1 Multifocal -linssit pitävät silmät luonnollisen kosteina ja niiden pinnan liukkauden ansiosta ne vähentävät linssin ja silmän välistä kitkaa. Linssin hapenläpäisykyky on huippuluokkaa.

DAILIES TOTAL1 Multifocal -linssissä yhdistyvät monien kertakäyttölinssien parhaat ominaisuudet. Ne ovat ihanteellinen valinta heille, jotka kärsivät helposti kuivuvista ja väsyvistä silmistä. Valitse nämä jos kaipaat mukavuutta silmillesi ja haluat nähdä koko päivän terävästi sekä lähelle että kauas.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttöinen moniteholinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.1. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Materiaali: Delefilcon A. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen DAILIES TOTAL1 Multifocal hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 39.99 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden...

alk. 27.00 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal on progressiivinen, ympärivuorokautinen moniteholinssi, jossa on ainutlaatuinen Aqua Moisture System paremman kosteuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi. Tässä teknologiassa...

alk. 28.00 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.