DAILIES TOTAL1 Multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES TOTAL1 Multifocal
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 Multifocal

Löydä edullisin hinta tuotteelle DAILIES TOTAL1 Multifocal

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 32.85 € myyjältä Lenson.

DAILIES TOTAL1 Multifocal: Ominaisuudet ja hyödyt

 • Vesigradienttiteknologia muodostaa hellävaraisen kosteustyynyn lähes 100 % kosteudella linssin pinnalle.
 • SmarTears-teknologia vapauttaa kyynelistä luonnollisesti löytyvän ainesosan, joka auttaa stabiloimaan kyynelkalvon libidikerrosta.
 • Precision Profile -muotoilu takaa terävän ja selkeän näön lähi-, väli- ja kaukoetäisyyksille.
 • Ei enää tarvetta ärsyttäville lukulaseille.
 • Sopii erinomaisesti myös helposti kuivuville silmille
 • Kaikki kertakäyttölinssien edut. Aloita jokainen päivä uusilla piilolinsseillä.
 • 9/10 käyttäjästä on sitä mieltä, että DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit ovat niin mukavat, että he joskus unohtavat käyttävänsä piilolinssejä.

DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit

Esittelyssä maailman ensimmäiset ja ainoat vesigradienttipiilolinssit, jotka on suunniteltu ikänäön korjaamiseen. DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit on todellinen läpimurto presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Niissä on sama Precision Profile -muotoilu kuin progressiivissa Air Optix Aqua Multifocal -linsseissä ja Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linsseissä. Yksinkertainen sovitusprosessi mahdollistaa tehokkaan ja onnistuneen sovituksen ikänäöstä kärsiville potilaille.

Alconin valmistama monikäyttöisen kertakäyttölinssit tarjoavat erinomaiset kostuvuusominaisuudet ja linssin silikonihydrogeelimateriaali läpäisee runsaasti happea pitäen silmät jatkuvasti terveinä ja valkoisina. Hanki tarkka näkö kaikille etäisyyksille ja erinomaista mukavuutta koko päiväksi DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinsseillä.

DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinsseissä on porrastettu vesipitoisuus, mikä tarkoittaa, että linssin sisällä vesipitoisuus on 33 % ja pinnalla 88 %. Tämä silmän luontaista vesipitoisuutta jäljittelevä ominaisuus minimoi silmän ja linssin välistä kitkaa tarjoten silkinpehmeää käyttömukavuutta ja miellyttävää käyttöä koko päiväksi.

DAILIES TOTAL1 Multifocal -linsseissä yhdistyvät yksi markkinoiden hengittävimmistä ja parhaiten happea läpäisevistä linsseistä, sekä kertakäyttölinssien helppous. Joka päivä uudet linssit ilman linssien jokapäiväistä puhdistusta ja säilömistä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi toorinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,1 mm
Lisävahvuus Low (+1,25 D), Medium (+2,00 D), High (+2,50 D)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali delefilcon A
Nestepitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 156 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyä DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinsseistä

Mitä monitehoisuus tarkoittaa piilolinssien kohdalla?

Toisin kuin sfääriset linssit, joilla korjataan vain yhtä taittovirhettä, monitehopiilolinssit korjaavat taittovirheitä laajemmin. Monitehopiilolinsseissä on useita katselualueita, joista kukin tarjoaa tarkan näön eri etäisyyksille. Ikänäöstä kärsiville monitehopiilolinssit on paras tapa välttää lukulasien ja monovisiomenetelmän käyttö näönkorjauksessa.

Mistä DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit on valmistettu?

DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit on valmistettu Delefilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista, jotka sisältävät lähes 100 % vettä linssin pinnalla. Koska linssin pinnalla on vain kosteutta, linssit tuntuvat hellävaraisen pehmeiltä.

Miten DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit toimivat?

DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinsseissä on useita voimakkuuksia, jotka auttavat näkemään niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksille ilman lukulasien vaivaa. Ja koska linssin ulkopinnalla on lähes 100-prosenttinen kosteustyyny, linssit tuntuvat niin mukavilta, että et todennäköisesti edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Voinko käyttää DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssejä kahdesti?

Ei, DAILIES TOTAL1 Multifocal -linssit ovat kertakäyttölinssejä, mikä tarkoittaa, että niitä voi käyttää vain kerran.Heitä linssit pois ennen nukkumaanmenos ja ota aamulla uusi pari käyttöön.

Miksi DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit ovat kalliimmat kuin Alconin muut monitehopiilolinssit?

On totta, että DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit ovat hieman kalliimmat kuin esimerkiksi Dailies AquaComfort Plus Multifocal -monitehopiilolinssit. Tämä johtuu siitä, että DAILIES TOTAL1 Multifocal -linsseissä käytetään Alconin edistyksellisintä linssiteknologiaa, joka tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta ja näöntarkkuutta ikänäöstä kärsiville.

Tarvitsenko monitehosilmälasit käyttäessäni DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssejä?

Multifokaalisilla eli progressiivisilla piilolinsseillä näet selkeästi lähelle, kauas ja välietäisyyksille, joten tavallisesti et tarvitse ollenkaan lukulaseja,

Voinko ottaa nokoset DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssien kanssa?

Ei, se ei ole suositeltavaa. DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit on suunniteltu päiväkäyttöön ja nukkuminen näiden piilolinssien kanssa kasvattaa silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Kuinka pitkään paketillinen DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssejä kestää?

DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssit ovat monitehoiset kertakäyttölinssit, toisin sanoen, linssit laitetaan aamulla silmään ja otetaan illalla pois ja hävitetään. Yksi 90 linssin pakkaus DAILIES TOTAL1 Multifocal -linssejä kestää 3 kuukautta. Huomaa, että ostat tavallisesti piilolinssit molemmille silmillesi, joten tarvitse vähintään kaksi pakkausta.

Miten voin säästää DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinsseissä?

Sivuiltamme löydät DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivittäisen edullisimman hinnan useimmissa suosituimmissa piilolinssikaupoissa. Muista hyödyntää myös piilolinssikauppojen alennuskoodit ostaessasi DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal on progressiivinen, ympärivuorokautinen moniteholinssi, joka hyödyntää Aqua Moisture System -teknologiaa paremman kosteuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Teknologiassa...

alk. 23.67 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.