DAILIES TOTAL1 Multifocal – Piilolinssien hintavertailu

DAILIES TOTAL1 Multifocal

Vertaa tuotteen DAILIES TOTAL1 Multifocal hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 39.69 € myyjältä Alensa.

Dailies Total1 Multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Vesigradienttiteknologia muodostaa hellävaraisen kosteustyynyn lähes 100 % kosteudella linssin pinnalle.
 • SmarTears-teknologia vapauttaa kyynelistä luonnollisesti löytyvän ainesosan, joka auttaa stabiloimaan kyynelkalvon lipidikerrosta.
 • Precision Profile -muotoilu takaa terävän ja selkeän näön lähi-, väli- ja kaukoetäisyyksille.
 • Ei enää tarvetta ärsyttäville lukulaseille.
 • Sopii erinomaisesti myös helposti kuivuville silmille
 • Kaikki kertakäyttölinssien edut. Aloita jokainen päivä uusilla piilolinsseillä.
 • 9/10 käyttäjästä on sitä mieltä, että Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit ovat niin mukavat, että he joskus unohtavat käyttävänsä piilolinssejä.

Maailman ensimmäiset vesigradienttipiilolinssit ikänäön korjaamiseen

Sano hyvästit lukulaseille ja monitehosilmälaseille Alconin Dailies Total1 Multifocal -piilolinssien ansiosta. Ne ovat maailman ensimmäiset ja ainoat kertakäyttölinssit ikänäön korjaamiseen, joissa on ainutlaatuinen vesigradienttiteknologia. Tämä teknologia luo linssien pinnalle lähes 100 % kosteuden, jonka ansiosta mikään ei kosketa silmiäsi, paitsi hellävarainen kosteustyyny.

Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit on suunniteltu vastaamaan ikänäön (presbyopia) tarpeisiin. Ikänäkö on ikääntymiseen liittyvä tila, jossa lähellä oleviin kohteisiin tarkentaminen vaikeutuu, ja se johtuu mykiön ja sitä ympäröivän kapselipussin asteittaisesta jäykistymisestä.

Kertakäyttölinsseinä näitä piilolinssejä käytetään vain yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne poistetaan silmistä ja hävitetään. Seuraavana päivänä otetaan uusi raikas pari käyttöön.

SmarTears-teknologian ansiosta Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit vapauttavat kyynelnesteestä luontaisesti löytyvää ainesosaa, joka auttaa suojaamaan linssejä negatiivisesti näönlaatuun vaikuttavilta kerrostumilta sekä vakauttamaan kyynelkalvon lipidikerrosta.

Nämä linssit on luotu Alconin omalla Precision Profile -muotoilulla, jonka ansiosta ne toimivat yhdessä silmän luonnollisten toimintojen kanssa tarjotakseen saumattoman näön lähelle, välietäisyyksille ja kauas.

Water Gradient -teknologian ansiosta näiden linssien vesipitoisuus kasvaa linssin ytimen 33 prosentista asteittain linssin pintaa kohti lähes 100 prosenttiin. Tämän teknologian ansiosta mikään muu ei kosketa silmääsi kuin hellävarainen kosteustyyny. Tuloksena syntyy piilolinssit, jotka tuntuvat niin mukavilta, että jopa unohdat käyttäväsi niitä.

Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit on valmistettu pehmeästä ja erittäin hengittävästä delefilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista, joka päästää lävitseen runsaasti happea valkoisten ja terveiden silmien takaamiseksi. Lisäksi näissä piilolinsseissä on kevyt käsittelyvärjäys linssien käsittelyn helpottamiseksi.

Dailies Total1 Multifocal -piilolinssejä myydään 30 ja 90 linssin pakkauksissa. Osa jälleenmyyjistä myy 
näitä linssejä myös 2 x 90 eli 180 linssin pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi progressiivinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,1 mm
Lisävahvuus Low (+1,25 D), Medium (+2,00 D), High (+2,50 D)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali delefilcon A
Nestepitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 156 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit tarjoavat erinomaisen ja mukavan näönkorjauksen sekä 
kertakäyttölinssien helppouden ikänäön eli presbyopian korjaukseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä monitehoisuus tarkoittaa piilolinssien kohdalla?

Toisin kuin sfääriset linssit, joilla korjataan vain yhtä taittovirhettä, monitehopiilolinssit korjaavat taittovirheitä laajemmin. Monitehopiilolinsseissä on useita katselualueita, joista jokainen tarjoaa tarkan näön eri etäisyyksille: lähelle, kauas ja välietäisyyksille.

Ikänäöstä kärsiville monitehopiilolinssit on paras tapa välttää lukulasien ja monovisiomenetelmän käyttö näönkorjauksessa.

Mistä Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit on valmistettu?

Nämä piilolinssit on valmistettu delefilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka tarjoaa linssin ytimen 33 %:n vesipitoisuudesta portaittain linssin pinnalle lähes 100 %:n kosteuteen kasvavan vesipitoisuuden. Koska linssin pinnalla on vain kosteutta, linssit tuntuvat hellävaraisen pehmeiltä silmissä.

Miten Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit toimivat?

Näissä piilolinsseissä on useita voimakkuuksia, jotka auttavat näkemään niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksille ilman lukulasien vaivaa. Ja koska linssien ulkopinnalla on lähes 100-prosenttinen kosteustyyny, ne tuntuvat niin mukavilta, että et todennäköisesti edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Voinko käyttää Dailies-piilolinssejä kahdesti?

Ei, nämä piilolinssit ovat kertakäyttölinssit, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää vain yhden päivän aikana. Poista linssit silmistäsi ennen nukkumaanmenoa, hävitä ne, ja ota aamulla uusi pari käyttöön.

Kertakäyttölinssien uudelleenkäyttö altistaa silmät monenlaisille komplikaatioille, kuten vakaville infektioille ja näön pysyvälle heikkenemiselle.

Miksi Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit ovat kalliimmat kuin Alconin muut monitehopiilolinssit?

On totta, että Dailies Total1 -monitehopiilolinssit ovat hieman kalliimmat kuin esimerkiksi Dailies AquaComfort Plus Multifocal -moniteholinssit.

Tämä johtuu siitä, että näissä linsseissä käytetään Alconin edistyksellisintä linssiteknologiaa, joka tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta ja näöntarkkuutta ikänäöstä kärsiville.

Tarvitsenko monitehosilmälasit käyttäessäni Dailies Total1 Multifocal -piilolinssejä?

Monitehoisilla eli progressiivisilla piilolinsseillä näet selkeästi lähelle, kauas ja välietäisyyksille, joten tavallisesti et tarvitse ollenkaan lukulaseja.

Huomioi, että saatat kuitenkin tarvita moniteholasit esimerkiksi lukiessasi piilolinssien poistamisen jälkeen.

Voinko ottaa nokoset Dailies Total1 Multifocal -piilolinsseillä?

Ei, se ei ole suositeltavaa. Nämä linssit on suunniteltu päiväkäyttöön ja nukkuminen piilolinssien kanssa kasvattaa silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Kuinka pitkään paketillinen Dailies Total1 Multifocal -piilolinssejä kestää?

Nämä linssit ovat monitehoiset kertakäyttölinssit, toisin sanoen, linssit laitetaan aamulla silmään ja otetaan illalla pois ja hävitetään. Yksi 90 linssin pakkaus Dailies Total1 Multifocal -linssejä kestää 3 kuukautta. Huomaa, että ostat tavallisesti piilolinssit molemmille silmillesi, joten tarvitset kaksi pakkausta, mikäli vasemmassa ja oikeassa silmässäsi on eri vahvuudet.

Miten voin säästää monitehopiilolinsseissä?

Sivuiltamme löydät kattavan piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivän edullisimman hinnan kaikille linsseille useimmissa suosituimmissa piilolinssikaupoissa. Muista hyödyntää myös piilolinssikauppojen alennuskoodit ostaessasi piilolinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla