DAILIES TOTAL1 Multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES TOTAL1 Multifocal
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden sekä ikänäön mukanaan tuomien ongelmien korjaamiseen. Ikänäkö on 40 ikävuoden jälkeen ilmenevä tila, jossa silmien kyky kohdistaa katse lähellä oleviin kohteisiin heikentyy.

DAILIES TOTAL1 Multifocal -piilolinsseissä on porrastettu vesipitoisuus, mikä tarkoittaa, että linssin sisällä vesipitoisuus on 33 % ja pinnalla 88 %. Tämä silmän luontaista vesipitoisuutta jäljittelevä ominaisuus minimoi silmän ja linssin välistä kitkaa tarjoten silkinpehmeää käyttömukavuutta ja miellyttävää käyttöä.

DAILIES TOTAL1 Multifocal -linsseissä yhdistyvät yksi markkinoiden hengittävin ja parhaiten happea läpäisevä linssi, sekä kertakäyttölinssien helppous. Joka päivä uudet linssit ilman linssien jokapäiväistä puhdistusta ja säilömistä.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttöinen moniteholinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.1. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Materiaali: Delefilcon A. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen DAILIES TOTAL1 Multifocal hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 35.77 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal on progressiivinen, ympärivuorokautinen moniteholinssi, joka hyödyntää Aqua Moisture System -teknologiaa paremman kosteuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Teknologiassa...

alk. 23.67 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.