SofLens Multi-Focal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > SofLens Multi-Focal
Kuva tuotteesta SofLens Multi-Focal

Löydä edullisin hinta tuotteelle SofLens Multi-Focal

Alta löydät tuotteen SofLens Multi-Focal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 33.75 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay SofLens Multifocal  € Piilari
Lenson SofLens Multifocal  €
Shopping4net SofLens Multifocal  €

SofLens Multi-Focal on Bausch & Lombin valmistama moniteholinssi, joka on tarkoitettu presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Tämä linssi on yksi suosituimmista aikuisnäköä korjaavista moniteholinsseistä ja se tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon lukulaseille. Linssin erivahvuiset osat auttavat tarkentamaan tarkasti kaikille etäisyyksille. Linssi on värjätty käsittelyn helpottamiseksi.

SofLens Multi-Focal muuttaa tapaa, jolla ikänäöstä kärsivät ihmiset näkevät. Ainutlaatuisella Natra-Sight -optiikalla varustetut linssit tarjoavat laajan siirtymän lähelle, välialueille ja kaukana oleviin kohteisiin tarkennettaessa. Se on helppokäyttöinen linssi, johon on helppo tottua ja jota on helppo käsitellä.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: moniteholinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -7.00...+6.00. Lisävahvuus: HI ja LOW. Halkaisija: 14.5. Kaarevuus: 8.5 ja 8.8. Materiaali: Polymacon. Nestepitoisuus: 38,6 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta PureVision Multi-Focal

PureVision Multi-Focal

PureVision Multi-Focal on monitehoinen yötäpäivää-/kuukausilinssi Bausch & Lombilta. Se on ollut pitkään yksi markkinoiden myydyimmistä moniteholinsseistä. PureVision Multi-Focal on suunniteltu...

alk. 46.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia

Ikänäkö (presbyopia) on 40 ikävuoden jälkeen ilmaantuva tila, jossa silmän kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikentyy. Siinä näkö voi sumentua ensin lukiessa tai puhelinta käytettäessä,...

alk. 24.30 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision 2 for Presbyopia

PureVision 2 for Presbyopia

Purevision 2 for Presbyopia (myös nimellä PureVision 2 Multi-Focal) on Bausch & Lombin valmistama kuukausilinssi, joka on suunniteltu korjaamaan ikänäköä ka tarjoamaan tarkan näön sekä lähelle...

alk. 32.49 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.