SofLens Multi-Focal – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta SofLens Multi-Focal

SofLens Multi-Focal: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens Multi-Focal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 38.92 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
LensWay SofLens Multifocal  €
Lenson SofLens Multifocal  €
Shopping4net SofLens Multifocal  €

SofLens Multi-Focal on Bausch & Lombin valmistama moniteholinssi, joka on tarkoitettu presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Tämä linssi on yksi suosituimmista aikuisnäköä korjaavista moniteholinsseistä ja se tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon lukulaseille. Linssin erivahvuiset osat auttavat tarkentamaan tarkasti kaikille etäisyyksille. Linssi on värjätty käsittelyn helpottamiseksi.

SofLens Multi-Focal muuttaa tapaa, jolla ikänäöstä kärsivät ihmiset näkevät. Ainutlaatuisella Natra-Sight -optiikalla varustetut linssit tarjoavat laajan siirtymän lähelle, välialueille ja kaukana oleviin kohteisiin tarkennettaessa. Se on helppokäyttöinen linssi, johon on helppo tottua ja jota on helppo käsitellä.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: moniteholinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -7.00...+6.00. Lisävahvuus: HI ja LOW. Halkaisija: 14.5. Kaarevuus: 8.5 ja 8.8. Materiaali: Polymacon. Nestepitoisuus: 38,6 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.