Air Optix plus HydraGlyde Multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde Multifocal

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix plus HydraGlyde Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.99 € myyjältä Alensa.

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Selkeä näkö kaikille etäisyyksille läheltä kauas ja tasainen siirtyminen eri etäisyyksien välillä.
 • Kuukausilinssi, jota voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää yhtäjaksoisesti.
 • HydraClear-teknologian ansiosta linssit säilyttävät kosteutensa.
 • Helppo siirtymä Air Optix Aqua Multifocal -piilolinsseistä.
 • Ärsytyksestä vapaat piilolinssit koko päivän kestävään mukavuuteen.

Tuotekuvaus

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit on valmistettu ainutlaatuisella yhdistelmällä teknologioita, jotka tarjoavat ikänäöstä kärsiville henkilöille heidän ansaitsemansa mukavan käyttökokemuksen.

HydraGlyde Moisture Matrix -teknologian avulla voit nauttia linssin pintakosteudesta pidempään, ja SmartShield-teknologia suojaa linssiä ärsyttäviltä kerrostumilta päivästä 1 päivään 30 saakka.

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssien Precision Profile -muotoilu mahdollistaa useiden eri vahvuuksien yhdistämisen samaan linssiin. Se toimii yhdessä silmien luonnollisen toiminnan kanssa ja takaa jatkuvasti selkeän näön läheltä kauas.

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit on valmistettu erittäin hengittävästä lotrafilcon B -silikonihydrogeelimateriaalista, jonka ansiosta niitä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää yhtäjaksoisesti, jolloin linssit poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen.

Optikon määräyksellä Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -linssejä voidaan käyttää yön yli -käytössä enintään 6 yötä ja 7 päivää, jonka jälkeen ne poistetaan, hävitetään ja korvataan uusilla linsseillä.

Kenelle Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit sopivat?

Jos kärsit ikänäöstä ja haluat eroon lukulaseista tai monitehosilmälaseista, Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -monitehopiilolinssit voivat olla erinomainen vaihtoehto sinulle.

Nämä moniteholinssit on suunniteltu erityisesti ikä- eli aikuisnäöstä (presbyopia) kärsiville. Precision Profile -rakenteensa ansiosta ne mahdollistavat tarkan näkemisen niin kauas, lähelle kuin välietäisyyksillekin sekä tasaiset siirtymät katselualueiden välillä.

Silikonihydrogeelistä (lotrafilcon B) valmistetut piilolinssit päästävät läpi runsaasti happea auttaen pitämään silmät valkoisina ja terveinä myös pitkäaikaisessa käytössä.

Keskustele optikkosi kanssa saadaksesi lisätietoa Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinsseistä ja mahdollisuudesta sovittaa niitä.

Jos kärsit ikänäöstä, Alcon Air Optix 
plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit voivat olla erinomainen ja mukava näönkorjausvaihtoehto juuri sinulle.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi monitehokuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Lisävahvuus 2,50 D (High), 2,00 D (Med), 1,00 D (Low)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen VISITINT
UV-suoja Ei
Air Optix -brändin piilolinssit on valmistettu erittäin hengittävästä 
materiaalista, joka mahdollistaa hapen virtauksen linssin läpi pitäen silmäsi terveenä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on presbyopia?

Presbyopia eli ikänäkö tai ikänäköisyys, on noin 40-45-ikävuoden kohdalla meille kaikille kehittyvä tila, jossa silmien kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikkenee. Se johtuu silmän mykiön jäykistymisestä ja sitä ympäröivän kapselipussin joustavuuden heikentymisestä. Presbyopiaa voidaan korjata lukulaseilla eli pluslaseilla, kaksi- tai kolmitehosilmälaseilla, linssileikkauksella tai monitehopiilolinsseillä.

Mitkä Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit ovat?

Jos sinulla on ikänäköisyyttä, keskustele näönhuollon ammattilaisen kanssa Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinsseistä. Niiden ainutlaatuinen Precision Profile -muotoilu mahdollistaa useiden vahvuuksien lisäämisen linssiin taaten selkeän ja keskeytymättömän näön niin lähelle kuin kauas.

Nämä linssit toimivat yhteistyössä silmiesi luonnollisen toiminnan kanssa, jotta silmäsi voivat siirtyä sujuvasti lähinäöstä kaukonäköön ja toisinpäin. Niiden muotoilu mahdollistaa tarkan näön suurimpiin haasteisiin, kuten pienellä painetun präntin lukemiseen, ilman, että sinun tarvitsee turvautua lukulaseihin. Se mahdollistaa myös selkeän kaukonäön ilman sumentumista ja vääristymiä, jopa ajon aikana.

Kuinka pitkään Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssejä voi käyttää?

Päiväkäytössä, jolloin linssit poistetaan yöksi, Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssejä voi käyttää jopa 30 päivää ennen kuin linssit on vaihdettava uusiin. Yön yli käytössä, eli myös nukkuessa, käytettynä näitä linssejä voi pitää enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin.

Kuinka pitkään Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssejä voi pitää päivittäin?

Totuttelujakson aikana monitehopiilolinssejä pidetään 4-10 tuntia päivässä. Tämän jälkeen piilolinssejä voi pitää jopa 16 tuntia päivässä, mikäli silmät tuntuvat ja näyttävät hyviltä. Silmäterveyden asiantuntijat suosittelevat kuitenkin antamaan silmille myös lepoa.

Mitä eroa on Air Optix Aqua Multifocal- ja Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinsseillä?

Lyhyesti sanottuna, Air Optix plus HydraGlyde Multifocal on uudempi, useita parannuksia Air Optix Aqua Multifocal -linsseihin tuova versio.

Molemmat linssit, Air Optix Aqua Multifocal ja Air Optix plus HydraGlyde Multifocal, ovat Alconin valmistamat monitehopiilolinssit. Air Optix Aqua tuli markkinoille vuonna 2009, kun Air Optix plus HydraGlyde puolestaan lanseerattiin vuonna 2018. Molemmat ovat päiväkäyttöön tarkoitetut kuukausilinssit, joita voidaan optikon määräyksellä käyttää myös yön yli käytössä.

Niillä on sama vahvuusvalikoima, samat lisävahvuudet, sama peruskaarevuus ja halkaisija. Lisäksi ne on valmistettu samasta silikonihydrogeelimateriaalista, lotrafilcon B:stä, joten myös niiden vesipitoisuus (33 %) ja hapenläpäisevyys (138 Dk/t) ovat samat. Molemissa käytetään myös epäpuhtauksia hylkivää SmartShield-teknologiaa.

Air Optix Aqua Multifocal- ja Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssien erot tulevat niissä käytetyissä teknologioissa. Air Optix Aqua -linsseissä käytetään TriComfort-teknologiaa, kun taas Air Optix plus HydraGlyde käyttää nimensä mukaisesti HydraGlyde-teknologiaa.

Uudempi ja edistyksellisempiä teknologioita hyödyntävä Air Optix plus HydraGlyde Multifocal on hintavertailumme mukaan noin 5-20 % kalliimmat ostopaikasta riippuen.

Miten nopeasti monitehopiilolinsseihin tottuu?

Monitehopiilolinssien ainutlaatuinen muotoilu ja voimakkuudet eri etäisyyksille voivat vaikuttaa aluksi näkemiseen. Jotkut sopeutuvat monitehopiilolinsseihin heti, kun taas toiset kokevat 3D-näkemistä ja varjoja noin viikon ajan. Näköhäiriöt häviävät vähitellen samalla kun totut näköalueisiin. Joillakin sopeutumiseen voi mennä jopa kuukausi.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinsseille?

Vielä parempaa mukavuutta varten, optikkosi voi suositella sinulle Dailies Total 1 Multifocal -linssejä.

Mikä piilolinssineste sopii Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinsseille?

Alcon suosittelee käyttämään näiden linssien kanssa Clear Care Plus-, Clear Care- tai OPTI FREE Puremoist -piilolinssinestettä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.