Opti-Free Puremoist -piilolinssineste – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Opti-Free Puremoist -piilolinssineste

Opti-Free Puremoist -piilolinssineste: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Opti-Free Puremoist -piilolinssineste hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 5.92 € myyjältä LensWay.

Opti-Free Puremoist on Alconin valmistama piilolinssien hoitoneste, joka sopii kaikille pehmeille piilolinssityypeille.

Opti-Free Puremoist -piilolinssineste ehkäisee tehokkaasti proteiini- ja rasvakerrostumien muodostumista ja auttaa pitämään linssit kosteina pidempään.

Opti-Free Puremoist -linssinesteessä on uusi, jopa 16 tuntia kestävä, käyttömukavuutta parantava kosteutusteknologia. Se täyttää korkeimmat piilolinssinesteille asetetut desinfiointivaatimukset.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️