Biofinity multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Biofinity multifocal

Vertaa tuotteen Biofinity multifocal hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biofinity multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 31.29 € myyjältä Alensa.

Biofinity multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Monitehopiilolinssit, jotka sopivat ihanteellisesti ikänäön korjaamiseen.
  • Balanced Progressive -teknologia tekee tarkentamisen lähellä ja kaukana oleviin kohteisiin helpoksi.
  • Piilolinssit, jotka pysyvät kosteina ja mukavina iltaan saakka.
  • Hengittävä linssimateriaali varmistaa valkoiset ja terveet silmät.
  • Kuukausipiilolinsseinä voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.

Visuaalista suorituskykyä kaikille etäisyyksille ja uskomatonta mukavuutta

Jos näkösi alkaa muuttua ja jos haluat piilolinssit, jotka tarjoavat erinomaista visuaalista suorituskykyä sekä ensiluokkaista mukavuutta, Biofinity multifocal -piilolinssit voivat olla oikea ratkaisu sinulle. CooperVisionin Biofinity multifocal on ensiluokkainen monitehopiilolinssi, johon voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Nämä monitehopiilolinssit tarjoavat erinomaisen tasapainon mukavuuden, hengittävyyden ja erinomaisen näöntarkkuuden välillä. Lisäksi, ne on valmistettu Aquaform-teknologialla, jonka ansiota linssit läpäisevät 100 % silmiesi tarvitsemasta hapesta auttaen niitä pysymään terveinä ja tarjotakseen silmillesi uskomatonta mukavuutta kiireisinä päivinä.

Biofinity multifocal -piilolinsseissä on Balanced Progressive -teknologia, joka sisältää kaksi optista rakennetta ja neljä lisävahvuutta +2,50 diopteriin saakka. Tämä tarkoittaa, että nämä mukavat, hengittävät ja luontaisesti kosteutuvat monitehopiilolinssit sopivat useimmille ikänäöstä kärsiville.

Biofinity multifocal -piilolinssien teknologiat

Balanced Progressive -teknologian ansiosta Biofinity multifocal -piilolinsseissä on useita korjausalueita, jotka on räätälöity henkilökohtaisen reseptisi mukaan, jotta näet selkeäsi kaikille etäisyyksille; lähelle, välietäisyyksille ja kauas.

Aquaform-teknologia lukitsee vettä linssiin, joten voit nauttia uskomattomasta mukavuudesta koko päivän ajan. Erinomainen hapenläpäisevyys auttaa pitämään silmäsi kirkkaan valkoisina ja terveinä.

Linssin pyöristetyt reunat minimoivat vuorovaikutuksen silmäluomen kanssa, jolloin linssit eivät ärsytä tai hankaa luomea. Tämä tekee linsseistä mukavammat ja miellyttävämmän tuntuiset.

CooperVision Biofinity multifocal -piilolinssit ovat monitehopiilolinssit 30 
päivän vaihtovälillä, jotka on suunniteltu korjaamaan ikänäön (presbyopia) mukanaan tuomia haasteita.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi progressiivinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D (0,50 D -6,00 D jälkeen)
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Lisävahvuus (ADD) +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 D
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 142 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Kuukausilinssejä, kuten CooperVision Biofinity multifocal, voidaan käyttää jopa 
30 peräkkäisenä päivänä. Näitä linssejä voi käyttää lisäksi yötäpäivää enintään 6 yötä peräkkäin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Biofinity-linsseistä

Onko Biofinity hyvä merkki?

Coopervisionin valmistama Biofinity on tunnettu ja arvostettu piilolinssimerkki, joka on saavuttanut luottamuksen sekä silmäterveyden ammattilaisten että käyttäjien keskuudessa. Biofinity-tuoteperheeseen kuuluvat myös Biofinity- ja Biofinity Energys -kuukausilinssit, tooriset Biofinity toric -linssit, sekä poikkeuksellisen suurille taittovirheille suunnitellut Biofinity XR- ja Biofinity XR toric -linssit.

Biofinity-perheen piilolinssit tunnetaan korkeasta laadustaan, hengittävyydestään ja mukavuudestaan. Tästä syystä Biofinity-piilolinssit voivat olla erinomainen valinta heille, jotka etsivät korkeaa laatua ja mukavuutta.

Miten Biofinity multifocal toimii?

Biofinity multifocal -piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan selkeä näkö kaikille etäisyyksille; lähelle, kauas ja välietäisyyksille. Ne on kehitetty erityisesti ikänäön (presbyopia) korjaamiseen ja auttavat käyttäjiä näkemään selvästi ilman, että tarvitaan erillisiä lukulaseja tai kaukonäköisiä silmälaseja.

Näiden linssien ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa sujuvan siirtymisen eri näköalueiden välillä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan moniteholinssien tarpeisiin.

Kuinka pitkään Biofinity multifocal -piilolinssejä voi pitää?

Biofinity multifocal -piilolinssejä suositellaan käytettäväksi kuukausilinsseinä, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan pitää päivittäin jopa 30 päivän ajan, jonka jälkeen ne tulee vaihtaa uusiin. On tärkeää noudattaa silmäterveyden ammattilaisen antamia ohjeita ja huolehtia piilolinsseistä asianmukaisesti puhdistamalla ja säilyttämällä niitä desinfioivassa piilolinssinesteessä yön yli.

Voiko Biofinity multifocal -piilolinsseillä nukkua?

Biofinity multifocal -linsseillä on erinomainen hapenläpäisykyky (142 Dk/t), jonka ansiosta silmälääkäri voi myöntää nämä linssit yön yli käyttöön, eli myös nukkuessa, enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi kerrallaan.

Yötäpäivää-käyttö riippuu kunkin yksilöllisistä tarpeista ja silmien sopeutumisesta, joten on välttämätöntä keskustella silmäterveyden ammattilaisen kanssa. He voivat arvioida yksilöllisen riskisi ja määrittää, onko yön yli käyttö sinulle turvallista. On tärkeää noudattaa heidän suosituksiaan ja seurata silmiesi terveyttä ja mukavuutta linssien käytön aikana.

Onko Biofinity multifocal D- vai N-linssi?

Biofinity multifocal -piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan erinomainen näkökyky eri etäisyyksille presbyopian, eli ikänäön, korjaamiseen. Ne sisältävät kaksi erilaista optista suunnittelua: D-linssit (engl. "Distance") kaukonäköisyyden parantamiseen ja N-linssit (engl. "Near") lähinäön parantamiseen.

Tämä mahdollistaa käyttäjille selkeän näön kauas, lähelle ja kaikkeen siltä väliltä, tarjoten joustavan ja yksinkertaistetun sovituksen erilaisiin presbyooppisiin tarpeisiin. Linssien suunnittelu on optimoitu tarjoamaan parasta mahdollista visuaalista näkökykyä kaikilla etäisyyksillä, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun monille presbyooppisille piilolinssien käyttäjille​​​​.

Onko Biofinity multifocal parempi kuin Air Optix Night & Day Aqua?

Valinta Biofinity multifocal - ja Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssien välillä riippuu monista tekijöistä, kuten henkilökohtaisista tarpeista ja silmien yksilöllisistä ominaisuuksista. Molemmat linssit ovat suosittuja multifokaalisia vaihtoehtoja ja tarjoavat korkealaatuisen näkökorjauksen presbyopiaa eli ikänäköä varten.

Molemmat ovat kuukausittain vaihdettavat, silikonihydrogeelistä valmistetut piilolinssit, jotka on hyväksytty jatkuvaan käyttöön jopa kuudeksi yöksi silmäterveyden ammattilaisen hyväksynnällä.

Biofinity multifocal -piilolinsseissä käytetään Aquaform-teknologiaa, joka lukitsee kosteuden ja estää linssin kuivumista, tarjoten samalla korkean hapen läpäisevyyden ja pehmeän, joustavan linssin.

Air Optix Aqua Multifocal puolestaan käytetään Tri-Comfort -teknologiaa, joka keskittyy silmäterveyden ja mukavuuden kolmeen alueeseen: hengittävyyteen, kosteuden säilyttämiseen ja epäpuhtauksia hylkivää materiaalia.

Molemmat näistä linsseistä ovat saaneet käyttäjiltä positiivista palautetta. Valinta niiden välillä riippuu pitkälti siitä, kumpi linssityyppi sopii parhaiten käyttäjän elämäntyyliin, silmien tarpeisiin ja mukavuusodotuksiin.

On tärkeää keskustella silmäterveyden ammattilaisen kanssa, joka voi auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivimman linssityypin ja määrittelemään käyttöaikataulun perustuen silmiesi terveydentilaan ja linssien käyttökokemukseen​.

Millä muilla nimillä Biofinity multifocal -piilolinssejä myydään?

Useat optikkoketjut myyvät Biofinity multifocal -linssejä omien private label -tuotemerkkiensä alla. Tämä tarkoittaa, että ne ovat identtisiä tuotteita, joiden nimi ja pakkaus on muutettu kuluttajien sitouttamiseksi.

Biofinity multifocal -piilolinssejä myydään myös nimillä Easyvision Opteyes Multifocal, EyeQ 24 Multifocal ja iWear Oxygen Presbyopia.

Suosittelemme vertailemaan näiden brändien hintoja, sillä alkuperäiset piilolinssit ovat usein edullisempia.

Mistä Biofinity multifocal -piilolinssejä voi ostaa?

Biofinity multifocal -piilolinssejä voi ostaa optikkoliikkeistä, silmälääkäriasemilta ja piilolinssejä myyvistä verkkokaupoista.

On suositeltavaa hankkia linssit luotettavalta ja valtuutetulta jälleenmyyjältä varmistaaksesi tuotteen aitouden ja sopivuuden omiin tarpeisiisi.

Lisäksi on tärkeää käydä optikon tai silmälääkärin vastaanotolla saadaksesi asianmukaisen sovituksen ja reseptin ennen linssien ostamista.

Paljonko Biofinity multifocal -linssit maksaa?

Biofinity multifocal -piilolinssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 31,29 €/3 linssiä tai 55,99 €/6 linssiä, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 9,33–10,43 €.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat 18,66–20,86 €, ja vuosittaiset kustannukset 223,92–250,32 €.

Ovatko Biofinity multifocal -piilolinssit kalliit?

Vertailtaessa Biofinity multifocal -linssien hintoja muihin monitehoisiin kuukausilinsseihin, voidaan huomata, että Biofinity multifocal asettuu hinta-alueen yläpäähän verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin markkinoilla.

Tuote Hinta
Acuvue Oasys Multifocal 33,52 €
Proclear multifocal 49,00 €
Biofinity multifocal 55,99 €

Biofinity multifocal -piilolinssien korkeampi hinta voi heijastaa niiden tarjoamaa lisäarvoa, kuten parempaa näönkorjausta monilla etäisyyksillä, parempaa mukavuutta koko päivän ajan, ja edistyneitä materiaaleja, jotka mahdollistavat paremman hapenläpäisevyyden.

Nämä tekijät voivat tehdä niistä sopivamman valinnan henkilöille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja mukavuutta pitkäaikaisessa käytössä.

Biofinity multifocal -piilolinssien teknologioista

Mitä Balanced Progressive -teknologia tarkoittaa?

Balanced Progressive -teknologia käyttää kahta erilaista optista suunnittelua (D ja N), jotka parantavat näköä hyödyntämällä näköalueen (visuaalisen aivokuoren) luontaista prosessointikykyä.

Tämän teknologian ansiosta Biofinity multifocal sisältää useita korjausalueita molemmissa linsseissä tarjoten erinomaisen näön kaikille etäisyyksille: lähelle, keskietäisyyksille ja kauas.

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform-teknologia on CooperVisionin kehittämä innovatiivinen ratkaisu, jossa silikonihydrogeelilinssien kosteuspitoisuus, hapen läpäisevyys ja joustavuus ovat täydellisessä tasapainossa.

Teknologia perustuu pitkien ja lyhyiden silikoniketjujen verkostoon, joka on suunniteltu houkuttelemaan ja sitomaan vesimolekyylejä, mikä tekee linsseistä erittäin kosteutetut ja luonnostaan kosteat.

Aquaform-teknologialla varustetut piilolinssit tarjoavat käyttäjilleen poikkeuksellista mukavuutta, hengittävyyttä ja pehmeyttä, jota arvostavat yli 24 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

Mitä hyötyä on pyöristetyistä reunoista?

Piilolinssien pyöristetyt reunat vähentävät vuorovaikutusta silmäluomien kanssa, mikä tekee linsseistä mukavammat käyttää. Tämä ominaisuus auttaa estämään linssin ja silmäluomen välistä hankausta, mikä lisää käyttömukavuutta päivittäisessä käytössä.

Yleistä monitehopiilolinsseistä

Mitkä ovat monitehopiilolinssien haitat?

Moniteholinssien käytössä voi esiintyä erilaisia haasteita, jotka vaihtelevat henkilökohtaisista sopeutumisvaikeuksista teknisiin rajoituksiin. Käyttäjien on usein totuteltava siihen, miten linssit tarkentavat eri etäisyyksille, mikä voi aluksi tuntua epäluonnolliselta.

Lisäksi, vaikka moniteholinssit tarjoavat joustavan ratkaisun monenlaisiin näkemistarpeisiin, joillekin käyttäjille voi silti jäädä tarve käyttää apuna lukulaseja tietyissä tehtävissä, jotka vaativat tarkkaa lähinäköä.

Toisaalta moniteholinssien tarjoama vapaus vaihtaa sujuvasti näkemistä eri etäisyyksille voi merkittävästi parantaa elämänlaatua, erityisesti aktiivisilla aikuisilla ja ikääntyvillä, jotka arvostavat näön monipuolisuutta eri tilanteissa. Tästä huolimatta on tärkeää huomioida, että nämä linssit vaativat huolellisen sovituksen ja mahdollisesti sopeutumisjakson, jotta niiden täydet hyödyt voidaan saavuttaa.

Kummat ovat paremmat: kaksiteho- vai monitehopiilolinssit?

Valinta kaksiteho- ja monitehopiilolinssien välillä riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä. Kaksitehopiilolinssit tarjoavat selkeän näön kahteen etäisyyteen, yleensä kauas ja lähelle, mutta eivät tarjoa apua keskietäisyyden näkemiseen.

Moniteholinssit sen sijaan tarjoavat sujuvan siirtymän läheltä kauas katsottaessa, mukaan lukien välietäisyydet. Ne voivat olla mukavampia ja luonnollisempia käyttää, mutta saattavat vaatia pidemmän sopeutumisajan.

Miksi monitehopiilolinssit ovat niin kalliit?

Moniteholinssien korkeat kustannukset voivat johtua useista tekijöistä. Ensinnäkin, niiden valmistusprosessi ja materiaalit ovat monimutkaisemmat verrattuna yksiteholinsseihin, mikä kasvattaa niiden tuotantokustannuksia.

Lisäksi moniteholinssien tutkimukseen ja tuotekehitykseen voitu investoida merkittäviä summia, mikä heijastuu lopputuotteen hintaan.

Ottaen huomioon esimerkiksi Biofinity multifocal -piilolinssien hinnat, ne tulevat silti huomattavasti halvemmiksi kuin monet kertakäyttöiset moniteholinssit, kuten Dailies Total 1 Multifocal.

Kenelle monitehopiilolinssit eivät sovi?

Moniteholinssit eivät välttämättä sovellu kaikille. Henkilöt, joilla on tiettyjä silmäsairauksia tai -ongelmia, kuten vaikea sarveiskalvon epäsäännöllisyys, voivat kohdata vaikeuksia moniteholinssien käytössä.

Lisäksi henkilöt, jotka tarvitsevat erittäin tarkan näön tietyissä tehtävissä, kuten tietyissä ammateissa tai harrastuksissa, saattavat löytää moniteholinssit vähemmän sopiviksi.

On tärkeää keskustella optikkosi kanssa ennen moniteholinssien hankintaa varmistaaksesi, että ne sopivat sinun yksilöllisiin tarpeisiisi ja näkövaatimuksiisi.

Onko normaalia, että moniteholinssit ovat aluksi epäselvät?

Kyllä, moniteholinssien käyttäjät saattavat kokea aluksi pientä epätarkkuutta tai sumeutta tottuessaan uusiin linsseihin ja niiden tarjoamaan näönkorjaukseen.

Tämä johtuu siitä, että aivot tarvitsevat aikaa sopeutua moniteholinssien tarjoamaan monen etäisyyden näkemiseen. Useimmat ihmiset kuitenkin tottuvat linssien käyttöön nopeasti, ja näkö terävöityy yleensä muutaman päivän kuluessa.

Jos epätarkkuus jatkuu pidempään tai on voimakasta, kannattaa ottaa yhteyttä optikkoon, jotta linssit voidaan tarkistaa ja mahdolliset sovitusongelmat selvittää.

Miksi en voi lukea monitehopiilolinsseilläni?

Moniteholinsseillä lukeminen voi aluksi olla haastavaa, koska aivot tarvitsevat aikaa sopeutua uuteen näkökokemukseen. Moniteholinsseissä on useita näköalueita, jotka on suunniteltu korjaamaan näköä eri etäisyyksille, mikä voi aiheuttaa lievää epätarkkuutta tai sumeutta aluksi.

Tämä johtuu siitä, että silmät ja aivot tottuvat uusiin näkötarpeisiin. On tärkeää antaa itselle aikaa tottua linssien käyttöön ja käyttää niitä säännöllisesti.

Jos näköongelmat jatkuvat tai pahenevat ajan mittaan, on suositeltavaa ottaa yhteyttä optikkoon, jotta linssit voidaan tarkistaa ja selvittää mahdolliset ongelmat.

Voiko monitehopiilolinssit vaikuttaa hämäränäköön?

Kyllä, moniteholinssit voivat vaikuttaa yölliseen näköön joillakin käyttäjillä. Jotkut käyttäjät saattavat kokea heikentyneen näkökyvyn heikossa valaistuksessa, kuten yöllä tai hämärässä, erityisesti sopeutumisvaiheen aikana.

Tämä johtuu siitä, että aivot tottuvat uuteen näönkorjaukseen ja ympäristöön, mikä voi aiheuttaa lievää epätarkkuutta tai sumeutta. Useimmat käyttäjät kuitenkin tottuvat linssien käyttöön ajan myötä, ja näkökyky paranee.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla