SofLens daily disposable hintavertailu

Kuva tuotteesta SofLens daily disposable

SofLens daily disposable on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata sekä kauko- että lähinäköä. Tässä linssissä käytetään näön laatua parantavaa asfääristä optiikkaa. Sen avulla yksityiskohdat näkyvät selvemmin, kontrastit erottuvat paremmin, värit kirkastuvat ja hämäränäkö paranee. Tätä linssiä on myyty myös nimellä Easyvision Daily Clearus.

SofLens daily disposable -kertakäyttölinsseissä yhdistyvät erinomainen koko päivän kestävä mukavuus, terävä näkö (myös hämärässä) ja helppokäytöisyys. Uusi, raikas pari joka päivä tarkoittaa, että piilolinssejä ei tarvitse puhdistaa tai säilöä piilolinssinesteessä. Käytä päivä ja heitä sen jälkeen pois.

Linssien HD-optiikka auttaa vähentämään sumuisuutta, haloilmiöitä ja heijastuksia. ComfortMoist-teknologian avulla linssiin on saatu ainutlaatuinen muotoilu ja innovatiivinen pakkausneste. Linssi on poikkeuksellisen ohut, joten se säilyy mukavana koko päivän. Hitaasti vapautuva pakkausneste luo linssien ympärille tyynymäisen kosteuden, mikä saa silmät tuntumaan miellyttäviltä koko päivän. Saatavilla myös hajataitteisuuden korjaamiseen.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+6.50. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Hilafilcon B. Nestepitoisuus: 59 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen SofLens daily disposable hintoja

Alta löydät tuotteen SofLens daily disposable hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 11.47 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta:

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biotrue ONEday

Biotrue ONEday

Biotrue ONEday on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, joka takaa erinomaisen näöntarkkuuden koko päivän ajaksi. Se on ihanteellinen kertakäyttölinssi, koska se on suunniteltu toimimaan...

alk. 17.99 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.