SofLens daily disposable – Piilolinssien hintavertailu

SofLens daily disposable

Vertaa tuotteen SofLens daily disposable hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens daily disposable hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 13.98 € myyjältä Piilolinssimaailma.

SofLens daily disposable -piilolinssit: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Kertakäyttölinssit, joissa yhdistyy mukavuus ja terävä, selkeä näkö.
 • Uudet puhtaat piilolinssit joka päivä ilman päivittäistä puhdistusta ja huoltoa.
 • High Definition Optics takaa terävän ja kirkkaan näön myös heikossa valaistuksessa.
 • ComfortMoist-teknologia takaa koko päivän kestävän mukavuuden aamusta iltaan.
 • Miellyttävät ja helpot käsitellä.

SofLens-kertakäyttölinsseissä yhdistyy mukavuus ja terävä näkö

SofLens daily disposable on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, joissa yhdistyvät koko päivän kestävä mukavuus sekä terävä ja selkeä näkö, erityisesti hämärässä.

SofLens-kertakäyttölinsseillä saat uudet ja puhtaat piilolinssit joka päiväksi ilman tarvetta päivittäiselle puhdistukselle, säilytykselle ja huollolle. Piilolinssit hävitetään päivän päätteeksi ja seuraavalla kerralla otetaan uusi mukava ja miellyttävä pari käyttöön.

Bausch & Lomb SofLens daily disposable -piilolinssit ovat erittäin mukavat ainutlaatuisen linssisuunnittelun ja innovatiivisen säilytysnesteen ansiosta. Tätä teknologiaa kutsutaan ComfortMoist-teknologia. Sen ansiosta piilolinssi on erittäin ohut ja tuntuu luonnolliselta silmässä. Säilytysneste kosteuttaa linssejä pitkäkestoisesti, joten miellyttävä tunne säilyy silmissä koko päivän ajan.

SofLens on ensimmäinen kertakäyttölinssi, jossa on käytetty High Definition -optiikkaa. Asfäärisen optiikan ansiosta linssit vähentävät sumeutta, haloilmiöitä ja häikäisyä. HD-optiikan ansiosta näkö on terävä ajankohdasta ja paikasta riippumatta, myös heikossa valaistuksessa.

SofLens daily disposable -kertakäyttölinssejä myydään 30 linssin pakkauksen lisäksi kuvassa 
näkyvissä 90 linssin pakkauksessa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi SofLens
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –9,00...+6,50 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali hilafilcon B
Vesipitoisuus 59 %
Hapen läpäisevyys 22 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,05 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä taittovirheitä SofLens-piilolinsseillä voidaan korjata?

SofLens daily disposable -kertakäyttölinsseillä voidaan korjata sekä kaukonäköä (hyperopia) että lähinäköä (myopia).

SofLens-tuoteperheen piilolinsseillä voidaan korjata seuraavia taittovirheitä:

Tuote Linssityyppi Korjaus
SofLens daily disposable kertakäyttölinssi lähinäkö, kaukonäkö
SofLens 38 kuukausilinssi lähinäkö, kaukonäkö
SofLens 59 kuukausilinssi lähinäkö, kaukonäkö
SofLens daily disposable toric kertakäyttölinssi hajataitto
SofLens Toric kuukausilinssi hajataitto
SofLens Natural Colors värillinen kuukausilinssi lähinäkö
SofLens Multi-Focal monitehokuukausilinssi ikänäkö

Kenelle SofLens daily disposable -piilolinssit sopivat?

Bausch & Lombin vuonna 2008 lanseeraamat SofLens daily disposable -piilolinssit on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat piilolinssien mukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja erinomaista näönlaatua. Kertakäyttölinsseinä SofLens daily disposable voi olla erinomainen valinta potilaille, jotka harrastavat urheilua tai viettävät muuten aktiivista elämää, allergikoille, satunnaisille piilolinssien käyttäjille sekä heille, jotka kaipaavat piilolinssien käytössä helppoutta ilman säännöllisen puhdistuksen vaivaa.

Alla olevalla videolla käsitellään SofLens daily disposable -kertakäyttöpiilarien etuja, joita ovat mukavuus ja helppokäyttöisyys henkilöille, jotka harrastavat aktiivista elämäntapaa tai joilla on kiireinen aikataulu. Videolla esitellään linssien asettaminen ja poistaminen korostaen asianmukaista käsihygieniaa.

Mitkä ovat SofLens daily disposable -piilolinssien parametrit?

SofLens daily disposable -linssit on saatavilla voimakkuuksilla välillä -9,00 ja +6,50 diopteria. Linssien peruskaarevuus on 8,6 mm ja halkaisija 14,2 mm.

Mistä materiaalista SofLens daily disposable -linssit on valmistettu?

SofLens daily disposable -piilolinssit on valmistetu hilafilcon B -nimisestä hydrogeelimateriaalista. Sen vesipitoisuus on 59 % ja hapenläpäisevyys 22 Dk/t.

Kumpi on tärkeämpi:piilolinssien vesipitoisuus vai hapen läpäisevyys?

Piilolinssien vesipitoisuuden ja hapen läpäisevyyden välillä ei voi suoraan sanoa, kumpi on tärkeämpi, sillä molemmat tekijät ovat olennaisia käyttömukavuuden ja silmien terveyden kannalta, mutta eri syistä.

Vesipitoisuus kertoo, miten paljon vettä linssi kykenee sitomaan suhteessa sen painoon. Esimerkiksi SofLens daily disposable -linssien vesipitoisuus (59 %) on suhteellisen korkea verrattuna moniin muihin kertakäyttölinsseihin.

Hapen läpäisevyys puolestaan kuvaa, kuinka hyvin linssi sallii hapen kulkeutua sen läpi silmän sarveiskalvolle. Riittävä hapensaanti ehkäisee hypoksiasta (hapenpuute) johtuvia ongelmia, kuten sarveiskalvon turvotusta ja uudissuonittumista.

Piilolinssivalmistajat pyrkivät jatkuvasti löytämään täydellisen tasapainon näiden kahden tekijän välillä kehittäen innovatiivisia materiaaleja ja teknologioita, jotka parantavat linssien käyttömukavuutta ja edistävät silmien terveyttä.

Mitä tarkoittaa asfäärinen optiikka?

SofLens daily disposable -piilolinssit hyödyntävät asfääristä muotoilua, joka eroaa perinteisestä sfäärisestä (pallomaisesta) muotoilusta.

Asfäärinen muotoilu tarkoittaa, että linssin pinnan kaarevuus muuttuu tasaisesti linssin keskustasta reunoille päin. Tämän seurauksena asfäärinen piilolinssi voi tarjota useita etuja sfääriseen linssiin verrattuna:

 • Asfäärinen linssi vähentää sfääristä aberraatiota, mikä parantaa kuvan tarkkuutta erityisesti linssin reunalla. Tämä voi parantaa näkökokemusta etenkin hämärässä valaistuksessa.
 • Asfäärinen muotoilu voi mahdollistaa laajemman ja selkeämmän näkökentän vähentäen vääristymiä, jotka voivat ilmetä perinteisissä sfäärisissä linsseissä.
 • Asfäärisen muotoilun ansiosta linsseistä voidaan tehdä ohuemmat, mikä voi tehdä piilolinsseistä mukavammat ja miellyttävämmät käyttää.

Asfäärinen optiikka on suosittu valinta sekä silmälasilinsseissä että piilolinsseissä, sillä se voi parantaa visuaalista suorituskykyä ja käyttömukavuutta.

Mitä High Definition Optics tarkoittaa SofLens daily disposable -linsseissä?

Bausch & Lombin kehittämä High Definition Optics tarkoittaa optista suunnittelua, joka on kehitetty parantamaan näön laatua erilaisissa valaistusolosuhteissa, mukaan lukien hämärässä valaistuksessa.

Tämä teknologia pyrkii vähentämään sfääristä aberraatiota eli pallopoikkeamaa, jossa linssin reuna-alueet taittavat valoa voimakkaammin kuin sen optinen keskipiste. Sfäärisen aberraation johdosta linssin reuna-alueiden läpi tulevat valonsäteet hajaantuvat enemmän kuin linssin optisen keskipisteen läpi tulevat säteet, minkä seurauksena voi esiintyä näön epätarkkuutta erityisesti hämärässä ja yöllä.

High Definition Optics (suom. teräväpiirtooptiikka) on suunniteltu parantamaan selkeämpää ja terävämpää näköä, vähentämään häikäisyä ja valon heijastuksia sekä parantamaan kontrastiherkkyyttä.

Mistä SofLens daily disposable -piilolinssejä voi ostaa?

SofLens daily disposable voi ostaa optikkoliikkeistä sekä piilolinssejä myyvistä verkkokaupoista. Varmista kuitenkin, että sinulla on voimassa oleva piilolinssiresepti tilaamiisi linsseihin.

Paljonko SofLens daily disposable maksaa?

SofLens daily disposable -piilolinssien alin hinta on hintavertailumme mukaan 13,99 €/30 linssiä, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 0,46 €/linssi. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi ja käytät piilolinssejä päivittäin, SofLens daily disposable kuukausittaiset kustannukset ovat 27,98 € ja vuosikustannukset 335,76 €.

Mitä mieltä käyttäjät ovat SofLens daily disposable -piilolinsseistä?

SofLens daily disposable -linssien arvostelut ovat pääosin positiivisia. Käyttäjät ovat kiittäneet niiden mukavuutta ja selkeää näköä, sekä sitä, että ne pysyvät hyvin paikoillaan ja kosteutettuina koko päivän. Osa käyttäjistä on pitänyt SofLens daily disposable -piilolinssien asettamista silmään hankalana linssin löysyyden takia. Lisäksi niiden kerrotaan irtoavan helposti silmistä esimerkiksi urheilusuoritusten aikana.

Millä muilla nimillä SofLens daily disposable -linssejä myydään?

Optikkoketjut myyvät monia piilolinssimerkkejä omien private label -tuotemerkkiensä alla. SofLens daily disposable -piilolinssejä on myyty tai myydään edelleen mm. seuraavilla nimillä: Specsavers Easyvision Daily Clearus.

Lähteet: Bausch & Lomb.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Biotrue ONEday
alk. 20.00 €
Vertaa hintoja
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla