SofLens daily disposable – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta SofLens daily disposable

SofLens daily disposable: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens daily disposable hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 13.90 € myyjältä Shopping4net.

SofLens daily disposable on Bausch & Lombin valmistama kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata sekä kauko- että lähinäköä. Tässä linssissä käytetään näön laatua parantavaa asfääristä optiikkaa. Sen avulla yksityiskohdat näkyvät selvemmin, kontrastit erottuvat paremmin, värit kirkastuvat ja hämäränäkö paranee. Tätä linssiä on myyty myös nimellä Easyvision Daily Clearus.

SofLens daily disposable -kertakäyttölinsseissä yhdistyvät erinomainen koko päivän kestävä mukavuus, terävä näkö (myös hämärässä) ja helppokäytöisyys. Uusi, raikas pari joka päivä tarkoittaa, että piilolinssejä ei tarvitse puhdistaa tai säilöä piilolinssinesteessä. Käytä päivä ja heitä sen jälkeen pois.

Linssien HD-optiikka auttaa vähentämään sumuisuutta, haloilmiöitä ja heijastuksia. ComfortMoist-teknologian avulla linssiin on saatu ainutlaatuinen muotoilu ja innovatiivinen pakkausneste. Linssi on poikkeuksellisen ohut, joten se säilyy mukavana koko päivän. Hitaasti vapautuva pakkausneste luo linssien ympärille tyynymäisen kosteuden, mikä saa silmät tuntumaan miellyttäviltä koko päivän. Saatavilla myös hajataitteisuuden korjaamiseen.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+6.50. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Hilafilcon B. Nestepitoisuus: 59 %. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Biotrue ONEday
alk. 20.00 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.