FreshLook Colors – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta FreshLook Colors

FreshLook Colors: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen FreshLook Colors hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 22.89 € myyjältä Alensa, Alensa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

 • Värilliset piilolinssit, jotka lisäävät syvyyttä ja eloisuutta silmiisi.
 • Valittavana 6 upeaa värisävyä.
 • Kuukausilinssit, joita voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.
 • Korkean vesipitoisuuden ansiosta linssit tarjoavat mukavaa käyttöä.
 • Saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman kosmeettiseen käyttöön.

Värilliset kuukausilinssit jotka sopivat kaikenvärisille silmille

FreshLook Colors on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu muuttamaan silmien luonnollista väriä.

Nämä värilliset piilolinssit on saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman (plano) kuudessa kauniissa värissä: vihreä, sininen, safiiri, violetti, pähkinänruskea ja harmaa.

FreshLook Colors -piilolinssit koostuvat yhdestä värikerroksesta, mikä tekee väristä tasaisen. Nämä linssit sopivat kaikenvärisille silmille, myös luonnostaan tummille silmille, koska linssin värillinen alue kattaa koko iiriksen peittäen silmän oman värin. Huomaa, että lopullinen väri riippuu silmien luonnollisesta väristä.

Nämä piilolinssit on tarkoitettu päiväkäyttöön ja niitä voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä silloin, kun linssit poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan huolellisesti ja säilytetään yön yli desinfioivassa piilolinssien hoitonesteessä.

Asiakkaat, jotka eivät tarvitse näönkorjausta, voivat myös nauttia FreshLook Colors -linsseistä. Valitse vain voimakkuudeksi 0,00 päästäksesi nauttimaan silmiesi upeasta tuoreesta ulkonäöstä.

FreshLook Colors -piilolinssien värivaihtoehdot

FreshLook Colors on saatavana kuudessa eri värissä: harmaa, violetti, sininen, safiirinsininen, vihreä ja pähkinänruskea.

Nämä piilolinssit on suunniteltu lisäämään eloisuutta ja syvyyttä silmiesi luonnolliseen väriin, ja ne ovat saatavilla kuudessa sävyssä: sininen, violetti, vihreä, usvanharmaa, pähkinänruskea ja safiirinsininen.

Suosittelemme ensimmäistä neljää väriä luonnostaan vaaleille silmille ja kahta viimeksi mainittua luonnostaan tummemmille silmille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi FreshLook
Linssityyppi värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –8,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Värit Blue, Green, Hazel, Misty Grey, Sapphire Blue, Violet
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali phemfilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 20 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko FreshLook Colors -linssien valmistus lopetettu?

Kyllä, valmistaja Alcon on lopettanut näiden linssien tuotannon. Niitä voi kuitenkin olla edelleen saatavilla joillakin jälleenmyyjillä.

Suosittelemme korvaajaksi FreshLook Colorblends -linssejä.

Mitä eroa Colors- ja Colorblends-linsseillä on?

Molemmat ovat Alconin valmistamat värilliset kuukausilinssit. 3-in-1-väriteknologiaa hyödyntävä Colorblends on suunniteltu muuttamaan silmien väri kokonaan, esimerkiksi ruskeasta siniseksi, kun taas Colors tarjoaa hienovaraisemman värimuutoksen. Lisäksi Colorblends on saatailla kaksinkertaisella määrällä värivaihtoehtoja.

Miten pitkään näitä linssejä voi pitää?

FreshLook Colors ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää jopa 30 päivänä peräkkäin ennen kuin ne on vaihdettava uusiin. On tärkeää noudattaa piilolinssien hoito-ohjeita ja vaihtoväliä, jotta silmien terveys ja mukavuus säilyvät.

Ovatko FreshLook-piilolinssit turvalliset?

Kyllä, FreshLook-piilolinssit ovat turvalliset silloin, kun niiden käytössä noudatetaan tuotteen käyttöohjeita ja optikon tai silmälääkärin antamia hoito-ohjeita. Noudata piilolinssien käytössä hyvää hygieniaa ja vältä käyttämästä niitä pidempään kuin suositeltu käyttöaika. Säännölliset silmätarkastukset ja oikeaoppinen linssien käsittely varmistavat, että piilolinssien käyttö on turvallista ja mukavaa.

Ovatko FreshLook Colors -linssit mukavat silmille?

Kyllä, Freshlook Colors -piilolinssit on suunniteltu olemaan mukavat käytössä. Kuten kaikkien piilolinssien kohdalla, mukavuus voi vaihdella henkilökohtaisten tekijöiden, kuten silmien herkkyyden ja linssien sovituksen mukaan.

On tärkeää sovittaa piilolinssit optikolla ja noudattaa niiden käytössä optikon tai silmälääkärin antamia käyttöohjeita varmistaakseen parhaan mahdollisen mukavuuden.

Kummat ovat paremmat värilliset linssit: FreshLook vai Air Optix?

Tämä riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. FreshLook-piilolinssit tarjoavat enemmän värivaihtoehtoja sekä luonnollisen että dramaattisemman lookin luomiseen, kun taas silikonihydrogeelistä valmistetut Air Optix Colors -linssit keskittyvät hyvään hengittävyyteen ja pitkäaikaiseen käyttömukavuuteen.

Jos etsit värillisiä kuukausilinssejä satunnaiseen tai vähäiseen käyttöön, FreshLook voi olla sinulle sopivampi vaihtoehto.

Jos käytät värillisiä linssejä säännöllisesti ja sinulle tärkeintä on linssien mukavuus ja silmien terveys, Air Optix saattaa olla parempi vaihtoehto.

On suositeltavaa keskustella optikon kanssa valitaksesi sinulle parhaiten sopivat värilinssit.

Mistä FreshLook Colors -linssejä voi ostaa?

Kuten todettua, Alcon on lopettanut näiden linssien valmistuksen, mutta niitä voi olla edelleen saatavilla sekä optikkoliikkeissä että piilolinssejä myyvissä verkkokaupoissa.

On tärkeää varmistaa, että sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys ennen kuin tilaat näitä tai muita piilolinssejä netistä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.