1-Day Acuvue TruEye – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen 1-Day Acuvue TruEye hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 26.99 € myyjältä Alensa.

1-Day Acuvue TruEye: Ominaisuudet ja edut

  • Uskomaton mukavuus. Pehmeä silikonihydrogeelimateriaali saa sinut tuntemaan, ettei sinulla ole piilolinssejä ollenkaan.
  • Yksinkertainen käyttää. Käsittelyvärjäys ja oikein-väärinpäinmerkintä tekee piilolinssien laittamisesta ja poistamisesta helppoa.
  • Pitkäkestoista kostuvuutta. Edistynyt Hydraclear-teknologia auttaa pitämään silmäsi kosteutettuina koko päivän.

Tuotekuvaus

1-Day Acuvue TruEye on Johnson & Johnsonin valmistama, maailman ensimmäinen hengittävästä silikonihydrogeelistä valmistettu kertakäyttöpiilolinssi. Se on suunniteltu heille, jotka viettävät aktiivista elämää ja haluavat nauttia kertakäyttölinssien helppoudesta.

1-Day Acuvue TruEye -piilolinsseillä on erinomainen hapenläpäisevyys, jonka ansiosta silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Hydraclear-teknologian ansiosta piilolinssisi pysyvät kosteina ja mukavina pitkässäkin käytössä. Lisäksi näissä linsseissä on käsittelyä helpottava kevytvärjäys ja sisäänrakennettu UV-suoja.

1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit sopivat henkilöille, jotka käyttävät piilolinssejä aktiivisesti ja jotka haluavat huolehtia silmistään tänään ja tulevaisuudessa. Ne auttavat minimoimaan kitkan silmäluomien kanssa ja tuntuvat liki olemattomilta silmissä.

1-Day Acuvue TruEye -piilolinssejä myydään 30 ja kuvassa 
näkyvässä riittoisammassa 90 linssin pakkauksessa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,5 tai 9,0 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali narafilcon A
Vesipitoisuus 46 %
Hapen läpäisevyys 118 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, 1-2-3
Käsittelyvärjäys Kyllä, sinivihreä
UV-suoja Kyllä, estää vähintään 96,9 % UVA- ja vähintään 99,9 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyä 1-Day Acuvue TruEye -piilolinsseistä

Ovatko 1-Day Acuvue TruEye hyvät piilolinssit?

1-Day Acuvue TruEye -piilolinssit tulivat Euroopan markkinoille vuonna 2008, jolloin ne olivat ensimmäiset silikonihydrogeelista (SiH) valmistetut kertakäyttöpiilolinssit. SiH-piilolinssit ovat tavallisia hydrogeelipiilolinssejä hengittävämpiä, koska ne läpäisevät huomattavasti enemmän happea. Tämä tekee niistä terveellisemmän vaihtoehdon silmän sarveiskalvolle.

On huomattava, että Johnson & Johnson Vision Care on lanseerannut tämän linssin jälkeen myös monia muita erinomaisia vaihtoehtoja kertakäyttölinsseiksi. Keskustele näönhuollon ammattilaisen kanssa sinulle sopivien piilolinssien valinnasta.

Onko 1-Day Acuvue TruEye -piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä, huhtikuusta 2023 lähtien 1-Day Acuvue TruEye -piilolinssejä ei välttämättä ole saatavilla etsimälläsi myyjällä. Monet verkkokaupat voivat kuitenkin myydä näitä linssejä niin kauan kuin varastoa riittää.

Miksi 1-Day Acuvue TruEye -piilolinssien valmistus lopetetaan?

Monet piilolinssivalmistajat kokevat tällä hetkellä toimitusketjuongelmia, eivätkä saa raaka-aineita ajoissa tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi. Acuvue lopettaa TruEye-piilolinssien tuotannon keskittyäkseen suositumpiin ja uudempiin tuotteisiinsa.

Mitä vaihtoehtoisia tuotteita 1-Day Acuvue TruEye -piilolinsseille on?

Valmistaja tuo pian markkinoille uudet Acuvue Oasys Max 1-Day -piilolinssit. Ne ovat ensimmäiset piilolinssit, joissa on TearStable- ja Tech and OptiBlue -teknologia. Nämä linssit lupaavat koko päivän mukavuutta ja näöntarkkuutta päivästä yöhön.

Mitä eroa on Acuvue TruEye- ja Moist-linsseillä?

1-Day Acuvue TruEye- ja 1-Day Acuvue Moist ovat molemmat Johnson & Johnsonin valmistamia kertakäyttöpiilolinssejä. TruEye-linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, kun taas Moist-piilolinssit nojaavat vanhemman teknologian hydrogeelimateriaaliin.

Mitä näiden kahden linssin ominaisuuksiin tulee 1-Day Acuvue TruEye -piilolinsseillä on ylivoimainen hapenläpäisy, kun taas Moist-linssien vesipitoisuus on korkeampi. TruEye-tarjoaa paremman luokan 1 UV-suojan ja Moist "vain" luokan 2 UV-suojan.

Voiko Acuvue TruEye -piilolinsseillä nukkua?

Ei. Acuvue TruEye on kertakäyttöpiilolinssi, joka on tarkoitettu vain yhden päivän käyttöön. Nämä linssit poistetaan päivän päätteeksi ja hävitetään. Kertakäyttöpiilolinssien liikakäyttö voi johtaa kivuliaisiin, pahimmillaan näköä uhkaaviin komplikaatioihin.

Mikä on hyvä vaihtoehto Acuvue TruEye -piilolinsseille?

Yksi parhaista vaihtoehdoista lakkautetulle Acuvue TruEye -linsseille on varmasti saman valmistajan Acuvue Oasys 1-Day. Keskustele optikkosi kanssa, mitkä piilolinssit sopivat juuri sinun näönkorjaustarpeisiisi.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.