1-Day Acuvue TruEye hintavertailu

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye on Johnson & Johnsonin valmistama, maailman ensimmäinen hengittävästä silikonihydrogeelistä (silicone hydrogel) valmistettu kertakäyttölinssi. Se on suunniteltu aktiivista elämäntapaa ja terveellistä piilolinssien käyttöä varten. 1-Day Acuvue TruEye päästää lävitseen enemmän happea kuin useimmat muut kertakäyttölinssit, joten silmät pysyvät terveinä ja linssit tuntuvat miellyttävältä pitkässäkin käytössä.

1-Day Acuvue TruEye -linssissä on erinomainen hapenläpäisykyky ja niissä käytetty Hydraclear-teknologia auttaa pitämään pehmeät linssit kosteina ja mukavina koko päivän. Linsseissä on käsittelyvärjäys käsittelyn helpottamiksi ja UV-suoja. Linssiä pidetään kerran, jonka jälkeen se heitetään pois. Ei sovellu nukkumiseen.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30, 90 ja 180. Voimakkuus: -6.00....0.50. Kaarevuus: 8.5 ja 9.0. Halkaisija: 14.4. Materiaali: Narafilcon A. Nestepitoisuus: 46 %. Sisä- ja ulkomerkintä: 1-2-3. Käsittelyvärjätty. UV-suoja (vähintään 99 % UVB ja 96 % UVA).

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue TruEye hintoja

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue TruEye hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 21.60 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin valmistama kertakäyttölinssi, joka on jatkokehitetty versio maailman myydyimmästä päivälinssistä, 1-Day Acuvuesta. Uusi linssi on erittäin ohut ja...

alk. 18.23 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe on Johnson & Johnsonin valmistama moderni, päiväkäyttöön tarkoitettu silikonihydrogeelilinssi. Ainutlaatuisen HydraLuxe-teknologian ansiosta linssit sisältävät...

alk. 24.30 €
Vertaa hintoja