SofLens 59 – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta SofLens 59

SofLens 59: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens 59 hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.90 € myyjältä Shopping4net.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Shopping4net SofLens 59  €
LensWay SofLens 59  €
Alensa SofLens 59 (6 kpl)  €
Lenson SofLens 59  €
 • Kuukausilinssit, joita voi käyttää 30 peräkkäisenä päivänä.
 • Proteiineja ja rasvoja ehkäisevä linssin pinta ehkäisee kertymiä.
 • Korkea vesipitoisuus varmistaa kosteutetut, ärsyttämättömät silmät.
 • Ihanteellinen valinta kuiville silmille.
 • Mukavat käyttää myös silmiä rasittavissa tehtävissä.

SofLens 59 on Bausch & Lombin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu proteiini- ja rasvakerrostumia ehkäisevästä Hilafilcon B -materiaalista. Linssin nimi tulee sen nestepitoisuudesta, joka on noin 59 prosenttia linssin nettopainosta. Linssi on värjätty käsittelyn helpottamiseksi. Samaa tuotetta myydään tai on myyty myös nimillä Bausch & Lomb 2-Week, Contact 30, SofLens Comfort ja Wave.

SofLens 59 -piilolinssit tarjoavat selkeän ja tarkan näön sekä jokapäiväistä mukavuutta, jota piilolinssien käyttäjät toivovat. Tämä linssi on tarkoitettu lähi- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen aina -9,00 diopterista + 6,00 diopteriin saakka.

UniFit-teknologian ansiosta SofLens 59:ssä yhdistyvät linssin muotoilu, hydrogeelimateriaali sekä valmistusprosessi, jotka tekevät linssin sovittamisesta helppoa. Kevyen käsittelyvärjäyksen ansiosta nämä linssit sopivat erinomaisesti myös ensikertalaisille.

Bausch & Lomb SofLens 59 -piilolinsseissä on kevyt käsittelyvärjäys, joka helpottaa 
linssien laittamista ja poistamista.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi SofLens
Linssityyppi kuukausilinssi
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Vaihtoväli 30 päivää
Yön yli käyttö Ei
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –9.00...+6.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Materiaali hilafilcon B
Nestepitoisuus 59 %
Hapen läpäisevyys 22 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä SofLens 59 -piilolinsseistä

Miten pitkään SofLens 59 -piilolinssejä voi käyttää?

SofLens 59 ovat kuukausilinssit, joten niitä voidaan käyttää päivittäin enintään 30 päivän ajan, kunnes linssit on vaihdettava uusiin.

Soveltuvatko SofLens 59 -piilolinssit nukkumiseen?

Ei. SofLens 59 -piilolinssit on poistettava silmistä yöksi, puhdistettava ja säilöttävä desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen. Keskustele optikkosi kanssa, mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan yön yli käytettäviin linsseihin.

Ovatko SofLens 59 -piilolinssit silikonihydrogeelilinssit?

Ei, SofLens 59 eivät ole silikonihydrogeelilinssit. SofLens 59 on valmistettu hydrofiilisestä Hilafilcon B -materiaalista, joka mahdollistaa korkean vesipitoisuuden. Keskustele optikkosi kanssa, mitkä linssit toimivat parhaiten silmillesi.

Mitä eroa on SofLens 59- ja SofLens 38 -linsseillä?

Sekä SofLens 38- että SofLens 59 -piilolinssit ovat Bausch & Lombin valmistamia kuukausipiilolinssejä. Tärkeimmät erot näiden linssien välillä on vesipitoisuus ja materiaali. SofLens 59 -linssien vesipitoisuus on 59 % ja ne on valmistettu Hilafilcon B -materiaalista, kun taas SofLens 38 -linssien vesipitoisuus on 38 % ja ne on valmistettu Polymacon-materiaalista.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

SofLens 38
alk. 33.49 €
Vertaa hintoja
PureVision
alk. 28.69 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.