SofLens 59 hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > SofLens 59
Kuva tuotteesta SofLens 59

Löydä edullisin hinta tuotteelle SofLens 59

Alta löydät tuotteen SofLens 59 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 12.82 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay SofLens 59  € Piilari
Shopping4net SofLens 59  €
Lenson SofLens 59  €
Alensa SofLens 59 (6 kpl)  €
 • Kuukausilinssit, joita voi käyttää 30 peräkkäisenä päivänä.
 • Proteiineja ja rasvoja ehkäisevä linssin pinta ehkäisee kertymiä.
 • Korkea vesipitoisuus varmistaa kosteutetut, ärsyttämättömät silmät.
 • Ihanteellinen valinta kuiville silmille.
 • Mukavat käyttää myös silmiä rasittavissa tehtävissä.

SofLens 59 on Bausch & Lombin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu proteiini- ja rasvakerrostumia ehkäisevästä Hilafilcon B -materiaalista. Linssin nimi tulee sen nestepitoisuudesta, joka on noin 59 prosenttia linssin nettopainosta. Linssi on värjätty käsittelyn helpottamiseksi. Samaa tuotetta myydään tai on myyty myös nimillä Bausch & Lomb 2-Week, Contact 30, SofLens Comfort ja Wave.

SofLens 59 -piilolinssit tarjoavat selkeän ja tarkan näön sekä jokapäiväistä mukavuutta, jota piilolinssien käyttäjät toivovat. Tämä linssi on tarkoitettu lähi- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen aina -9,00 diopterista + 6,00 diopteriin saakka.

UniFit-teknologian ansiosta SofLens 59:ssä yhdistyvät linssin muotoilu, hydrogeelimateriaali sekä valmistusprosessi, jotka tekevät linssin sovittamisesta helppoa. Kevyen käsittelyvärjäyksen ansiosta nämä linssit sopivat erinomaisesti myös ensikertalaisille.

Bausch & Lomb SofLens 59 -piilolinsseissä on kevyt käsittelyvärjäys, joka helpottaa 
linssien laittamista ja poistamista.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi SofLens
Linssityyppi kuukausilinssi
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Vaihtoväli 30 päivää
Yön yli käyttö Ei
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –9.00...+6.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Materiaali hilafilcon B
Nestepitoisuus 59 %
Hapen läpäisevyys 22 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä SofLens 59 -piilolinsseistä

Miten pitkään SofLens 59 -piilolinssejä voi käyttää?

SofLens 59 ovat kuukausilinssit, joten niitä voidaan käyttää päivittäin enintään 30 päivän ajan, kunnes linssit on vaihdettava uusiin.

Soveltuvatko SofLens 59 -piilolinssit nukkumiseen?

Ei. SofLens 59 -piilolinssit on poistettava silmistä yöksi, puhdistettava ja säilöttävä desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen. Keskustele optikkosi kanssa, mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan yön yli käytettäviin linsseihin.

Ovatko SofLens 59 -piilolinssit silikonihydrogeelilinssit?

Ei, SofLens 59 eivät ole silikonihydrogeelilinssit. SofLens 59 on valmistettu hydrofiilisestä Hilafilcon B -materiaalista, joka mahdollistaa korkean vesipitoisuuden. Keskustele optikkosi kanssa, mitkä linssit toimivat parhaiten silmillesi.

Mitä eroa on SofLens 59- ja SofLens 38 -linsseillä?

Sekä SofLens 38- että SofLens 59 -piilolinssit ovat Bausch & Lombin valmistamia kuukausipiilolinssejä. Tärkeimmät erot näiden linssien välillä on vesipitoisuus ja materiaali. SofLens 59 -linssien vesipitoisuus on 59 % ja ne on valmistettu Hilafilcon B -materiaalista, kun taas SofLens 38 -linssien vesipitoisuus on 38 % ja ne on valmistettu Polymacon-materiaalista.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta SofLens 38

SofLens 38

 • Korkea suorituskyky. Selkeä näöntarkkuus, mukavuus pitkäaikaisessa käytössä ja hyvä kosteuspitoisuus. Lisäksi helppo sovittaa.
 • Ohut muotoilu....
alk. 32.40 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Bausch & Lomb ULTRA

Bausch & Lomb ULTRA

Bausch + Lomb ULTRA -piilolinssit on tarkoitettu kauko- ja likitaitteisuuden korjaamiseen. Ne tarjoavat terävän ja kirkkaan näön sekä mukavuutta kaikissa olosuhteissa.

Käytämme näyttöjä...

alk. 19.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision

PureVision

PureVision on Bausch & Lombin valmistama kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Se on valmistettu silikonipohjaisesta AerGel-materiaalista,...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.