Värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssit ovat tavallisia värjättyjä piilolinssejä, joiden ensisijainen tarkoitus on muuttaa silmän ulkonäköä joko korostamalla silmän luonnollista väriä tai muuttamalla se kokonaan toiseksi. Värillisten linssien keskiosa eli pupillin päälle tuleva osa on avoin, jotta siitä näkee läpi. Niitä voidaan käyttää myös yleisimpien taittovirheiden (liki- ja kaukotaitteisuus) korjaamiseen, mutta vain noin 3 prosenttia optikolla sovitetuista piilolinsseistä on värillisiä.

Myös henkilöt, jotka eivät tarvitse näönkorjausta, voivat käyttää värillisiä linssejä silmien ulkonäön muuttamiseen. Puhtaasti ulkonäkösyistä käytettäviä, vahvuudettomia piilolinssejä kutsutaan kosmeettisiksi linsseiksi.

Värillisten piilolinssien käyttöön liittyy muiden linssityyppien tavoin riskejä. Linssien vääränlainen käyttö ja käsittely voi aiheuttaa silmien punoitusta, ärsytystä ja tulehduksia. Tästä syystä myös värilliset linssit on aina sovitettava optikolla, joka neuvoo myös linssien käsittelyssä.

Osa värillisistä linsseistä peittää silmän värikalvon eli iiriksen kokonaan muuttaen silmän värin kokonaan toiseksi. Osa linsseistä vain sävyttää värikalvoa korostamalla tai kaunistamalla silmien luonnollista väriä.

Värillisiä linssejä on saatavana luonnollisissa väreissä (ruskea, vihreä, sininen ja harmaa) sekä ns. bilelinsseinä, joiden pintaan on värjätty joku efekti (kokovalkoiset, kokomustat, kokopunaiset tai UV-valossa hehkuvat piilolinssit) tai jokin kuvio, kuten dollari-merkki, hymiö tai kissansilmä. Tällaisia linssejä kutsutaan myös crazy-linsseiksi.

Aasista lähtöisin olevat circle-linssit laajentavat iiriksen ulkonäköä silmän näkyville valkoiselle osalle, kovakalvolle. Tuloksena syntyy vaikutelma isosta, suuremmasta iiriksestä, josta voi tulla mieleen nuken silmät.

Vahvuuksilla tai ilman

Värilliset linssit voidaan luokitella kahteen ryhmään:

 • Värilliset linssit vahvuuksilla. Näillä linsseillä voidaan muiden piilolinssien tapaan korjata kaikki yleisimmät taittoviat - kaukotaitteisuus (hyperopia), likitaitteisuus (myopia) ja hajataitteisuus (astigmatismi).
 • Kosmeettiset piilolinssit ovat värillisiä linssejä ilman vahvuuksia. Niitä käytetään vain kosmeettisiin tarkoituksiin, toisin sanoen vaihtamaan silmän ulkonäköä. Monet näyttelijät, artistit ja mallit käyttävät kosmeettisia linssejä. Ne ovat hyvin suosittuja asusteita esimerkiksi Halloweenina ja cosplayssä.

Värillisiä linssejä myydään sekä kertakäyttö- että kuukausilinsseinä.

Värillisiä kertakäyttölinssejä käytetään vain kerran. Ne laitetaan silmään aamulla ja poistetaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Seuraavalla käyttökerralla käyttöön otetaan uusi pari.

Värillisiä kuukausilinssejä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää. Ne laitetaan silmään aamulla, poistetaan illalla, puhdistetaan ja huuhdellaan piilolinssien hoitonesteellä ja säilytetään vähintään 6 tunnin ajan tai yön yli desinfioivaa hoitonestettä sisältävässä piilolinssikotelossa.

Värilliset yötäpäiväälinssit ja värilliset tooriset linssit ovat harvinaisempia, mutta myös sellaisia valmistetaan. Toorisissa linsseissä on niin paljon eri parametrien yhdistelmiä (voimakkuus, sylinteri ja akseli), että ne joudutaan yleensä teettämään erikseen. Värjättyjä yötäpäivää- ja toorisia linssejä kannattaa kysyä optikkoliikkeistä tai etsiä ulkomaisten piilolinssikauppojen valikoimista.

Nainen syvän sinivihreissä silmissään

Ovatko värilliset piilolinssit turvalliset?

Kuten kaikkien piilolinssien käyttöön, myös värillisten linssien käyttöön liittyy riskejä. Tyypillisiä piilolinssien käyttäjillä esiintyviä ongelmia ovat esimerkiksi silmien punoitus, ärsytys ja kutina, kuivasilmäisyys ja erilaiset silmätulehdukset.

Noudattamalla valmistajan ja optikon antamia käyttöaikoja, vaihtovälejä, huolellisia puhdistusrutiineja ja hyvää hygieniaa, sekä välttämällä nukkumista ja kosketusta veden kanssa ja käymällä säännöllisesti piilolinssikontrollissa, myös värilliset linssit ovat turvalliset ja komplikaatioita esiintyy erittäin harvoin.

Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että juuri värillisten linssien käyttäjillä on eniten ongelmia johtuen siitä, että ihmiset tilaavat niitä netistä ilman piilolinssimääräystä tai sovitusta optikolla.

Värilinssit vaativat aina vähintään sovituksen optikolla

Kaikki vahvuudelliset piilolinssit vaativat aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman piilolinssimääräyksen. Jos olet hankkimassa piilolinssejä ensimmäistä kertaa, varaa aika optikolle ja kerro, että olet kiinnostunut hankkimaan piilolinssit.

Näöntarkastuksessa selvitetään miten hyvin näet ja minkälaiset piilolinssit elämäntyyliisi voisi sopia. Sen jälkeen pääset piilolinssisovitukseen, jossa optikko laittaa sinulle ensimmäiset piilolinssit silmiisi ja opastaa niiden laittamisessa itse. Tämän jälkeen tarkastetaan, että näet varmasti hyvin piilolinsseillä. Saat mukaasi koelinssit, joilla voit harjoitella käyttöä, ja ajan kontrollikäynnille, jossa tarkistetaan, että linssit sopivat silmillesi.

Jos olet käyttänyt aiemmin tavallisia, värittömiä piilolinssejä ja haluaisit kokeilla värillisiä linssejä, varaa aika piilolinssisovitukseen.

Myös kosmeettiset (vahvuudettomat) värilinssit vaativat aina sovituksen optikolla! Piilolinssit on lääkinnällinen laite, jonka huolimaton ja varomaton käyttö voi johtaa silmätulehduksiin, sarveiskalvon haavaumiin, pysyviin näkömuutoksiin tai jopa sokeuteen.

Ihmisten silmät ovat erilaiset ja yhdelle sopivat linssit voivat olla toiselle vaaralliset. On äärimmäisen tärkeää, että käyttämäsi linssit sopivat juuri sinun silmillesi ja ne ovat turvalliset käyttää erilaisten silmäkomplikaatioiden välttämiseksi.

Älä tilaa netistä summamutikassa värilinssejä. Mikäli haluat käyttää kosmeettisia piilolinssejä ilman voimakkuuksia esimerkiksi Halloweenina, naamiaisissa tai cosplayssä, varaa ensin aika optikolle piilolinssisovitukseen.

Värillisten linssien tyypit

Suurin osa värillisistä linsseistä suunnitellaan jäljittelemään silmän värillistä osaa, värikalvoa eli iiristä. Koska silmän värikalvon väritys ei ole tasainen, myös useimmissa värillisissä linsseissä on pieniä täpliä, viivoja ja kuvioita, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman luonnollisilta.

Värillisiä piilolinssit voidaan jakaa kolmeen ryhmään niiden tyypin mukaan:

 • Sävyttävät värilinssit (myös puoliläpäisevät linssit, engl. enhancers) ovat hieman tavallisia linssejä tummemmat, mutta läpikuultavat. Sävyttäviä linssejä käytetään korostamaan silmän omaa väriä. Sävyttävät linssit sopivat parhaiten vaaleasilmäisille henkilöille (siniset, harmaat tai vihreät), jotka haluavat silmien näyttävän intensiivisemmiltä.
 • Peittävät värilinssit (myös opak-linssit, engl. opaque) ovat läpinäkymättömällä värjäyksellä käsiteltyjä linssejä. Peittävillä opaque-linsseillä voidaan vaihtaa silmien väri kokonaan. Jos sinulla on luonnostaan tummat silmät, tarvitset peittävät linssit muuttaaksesi niiden väriä. Peittäviä linssejä on saatavilla monissa eri väreissä, kuten pähkinänruskea, sininen, vihreä, harmaa, ruskea, turkoosi, violetti, kulta ja monia muita. Kosmeettiset piilolinssit ovat peittäviä linssejä.
 • Käsittelyvärjätyt piilolinssit ovat tavallisia piilolinssejä, jotka on käsitelty hyvin kevyesti sinisellä tai vihreällä värillä. Värjäys on tehty linssien käsittelyn, kuten linssien laittamisen ja poistamisen, helpottamiseksi. Käsittelyvärjäys ei vaikuta silmien väriin.

Sopivan värin valitseminen riippuu useista tekijöistä, kuten silmien, ihon ja hiusten väristä, mutta loppujen lopuksi tärkeintä on miltä itse haluat näyttää. Värillisiä linssejä hankittaessa kannattaa huomata, että omien silmien väri vaikuttaa lopputulokseen.

Värillisten linssien edut ja haitat

Etuja:

+ Mahdollistaa silmien muuttamisen kokonaan erinäköisiksi
+ Laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja
+ Saatavana vahvuuksilla tai ilman
+ Saatavana kertakäyttö-, kuukausi- ja jatkuvakäyttöisinä linsseinä
+ Saatavana myös yötäpäivää-linsseinä ja toorisina (joskin saatavuus voi olla huono ja hinta korkeampi)

Haittoja:

- Peittävät linssit (opaque) voivat sumentaa näkökentän linssin siirtyessä pois paikaltaan
- Tavallisia piilolinssejä kalliimmat

Suosittuja värillisiä piilolinssejä

Freshlook Colorblends värit

FreshLook Colorblends

Täysinpeittävä värillinen kuukausilinssi, jolla voit muuttaa silmien luonnollisen värin kokonaan. Sopii sekä vaaleille että tummille silmille. Saatavana 12 värivaihtoehtoa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
SmartBuyGlasses logo Freshlook Colorblends 2 Pack Kontaktlinser  € Kauppaan »
LensWay logo FreshLook ColorBlends  € Piilari Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Brilliant Blue - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Brown - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Honey - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Pure Hazel - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Sterling Gray - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends True Sapphire - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Amethyst - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Blue - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Gemstone Green - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Pure Hazel - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Sterling Gray - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Turquoise - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Amethyst - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Green - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Blue - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Brilliant Blue - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Brown - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Gemstone Green - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Green - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Grey - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Grey - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Honey - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends True Sapphire - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo FreshLook ColorBlends Turquoise - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Lenson logo FreshLook ColorBlends  € Kauppaan »
Shopping4net logo FreshLook ColorBlends  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

 • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
 • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
 • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Freshlook Oneday värit

FreshLook One-Day

Läpikuultava kertakäyttöinen versio edellisestä samalta valmistajalta (Alcon). Saatavana neljänä luonnollisena värivaihtoehtona: sininen, pähkinänruskea, vihreä ja harmaa. Koska tämä on sävyttävä linssi, se sopii parhaiten vaaleasilmäisille.

Tietoa hintavertailusta:

 • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
 • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
 • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Air Optix Colors värit

Air Optix Colors

Markkinoiden parhaan hapenläpäisykyvyn tarjoavat värilliset kuukausilinssit, jotka on saatavana yhdeksässä värissä. Sopii kaikenvärisille silmille.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay logo Air Optix Colors  € Piilari Kauppaan »
Shopping4net logo Air Optix Colors 2p  € Kauppaan »
Lenson logo Air Optix Colors  € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Air Optix Colors 2 Pack Kontaktlinser  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Brilliant Blue - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Gemstone Green - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Green - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Green - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Sterling Gray - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors - Turquoise - Ei-Dioptriset (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Brown - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Gemstone Green - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Gray - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Gray - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Pure Hazel - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Sterling Gray - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Brilliant Blue - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Blue - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Blue - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Brown - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Honey - ilman näönkorjausta (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Pure Hazel - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors - Amethyst - Dioptriset (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors - Amethyst - Ei-Dioptriset (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors Honey - tehoilla (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors - True Sapphire - Dioptriset (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors - Turquoise - Dioptriset (2 kpl)  € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Colors - True Sapphire - Ei-Dioptriset (2 kpl)  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta:

 • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
 • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
 • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Värillisten piilolinssien hintavertailu

Värilliset linssit ovat muihin linssityyppeihin verrattuna selvästi kalliimpia hintojen vaihdellessa tuotemerkistä ja pakkauskoosta riippuen alle 5 eurosta jopa 15 euroon per linssi.

Alta löydät suositumpien värilinssien edullisimmat hinnat hintavertailussamme mukana olevissa verkkokaupoissa.

Kuva tuotteesta Adore Bi-tone

Adore Bi-tone

Adoren Bi-tone -värilliset piilolinssit ovat erottuvat kosmeettiset linssit, jotka on valmistettu taiteellisella silmällä. Ne ovat suunniteltu heille, jotka haluavat muuttaa upeasti silmiensä väriä...

alk. 24.98 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Adore Dare

Adore Dare

Adore Dare on Eyemed Technologiesin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu korostamaan silmien omaa väriä ja antamaan silmiä suurentavan vaikutuksen. Linssit on saatavilla sekä...

alk. 24.98 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Air Optix Colors

Air Optix Colors

Air Optix Colors on Alconin valmistama värilinen kuukausipiilolinssi, jolla voi vaihtaa silmien värin kokonaan toiseksi - tarvitsetpa näönkorjausta tai et.

Air Optix Colors -linssit koostuvat...

alk. 20.25 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta ColourVUE 3 Tones

ColourVUE 3 Tones

ColourVUE-piilolinssit tarjoavat sinulle äärimmäistä mukavuutta ilman puhdistusta ja pelkoa silmätulehduksista. Ota käyttöön uusi pari joka kerralla. Suositut kuvioinnit, kuten Whiteout,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Expressions Colors

Expressions Colors

Expressions Colors on CooperVisionin valmistama värillinen kuukausilinssi. Se on täysin luonnollisen värin peittävä, ns. opaque-linssi, joka sopii kaiken värisille silmille. Tämä linssi ei...

alk. 10.59 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends on Alconin valmistama värillinen täysinpeittävä opaque-linssi, joka on tarkoitettu päiväkäyttöön enintään 30 päivän ajaksi. Se on saatavilla sekä voimakkuuksilla...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Colors

FreshLook Colors

FreshLook Colors on Alconin valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu muuttamaan silmien luonnollista väriä. Linssiä on saatavana sekä vahvuuksilla että ilman kuutena eri värivaihtoehtona:...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions on Alconin valmistama värillinen kuukauslinssi, joka on tarkoitettu vahvistamaan silmien omaa luonnollista väriä tai muuttamaan niiden värisävyä. Tämän vuoksi linssi antaa...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY

FreshLook ONE-DAY on Alconin valmistama värillinen kertakäyttölinssi, joka korostaa silmien luonnollista väriä. Optisesti se on sama linssi kuin Focus...

Kuva tuotteesta Queen

Queen's Trilogy

Queen's Trilogy on Solekon valmistama värillinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu muuttamaan silmän luonnollista väriä. Tämä linssi on täysinpeittävä opaque-linssi, eli se peittää silmän...

alk. 14.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta SofLens Natural Colors

SofLens Natural Colors

SofLens Natural Colors on Bausch & Lombin valmistama värillinen kuukausilinssi, jonka tarkoitus on muuttaa silmän luonnollinen väri kokonaan toiseksi. Linssi on saatavana kahdeksana kauniina värinä...

alk. 14.18 €
Vertaa hintoja

KYSELY: Minkä väriset silmät ovat mielestäsi kauneimmat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Lähteet: All About Vision, FDA, AAO.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.