Air Optix Aqua Multifocal hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix Aqua Multifocal

Air Optix Aqua Multifocal on progressiivinen, ympärivuorokautinen moniteholinssi, jossa on ainutlaatuinen Aqua Moisture System paremman kosteuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi. Tässä teknologiassa yhdistyvät kosteuttavat ainesosat ja linssin pehmeä pintakäsittely, jotka yhdessä antavat paremman mukavuuden tunteen koko päiväksi. Air Optix Aqua Multifocal päästää lävitseen jopa viisi kertaa enemmän happea kuin useimmat muut pehmeät piilolinssit. Linssit on pakattu pehmeyttävään nesteeseen, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää heti alusta alkaen.

Tätä linssiä voidaan käyttää joko kuukausilinsseinä tai yötäpäiväälinsseinä optikon määräyksen mukaisesti. Kuukausilinssinä käytettäessä linssit otetaan yöksi pois ja niiden käyttöväli on yksi kuukausi. Jatkuvakäyttöisenä linsseinä käytettässä niitä voidaan käyttää enintään 6 vuorokautta. Linsseissä on värjäys käsittelyn helpottamiseksi.

Linssiä myydään myös optikkoketjujen omilla merkeillä, kuten Easyvision Irisian Multifocal, Eye Q Multifocal ja iWear Air Presbyopia.

Valmistaja: Alcon. Pakkauskoko: 3 tai 6. Käyttöväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Materiaali: LOtrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Air Optix Aqua Multifocal hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix Aqua Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 28.00 € myyjältä Lenson.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden...

alk. 25.65 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka tarjoaa yhden markkinoiden parhaista hengittävyyksistä ja hapenläpäisykyvyistä. Näissä linsseissä on ensimmäisenä...

alk. 35.77 €
Vertaa hintoja