Air Optix Aqua Multifocal – Piilolinssien hintavertailu

Air Optix Aqua Multifocal

Vertaa tuotteen Air Optix Aqua Multifocal hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix Aqua Multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 24.99 € myyjältä Alensa.

Air Optix Aqua Multifocal: Ominaisuudet ja tärkeimmät edut

 • Moniteholinssit, jotka on suunniteltu torjumaan ikänäön eli presbyopian vaikutuksia.
 • Selkeä ja mukava näkö riippumatta siitä, mille etäisyydelle katsot.
 • TriComfort-teknologia takaa äärimmäisen mukavuuden koko käyttöajaksi.
 • Kuukausilinssit: Voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.
 • Mukavat myös tehtävissä, jotka voivat rasittaa silmiä.

Tuotekuvaus

Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit tarjoavat ikänäköisille käyttäjille ansaitsemansa miellyttävän käyttökokemuksen. Näissä Alconin monitehopiilolinsseissä on teknologioita, jotka toimivat yhdessä silmän luonnollisten toimintojen kanssa takaakseen keskeytymättömän ja selkän näön lähelle ja kauas.

Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit ovat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu korjaamaan ikänäköisyyttä – ikään liittyvää tilaa, joka saa lähellä olevat kohteet näyttämään epäselviltä. Niitä voidaan käyttää päivittäin 30 päivän ajan ja optikon määräyksellä yhtäjaksoisesti enintään 6 yötä ja 7 päivää, minkä jälkeen ne on poistettava silmistä, hävitettävä ja vaihdettava uusiin.

Precision-Profile -muotoilun ansiosta linssi kattaa useita eri voimakkuuksia, jotta ikänäöstä kärsivät voivat nähdä selvästi sekä lähellä että kaukana olevat kohteet. Lisäksi Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit hyödyntävät SmartShield- ja TriComfort-teknologioita, jotka tekevät tämän linssin käytöstä entistä mukavampaa.

SmartShield-teknologia luo linssien pinnalle erittäin ohuen suojakerroksen, joka auttaa suojaamaan sitä näönlaatuun vaikuttavilta kerrostumilta. TriComfort-teknologia puolestaan antaa linssien hengittää ja säilyttää kosteuden aamiaisesta nukkumaanmenoon varmistaen linssien mukavuuden koko kuukauden ajaksi.

Lisäksi Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit on valmistettu erittäin hengittävästä lotrafilcon B -materiaalista, joka takaa erinomaisen hapen läpäisevyyden pitäen silmät valkoisina ja terveinä.

Air Optix Aqua Multifocal -linssiä myydään myös optikkoketjujen private label -nimillä, mukaan lukien Easyvision Irisian Multifocal, Eye Q Multifocal ja iWear Air Presbyopia.

Kenelle Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit sopivat?

Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit on suunniteltu käyttäjille, joilla on ikänäköön liittyviä ongelmia ja jotka etsivät piilolinssejä edistyneillä ominaisuuksilla varmistaakseen erinomaisen mukavuude, hengittävyyden ja näöntarkkuuden.

Air Optix Aqua Multifocal -linssit voivat olla ihanteelliset myös ikänäköisille, jotka haluavat luopia lukulaiseistaan ja vaihtaa ne mieluummin piilolinsseihin. Konsultoi näönhuollon ammattilaista, mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan Air Optix Aqua Multifocal -piilolinsseihin.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen moniteholinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Lisävahvuus (ADD) High (+2.50), Low (+1.00), Med (+2.00)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Alcon Air Optix Aqua Multifocal ovat monitehopiilolinssit, jotka on suunniteltu 
presbyopian eli ikänäköisyyden korjaamiseen yli 40-vuotiailla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit ovat?

Air Optix Aqua Multifocal on Alconin valmistama monitehopiilolinssi, joka on suunniteltu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Nämä kuukauden vaihtovälin linssit on suunniteltu tarjoamaan hyvä näkö kaikille etäisyyksille sekä erinomaista mukavuutta.

Kuinka pitkään Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssejä voi käyttää?

Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssejä voi käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää, kun ne poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Voiko Air Optix Aqua Multifocal -piilolinsseillä nukkua?

Optikon määräyksellä tämä linssi soveltuu myös yön yli käyttöön eli myös nukkumiseen enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi peräkkäin. Keskustele optikkosi kanssa Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssien käyttämisestä nukkuessa.

Mikä on presbyopia?

Presbyopia eli ikänäköisyys tarkoittaa meille kaikille 40 ikävuoden jälkeen kehittyvää tilaa, jossa silmän luonnollinen linssi menettää kykyänsä tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin. Tilaa kutsutaan myös nimellä aikuisnäkö.

Koska kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin etenee asteittain, voi kestää hetki ennen kuin huomaamme vaikeuden nähdä lähelle.

Ikänäköä voidaan korjata silmälaseilla (lukulasit), piilolinsseillä tai leikkauksella.

Korjaavatko Air Optix Aqua Multifocal -piilolinssit myös liki- ja kaukotaitteisuutta?

Kyllä. Nämä linssit vastaavat kaikkien yleisimpien taittovirheiden korjaamiseen, mukaan lukien liki- ja kaukotaitteisuus sekä ikänäkö. Mikäli ikänäkö ei koske vielä sinua, käytössäsi on Air Optix Aqua -piilolinssit. Hajataitteisuutta voidaan korjata saman tuoteperheen toorisilla Air Optix for Astigmatism -piilolinsseillä.

Mitä eroa on Air Optix Aqua Multifocal- ja Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinsseillä?

Nämä molemmat ovat Alconin valmistamat, ikänäön korjaamiseen tarkoitetut progressiiviset, silikonihydrogeelimateriaalista valmistetut kuukausilinssit. Air Optix Aqua Multifocal tuli markkinoille jo 2009, kun taas uudemmat Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit lanseerattiin vuonna 2018.

Vaikka näiden kahden linssin voimakkuusvalikoima, lisävahvuudet, peruskaarevuus, halkaisija ja jopa vesipitoisuus ovat samat, Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinsseillä on useita etuja. Ne hyödyntävät edistynyttä Hydraclear Plus- ja SmartShield-teknologioita, jotka auttavat linssiä pysymään kosteutettuna ja kertymiltä vapaana.

Lyhyesti sanottuna, Air Optix plus HydraGlyde Multifocal on uudempi ja kehittyneempi versio Air Optix Aqua Multifocal -piilolinsseistä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla