Air Optix Aqua Multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Air Optix Aqua Multifocal
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua Multifocal

Löydä edullisin hinta tuotteelle Air Optix Aqua Multifocal

Alta löydät tuotteen Air Optix Aqua Multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 23.67 € myyjältä Alensa.

Air Optix Aqua Multifocal on progressiivinen, ympärivuorokautinen moniteholinssi, joka hyödyntää Aqua Moisture System -teknologiaa paremman kosteuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Teknologiassa yhdistyvät kosteuttavat ainesosat ja linssin pehmeä pintakäsittely, jotka tarjoavat paremman mukavuuden tunteen koko päiväksi.

Air Optix Aqua Multifocal -linsseissä on erinomainen hapenläpäisykyky: ne läpäisevät happea jopa viisi kertaa enemmän kuin muut pehmeät piilolinssit. Linssit on pakattu pehmeyttävään nesteeseen, joka takaa miellyttävän käytön heti alusta alkaen.

Air Optix Aqua Multifocal -linssejä voidaan käyttää kuukausilinsseinä päiväkäytössä jopa 30 päivän ajan tai optikon määräyksellä yötäpäivää-linsseinä. Linsseissä on kevyt käsittelyvärjäys käsittelyn helpottamiseksi.

Linssiä myydään myös optikkoketjujen omilla merkeillä, kuten Easyvision Irisian Multifocal, Eye Q Multifocal ja iWear Air Presbyopia.

Valmistaja: Alcon. Pakkauskoko: 3 tai 6. Käyttöväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Materiaali: LOtrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on Alconin valmistama kertakäyttöinen moniteholinssi, joka on tarkoitettu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal

DAILIES TOTAL1 Multifocal: Ominaisuudet ja hyödyt
  • Vesigradienttiteknologia muodostaa hellävaraisen kosteustyynyn lähes 100 % kosteudella linssin pinnalle.
  • SmarTears-teknologia...
alk. 32.85 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.