SofLens Toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > SofLens Toric
Kuva tuotteesta SofLens Toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle SofLens Toric

Alta löydät tuotteen SofLens Toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
Alensa SofLens Toric (3 kpl)  €
LensWay SofLens Toric  € Piilari
Shopping4net SofLens Toric  €
Lenson SofLens Toric  €
Alensa SofLens Toric (6 kpl)  €

SofLens Toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tässä pehmeässä linssissä on ainutlaatuinen muotoilu, joka tekee siitä poikkeuksellisen kevyen tuntuisen. Linssin ohuet reunat saavat ne istumaan hyvin silmään ja pysymään paikoillaan, jolloin näöntarkkuus säilyy. Kerääntymiä hylkivä materiaali mahdollistaa korkealaatuisen mukavuuden ja hyvän näöntarkkuuden. Tätä linssiä myydään myös nimellä Soflens for Astigmatism.

Patentoitu Lo-Torque -muotoilu pitää linssit poikkeuksellisen vakaana käytön aikana ja edistynyt optiikka korjaa astigmatismin uudelleenkohdentamalla silmään tulevan valon yhteen pisteeseen tarjotakseen terävän ja kirkkaan näön. Kuukauden käytön jälkeen heitä linssit roskiin ja aloita uudella tuoreella parilla. Linssissä on käsittelyvärjäys.

Valmistaja: Bausch & Lomb. Linssityyppi: toorinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -2.75...-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Alphafilcon A. Nestepitoisuus 66 %. Hapenläpäisykyky: 33 Dk/t. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta SofLens daily disposable toric

SofLens daily disposable toric

  • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
  • ComfortMoist-teknologia yhdistää ohuen linssin ja korkean kosteutustason.
  • Kertakäyttölinssien...
alk. 18.23 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision Toric

PureVision Toric

PureVision Toric on Bausch & Lombin valmistama kuukausi- tai ympärivuorokautinen toorinen linssi, joka on suunniteltu kauko- ja likitaitteisuuden sekä astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen....

alk. 43.20 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision 2 HD for Astigmatism

PureVision2 HD for Astigmatism on Bausch & Lombin valmistama hajataittoa korjaava yötäpäiväälinssi. Linsseissä käytetään High Definition -optiikkaa, joka parantaa näöntarkkuutta ja hämäränäköä....

alk. 49.27 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.