SofLens Toric – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta SofLens Toric

SofLens Toric: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens Toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa.

SofLens Toric: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Tooriset kuukausilinssit yleisestä taittovirheestä, hajataitosta, kärsiville.
 • Ainutlaatuinen Lo-Torque -muotoilu parantaa vakautta tarjoten selkeän ja vakaan näön.
 • Korkea vesipitoisuus tekee piilolinsseistä miellyttävät ja mukavat käyttää.
 • Hyväksi havaittu materiaali tarjoaa erinomaista mukavuutta silmille.
 • Käsittelyvärjäys helpottaa piilolinssin asettamista ja poistamista.

SofLens Toric: Tooriset kuukausilinssit hajataitoista kärsiville

SofLens Toric (for Astigmatism) on Bausch & Lombin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä pehmeissä piilolinsseissä on ainutlaatuinen muotoilu, joka tekee niistä poikkeuksellisen kevyen tuntuiset.

Linssin ohuet reunat saavat tooriset SofLens-linssit istumaan hyvin silmään ja pysymään paikoillaan, jolloin näöntarkkuus pysyy terävänä hajataittoisuudesta huolimatta. Bakteeri- ja likakertymiä hylkivä materiaali mahdollistaa korkealaatuisen mukavuuden ja hyvän näöntarkkuuden.

Bausch & Lombin patentoima Lo-Torque -muotoilu pitää linssit poikkeuksellisen vakaana käytön aikana, mikä on erityisen tärkeää toorisissa piilolinsseissä, joiden tulee pysyä oikeassa asennossa tarjotakseen täydellisen korjauksen. SofLens Toric -piilolinssien edistynyt optiikka korjaa astigmatismin uudelleenkohdentamalla silmään tulevan valon yhteen pisteeseen tarjoten terävän ja kirkkaan näön.

Lisäksi SofLens Toric -linsseissä on kevyt käsittelyvärjäys, joka helpottaa piilolinssin asettamista ja poistamista. Siksi ne voivat olla erinomainen valinta myös uusille piilolinssien käyttäjille. Toorisia SofLens-kuukausilinssejä käytetään päiväkäytössä enintään 30 päivää, jonka jälkeen ne hävitetään ja uusi pari otetaan käyttöön.

SofLens Toric on saatavana myös kertakäyttölinssinä, ks. SofLens daily disposable toric.

Bausch & Lombin valmistamia SofLens Toric for Astigmatism -piilolinssejä myydään 6 linssin 
pakkauksen lisäksi 3 linssin pakkauksessa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi SofLens
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –9,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,5 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2,25, -2.75 D (-2.75 D sylinteri ainoastaan miinus voimakkuuksissa)
Akseli (AX) 10-180° (10° välein)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali alphafilcon A
Vesipitoisuus 66 %
Hapen läpäisevyys 16 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,195 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyä SofLens Toric -piilolinsseistä

Ovatko SofLens Toric, SofLens for Astigmatism ja SofLens Toric for Astigmatism samat piilolinssit?

Kyllä, SofLens Toric, SofLens for Astigmatism ja SofLens Toric for Astigmatism viittaavat kaikki samaan tuotteeseen. Nämä tuotenimet kuvaavat Bausch & Lombin valmistamia toorisia piilolinssejä, jotka on suunniteltu astigmatismin (hajataiton korjaamiseen). Nimien eroavaisuudet saattavat johtua eriävistä käytännöistä eri markkina-alueilla.

Ovatko SofLens Toric -piilolinssit kuukausilinssit?

Kyllä, SofLens Toric ovat kuukausipiilolinssit, jotka on suunniteltu käytettäviksi päivittäin jopa 30 päivän ajan, kunnes ne on vaihdettava uusiin. On tärkeää noudattaa silmälääkärin tai optikon antamia ohjeita linssien puhdistuksessa, hoidossa ja käyttöajoissa, jotta silmät pysyvät terveinä ja piilarit toimivat optimaalisesti koko käyttöjakson ajan.

Voiko SofLens Toric -linssejä käyttää nukkuessa?

Ei, SofLens Toric -piilolinssejä ei tule käyttää nukkuessa. Vaikka jotkut piilolinssityypit on suunniteltu yötä päivää kestävään käyttöön, SofLens Toric -linssit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön.

Käyttäjien tulee poistaa linssit ennen nukkumaanmenoa ja puhdistaa ne asianmukaisesti, jotta silmien terveys säilyy ja infektioriski pysyy matalana. Yöllinen linssien käyttö voi lisätä merkittävästi silmäinfektioiden ja muiden silmäongelmien riskiä, kuten sarveiskalvon vaurioitumista ja hapenpuutetta, koska silmän hapensaanti vähenee linssin ollessa paikoillaan.

Mitä tarkoittaa toorinen?

Toorinen viittaa piilolinsseissä käytettävään erikoismuotoiluun, joka korjaa astigmatismia eli hajataittoa. Astigmatismi johtuu siitä, että silmän sarveiskalvo tai linssi on epäsäännöllisen muotoinen, jolloin valo taittuu näkökentän eri osissa eri tavoin. Tämä voi johtaa sumeaan tai vääristyneeseen näköön kaikilla etäisyyksillä.

Toorisissa piilolinsseissä on eri taittovoimia linssin eri osissa, mikä auttaa tasaamaan taittovirhettä ja parantamaan näön selkeyttä. Ne pysyvät silmässä oikeassa asennossa erityisen muotoilun, kuten alaosan painotuksen, ansiosta. Tämä on välttämätöntä, jotta korjaus kohdistuu oikein ja näkö olisi mahdollisimman terävä.

Mitä SofLens Toric -piilolinssien suuntausmerkinnät ovat?

SofLens Toric -piilolinsseissä on kolme suuntausmerkkiä 30 asteen välein kellonsuunnissa 5, 6 ja 7. Vaikka linssi on suunniteltu pyörimään silmässä oikeaan asentoon, nämä suuntausmerkit auttavat käyttäjiä näkemään, missä asennossa linssi on silmään asetettaessa. Silmälääkäri tai optikko voi käyttää suuntausmerkintöjä tarkistaakseen, että linssi asettuu oikeaan asentoon ja pysyy siinä vakaasti.

Mitä SofLens Toric -linssien Lo-Torque -muotoilu tarkoittaa?

SofLens Toric -piilolinssien Lo-Torque-muotoilu on patentoitu suunnittelu, joka tarjoaa poikkeuksellisen vakauden käytön aikana. Tämä muotoilu sisältää useita ominaisuuksia, jotka varmistavat linssin tasaisen ja vakautetun suuntautumisen näkökorjauksen kannalta. Yksi keskeinen piirre on prisma ballast -geometria, jossa linssin paksuus muuttuu tasaisesti yläosasta alaosaan. Tämä auttaa linssiä pysymään paikoillaan jokaisen silmänräpäyksen aikana.

Lisäksi Lo-Torque-muotoilu sisältää 360 asteen yhtenäisen ja ohuen reunaprofiilin koko linssin ympärillä, mikä vähentää linssien kokonaismassaa ja tasapainottaa vuorovaikutusta sekä ylä- että alaluomen kanssa, mikä parantaa vakautta ja mukavuutta.

Muotoiluun kuuluvat myös tarkasti määritellyt optiset alueet, joiden avulla jokainen linssi saavuttaa optimaalisen suuntautumisen reseptistä riippumatta. Tämä saavutetaan valitsemalla erilaiset etu- ja takapinnan optisten alueiden halkaisijat linssin voimakkuuden mukaan, mikä mahdollistaa johdonmukaiset linssin paksuuden siirtymät kullekin reseptille.

Lo-Torque-muotoilun ansiosta SofLens Toric -linssit tarjoavat nopean, vakautetun suuntautumisen ja parannetun rotaation palautumisen, mikä on keskeistä tarkan ja vakautetun näkemisen kannalta astigmatismin korjaamisessa. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Bausch & Lombin Lo-Torque-muotoilu tarjoaa merkittävästi paremman rotaation palautumisen verrattuna kilpaileviin muotoiluihin, mikä voi johtaa tasaisempaan näkökokemukseen.

Mistä SofLens Toric -piilolinssit on valmistettu?

SofLens Toric -linssit on valmistettu hydrogeelimateriaalista, joka sisältää 34 % alphafilcon A -polymeeria. Alphafilcon A on hydrogeelipolymeeri, joka tarjoaa korkean vesipitoisuuden, mikä voi parantaa käyttömukavuutta joillakin piilolinssien käyttäjillä?

Onko SofLens Toric -linssien valmistus lopetettu?

Bausch & Lomb on ilmoittanut lopettavansa SofLens Toric -piilolinssien valmistuksen joidenkin parametrien osalta tammikuussa 2023. Lopetettuihin parametreihin kuuluvat plusvoimakkuudet +0,25 diopterista +6,00 diopteriin sekä plano-linssit. Valmistaja kuitenkin jatkaa miinusvoimakkuuksien valmistamista.

Jos SofLens Toric -linssien valmistus on lopetettu käyttämilläsi parametreilla, keskustele optikkosi kanssa toiseen merkkiin vaihtamisesta.

Kuinka paljon SofLens Toric -piilolinssit maksaa?

SofLens Toric -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 33,90 €/6 linssiä, jolloin yhden linssin hinnaksi saadaan 5,65 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, SofLens Toric -piilolinssien kuukausittaiset kustannukset ovat 11,30 €/kk ja vuosittaiset kustannukset 135,60 €.

Ovatko SofLens Toric -piilolinssit kalliit?

Verrattuna moniin muihin suosittuihin toorisiin kuukausilinsseihin SofLens Toric on hinnoiteltu varsin kilpailukykyisesti, joskaan hintaerot eivät ole kovin merkittäviä:

Piilolinssi Hinta (6 linssiä)
Avaira Vitality Toric 28,42 €
SofLens Toric 33,90 €
Biofinity Toric 35,92 €
Proclear Toric 35,92 €

Yllä olevasta taulukosta näet suoraan, että SofLens Toric -linssien hinta on melko lähellä muita markkinoilla olevia toorisia kuukausipiilolinssejä, mikä tekee niistä potentiaalisen vaihtoehdon taloudellisesti järkevää ratkaisua astigmatismin korjaamiseen etsiville.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.