TOTAL30 – Piilolinssien hintavertailu

TOTAL30

Vertaa tuotteen TOTAL30 hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TOTAL30 hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa TOTAL30 (3 linssiä)  €
Alensa TOTAL30 (6 linssiä)  €
LensWay TOTAL30  €
Lenson TOTAL30  €
Shopping4net TOTAL30 6p  €

TOTAL30 -piilolinssit: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Kuukausilinssit, jotka eivät tunnu miltään - jopa 30 päivänä.
  • Ensimmäiset ja ainoat kuukausittain vaihdettavat vesigradienttilinssit
  • Tarjoaa erinomaista mukavuutta ja hengittävyyttä.
  • Linssin pinta jäljittelee silmän pintaa vetäen puoleensa vettä ja ehkäisten lipidejä ja bakteereja
  • Ylivoimaista kosteuskestävyyttä muihin uudelleenkäytettäviin piilolinsseihin verrattuna
  • Estää haitallista UV-säteilyä ja siniviolettivaloa (BVL).

Maailman ensimmäiset vesigradienttiteknologiaa hyödyntävät kuukausilinssit

TOTAL30®-piilolinssit ovat maailman ainoat ja ensimmäiset Water Gradient -teknologiaa hyödyntävät kuukausilinssit. Niiltä voi odottaa mukavuutta jopa 30 päivää.

Kaikissa TOTAL-piilolinsseissä hyödynnetään Water Gradient -teknologiaa, jonka ansiosta linssin pinnalle muodostuu lähes 100 % kostea ja hellävarainen pehmuste. CELLIGENT-teknologia luo linssin pinnalle silmän pintaa jäljittelevän suojakerroksen, joka auttaa pitämään linssit puhtaina.

TOTAL30-piilolinssit hyödyntävät Water Gradient- ja 
CELLIGENT-teknologioita tarjotakseen mukavan linssikokemuksen jopa 30 päivän ajaksi.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi TOTAL
Linssityyppi sfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivä
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lehfilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 154 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, estää 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä TOTAL30-piilolinssit ovat?

TOTAL30 ovat Ciba Visionin (nykyään osa Alconia) kehittämät maailman ensimmäiset vesigradienttiteknologiaa hyödyntävät kuukausipiilolinssit, jotka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista mukavuutta ja terveyttä silmillesi. Lisäksi niissä on kerrostumia ja bakteereja ehkäiseviä ominaisuuksia, sekä luokan 1 UV-suoja.

Mitä taittovirheitä TOTAL30-piilolinsseillä voidaan korjata?

TOTAL30-piilolinssit on suunniteltu korjaamaan likinäköä (myopia) ja kaukonäköä (hyperopia).

Lisäksi on saatavilla tooriset TOTAL30 for Astigmatism -linssit hajataiton (astigmatismi) korjaamiseen, sekä monitehoiset TOTAL30 Multifocal -linssit ikänäön (presbyopia) korjaamiseen.

Ovatko TOTAL30-piilolinssit hyvät?

TOTAL30-hyödyntää vesigradienttiteknologiaa, jonka ansiosta linssin pinnan vesipitoisuus on lähes 100 %. Lisäksi näissä linsseissä on erittäin korkea hapen läpäisevyys (154 Dk/t). Nämä ominaisuudet voivat parantaa mukavuutta ja käyttökokemusta pitkällä aikavälillä.

Linssien edistyneet ominaisuudet auttavat ehkäisemään bakteerien ja lipidikerrostumien muodostumista, mikä voi pienentää infektioriskiä ja auttaa pitämään linssit pidempään puhtaana.

Piilolinssien "hyvyys" on subjektiivinen käsite ja kokemukset voivat vaihdella yksilöllisesti. Keskustele optikon tai silmälääkärin kanssa sinulle sopivimmasta näönkorjausratkaisusta.

Ovatko TOTAL30-piilolinssit kuukausilinssit?

Kyllä, TOTAL30-piilolinssit ovat kuukausilinssit. Ne on suunniteltu käytettäväksi jopa 30 päivän ajan, minkä jälkeen ne tulee vaihtaa uusiin linsseihin.

Tämän linssityypin käyttäjien tulee huolehtia linsseistään päivittäin puhdistamalla ja desinfioimalla ne asianmukaisesti linssinesteen avulla, jotta silmien terveys ja linssien mukavuus pysyvät optimaalisina koko käyttöjakson ajan.

Mitä eroa on TOTAL30- ja Dailies Total 1 -linsseillä?

TOTAL30 ja Dailies Total 1 ovat molemmat Alconin valmistamia piilolinssejä, jotka hyödyntävät vesigradienttiteknologiaa, mutta niillä on merkittäviä eroja niiden käyttötarkoituksessa, teknologiassa ja suunnittelussa.

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on se, että Dailies Total 1 on kertakäyttölinssi, jotka vaihdetaan uusiin jokaisen käyttökerran jälkeen, kun taas TOTAL30 on kuukausilinssi, jota voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä ennen kuin linssit on vaihdettava uusiin.

Kuukausilinssejä, kuten TOTAL30, käytettäessä käyttäjän on huolehdittava linssien säännöllisestä puhdistuksesta ja huollosta.

Kuinka monta tuntia kuukausilinssejä voi pitää päivittäin?

Suositeltu käyttöaika riippuu monista tekijöistä, kuten linssin tyypistä ja valmistajasta, sekä käyttäjän yksilöllisestä silmien herkkyydestä tai erityistarpeista. Yleensä kuukausilinssejä suositellaan käytettäväksi 8-14 tuntia päivässä. Keskustele silmäterveyden ammattilaisen kanssa sinulle sopivista piilolinssien käyttöajoista.

Ovatko kuukausilinssit turvalliset?

Kyllä, kuukausilinssit ovat turvalliset käyttää, kun niiden käyttöön liittyviä ohjeita ja hygieniakäytäntöjä noudatetaan asianmukaisesti.

Piilolinssivalmistajat suunnittelevat kuukausilinssit kestämään käyttöä jopa 30 päivän ajan, kunhan ne puhdistetaan ja säilytetään oikein joka päivä.

Turvallisen käytön takaamiseksi noudata optikon ohjeita linsseille ja hoitotuotteille, puhdista linssit päivittäin linssinesteellä, desinfioi linssit huolellisesti yön yli, noudata hyvää käsihygieniaa ja vaihda linssit uusiin viimeistään 30 päivän jälkeen. Käy säännöllisesti optikon tai silmälääkärin tarkastuksessa varmistaaksesi, että linssit sopivat hyvin ja silmäsi ovat terveet.

Voiko TOTAL30-piilolinsseillä nukkua?

Ei, TOTAL30-linssit eivät sovellu nukkumiseen. Käytä nukkuessa vain tarkoitukseen soveltuvia yötäpäivää-linssejä ja silloinkin vain optikon erillisellä määräyksellä.

Mitä vesigradienttiteknologia tarkoittaa?

Kaikissa Alconin TOTAL-piilolinsseissä on vesigradienttiteknologia (engl. Water Gradient), jonka ansiosta lähes linssin vesipitoisuus kasvaa linssin ytimen 55 prosentista linssin pintaa kohden lähes 100 prosenttiin.

Vesigradienttiteknologian ansiosta juuri mikään ei kosketa silmääsi, vaan linssin pinnalle syntyvä hellävarainen kosteustyyny.

Alcon TOTAL30 -piilolinssien porrastetun vesiteknologian ansiosta linssin ytimen vesipitoisuus 
kasvaa 55 prosentista lähes 100 prosenttiin pintaa kohden, pitäen linssit kosteina ja mukavina pidempään.

Mikä on Celligent-teknologia?

Celligent-teknologia on TOTAL30-piilolinsseissä käytetty innovatiivinen ominaisuus, joka edustaa linssien pinnan ja materiaalin kehittynyttä suunnittelua.

Tämä teknologia auttaa ehkäisemään mikrobien, kuten bakteerien ja proteiinien, kertymistä linssien pinnalle, mikä parantaa linssien hygieenisyyttä ja käyttömukavuutta.

Celligent-teknologia perustuu biomimeettiseen lähestymistapaan, mikä tarkoittaa, että se jäljittelee ihmisen silmän luonnollisia puolustusmekanismeja. Teknologia tarjoaa jatkuvan suojan linssien käyttöiän ajan, mikä auttaa pitämään linssit puhtaina ja mukavina päivästä toiseen.

Onko TOTAL30-linsseissä UV-suoja?

Kyllä, Alcon TOTAL30 -piilolinssit tarjoavat korkeimman luokan 1 UV-suojan. Nämä linssit torjuvat yli 90 % haitallisesta UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä.

Mitä sinivioletti valo on?

Sinivioletti valo (engl. Blue-Violet Light, BVL) on näkyvän valon spektrin osa, jonka aallonpituus on noin 380–450 nanometriä. Se on yksi lyhyimmistä, korkeimmista energia-aallonpituuksista, jotka näkyvät ihmissilmälle ja sijaitsee lähellä ultraviolettisäteilyn (UV) spektriä.

Siniviolettia valoa löytyy luonnollisesti auringonvalosta, mutta se on myös merkittävästi läsnä tekovaloissa, kuten LED-valoissa, ja digitaalisten näyttöjen, kuten älypuhelinten, tablettien, tietokoneiden ja televisioiden emittoimassa valossa.

Sinivioletin valon on osoitettu vaikuttavan ihmisen vuorokausirytmiin, erityisesti melatoniinin tuotantoon, mikä on tärkeää unen säätelyssä. Toisaalta, liiallinen altistuminen sinivioletille valolle, erityisesti yöaikaan, saattaa häiritä unirytmiä ja aiheuttaa silmien rasitusta.

TOTAL30-piilolinssit suodattavat 34 % sinivioletista valosta (BVL-säteilystä). Tämä voi auttaa vähentämään silmien rasitusta erityisesti digitaalisia laitteita käytettäessä.

Näissä piilolinsseissä on korkeimman luokan UV-suoja. Lisäksi ne suodattavat noin 34 % digitaalisten 
laitteiden sinivioletista valosta.

Mistä TOTAL30-linssejä voi ostaa?

TOTAL30-piilolinssejä myydään optikkoliikkeissä ja optisen alan verkkokaupoissa.

Paljonko TOTAL30-piilolinssit maksaa?

TOTAL30-linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 37,79 €/6 linssiä, jolloin linssikohtaiseksi hinnaksi saadaan 6,29 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, saadaan kuukausikustannuksiksi 12,58 € ja edelleen vuosikustannuksiksi 150,96 €.

On hyvä muistaa, että kuukausilinssien kohdalla lisäkustannuksia voi tulla linssien hoitonesteestä, sekä optikon piilolinssitarkastuksista.

Ovatko TOTAL30-piilolinssit kalliit?

Vertaillessamme TOTAL30-linssien hintaa muihin suosittuihin kuukausilinsseihin, kuten Acuvue, AirOptix ja Biofinity, voidaan huomata, että TOTAL30 on niiden joukossa selvästi kalliimpi vaihtoehto:

BrändiHinta alkaen/6 linssiä
AirOptix plus HydraGlyde20,72 €
Acuvue Oasys21,52 €
Biofinity27,12 €
TOTAL3037,79 €

Hintaero voi johtua monista tekijöistä, kuten linssien teknoloigoista, materiaalista ja lisäominaisuuksista, kuten UV-suojasta tai kosteuttavista teknologioista.

Kun valitset piilolinssejä, hinnan lisäksi on tärkeää ottaa huomioon myös käyttömukavuus, henkilökohtaiset tarpeet, silmien terveydentila ja optikon suositukset.

Osalle käyttäjistä TOTAL30:n korkeampi hinta voi olla kuitenkin perusteltu näiden linssien tarjoamien etujen ja ominaisuuksien vuoksi.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla