Proclear sphere – Piilolinssien hintavertailu

Proclear sphere

Vertaa tuotteen Proclear sphere hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear sphere hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 16.89 € myyjältä Piilolinssimaailma.

Proclear sphere -piilolinssit: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Helpot ja mukavat kuukausilinssit liki- ja kaukotaittoisuuden korjaamiseen
  • PC-teknologian ansiosta linssit sitovat vettä auttaen niitä pysymään raikkaina ja mukavina koko päivän ajan
  • Linssit säilyttävät jopa 96 % kosteudestaan 12 tunnin käytössä
  • Linssimateriaali ehkäisee kertymiä ja auttaa vähentämään ärsytystä
  • Saatavilla myös erittäin korkeilla voimakkuuksilla ±20 asti
  • Proclear-linsseillä voit keskittyä elämääsi piilolinssien sijasta

Selkeä näkö ja mukavuutta piilolinssien käyttäjille, jotka kärsivät kuivista silmistä

Jos olet liki- tai kaukonäköinen ja silmäsi kuluvat piilolinssien käytön aikana, CooperVisionin Proclear-piilolinssit voivat auttaa. Nämä linssit on valmistettu PC-teknologialla, joka on erityisesti luotu kaltaisille piilolinssien käyttäjille. Se sitoo vettä linsseihisi ja auttaa niitä pysymään raikkaina ja mukavina koko päivän ajan. Proclear-linsseillä voit keskittyä piilolinssien sijaan elämääsi!

Proclear sphere -linssit on suunniteltu tarjoamaan erinomainen näkö kaikille etäisyyksille, mikä tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon niin kauko- kuin lähinäköisille piilolinssien käyttäjille. Ainutlaatuinen PC-teknologia sitoo vettä koko linssin alueelle, luoden suojakilven linssin ympärille ja pitäen sen puhtaana. Sen ansiosta piilolinssit pysyvät kosteutettuina ja tuntuvat miellyttävältä koko päivän ajan, mikä on erityisen tärkeää pitkäaikaisessa käytössä.

Piilolinssien materiaali auttaa välttämään silmien ärsytystä ehkäisemällä epäpuhtauksien kertymistä linssin pinnalle päivän aikana. Tämä ominaisuus tekee Proclear sphere -linsseistä erinomaisen valinnan heille, jotka haluavat minimoida silmien ärsytyksen riskin ja nauttia kirkkaasta näöstä ilman huolta linssien likaantumisesta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi sfäärinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –20,00...+20,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon B
Vesipitoisuus 62 %
Hapen läpäisevyys 42 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,065 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Proclear, Proclear sphere ja Proclear compatibles sama?

Kyllä, "Proclear", "Proclear sphere" ja "Proclear compatibles" viittaavat kaikki samaan tuotteeseen.

Mitä "sphere" tarkoittaa tuotteen nimessä?

Termi "sphere" tai sfäärinen viittaa piilolinsseissä linssin taittovoimaan, joka korjaa näköä yhtä paljon kaikissa suunnissa. Sfääriset piilolinssit eivät korjaa hajataittoa, vaan ne on tarkoitettu liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen.

Hajataiton korjaamiseen Proclear-tuoteperheestä löytyy Proclear toric- ja Proclear toric XR -kuukausilinssit.

Onko Proclear hydrogeeli- vai silikonihydrogeelilinssi?

Proclear-linssit ovat hydrogeelipiilolinssejä, jotka on valmistettu materiaalista, joka sitoo vettä ja pitää linssin kosteana koko päivän ajan. Niitä ei ole valmistettu hengittävämmästä silikonihydrogeelimateriaalista, joka on toinen yleinen materiaali nykyaikaisissa pehmeissä piilolinsseissä.

Hydrogeelilinssien etu on, että ne sitovat usein enemmän vettä tarjoten mukavuutta ja kosteutta erityisesti kuivasilmäisyydestä kärsiville käyttäjille.

Kuka valmistaa Proclear-piilolinssejä?

Proclear-piilolinssejä valmistaa CooperVision, joka on yksi johtavista piilolinssien valmistajista maailmassa. CooperVision on tunnettu innovaatioistaan piilolinssiteknologiassa ja heidän tuotevalikoimansa kattaa erilaiset piilolinssit, mukaan lukien kosteuttavat ja mukavuutta lisäävät linssit, kuten Proclear.

Paljonko Proclear-piilolinssit maksaa?

Proclear sphere -linssien edullisin hinta on hintavertailussamme 17,69 €/6 linssiä, jolloin yhden linssin hinnaksi saadaan 2,94 €/linssi. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat 5,90 € ja vuosittaiset kustannukset 70,76 €.

Kuukausipiilolinssien joukossa Proclear sphere asettuu hintahaitarin edullisempaan päähän.

Kuinka pitkään Proclear-piilolinssejä voi käyttää?

Proclear sphere -linssit ovat kuukausipiilolinssit, joita voi käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä, kunnes linssit on vaihdettava uusiin. Kuukausilinssit poistetaan päivän päätteeksi, pestään huolellisesti ja säilötään yön ajaksi desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Proclear-perheeseen kuuluu myös Proclear 1 day- ja Proclear 1 day multifocal -kertakäyttölinssit sekä Proclear multifocal -kuukausilinssit.

Voiko Proclear sphere -piilolinsseillä nukkua?

Ei, Proclear sphere -linssejä ei suositella käytettäväksi yön yli. Ne ovat kuukausittain vaihdettavat hydrogeelilinssit, jotka on suunniteltu vain päiväkäyttöön. Poista linssit silmistäsi ennen nukkumaanmenoa, puhdista ne ja säilytä niitä yön yli desinfioivaa piilolinssinestettä sisältävässä kotelossa.

Nukkuminen muilla kuin ympärivuorokautiseen käyttöön suunnitelluilla piilolinsseillä voi kasvattaa merkittävästi silmätulehdusten riskiä ja johtaa muihin silmien terveyteen liittyviin komplikaatioihin.

Tämä johtuu siitä, että linssien käyttö yön yli vähentää sarveiskalvon hapensaantia, mikä voi edistää bakteerien kasvua ja lisätä infektioriskiä.

Mitkä ovat käyttäjien yleisimmät kokemukset Proclear sphere -piilolinsseistä?

Jälleenmyyjien sivuilla julkaistujen käyttäjäarvostelujen mukaan kokemukset Proclear sphere -piilolinsseistä vaihtelevat. Monet käyttäjät ovat kehuneet näitä linssejä pitkäaikaisesta mukavuudesta, hyvästä kosteutuksesta erityisesti kuiville silmille, saatavuudesta myös erittäin suurille taittovirheille sekä hyvästä hinta-laatusuhteesta.

Joidekin käyttäjien mukaan Proclear sphere -linssit menevät herkästi rikki puhdistettaessa, mikä johtaa tarpeeseen vaihtaa linssit uusiin useammin kuin niiden suunniteltu vaihtoväli. Osa käyttäjistä on kokenut myös kuivuutta ja ärsytystä päivän loppua kohden.

On tärkeää huomioida, että kokemukset ovat yksilöllisiä ja sopivan linssin valintaan vaikuttaa useita tekijöitä.

Mitä ovat BC, DIA ja PWR?

BC, DIA ja PWR ovat piilolinssimääräyksessä käytettyjä lyhenteitä, jotka kertovat linssin voimakkuudesta ja mitoista. BC (Base Curve) viittaa linssin peruskaarevuuteen ja siihen, miten linssi istuu silmän sarveiskalvolle. DIA (Diameter) kertoo linssin halkaisijan, joka niin ikään vaikuttaa linssin istuvuuteen silmässä. PWR (Power) puolestaan ilmaiseen linssin taittovoiman eli sen, kuinka voimakkaasti linssi korjaa taittovirhettä.

Onko Proclear parempi kuin Biofinity?

Valinta Proclear- ja Biofinity-piilolinssien välillä riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä. Proclear-linssit tunnetaan niiden kosteuttavista ominaisuuksista ja kyvystä tarjota mukavuutta silmien kuivuudesta kärsiville. Biofinity-tuoteperhe taas on tunnettu silikonihydrogeelimateriaalistaan, joka mahdollistaa korkeamman hapen läpäisevyyden ja voi olla parempi vaihtoehto pitkäaikaiseen käyttöön.

Optikon tai silmälääkärin konsultaatio auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivimman linssityypin.

Miten PC-teknologia toimii?

Proclear sphere -piilolinssien PC-teknologia pienentää kuivumisriskiä ja ylläpitää happivirtausta, 
torjuu kerrostumia ja vähentää ärsytysriskiä sekä kosteuttaa luonnollisesti päivän aikana.

PC-teknologian ansiosta Proclear-piilolinssit hyödyntävät fosforyylikoliinia[1] (engl. phosphorylcholine, ChoP). Se on erittäin hydrofiilinen yhdiste, jota esiintyy luonnostaan silmän soluissa ja muualla kehossa.

Fosforyylikoliinia sitoo vettä linssin pintaan ja muualle linssiin vähentäen nopeaa haihtumista, joka puolestaan aiheuttaa kuivumista. Tuloksena syntyy erittäin bioyhteensopiva linssi, joka imitoi silmän soluissa luonnostaan esiintyä aineita.

On tärkeää huomata, että PC-teknologia ei ole lisäaine, päällyste tai pintakäsittely, vaan se imitoi luonnostaa silmän ulkopinnalla luonnostaan olevia aineita. Se houkuttelee vettä, joka auttaa pitämään silmät kosteina piilolinssien käytön aikana.

PC-teknologian ansiosta Proclear sphere -linssit säilyttävät jopa 97 % alkuperäisestä nestepitoisuudestaan jopa 12 tunnin käytön jälkeen.

Alla olevalla videolla on esitelty tarkemmin Proclear-piilolinssien PC-teknologiaa:

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla