Air Optix plus HydraGlyde hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix Plus HydraGlyde on Alconin valmistama uuden sukupolven yötäpäivää-/kuukausilinssi. Silikonihydrogeelistä valmistettu linssi päästää lävitseen happea jopa viisi kertaa enemmän kuin tavalliset piilolinssit. Niitä voi käyttää kuukauden aikana päiväkäyttöisenä ja kuukauden aikana voi nukkua optikon määräyksellä enintään 6 yötä linssit silmissä. Tässä linssissä on uusi likaa ja epäpuhtauksia hylkivä pinnoite ja entistä kosteampi koostumus.

Patentoitu Moisture Matrix -teknologia luo linsseihin suojaavan pinnan ja auttaa niitä säilyttämään kosteutensa koko päivän ja kuukauden vaihtovälin ajan. SmartShield-teknologia vähentää proteiinien ja lian kertymistä linssien pinnalle pitäen ne puhtaana ja ehkäisten silmätulehduksia. Samalla silmien kosteustasapaino säilyy pidempään.

Tämä linssi on uusi ja paranneltu versio Air Optix Aqua -linssistä. Mikäli olet käyttänyt tätä linssiä aikaisemmin, voit vaihtaa HydraGlydeen ilman uutta sovitusta optikolla.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Vertaa tuotteen Air Optix plus HydraGlyde hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix plus HydraGlyde hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 16.51 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix EX

Air Optix EX

Air Optix EX on Alconin valmistama kuukausilinssi, joka on valmistettu samasta lotrafilcon A -materiaalista kuin Air Optix Night & Day. Linssissä...

19.29 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Air Optix Aqua

Air Optix Aqua

Air Optix Aqua on uudistettu versio Alconin Air Optix-linssistä. Tässä linssissä käytetään Aqua Moisture System -teknologiaa, joka päästää lävitseen enemmän happea, kosteuttaa silmää...

alk. 16.59 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.