Air Optix plus HydraGlyde – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix plus HydraGlyde hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 18.69 € myyjältä Alensa.

Air Optix plus HydraGlyde: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Hyödyntää Alconin edistyksellistä teknologiaa ylivertaisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi.
 • Kuukausilinssit: Voidaan käyttää jopa 30 peräkkäisenä päivänä.
 • SmartShield-teknologia ehkäisee kertymiä linssin pinnalle.
 • HydraGlyde Moisture Matrix auttaa linssin pintaa pysymään kosteana lisämukavuuden tarjoamiseksi.
 • Sopii myös kuivasilmäisille piilolinssien käyttäjille.

Tuotekuvaus

Alconin Air Optix Plus HydraGlyde -piilolinssit tarjoavat erinomaista mukavuutta päivästä 1 päivään 30 saakka. Nämä piilolinssit sisältävät kaksi innovatiivista piilolinssiteknologiaa, jotka takaavat mukavan käyttökokemuksen myös kuivasilmäisyydestä kärsiville.

Air Optix Plus HydraGlyde ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää ennen kuin ne on vaihdettava uusiin. Poista linssit ennen nukkumaanmenoa, puhdista ne ja säilö desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen. Optikon määräyksellä näitä piilolinssejä voidaan käyttää myös yön yli enintään 6 yötä ja 7 päivää. Keskustele näönhuollon ammattilaisen kanssa yön yli -käytöstä ennen kuin käytät näitä linssejä nukkuessa.

Air Optix Plus HydraGlyde -piilolinssit yhdistävät kaksi ainutlaatuista teknologiaa yhdeksi erinomaiseksi linssiksi: SmartShield ja HydraGlyde Moisture Matrix.

SmartShield-teknologia luo linssien pinnalle erittäin ohuen suojakerroksen, joka auttaa suojaamaan niitä proteiini- ja lipidikerrostumilta sekä tarjoamaan pitkäkestoista mukavuutta. Kliinisessä tutkimuksessa potilaat, jotka kokeilivat Air Optix Plus HydraGlyde -piilolinssejä, antoivat niille arvosanan 9/10 ensikokeilun mukavuudesta verrattuna aiemmin käyttämiinsä piilolinsseihin.

HydraGlyde Moisture Matrix -teknologia puolestaan houkuttelee ja ylläpitää linssin pintakosteutta jopa 16 tunnin ajan. Yhdessä SmartShield-teknologian kanssa, ne tekevät Air Optix Plus HydraGlyde -piilolinsseistä niin mukavat, että lähes kolme neljästä käyttäjästä suosi niitä verrattuna edellisiin käyttämiinsä viikko- tai kuukausilinsseihin verrattuna.

Lisäksi, Air Optix Plus HydraGlyde -piilolinssit on valmistettu erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista (lotrafilcon B), mikä mahdollistaa jatkuvan hapen virtauksen linssin läpi pitäen silmät valkoisina ja terveinä.

Air Optix Plus HydraGlyde on uudempi paranneltu versio Air Optix Aqua -piilolinsseistä. Mikäli olet käyttänyt aiemmin Air Optix Aqua -linssejä ja reseptisi on edelleen voimassa, voit vaihtaa Air Optix Plus HydraGlyde -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Air Optix plus HydraGlyde ovat erittäin hengittävästä 
silikonihydrogeelistä valmistetut kuukausi- tai yötäpäiväälinssit, jotka hyödyntävät SmartShield- ja HydraGlyde Moisture Matrix -teknologioita.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssit voivat olla erinomainen vaihtoehto 
myös kuivista silmistä kärsiville käyttäjille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssit ovat?

Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssit on valmistettu erittäin hengittävästä materiaalista, joka mahdollistaa ravitsevan hapen jatkuvan virtauksen linssin läpi pitäen silmät valkoisina ja terveen näköisinä. Ne ovat ensimmäiset piilolinssit, jotka sisältävät kaksi Alconin edistyksellisintä teknologiaa: SmartShield ja HydraGlyde Moisture Matrix.

Kuinka pitkään Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssejä voi pitää?

Air Optix plus HydraGlyde ovat kuukausipiilolinssit, mikä tarkoittaa, että niitä voi käyttää jopa yhden kuukauden eli 30 päivän ajan silloin, kun ne poistetaan poistetaan silmistä ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen yön yli.

Voiko Air Optix plus HydraGlyde -piilolinsseillä nukkua?

Optikon määräyksellä näitä linssejä voi käyttää nukkuessa enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. Keskustele näönhuollon asiantuntijasi kanssa yön yli -käytöstä ennen kuin nukut Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssien kanssa.

Kuinka pitkään Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssejä voi käyttää päivittäin?

In vitro -tutkimukset ovat osoittaneet, että HydraGlyde Moisture Matrix -teknologialla varustetuilla linsseillä on alhaisempi pinnan kostutuskulma (p<0,05), joka säilyy simuloidussa käytössä jopa 16 tunnin ajan. Alhaisempi kostutuskulma tarkoittaa, että piilolinssin pinta on paremmin kostutettavissa.

Millä voimakkuuksilla Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssit on saatavilla?

+6.00D...-8.00D (0.25D välein), -8.50D...-12.00D (0.50D välein) sekä +6.50D...+8.00D (0.50D välein). Keskustele silmäterveyden asiantuntijasi kanssa löytääksesi sinun silmillesi sopivan voimakkuuden ja näönkorjauksen.

Mitä eroa on Air Optix Aqua- ja Air Optix plus HydraGlyde -piilolinsseillä?

Air Optix Aqua ja uudempi Air Optix plus HydraGlyde ovat korkean suorituskyvyn silikonihydrogeelipiilolinssejä Alconilta. Vaikka linssien materiaali ja mallit ovat identtisiä, Air Optix plus Hydraglyde kattaa laajemman tehoalueen ja sisältää kaksi teknologiaa: SmartShield (joka on saatavilla myös Air Optix Aquassa) ja HydraGlyde. Nämä tekniikat lupaavat pidempään kestävää kosteutusta ja parannettua kerrostumien ehkäisyä.

Hintaluokaltaan nämä piilolinssit ovat lähellä toisiaan, joten päivitettyä versiota kannattaa ehkä kokeilla. Konsultoi asiassa optikkoasi.

Onko Air Optix plus HydraGlyde hyvät kuiville silmille?

Air Optix Plus HydraGlyde -piilolinssit voivat tarjota mukavan käyttökokemuksen kuivista silmistä kärsiville. HydraGlyde-kostutusteknologia vetää puoleensa ja ylläpitää kosteutta linssin pinnalla pitääkseen ne pidempään kosteina. Suhteellisen alhainen vesipitoisuus (33 %) varmistaa, että linssi ei vedä puoleensa kosteutta kyynelnesteestä. Lisäksi silikonihydrogeelimateriaali takaa erinomaisen hapenläpäisevyyden pitäen silmät valkoisina ja terveinä.

Mikä on HydraGlyde Moisture Matrix?

HydraGlyde Moisture Matrix on Alconin patentoitu kosteutusteknologia, joka on erityissuunniteltu silikonihydrogeelilinsseille. Se vetää puoleensa ja ylläpitää kosteutta linssin pinnalla pitääkseen linssit jatkuvasti kosteutettuna koko päivän ajan. Air Optix plus HydraGlyde -linssit ovat ensimmäisen ja ainoat piilolinssit, joissa on tämä edistyksellinen teknologia.

Voiko Air Optix plus HydraGlyde -piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Nämä piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Hajataiton (astigmatismi) korjaamiseen on erikseen Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit ja ikänäön (presbyopia) korjaamiseen Air Optix plus HydraGlyde Multifocal -piilolinssit.

Miten SmartShield-teknologia suojaa piilolinssejä?

SmartShield-teknologia auttaa ehkäisemään luonnollisten proteiini- ja rasvakerrostumien muodostumista linssien pinnalle varmistaen terävän näön ja terveet silmät.

Mikä piilolinssineste sopii käytettäväksi Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssien kanssa?

Valmistaja Alcon suosittelee näiden linssien kanssa käytettäväksi Clear Care Plus- tai OPTI-FREE Puremoist -piilolinssinestettä.

Mitkä ovat Air Optix plus HydraGlyde -piilolinsseille vaihtoehtoisia tuotteita?

Mikäli sinulla on ongelmia Air Optix plus HydraGlyde -piilolinssien kanssa, optikkosi saattaa suositella sinulle muita korkealuokkaisia kuukausipiilolinssejä, kuten Biofinity tai Acuvue Oasys with Hydraclear Plus.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.