Biomedics toric – Piilolinssien hintavertailu

Biomedics toric

Vertaa tuotteen Biomedics toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biomedics toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 42.90 € myyjältä Shopping4net.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Shopping4net Biomedics Toric  €
LensWay Biomedics Toric  €
Lenson Biomedics Toric  €

Biomedics toric: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Edulliset piilolinssit hajataitteisuudesta kärsiville.
 • Erinomainen vakaus ja minimaalinen rotaatio varmistavat terävän ja selkeän näön.
 • Korkea vesipitoisuus varmistaa, että silmät pysyvät kosteutettuina koko päivän.
 • Sisäänrakennettu UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa ultraviolettisäteilyltä.
 • Kuukauden vaihtoväli on helppo muistaa.

Tuotekuvaus

Jos etsit laadukkaita toorisia piilolinssejä, jotka ovat vakaat, mukavat ja edulliset, CooperVisionin Biomedics toric -piilolinssit ovat yksi varteenotettava vaihtoehto.

Biomedics toric -piilolinssit tarjoavat erinomaisen vakauden ja minimaalisen rotaation, joita hajataitteisuudesta kärsivät linssinkäyttäjät tarvitsevat saadakseen terävän, selkeän ja ennustettavan näöntarkkuuden.

Näiden piilolinssien innovatiivisen toorisen muotoilun ansiosta linssit pysyvät oikeassa asennossa ja vakaina tasaisen ja selkeän näön takaamiseksi.

UV-suoja auttaa suojaamaan silmiäsi ultraviolettisäteilyltä ja tukemaan silmien terveyttä. Huomaathan, että piilolinssien UV-suoja ei korvaa UV-suojalla varustettuja silmä- tai aurinkolaseja, koska ne eivät peitä koko silmää ja silmää ympäröiviä alueita.

Biomedics toric -piilolinssejä myydään myös optikkoketjujen omilla tuotemerkeillä, mukaan lukien Bioflex Toric, Eye Q Toric ja iWear DR Comfort Toric.

Biomedics toric -piilolinssit ovat korkealaatuiset ja 
edulliset tooriset piilolinssit hajataitteisuuden eli astigmatismin korjaamiseen.

Mitä hajataitto on?

Hajataitteisuus eli astigmatismi johtuu silmän sarveiskalvon tai linssin epätasaisesta kaarevuudesta, mikä estää valoa kohdistumasta oikein silmän verkkokalvolle. Tämä aiheuttaa epäselvää tai vääristynyttä näkemistä kaikilla etäisyyksillä.

Hajataitteisille piilolinssien käyttäjille suunnitellut erityiset tooriset piilolinssit voivat korjata astigmatismin aiheuttamia näköhäiriöitä kohdistamalla valoa oikein, mikä parantaa näkemisen laatua sekä lähelle että kauas.

Tooriset piilolinssit toimivat oikein vain, kun ne ovat silmässä juuri oikeassa asennossa. Biomedics toric -piilolinssien ainutlaatuinen toorinen muotoilu on suunniteltu pitämään linssit vakaasti paikoillaan ja ehkäisemään niiden pyörimistä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+6,00 D (0,50 D välein -6,00 D ja +5,00 D jälkeen)
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 17,8 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Biomedics-piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei. CooperVision jatkaa Biomedics toric-, Biomedics 1 day Extra-, Biomedics 1 day Extra toric- ja Biomedics 55 Evolution -piilolinssien tuotantoa.

CooperVision on kuitenkin lopettanut aiemmin mm. Biomedics XC-, Biomedics 38- ja Biomedics 55 UV -linssien tuotannon.

Miten pitkään Biomedics toric -piilolinssejä voi käyttää?

Biomedics toric on kuukausilinssi, joten niitä voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivää ennen kuin linssit on vaihdettava uusiin. Nämä piilolinssit poistetaan silmistä viimeistään ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen yön ajaksi.

Voiko Biomedics toric -piilolinsseillä nukkua?

Ei, nämä piilolinssit eivät sovellu nukkumiseen tai yön yli -käyttöön. Jo lyhyet torkut kasvattavat silmäkomplikaatioriskin moninkertaiseksi. Niitä ovat esimerkiksi silmätulehdukset ja sarveiskalvon haavaumat, jotka voivat olla vakavia ja vaarantaa näön.

Onko Biomedics toric hydrogeeli- vai silikonihydrogeelilinssi?

Biomedics toric -piilolinssit valmistetaan pehmeästä ocufilcon D -hydrogeelimateriaalista, jonka vesipitoisuus on 55 %.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Biomedics toric -piilolinsseille?

Mikäli sinulla on ongelmia Biomedics toric -piilolinssien käytössä, tai haluat kokeilla toista toorista piilolinssimerkkiä, optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi erittäin hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista valmistettuja Biofinity toric -kuukausilinssejä tai Acuvue Oasys for Astigmatism -viikkolinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla