PureVision 2 HD for Astigmatism: hintavertailu

PureVision 2 HD for Astigmatism

Vertaa tuotteen PureVision 2 HD for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen PureVision 2 HD for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 52.99 € myyjältä Alensa.

PureVision2 HD for Astigmatism: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Tooriset kuukausilinssit hajataiton korjaamiseen, joita voidaan käyttää optikon määräyksellä myös yötäpäivää.
 • High Definition Optics -teknologia takaa terävän ja kirkkaan näkökyvyn myös heikossa valaistuksessa.
 • Auto Align Design -muotoilun ansiosta linssit pysyvät hyvin paikallaan, eivätkä ärsytä nopeidenkaan liikkeiden yhteydessä.
 • Yksi markkinoiden ohuimmista piilolinsseistä takaa, että linssit ovat helppo käsitellä.
 • ComfortMoist-teknologia takaa, että piilolinssit pysyvät mukavina koko päivän ajan.

PureVision2 HD for Astigmatism - Tooriset kuukausilinssit hajataittoon

PureVision2 HD for Astigmatism on Bausch & Lombin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu astigmatismin ja hajataittoisuuden korjaamiseen. Näiden piilolinssien suunnittelu takaa käyttäjille jatkuvasti terävän näkökyvyn, pysyvyyden ja mukavuuden koko päivän ajan.

High Definition -optikkaa hyödyntävät PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinssit on kehitetty vähentämään haloilmiötä ja häikäisyä. Tämän teknologian ansiosta näkösi pysyy kirkkaana ja terävänä.

PureVision2 HD for Astigmatism -kuukausilinssit ovat muotoilunsa ansiosta mukavat ja hyvin hengittävät. Korkea hapenläpäisykyky (91 Dk/t) on tärkeää silmien terveyden kannalta. Näissä toorisissa piilolinsseissä on käytetty Auto Align -muotoilua, minkä ansiosta linssit pysyvät hyvin paikoillaan, mikä on erityisen tärkeää toorisille piilolinsseille.

Lisäksi PureVision2 HD for Astigmatism on yksi markkinoiden ohuimmista piilolinsseistä, jota on helppo käsitellä. Ohuen ja pyöristetyn reunan ansiosta nämä linssit istuvat hyvin silmään sekä ovat mukavat ja miellyttävät käyttää. Kosteuttava säilytysneste helpottaa linssien asettamista silmään.

PureVision2 HD for Astigmatism -linssit on hyväksytty 30 päivän jatkuvaan käyttöön, mikä tarkoittaa, että linssit poistetaan illalla silmistä, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen. Keskustele silmälääkärin tai optikon kanssa silmillesi sopivista käyttöajoista.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Bausch & Lomb
Brändi PureVision
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –9,00...–0,25 D
Kaarevuus (BC) 8,9 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) –0.75D, –1.25D, –1.75D ja –2,25D
Akseli (AX) 10°, 20°, 80°, 90°, 100°, 160°, 170°, 180°
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali balafilcon A
Vesipitoisuus 36 %
Hapen läpäisevyys 91 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,10 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinsseistä

Mitä taittovirheitä PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinsseillä voidaan korjata?

PureVision2 HD for Astigmatism -linsseillä voidaan korjata tavallisten näkövirheiden (liki- ja kaukotaittoisuus) astigmatismia eli hajataittoisuutta. Astigmatismi on taittovirhe, joka johtuu silmän sarveiskalvon epäsäännöllisestä muodosta, mikä aiheuttaa näkökentän sumeutumista sekä lähelle että kauas katsottaessa.

Miten astigmaattinen näkö eroaa normaalista näöstä?

Astigmaattinen näkö eroaa normaalista näöstä siinä, että se aiheuttaa vääristymiä ja epätarkkuuksia näkökentässä. Normaalissa näössä silmän sarveiskalvo ja linssi taittavat valonsäteet tasaisesti, jolloin ne kohdistuvat tarkasti verkkokalvolle, mikä mahdollistaa selkeän näkemisen.

Astigmatismissa sarveiskalvon tai linssin muoto on epäsäännöllinen – enemmän amerikkalaisen jalkapallon kuin täydellisen pallon muotoinen. Tämä epäsäännöllisyys estää valonsäteitä taittumasta tasaisesti, mikä johtaa siihen, että kuvat näyttävät vääristyneiltä tai sumeilta eri etäisyyksiltä.

Astigmatismin vaikutukset voivat vaihdella lievästä, jolloin henkilö ei välttämättä edes huomaa näköongelmia, erittäin hankalaan, joka häiritsee merkittävästi päivittäistä toimintaa.

Mitä tarkoittaa toorinen linssi?

Toorinen linssi on suunniteltu erityisesti korjaamaan astigmatismia. Toisin kuin tavalliset sfääriset linssit, tooriset linssit ovat epäsymmetrisesti muotoiltuja. Niissä on erilainen taittovoima linssin eri akseleilla, mikä mahdollistaa valon tarkemman kohdistamisen verkkokalvolle silloin, kun sarveiskalvo ei ole täydellisen pyöreä.

Tooriset piilolinssit on suunniteltu pysymään oikeassa asennossa silmässä, jotta ne voivat korjata astigmatismin aiheuttaman vääristymän tehokkaasti. Tämä saavutetaan yleensä lisäämällä linssiin painotus tai käyttämällä erityistä muotoilua, joka varmistaa, että linssi asettuu ja pysyy oikein silmässä silmänliikkeistä huolimatta.

Näin ollen tooriset linssit tarjoavat selkeämmän ja terävämmän näön astigmatismista kärsiville.

Ovatko PureVision2 HD for Astigmatism ja PureVision2 for Astigmatism sama tuote?

Kyllä, PureVision2 HD for Astigmatism ja PureVision2 for Astigmatism viittaavat samaan tuotteeseen. PureVision2 HD on Bausch + Lombin tuotelinja.

Onko PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinssien valmistus lopetettu?

Bausch & Lomb on lopettanut PureVision2 HD for Astigmatism -linssien valmistuksen tietyillä parametreilla, mukaan lukien useat plusarvot. Valmistaja suosittelee ULTRA for Astigmatism -piilolinsseihin vaihtamista. Keskustele optikkosi kanssa, voisiko ULTRA for Astigmatism olla ratkaisu sinun näkösi korjaamiseen.

Mistä PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinssejä voi ostaa?

PureVision2 HD for Astigmatism -linssejä voi ostaa optikkoliikkeistä sekä useista verkkokaupoista, kuten LensWay ja Alensa.

Paljonko PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinssit maksaa?

PureVision2 HD for Astigmatism -linssien alin hinta on hintavertailumme mukaan 52,99 €/6 linssiä, jolloin yhden linssin hinnaksi tulee 8,83 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi ja sinulla on 30 päivän vaihtoväli, näiden linssien kuukausittaiset kustannukset ovat 17,66 €/kk ja vuosittaiset kustannukset 211,96 €/vuosi.

Mitä PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinssien High Definition Optics -teknologia tarkoittaa?

High Definition Optics -teknologia PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinsseissä tarkoittaa linssisuunnittelua, joka parantaa näön tarkkuutta ja vähentää häikäisyä ja haloilmiöitä erityisesti heikossa valaistuksessa. Tämä teknologia on suunniteltu korjaamaan sfäärinen aberratio, joka on yleinen ongelma astigmatismista kärsivillä ihmisillä. Sfäärinen aberratio tarkoittaa sitä, että valo ei taitu tasaisesti ympäri silmän sarveiskalvoa, mikä voi aiheuttaa epätarkkuutta ja valon hajontaa.

High Definition Optics -teknologia auttaa keskittämään valonsäteet tarkemmin silmän verkkokalvolle, mikä parantaa näön selkeyttä ja kontrastia. Tämä on erityisen hyödyllistä pimeässä tai hämärässä ympäristössä, missä silmien on vaikeampi nähdä selkeästi. Tämän seurauksena käyttäjät kokevat usein paremman visuaalisen kokemuksen, johon kuuluu vähemmän häikäisyä ja parempi näkökyky kaikissa valaistusolosuhteissa.

Mikä PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinssien Auto Align -muotoilu on?

Tooristen PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinssien Auto Align -muotoilu on erikoissuunniteltu ominaisuus, joka auttaa linssin pysymään oikeassa asennossa silmässä, mikä on erittäin tärkeää hajataiton korjaamisessa. Tämä muotoilu käyttää ns. perifeeristä ja prismapainotusta yhdistettynä, mikä varmistaa, että linssi asettuu nopeasti ja pysyy stabiilina jokaisen silmänräpäyksen ja -liikkeen aikana.

Stabiili linssin asento on avainasemassa tarkan ja selkeän näön saavuttamisessa astigmatismin korjaamisessa, koska astigmatismi vaikuttaa siihen, miten valo taittuu silmään. Auto Align -muotoilu auttaa vähentämään näön epätarkkuuksia ja vääristymiä, jotka voivat ilmetä, jos linssi liikkuu epäoptimaalisesti. Tämä parantaa käyttökokemusta ja tarjoaa johdonmukaisen näkölaadun koko päivän ajan.

Mikä on ComfortMoist Technology?

ComfortMoist on PureVision2 HD for Astigmatism -piilolinsseissä käytetty piilolinssiteknologia, joka on suunniteltu parantamaan linssien käyttömukavuutta. Tämä teknologia pohjautuu piilolinssien pakkausliuokseen, joka tarjoaa kosteutusta ja mukavuutta silmille. Samalla se edistää pehmeää ja luonnollista tuntua silmässä sekä helpottaa linssin asettamista.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla