Acuvue Oasys for Astigmatism hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue Oasys for Astigmatism
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Astigmatism

Löydä edullisin hinta tuotteelle Acuvue Oasys for Astigmatism

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 31.73 € myyjältä LensWay.

Acuvue Oasys for Astigmatism edut ja hyödyt

 • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
 • Maksimaalista mukavuutta. Hydraclear Plus -teknologia auttaa vähentämään kuivuutta sekä pitämään silmät kosteina ja ärsytysvapaana.
 • Selkeä ja vakaa näöntarkkuus. Accelerated Stabilization -muotoilu auttaa vakauttamaan linssit nopeasti ja pitämään ne paikoillaan myös liikkeessä.
 • Sopii päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön. Voidaan käyttää päivittäisessä käytössä jopa 2 viikkoa ja optikon määräyksellä jopa 6 yötä peräkkäin.

Acuvue Oasys for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama korkealuokkainen toorinen viikkolinssi, joka hyödyntää kosteutta sitovaa Hydraclear Plus -teknologiaa. Tämä innovatiivinen teknologia parantaa piilolinssien käyttömukavuutta erityisesti heillä, jotka kärsivät silmien kuivumisesta esimerkiksi tietokoneella tai kuivassa huoneilmassa työskennellessä.

Nämä linssit voidaan määrätä ympärivuorokautiseen käyttöön, joten niitä voi optikon määräyksellä käyttää myös nukkuessa. Ympärivuorokautisessa käytössä niiden käyttöaika on enintään yksi viikko. Mikäli linssejä käytetään vain päiväkäytössä eli ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssikoteloon, niiden käyttöaika on jopa kaksi viikkoa.

Acuvue Oasys for Astigmatism -linssit tarjoavat yhden tooristen pehmeiden linssien parhaista UV-suojista (100 % UVB ja 96 % UVA).

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi toorinen viikkolinssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –9.00...+6.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -2.75, -2.25, -1.75, -1.25, -0.75 D
Akseli 10°-180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 129,3 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja blokkaa yli 99 % UVB- ja yli 90 > UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinsseistä

Voiko Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinsseillä nukkua?

Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu päiväkäyttöön, mutta optikon määräyksellä näitä linssejä voi satunnaisesti käyttää yön yli eli myös nukkuessa enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. Keskustele optikkosi kanssa yön yli -käytöstä sinun näkötarpeisiisi.

Miten pitkään Acuvue Oasys for Astigmatism -linssejä voi käyttää?

Optikko voi määrätä Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit 1) päivittäiseen käyttöön jopa 2 viikoksi, jolloin linssit poistetaan silmistä joka ilta, puhdistetaan ja säilötään piilolinssien hoitonesteeseen tai 2) jatkuvaan käyttöön, jolloin linssejä voidaan pitää yhtäjaksoisesti (myös yön yli) enintään 7 päivää ja 6 yötä. On tärkeää keskustella Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssien käyttöajoista ja vaihtovälistä optikon kanssa.

Ovatko Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit tooriset?

Kyllä, Acuvue Oasys for Astigmatism on toorinen, hajataiton korjaamiseen tarkoitettu linssi.

Onko Acuvue Oasys for Astigmatism pehmeä silikonihydrogeelilinssi?

Kyllä, Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit ovat pehmeät piilolinssit, jotka valmistetaan pehmeästä ja joustavasta silikonihydrogeelimateriaalista (Senofilcon A).

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Se...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism: Tärkeimmät edut
 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina...
alk. 25.65 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.