Acuvue Oasys for Astigmatism – Piilolinssien hintavertailu

Acuvue Oasys for Astigmatism

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue Oasys for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 33.99 € myyjältä Alensa, Piilolinssimaailma.

Acuvue Oasys for Astigmatism: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
 • Maksimaalista mukavuutta. Hydraclear Plus -teknologia auttaa vähentämään kuivuutta sekä pitämään silmät kosteina ja ärsytysvapaana.
 • Selkeä ja vakaa näöntarkkuus. Accelerated Stabilization -muotoilu auttaa vakauttamaan linssit nopeasti ja pitämään ne paikoillaan myös liikkeessä.
 • Sopii päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön. Voidaan käyttää päivittäisessä käytössä jopa 2 viikkoa ja optikon määräyksellä jopa 6 yötä peräkkäin.

Tooriset linssit, joita voidaan optikon määräyksellä käyttää myös nukkuessa

Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit on Johnson & Johnsonin valmistama korkealuokkainen toorinen viikkolinssi, joka hyödyntää kosteutta sitovaa Hydraclear Plus -teknologiaa. Tämä innovatiivinen teknologia parantaa piilolinssien käyttömukavuutta erityisesti heillä, jotka kärsivät silmien kuivumisesta esimerkiksi tietokoneella tai kuivassa huoneilmassa työskennellessä.

Hydraclear-teknologia takaa pitkäkestoisen pehmeän, kosteutta sisältävän ja silkkisen tunteen. Blink Stabilized -teknologia hyödyntää silmäluomien liikkeiden voimaa pitääkseen linssin paikoillaan ehkäisten pään ja silmien liikkeistä johtuvaa linssin pyörimistä.

Nämä linssit voidaan määrätä ympärivuorokautiseen käyttöön, joten niitä voi optikon määräyksellä käyttää myös nukkuessa. Ympärivuorokautisessa käytössä niiden käyttöaika on enintään yksi viikko. Mikäli linssejä käytetään vain päiväkäytössä eli ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssikoteloon, niiden vaihtoväli on jopa kaksi viikkoa.

Acuvue Oasys for Astigmatism -linssit tarjoavat yhden tooristen pehmeiden linssien parhaista UV-suojista (100 % UVB ja 96 % UVA). Huomaa, että UV-suojalla varustetut piilolinssit eivät korvaa UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja tai suojalaseja, koska ne peittävät vain osan silmästä ja sitä ympäröivistä alueista.

Acuvue Oasys for Astigmatism with Hydraclear Plus -piilolinssit 
on suunniteltu tarjoamaan selkeä ja vakaa näkö hajataitosta kärsiville.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi toorinen viikkolinssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –9.00...+6.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75 D, -1.25 D, -1.75 D, -2.25 D, -2.75 D
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali senofilcon A
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 129,3 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää yli 99 % UVB- ja yli 96,1 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinsseistä

Ovatko Acuvue Oasys for Astigmatism -linssit tooriset piilolinssit?

Kyllä, Acuvue Oasys for Astigmatism on toorinen, hajataiton korjaamiseen tarkoitettu pehmeä piilolinssi, joka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta senofilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista.

Kuinka paljon Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit maksaa?

Acuvue Oasys for Astigmatism -linssien alin hinta on hintavertailumme mukaan 33,99 €/6 linssiä tai 60,99 €/12 linssiä, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 5,08–5,67 €/linssi.

Kahden viikon vaihtovälillä tarvitset kuukausittain neljä linssiä, joten kuukausittaiset kustannukset ovat alimmillaan 20,33 € ja vuosittaiset kustannukset 243,96 €.

Voiko Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinsseillä nukkua?

Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu päiväkäyttöön, mutta optikon määräyksellä näitä linssejä voi satunnaisesti käyttää yön yli eli myös nukkuessa enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. Keskustele optikkosi kanssa yön yli -käytöstä sinun näkötarpeisiisi.

Miten pitkään Acuvue Oasys for Astigmatism -linssejä voi käyttää?

Optikko voi määrätä Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit 1) päivittäiseen käyttöön jopa 2 viikoksi, jolloin linssit poistetaan silmistä joka ilta, puhdistetaan ja säilötään piilolinssien hoitonesteeseen tai 2) jatkuvaan käyttöön viikoksi, jolloin linssejä voidaan pitää yhtäjaksoisesti (myös yön yli) enintään 7 päivää ja 6 yötä.

Päiväkäytössä Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssien vaihtoväli on 2 viikkoa ja jatkuvakäyttöisessä käytössä 1 viikko.

Keskustele Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssien käyttöajoista ja vaihtovälistä optikkosi kanssa.

Mitä haasteita hajataitto aiheuttaa piilolinssien käytölle?

Sarveiskalvon epäsäännöllisen kaarevuuden vuoksi astigmaatikot eli hajataitosta kärsivät henkilöt eivät voi käyttää perinteisiä sfäärisiä pehmeitä piilolinssejä näkönsä korjaamiseen, koska piilolinsseillä on taipumus pyöriä hieman jokaisen silmänräpäytyksen yhteydessä.

Tooriset piilolinssit on suunniteltu erityisesti siten, että linssi pysyy silmässä paremmin paikoillaan ja ehkäisee linssin liikkumisesta johtuvaa väliaikaista näön sumentumista. Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinsseissä tähän tarkoitukseen käytetään Blink Stabilized -teknologiaa.

Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssien Blink Stabilized -teknologia auttaa linssejä pysymään 
paikoillaan taatakseen vakaan ja selkeän näöntarkkuuden.

Miten Blink Stabilized -teknologia toimii?

Blink Stabilized on erityisesti astigmatismista kärsiville potilaille kehitetty patentoitu teknologia, joka toimii yhdessä silmäluomien kanssa luodakseen silmänräpäytyksellä "uudelleenasettuvat" piilolinssit. Se hyödyntää neljää "stabilointialuetta", jotka auttavat pitämään linssin paikoillaan taatakseen vakaan ja selkeän näön nopeasti ja yhtä helposti kuin tavallisissa sfäärisissä linsseissä.

Lisätietoa: www.acuvue.fi

Kuvat: Johnson & Johnson Vision Care

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla