Acuvue Oasys for Astigmatism hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen yötäpäivää-/kahden viikon piilolinssi, joka käyttää kosteutta sitovaa Hydraclear Plus -teknologiaa. Tämä innovatiivinen teknologia parantaa piilolinssien käyttömukavuutta erityisesti heillä, jotka kärsivät silmien kuivumisesta esimerkiksi tietokoneella tai kuivassa huoneilmassa työskennellessä.

Nämä linssit voidaan määrätä ympärivuorokautiseen käyttöön, joten niitä voi optikon määräyksellä käyttää myös nukkuessa. Ympärivuorokautisessa käytössä niiden käyttöaika on yksi viikko. Mikäli linssejä käytetään vain päiväkäytössä eli ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja säilötään piilolinssikoteloon, niiden käyttöaika on kaksi viikkoa.

Acuvue Oasys for Astigmatism -linssit tarjoavat yhden pehmeiden tooristen linssien parhaista UV-suojista (100 % UVB ja 96 % UVA).

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: toorinen yötäpäivää-/kahden viikon linssi. Vaihtoväli: 7-14 päivää optikon määräyksen mukaisesti. Voimakkuus: -9.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -2.75...-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Senofilcon A. Nestepitoisuus: 38 %. UV-suoja.

Vertaa tuotteen Acuvue Oasys for Astigmatism hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue Oasys for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 32.70 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu hatataitosta kärsiville. Nämä aktiiviseen elämäntyyliin erinomaisesti sopivat...

alk. 34.15 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä on uudempi versio 1-Day...

alk. 28.13 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.