MyDay daily disposable multifocal: hintavertailu

MyDay daily disposable multifocal

Vertaa tuotteen MyDay daily disposable multifocal hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen MyDay daily disposable multifocal hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 33.67 € myyjältä LensWay.

MyDay multifocal: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Suorituskykyinen kertakäyttölinssi heille, jotka kärsivät ikänäöstä ja elävät aktiivista elämää.
  • Vältä lukulasien tai moniteholasien käyttö piilolinsseillä.
  • Binocular Progressive System auttaa sopeutumaan moniteholinssien käyttöön ikänäön alkuvaiheessa ja tarjoamaan tarkka näkö myös ikänäön kehittyessä.
  • Aquaform-teknologian ansiosta linssi sitoo vettä tarjoten pitkäkestoista mukavuutta koko päiväksi.
  • Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta sarveiskalvo saa kaiken tarvitsemansa hapen pitäen silmät kirkkaina ja valkoisina.
  • UV-suoja tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan edistäen silmien terveyttä.

Näe lähelle, kauas ja kaikki siltä väliltä

Oletko huomannut, että lähellä olevat kohteet, kuten matkapuhelimen näyttö, näyttävät epätarkoilta, ja sinun on siirrettävä kohdetta kauemmaksi nähdäksesi sen kunnolla? Sinulla saattaa olla ikänäköä (presbyopia), joka vaikuttaa useimpien näköön 40 ikävuoden jälkeen.

Ikänäön tullessa monet hankkivat lukulasit, mutta on olemassa muitakin vaihtoehtoja, kuten MyDay daily disposable multifocal -piilolinssit.

MyDay multifocal -kertakäyttölinssien ansiosta näet kaikille etäisyyksille ilman silmälaseja. Niissä on CooperVision Binocular Progressive System -teknologia, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvä näkö niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Aquaform-teknologian ansiosta MyDay-linssit sitovat vettä tarjoten uskomatonta ja pitkäkestoista mukavuutta koko päiväksi. Suuren hapenläpäisevyyden ansiosta sarveiskalvosi saa kaiken tarvitsemansa hapen, jolloin silmät pysyvät kirkkaina ja valkoisina.

MyDay-linssien sisäänrakennettu UV-suoja luo ylimääräisen suojakerroksen auringon haitallista säteilyä vastaan edistäen silmien terveyttä.

Kenelle ne sopivat?

MyDay daily disposable multifocal -piilolinssit on suunniteltu ikänäköisille käyttäjille, jotka etsivät suorituskykyisiä piilolinssejä takaamaan selkeän näön kaikille etäisyyksille, koko päivän kestävää mukavuutta ja UV-suojan.

Näiden linssien päivittäinen vaihtoväli tekee niistä ihanteellisen vaihtovälin ikänäöstä kärsiville käyttäjille, jotka toivovat linsseiltään hygieenisyyttä ja helppoutta ilman aikaa vieviä hoitorutiineja.

Lisäksi MyDay multifocal -linssien edistyneet ominaisuudet, kuten kostutusta parantava Aquaform-teknologia tekee niistä sopivat piilolinssit myös kuivista silmistä kärsiville ikänäköisille.

Vertaile hintoja ja löydä edullisin myyjä Piilari.info-sivustolta!

Progressiivisia MyDay daily disposable multifocal -piilolinssejä myydään 
30 linssin pakkauksen lisäksi riittoisammassa 90 linssin pakkauksessa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi MyDay
Linssityyppi progressiivinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 mm
Halkaisija 14,2 mm
Lisävahvuus Low (+0,75...+1,25 D), Mid (+1,50...+1,75 D), High (+2,00...+2,50 D)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali stenfilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 80 Dk/t
Keskipaksuus 0,10 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteilystä

MyDay multifocal -piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan terävä näkö niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko MyDay daily disposable multifocal -piilolinssit hyvät?

Kun puhutaan lääkinnällisistä laitteista, tuotteiden "hyvyys" riippuu pitkälti yksilöllisistä tarpeista ja mieltymyksistä. Ikänäöstä kärsiville MyDay daily disposable multifocal -linssit tarjoavat korjauksen useille etäisyyksille yhdessä linssissä.

Kertakäyttölinsseinä sinun ei myöskään tarvitse huolehtia linssien puhdistuksesta ja säilytyksestä, mikä on paitsi kätevää, myös hygieenistä. Lisäksi nämä linssit on suunniteltu tarjoamaan hyvää kosteutusta ja mukavuutta. Edelleen, näissä linsseissä on sisäänrakennettu UV-suoja, joka tarjoaa lisäsuojaa silmille haitallista UV-säteilyä vastaan.

Paljonko MyDay daily disposable multifocal -linssit maksavat?

Monitehopiilolinssit ovat yleisesti ottaen tavallisia piilolinssejä kalliimmat, koska ne on suunniteltu tarjoamaan näönkorjaus useille eri etäisyyksille. Lisäksi niiden valmistuksessa käytetään edistynyttä teknologiaa ja optisia laskentamenetelmiä, jotka vaativat investointeja tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Tällä hetkellä MyDay daily disposable multifocal -piilolinssien hinta 30 linssin pakkauksessa on 34,99 €, jolloin yhden linssin hinnaksi tulee 34,99 €/30 = 1,17 €/linssi.

Päivittäin käytettynä olettaen, että tarvitaan kaksi linssiä per päivä, kuukausikustannuksen näillä linsseillä on 2,34 €/päivä x 30 = 70,20 € kuukaudessa.

Vuosittaiset kustannukset ovat edelleen päivittäin käytettynä 2,34 €/päivä x 365 päivää = 854,10 €/vuosi, tai esimerkiksi joka toinen päivä käytettynä 427,05 €.

Muistathan, että käyttämällä Piilari.infon hintavertailua, voit säästää parhaimmillaan jopa 70 % piilolinsseissäsi.

Mitä tarkoittaa MyDay-linssien UV-suoja?

Piilolinssien UV-suoja tarkoittaa sitä, että linssit on suunniteltu suojaamaan silmiäsi haitallisilta ultraviolettisäteiltä (UV-säteiltä). UV-säteily on näkymätöntä auringon säteilyä auringosta, joka voi olla haitallista silmille etenkin pitkäaikaisessa altistumisessa. Liiallinen altistuminen UV-säteilylle voi aiheuttaa muun muassa kaihia ja silmänpohjan ikärappeumaa.

MyDay daily disposable multifocal -linssit estävät vähintään 85 % UVA- ja vähintään 96 % UVB-säteilystä.

On tärkeää huomata, että piilolinssien UV-suoja ei korvaa silmälasien, aurinkolasien tai suojalasien tarjoamaa suojaa, koska linssi peittää vain osan silmästä.

Kuinka kauan MyDay-piilolinssejä voi käyttää?

MyDay-tuoteperheen piilolinssit, mukaan lukien MyDay- ja MyDay toric, ovat kertakäyttölinssejä, jotka on tarkoitus vaihtaa uusiin joka päivä. Niitä ei tule käyttää uudelleen seuraavana päivänä.

Mikä on Binocular Progressive System?

Binocular Progressive System (BPS) on CooperVisionin kehittämä piilolinssiteknologia, joka on suunniteltu tarjoamaan progressiivinen lisäkorjaus niille käyttäjille, jotka tarvitsevat sekä kauko- että lähikorjauksen samoissa linsseissä.

BPS:n ansiosta käyttäjät voivat saavuttaa selkeän näön eri etäisyyksille yhdellä linssiparilla, jolloin heidän ei tarvitse vaihdella erillisten lukulasien ja kaukolasien välillä. Tämä voi tarjota mukavuutta ja käytännöllisyyttä heille, jotka tarvitsevat näönkorjausta sekä lähi- että kaukoetäisyyksille.

Tällä CooperVisionin videolla kerrotaan lisää Binocular Progressive Systemistä:

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform on CooperVisionin kehittämä ja patentoima piilolinssien materiaaliteknologia, joka on suunniteltu parantamaan piilolinssien kosteutusta ja mukavuutta käyttäjille. MyDay-linssien lisäksi sitä käytetään suosituissa Biofinity-tuoteperheen piilolinsseissä.

Aquaform-teknologian ansiosta piilolinssimateriaali imee puoleensa vettä ja säilyttää kosteutensa kosteutensa pidempään, mikä on tärkeää silmien mukavuuden kannalta, erityisesti kuivissa ja voimakkaasti ilmastoiduissa ympäristöissä.

Aquaform-materiaalin erinomaisen hapenläpäisevyyden ansiosta linssit läpäisevät runsaasti happea silmän sarveiskalvolle pitäen silmät kirkkaina ja valkoisina.

Onko MyDayn monitehopiilolinsseihin hankala tottua?

Monitehopiilolinsseihin tottuminen voi vaihdella yksilöllisesti, mutta se voi vaatia hieman aikaa ja kärsivällisyyttä, erityisesti jos et ole aiemmin käyttänyt monitehopiilareita tai -silmälaseja.

Totuttelujakson alussa saatat huomata tarpeen mukautua linssien eri osien käyttöön eri etäisyyksille katseltaessa. MyDay multifocal -linsseissä keskellä on asfäärinen lähinäön alue ja sen ympärillä yksi tai useampi vyöhyke kaukonäölle ja välietäisyyksille.

Mitä muita kertakäyttölinssejä on saatavilla ikänäön korjaamiseen?

Ikänäön korjaamiseen on tarjolla runsaasti vaihtoehtoisia kertakäyttölinssejä, mukaan lukien Dailies Total1 Multifocal, Clariti 1 day multifocal ja Proclear 1 day multifocal.

Keskustele piilolinssioptikkosi kanssa sinulle parhaiten sopivasta näönkorjaustavasta.

Ketkä eivät voi käyttää monitehopiilolinssejä?

Vaikka useimmat voivat käyttää moniteholinssejä ongelmitta, kaikille ne eivät välttämättä sovi. Esteitä monitehopiilolinssien käytölle voivat olla esimerkiksi pinnalliset silmät ongelmat, vakavat silmäsairaudet, voimakas pinnallinen silmän kuivuus sekä linssien käytön estävä fyysinen kyvyttömyys.

On tärkeää keskustella optometristin tai silmälääkärin kanssa monitehopiilolinssien käytöstä. Ammattilainen voi arvioida henkilön näkötarpeet, silmien terveyden ja muut tekijät, jotka voivat vaikuttaa linssien sopivuuteen, ja tarvittaessa suositella muita vaihtoehtoja.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla