MyDay daily disposable multifocal hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > MyDay daily disposable multifocal
Kuva tuotteesta MyDay daily disposable multifocal

Oletko huomannut, että lähellä olevat kohteet, kuten matkapuhelimen näyttö, näyttävät epätarkoilta, ja sinun on siirrettävä kohdetta kauemmaksi nähdäksesi sen kunnolla? Sinulla saattaa olla ikänäköä, joka vaikuttaa useimpien näköön 40 ikävuoden jälkeen.

Ikänäön tullessa monet hankkivat lukulasit, mutta on olemassa muitakin vaihtoehtoja, kuten MyDay multifocal -kertakäyttölinssit.

MyDay multifocal -kertakäyttölinssien ansiosta näet kaikille etäisyyksille ilman silmälaseja. Niissä on CooperVision Binocular Progressive System -teknologia, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvä näkö niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin.

Koska silmän sarveiskalvo tarvitsee happea MyDay multifocal -kertakäyttölinsseissä on korkea hapenläpäisevyys. Aquaform-teknologian ansiosta ne myös tuntuvat mukavilta koko päivän. Linssien UV-suoja suojaa silmiäsi ultraviolettisäteilyltä ja edistää silmiesi terveyttä.

Vertaa tuotteen MyDay daily disposable multifocal hintoja

Alta löydät tuotteen MyDay daily disposable multifocal hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 35.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa MyDay daily disposable multifocal (30 linssiä)  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.