MyDay daily disposable hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > MyDay daily disposable
Kuva tuotteesta MyDay daily disposable

MyDay daily disposable on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi, joka on mukava ja helppokäyttöinen linssi. Sen Smart Silicone -teknologia antaa silmille optimaalisen määrän happea ja kosteutta. Linssit ovat pehmeät ja helppokäyttöiset. Lisäksi niissä on tehokas UV-suoja.

Silmäsi ovat jatkuvasti työssä ja saman tuli koskea piilolinssejä. Siksi CooperVision toi markkinoille MyDay-kertakäyttölinssit. Smart Silicone on mullistava läpimurto linssikemian alalla. Se päästää lävitseen enemmän happea ja sisältää vähemmän silikonia. Pienemmän silikonimäärän ansiosta linssiin jää tilaa kosteutuskanaville ja kosteudella, minkä ansiosta piilolinssit toimivat koko päivän ja ovat niin mukavat, että voit unohtaa pitäväsi niitä.

MyDay-kertakäyttölinssit tarjoavat kaiken, mitä päivälinsseiltä vaaditaan: tinkimätöntä mukavuutta, silikonihydrogeelin hapenläpäisyä, joka pitää silmät kirkkaan valkoisina sekä helposti silmään laitettava ja poistettava linssin. Mukavuuden parantamiseksi linsseissä on lisäksi tasaiset ja pyöreät reunat, mikä tekee niistä lähes huomaamattomat.

Kaiken tämän tarjoaa MyDay, jonka voit asettaa silmään herättyäsi ja unohtaa sen aina nukkumaanmenoaikaan saakka.

Tätä linssiä myydään myös nimillä EyeQ One-Day Superior, iWear DD Supreme XX ja iWear Harmony. Voit vaihtaa MyDay-linsseihin näistä brändeistä ilman uutta sovitusta optikolla.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Stenfilcon A. Nestepitoisuus: 54 %. UV-suoja (vähintään 99 % UVB- ja 75 % UVA-säteilystä).

Vertaa tuotteen MyDay daily disposable hintoja

Alta löydät tuotteen MyDay daily disposable hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 18.90 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra on CooperVisionin valmistama liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitettu kertakäyttölinssi, joka on kehitettyneempi versio vanhemmasta Biomedics 1 day -linssistä....

alk. 12.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Clariti 1 day

Clariti 1 day

Clariti 1 day on CooperVisionin valmistama päiväkäyttöön tarkoitettu kertakäyttölinssi, jolla korjataan liki- ja kaukotaitteisuutta. Ne on valmistettu pehmeästä silikonihydrogeelistä, jonka...

alk. 18.90 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Live

Live

Nuoret aikuiset haluavat piilolinssit, jotka ovat mukavat, terveelliset, käytännölliset ja edulliset. CooperVisionin valmistama Live® on kertakäyttölinssi, joka täyttää nykypäivän nuorten...

alk. 10.12 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.