MyDay daily disposable – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta MyDay daily disposable

MyDay daily disposable: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen MyDay daily disposable hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 22.42 € myyjältä LensWay.

MyDay daily disposable: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Kertakäyttölinssien mukavuus: Otat joka päivä uuden raikkaan parin käyttöösi.
 • Korkea vesipitoisuus ehkäisee kuivumista ja parantaa kostuvuutta taaten pitkäkestoisen mukavuuden.
 • Yksi markkinoiden pehmeimmistä silikonihydrogeelilinsseistä.
 • Korkea hapenläpäisykyky varmistaa riittävän hapensaannin sarveiskalvolle pitäen silmät kirkkaina, valkoisina ja terveinä.
 • UV-suoja suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä.

Suorituskykyiset kertakäyttölinssit vaativaan elämäntapaan

Kun elämäsi vaatii paljon, sinun piilolinssiesi on pystyttävä vastaamaan näihin vaatimuksiin. CooperVisionin MyDay daily disposable -piilolinssit on suunniteltu tukemaan aktiivista ja intensiivistä elämäntapaasi.

MyDay daily disposable -piilolinssit ovat mukavat ja helppokäyttöiset kertakäyttölinssit. Ne ovat CooperVisionin pehmeimmät silikonihydrogeelilinssit koskaan, sekä maailman ensimmäiset kertakäyttölinssit, jotka on valmistettu Aquaform-teknologian avulla.

Aquaform on CooperVisionin kehittämä innovatiivinen piilolinssimateriaaliteknologia, joka tarjoaa luonnollisen kosteuttavuuden ja uskomatonta mukavuutta. Se perustuu piilolinssin kykyyyn sitoa vesimolekyylejä linssimateriaalin ainutlaatuisiin silikoniketjuihin linssin ytimestä pintaan saakka.

Silmäsi ovat jatkuvasti työssä ja saman tulee koskea myös käyttämiäsi piilolinssejä. Siksi CooperVision toi markkinoille MyDay-kertakäyttölinssit. Smart Silicone on mullistava läpimurto linssikemian alalla. Sen ansiosta MyDay-linssit päästävät lävitseen enemmän happea ja sisältävät vähemmän silikonia. Pienemmän silikonimäärän ansiosta linssiin jää tilaa kosteutuskanaville ja kosteudelle, minkä ansiosta piilolinssit toimivat koko päivän ja ovat niin mukavat, että voit unohtaa pitäväsi niitä.

MyDay-piilolinssien ainutlaatuinen Smart Silicone -teknologia varmistaa, että silmäsi saavat optimaalisen määrän happea ja kosteutta koko päivän ajan, mikä takaa erinomaisen mukavuuden ja terveyden silmillesi.

Tämä edistyksellinen teknologia yhdistää alhaisen silikonipitoisuuden ja korkean hapenläpäisykyvyn, mikä luo ihanteellisen ympäristön silmillesi. Vähemmän silikonia tarkoittaa enemmän tilaa kosteutuskanaville, jotka pitävät linssit kosteina ja mukavina koko päivän. Lisäksi linsseissä on tehokas UV-suoja, joka suojaa silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä.

MyDay-kertakäyttölinssit tarjoavat kaiken, mitä päivälinsseiltä vaaditaan: tinkimätöntä mukavuutta, silikonihydrogeelin hapenläpäisyä, joka pitää silmät kirkkaan valkoisina, sekä helposti silmään laitettavat ja poistettavat linssit. Mukavuuden parantamiseksi linsseissä on lisäksi tasaiset ja pyöreät reunat, mikä tekee niistä lähes huomaamattomat.

Nämä linssit ovat saatavilla myös muilla nimillä, kuten EyeQ One-Day Superior, iWear DD Supreme XX ja iWear Harmony. Ne ovat yhteensopivia useiden optikkojen omien brändien kanssa, mikä tekee niiden käyttöönotosta ja vaihdosta vaivatonta ilman uutta sovitusta.

MyDay daily disposable -piilolinssit on CooperVisionin valmistamat kertakäyttöpiilolinssit, 
joita myydään 30 ja 90 linssin pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi MyDay
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,4 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali stenfilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 100 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä, 85 % UVB-, 96 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä MyDay daily disposable -piilolinsseistä

Miten pitkään näitä piilolinssejä voi käyttää?

MyDay daily disposable on kertakäyttöpiilolinssi, jota käytetään vain yhden (1) päivän ajan. Laita piilolinssit aamulla silmiisi, poista ne silmistäsi viimeistään ennen nukkumaanmenoa ja hävitä linssit. Ota seuraavalla kerralla uusi raikas pari käyttöösi.

Yleensä kertakäyttöpiilolinssejä suositellaan käytettäväksi enintään 14-16 tuntia päivässä. Mikäli silmäsi kuivuvat, ärtyvät tai piilolinssit tuntuvat epämukavilta, poista ne silmistäsi ja vähennä käyttöaikoja. Mikäli ongelma on jatkuva, ota yhteyttä optikkoosi.

Mistä materiaalista nämä linssit on valmistettu?

MyDay daily disposable -linssit on valmistettu stenfilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka sisältää 54 % vettä. Niiden suunnittelussa on käytetty CooperVisionin "älykästä silikoniteknologiaa."

Mikä Smart Silicone -teknologia on?

Smart Silicone on CooperVisionin innovatiivinen materiaaliteknologia, joka on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista mukavuutta ja erinomaisen näöntarkkuuden piilolinssien käyttäjille.

Tämä materiaali tarjoaa useita etuja:

 • Korkea hapenläpäisevyys auttaa pitämään silmät terveinä ja mukavine koko päivän ajan.
 • Pehmeät ja miellyttävät linssit auttavat vähentämään kitkaa ja ärsytystä parantaen käyttömukavuutta.
 • Auttaa pitämään silmät kosteutettuina ja vähentämään kuivuuden tunnetta.

Alla olevalla videolla kerrotaan, miten MyDay-linsseissä käytetty Smart Silicone -teknologia on auttanut löytämään täydellisen tasapainon hapen läpäisevyyden ja mukavuuden välillä optimaalisella määrällä silikonia:

Paljonko MyDay-piilolinssit maksavat?

Ottaen huomioon päivän edullisimmmat hinnat, 30 linssin pakkauksessa MyDay-kertakäyttölinssien alin hinta on 22,99 €/30 linssiä, on linssikohtainen hinta noin 0,77 €/linssi.

90 linssin pakkauksessa (60,72 €/90 linssiä) linssikohtaiseksi hinnaksi saadaan 0,67 €/linssi.

Oletettaen, että käytät piilolinssejä päivittäin, tarvitset joka kuukausi kaksi 30 linssin pakkausta, jolloin kuukausikohtaiseksi hinnaksi saadaan 0,77 per linssi * 60 linssiä = 46,10 € kuukaudessa.

Vuotuiset kustannukset saadaan kertomalla kuukausikustannukset 12:lla; 12 kuukautta * 46,10 € = 553,20 €.

Huomaa, että kustannukset perustuvat päivän edullisimpiin hintoihin ja on hyvä tarkistaa ajantasaiset hinnat vertailustamme ennen ostamista. Useimmat eivät myöskään käytä piilolinssejä päivittäin.

Ovatko MyDay daily -linssit kalliit?

Vertailtaessa MyDay-linssien hintoja muihin ns. premium-kertakäyttölinsseihin, kuten Dailies Total1 ja Precision1, on MyDay selvästi edullisempi kuin Total1 (22,99 € vs. 28,69 €/30 linssiä) ja hieman edullisempi kuin Precision1 (22,99 € vs. 23,79 €).

Se on kuitenkin hieman kalliimpi kuin CooperVisionin toinen kertakäyttölinssibrändi Clariti 1-day (61,99 € vs. 54,29 €/90 linssiä).

Mitä eroa Clariti- ja MyDay-linsseillä on?

Molemmat ovat CooperVisionin valmistamat päiväkäyttöön tarkoitetut silikonihydrogeeliset kertakäyttölinssit, mutta niillä on myös eroavaisuuksia:

Ominaisuus Clariti 1 day MyDay
Lanseeraus 2009 2015
Voimakkuudet (D) –10,00...+8,00 –12,00...+8,00
Materiaali somofilcon A (SiHy) stenfilcon A (SiHy)
Vesipitoisuus (H2O) 56 % 54 %
Kaarevuus (BC, mm) 8,6 8,4
Halkaisija (DIA, mm) 14,1 14,2
Keskiosan paksuus (mm) 0,07 0,08
Hapenläpäisevyys (Dk/t) 86 100
Modulus (MPa) 0,5 0,4
UV-suoja > 50 UVA
>95 % UVB
> 85 UVA
> 96 UVB
Käsittelyvärjäys Ei Kyllä, vaaleansininen
Hintaluokka alk. 54,29 € (90 linssiä) alk. 61,99 € (90 linssiä)
Hinta per linssi 0,60 € 0,69 €

Mikä on Aberration Neutralizing System?

Aberration Neutralizing System on muun muassa MyDay daily disposable -piilolinsseissä käytettävä teknologia, joka parantaa näön laatua minimoimalla silmissä yleisesti esiintyviä optisia epätäydellisyyksiä.

Koska silmän pinta ei ole täysin pallomainen, jokaisen sarveiskalvon ja linssin kaarevuudessa on poikkeavaisuuksia, jotka voivat heikentää näön laatua. Näönhuollon ammattilaisesi kutsuu tätä sfääriseksi aberraatioksi. Tämä ilmiö voi aiheuttaa epäselvän kuvan varsinkin hämärässä, kun silmän optisessa järjestelmässä ei ole vain yksi, vaan useampi tarkennuspiste.

Aberration Neutralizing System -järjestelmän ansiosta linssin etupinnan muotoilu on räätälöity reseptisi mukaan vähentämään sfäärisen aberraation eli palloaberraation vaikutuksia silmään. Se auttaa valonsäteitä kohdistumaan yhteen pisteeseen, mikä johtaa terävämpään näköön.

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform on CooperVisionin innovatiivinen piilolinssien materiaaliteknologia, joka auttaa tarjoamaan erinomaisen näön, luonnollista kostuvuutta ja uskomatonta mukavuutta.

Vedellä kaksinkertaiseen painoon kosteutetut MyDay daily disposable -piilolinssit perustuvat Aquaform-teknologiaan, joka houkuttelee ja ankkuroi vesimolekyylejä ainutlaatuisiin silikoniketjuihin koko linssimateriaalin läpi. Sen ansiosta linssit voivat tarjota korkeat happitasot ja voivat auttaa säilyttämään kosteutta koko päivän ajan.

Aquaform-teknologian ansiosta piilolinssisi ovat luonnostaan kosteutuvat ja mukavat ilman pintaan lisättyjä pinnoitteita.

Minä vuonna MyDay tuli markkinoille?

CooperVision lanseerasi nämä kertakäyttöpiilolinssit vuonna 2013.

Mitä taittovirheitä MyDay-piilolinsseillä voidaan korjata?

Nämä linssit on suunniteltu kaukonäköisyyden ja likinäköisyyden korjaamiseen.

Hajataiton eli astigmatismin korjaamiseen on saatavilla MyDay daily disposable toric- ja ikänäön korjaamieen MyDay daily disposable multifocal -kertakäyttölinssit.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.