MyDay daily disposable hintavertailu

Kuva tuotteesta MyDay daily disposable

MyDay daily disposable on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi, joka on mukava ja helppokäyttöinen linssi. Sen Smart Silicone -teknologia antaa silmille optimaalisen määrän happea ja kosteutta. Linssit ovat pehmeät ja helppokäyttöiset. Lisäksi niissä on tehokas UV-suoja.

Silmäsi ovat jatkuvasti työssä ja saman tuli koskea piilolinssejä. Siksi CooperVision toi markkinoille MyDay-kertakäyttölinssit. Smart Silicone on mullistava läpimurto linssikemian alalla. Se päästää lävitseen enemmän happea ja sisältää vähemmän silikonia. Pienemmän silikonimäärän ansiosta linssiin jää tilaa kosteutuskanaville ja kosteudella, minkä ansiosta piilolinssit toimivat koko päivän ja ovat niin mukavat, että voit unohtaa pitäväsi niitä. Ne tarjoavat kaiken, mistä kertakäyttöpiilareilta vaaditaan: tinkimätöntä mukavuutta, silikonihydrogeelin hapenläpäisyä, joka pitää silmät kirkkaan valkoisina sekä helposti silmään laitettava ja poistettava linssin. Mukavuuden parantamiseksi linsseissä on lisäksi tasaiset ja pyöreät reunat, mikä tekee niistä lähes huomaamattomat.

Kaiken tämän tarjoaa MyDay, jonka voit asettaa silmään herättyäsi ja unohtaa sen aina nukkumaanmenoaikaan saakka.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Stenfilcon A. Nestepitoisuus: 54 %. UV-suoja (vähintään 99 % UVB- ja 75 % UVA-säteilystä).

Vertaa tuotteen MyDay daily disposable hintoja

Alta löydät tuotteen MyDay daily disposable hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 19.80 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi, joka on kehitetty versio vanhemmasta Biomedics 1 day -linssistä. Tässä linssissä on korkeampi nestepitoisuus sekä muotoillut...

alk. 11.65 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Clariti 1 day

Clariti 1 day

Clariti 1 day on CooperVisionin valmistama päiväkäyttöön soveltuva silikonihydrogeelipohjainen kertakäyttölinssi, jolla voidaan korjata likinäköä ja kaukonäköä. Linssi pohjautuu AquaGen-teknologiaan,...

alk. 18.85 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Live

Live

Nuoret aikuiset haluavat piilolinssit, jotka ovat mukavat, terveelliset, käytännölliset ja edulliset. CooperVisionin valmistama Live® on kertakäyttölinssi, joka täyttää nykypäivän nuorten...

alk. 11.70 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.