MyDay daily disposable – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta MyDay daily disposable

MyDay daily disposable: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen MyDay daily disposable hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 22.99 € myyjältä Alensa, Shopping4net.

MyDay daily disposable on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi, joka on mukava ja helppokäyttöinen linssi. Sen Smart Silicone -teknologia antaa silmille optimaalisen määrän happea ja kosteutta. Linssit ovat pehmeät ja helppokäyttöiset. Lisäksi niissä on tehokas UV-suoja.

Silmäsi ovat jatkuvasti työssä ja saman tuli koskea piilolinssejä. Siksi CooperVision toi markkinoille MyDay-kertakäyttölinssit. Smart Silicone on mullistava läpimurto linssikemian alalla. Se päästää lävitseen enemmän happea ja sisältää vähemmän silikonia. Pienemmän silikonimäärän ansiosta linssiin jää tilaa kosteutuskanaville ja kosteudella, minkä ansiosta piilolinssit toimivat koko päivän ja ovat niin mukavat, että voit unohtaa pitäväsi niitä.

MyDay-kertakäyttölinssit tarjoavat kaiken, mitä päivälinsseiltä vaaditaan: tinkimätöntä mukavuutta, silikonihydrogeelin hapenläpäisyä, joka pitää silmät kirkkaan valkoisina sekä helposti silmään laitettava ja poistettava linssin. Mukavuuden parantamiseksi linsseissä on lisäksi tasaiset ja pyöreät reunat, mikä tekee niistä lähes huomaamattomat.

Kaiken tämän tarjoaa MyDay, jonka voit asettaa silmään herättyäsi ja unohtaa sen aina nukkumaanmenoaikaan saakka.

Tätä linssiä myydään myös nimillä EyeQ One-Day Superior, iWear DD Supreme XX ja iWear Harmony. Voit vaihtaa MyDay-linsseihin näistä optikoiden omista brändeistä ilman uutta sovitusta.

Tuotetiedot

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Stenfilcon A. Nestepitoisuus: 54 %. UV-suoja (vähintään 99 % UVB- ja 75 % UVA-säteilystä).

MyDay daily disposable -piilolinssit on CooperVisionin valmistamat kertakäyttöpiilolinssit, 
joita myydään 30 ja 90 linssin pakkauksissa.

Usein kysyttyä MyDay daily disposable -piilolinsseistä

Miten pitkään MyDay daily disposable -piilolinssejä voi käyttää?

MyDay daily disposable on kertakäyttöpiilolinssi, jota käytetään vain yhden (1) päivän ajan. Laita piilolinssit aamulla silmiisi, poista ne silmistäsi viimeistään ennen nukkumaanmenoa ja hävitä linssit. Ota seuraavalla kerralla uusi raikas pari käyttöösi.

Yleensä kertakäyttöpiilolinssejä suositellaan käytettäväksi enintään 14-16 tuntia päivässä. Mikäli silmäsi kuivuvat, ärtyvät tai niissä on epämukavuuden tunnetta, poista linssit heti silmistäsi ja ota yhteyttä optikkoosi.

Mikä on Aberration Neutralizing System?

Aberration Neutralizing System on muun muassa MyDay daily disposable -piilolinsseissä käytettävä teknologia, joka parantaa näön laatua minumoimalla silmissä yleisesti esiintyviä optisia epätäydellisyyksiä.

Koska silmän pinta ei ole täysin pallomainen, jokaisen sarveiskalvon ja linssin kaarevuudessa on poikkeavaisuuksia, jotka voivat heikentää näön laatua. Näönhuollon ammattilaisesi kutsuu tätä sfääriseksi aberraatioksi. Tämä voi luoda epäselvän kuvan varsinkin hämärässä, kun silmän optisessa järjestelmässä ei ole yhtä tarkennuspistettä.

Aberration Neutralizing System -järjestelmän ansiosta linssin etupinnan muotoilu on räätälöity reseptisi mukaan sfäärisen aberraation eli palloaberraation vaikutusta silmään. Se auttaa valonsäteitä kohdistumaan yhteen pisteeseen, mikä johtaa terävämpään näköön.

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform on CooperVisionin innovatiivinen piilolinssien materiaaliteknologia, joka auttaa tarjoamaan erinomaisen näön, luonnollista kostuvuutta ja uskomatonta mukavuutta.

Vedellä kaksinkertaiseen painoon kosteutetut MyDay daily disposable -piilolinssit perustuvat Aquaform-teknologiaan, joka houkuttelee ja ankkuroi vesimolekyylejä ainutlaatuisiin silikoniketjuihin koko linssimateriaalin läpi. Sen ansiosta linssit voivat tarjota korkeat happitasot ja voivat auttaa säilyttämään kosteutta koko päivän ajan.

Aquaform-teknologian ansiosta piilolinssisi ovat luonnostaan kosteutuvat ja mukavat ilman pintaan lisättyjä pinnoitteita.

Mistä materiaalista MyDay daily disposable -piilolinssit on valmistettu?

MyDay daily disposable -linssit valmistetaan stenfilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista.

Minä vuonna MyDay daily disposable tuli markkinoille?

CooperVision lanseerasi nämä kertakäyttölinssit vuonna 2013.

Mitä näköongelmia MyDay daily disposable -piilolinsseillä voidaan korjata?

Nämä linssit on suunniteltu kaukonäköisyyden ja likinäköisyyden korjaamiseen.

Voiko näillä piilolinsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Hajataiton eli astigmatismin korjaamiseen on olemassa MyDay daily disposable toric- ja ikänäön korjaamieen MyDay daily disposable multifocal -kertakäyttöpiilolinssit.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️