MyDay daily disposable toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > MyDay daily disposable toric
Kuva tuotteesta MyDay daily disposable toric

MyDay daily disposable toric (tai MyDay toric) on CooperVisionin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi korjaamaan epätasaisesta sarveiskalvosta johtuvaa hajataitteisuutta.

MyDay daily disposable toric -piilolinsseissä hyödynnetään innovatiivista Aquaform-teknologiaa, joka yhdistää materiaalit ainutlaatuisella tavalla lukiten kosteuden linssiin. Optimaalisen käyttökokemuksen ja korkean hapenläpäisevyyden ansiosta linssit pysyvät kosteina, pehmeinä ja joustavina ja silmät terveinä koko päivän.

Edistyneen Optimized Toric Lens Geometry -teknologian ansiosta vakaan istuvuuden ja oikean keskityksen, joka on olennaista toorisille piilolinsseille. Samaa teknologiaa hyödynnetään myös CooperVisionin Biofinity toric -piilolinsseissä.

MyDay toric -linsseissä on lisäksi sisäänrakennettu UV-suoja, joka estää vähintään 85 % kaikesta UVA- ja vähintään 96 % kaikesta UVB-säteilystä.

Valmistaja: CooperVision. Halkaisija: 14.5. Kaarevuus: 8.6. Pakkaus: 30 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 päivä. Nestepitoisuus: 54 %. Hapen läpäisevyys: 80 Dk/t. Sylinteri: -2.25...-0.75. Voimakkuus: -10.0...+6.0. Materiaali: stenfilcon A. UV-suoja: kyllä.

Vertaa tuotteen MyDay daily disposable toric hintoja

Alta löydät tuotteen MyDay daily disposable toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 32.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
Alensa MyDay daily disposable toric (30 kpl)  € Tilaa »
LensWay MyDay toric  € Piilari Tilaa »
Lenson MyDay toric  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric on CooperVisionin uusinta teknologiaa edustava toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Se on valmistettu silikonihydrogeelistä ja valmistuksessa on käytetty Aquaform-teknologiaa,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

39.99 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 41.17 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.