MyDay daily disposable toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > MyDay daily disposable toric
Kuva tuotteesta MyDay daily disposable toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle MyDay daily disposable toric

Alta löydät tuotteen MyDay daily disposable toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 32.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
Alensa MyDay daily disposable toric (30 kpl)  €
LensWay MyDay toric  € Piilari
Lenson MyDay toric  €

MyDay daily disposable toric (tai MyDay toric) on CooperVisionin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi korjaamaan epätasaisesta sarveiskalvosta johtuvaa hajataitteisuutta.

MyDay daily disposable toric -piilolinsseissä hyödynnetään innovatiivista Aquaform-teknologiaa, joka yhdistää materiaalit ainutlaatuisella tavalla lukiten kosteuden linssiin. Optimaalisen käyttökokemuksen ja korkean hapenläpäisevyyden ansiosta linssit pysyvät kosteina, pehmeinä ja joustavina ja silmät terveinä koko päivän.

Edistyneen Optimized Toric Lens Geometry -teknologian ansiosta vakaan istuvuuden ja oikean keskityksen, joka on olennaista toorisille piilolinsseille. Samaa teknologiaa hyödynnetään myös CooperVisionin Biofinity toric -piilolinsseissä.

MyDay toric -linsseissä on lisäksi sisäänrakennettu UV-suoja, joka estää vähintään 85 % kaikesta UVA- ja vähintään 96 % kaikesta UVB-säteilystä.

Valmistaja: CooperVision. Halkaisija: 14.5. Kaarevuus: 8.6. Pakkaus: 30 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 päivä. Nestepitoisuus: 54 %. Hapen läpäisevyys: 80 Dk/t. Sylinteri: -2.25...-0.75. Voimakkuus: -10.0...+6.0. Materiaali: stenfilcon A. UV-suoja: kyllä.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric: Ominaisuudet ja edut
  • Pitkäaikainen käyttömukavuus. Nämä tooriset kuukausilinssit pysyvät mukavina päivästä 1 päivään 30 asti.
  • Tasainen...
alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

39.99 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 41.17 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.