MyDay daily disposable toric – Piilolinssien hintavertailu

MyDay daily disposable toric

Vertaa tuotteen MyDay daily disposable toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen MyDay daily disposable toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 32.99 € myyjältä Alensa.

MyDay daily disposable toric: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Optimoitu linssigeometria takaa erinomaisen näöntarkkuuden ja ennustettavan vakauden astigmatismista eli hajataitosta kärsiville.
 • Aquaform-teknologia lukitsee vesimolekyylit linssiin, mikä takaa optimaalisen kosteutuksen ja mukavuuden koko päiväksi.
 • Smart Silicone tarjoaa tehokkaan hapenläpäisevyyden, mikä parantaa käyttömukavuutta ja tukee silmien terveyttä.
 • UV-suoja auttaa suojaamaan silmiä auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.
 • Kertakäyttölinssit sopivat erinomaisesti kiireiseen elämäntyyliin ja vähentää silmätulehdusten riskiä. Ei tarvitse puhdistusta ja säilytystä – heitä vain linssit pois koko päivän käytön jälkeen.

Suorituskykyiset kertakäyttölinssit hajataittoa varten

Kun heräät uuteen aamuun, haluat, että päiväsi sujuu saumattomasti alusta loppuun – MyDay daily disposable toric -piilolinssien kanssa se on mahdollista. Ne ovat päivittäinen kumppanisi, joka varmistaa, että näet maailman kristallinkirkkaasti astigmatismin tuomista haasteista huolimatta.

CooperVision MyDay daily disposable toric -linssit hyödyntävät optimoitua toorista linssigeometriaa, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellinen näöntarkkuus ja vakaus. Sen laaja stabilointialue ja suuri toorinen optinen alue takaavat, että näkösi pysyy terävänä ja selkeänä koko päivän, joka päivä.

Aquaform-teknologian ansiosta MyDay daily disposable toric -piilolinsseissä vesi lukittuu linssiin, tarjoten optimaalisen kosteutuksen ja mukavuuden. Smart Silicone mahdollistaa hapen sujuvan kulkeutumisen silmiisi, pitäen ne terveinä ja virkeinä.

Nämä piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, joka on suunniteltu maksimoimaan hapenläpäisykyky, tukien näin silmiesi terveyttä. Lisäksi linssien sisäänrakennettu UV-suoja absorboi jopa 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteilystä suojaten silmiäsi auringon haitallisilta vaikutuksilta.

MyDay daily disposable toric -piilolinsseillä voit unohtaa linssien puhdistamisen ja säilyttämisen vaivan. Nämä kertakäyttölinssit on suunniteltu käytettäväksi yhden päivän ajan, minkä jälkeen ne korvataan uudella parilla, tarjoten sinulle jatkuvan mukavuuden ja hygienian.

CooperVisionin MyDay daily disposable toric -linssit ovat ihanteellinen valinta sinulle, joka etsit huippuominaisuuksia varmistamaan jatkuvan selkeän näön, luotettavan mukavuuden sekä UV-suojan. Vietitpä sitten aktiivista elämäntapaa tai pitkiä päiviä tietokoneen ääressä, nämä linssit tarjoavat mukavuutta ja selkeää näköä ilman ylimääräisten hoitorutiinien vaivaa.

Toorisia MyDay daily disposable -piilolinssejä myydään 30 ja kuvassa näkyvän 90 linssin 
pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi MyDay
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivää
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli (AX) 10-180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali stenfilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 80 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteistä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko MyDay-piilolinssit hyvät?

Kyllä, MyDay-piilolinssit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja mukavuudestaan, mikä tekee niistä suositun valinnan monille piilolinssien käyttäjille. MyDay-kertakäyttölinssit on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista käyttömukavuutta ja helppoutta.

MyDay-tuoteperheeseen kuuluu tooristen MyDay daily disposable toric -linssien lisäksi sfääriset MyDay daily disposable- ja monitehoiset MyDay daily disposable multifocal -piilolinssit. Vuonna 2023 CooperVision lanseerasi joillakin markkinoilla silmien väsymisen ja kuivumisen ehkäisemiseen suunnitellut MyDay Energys -piilolinssit, mutta nämä eivät ole vielä saatavilla Suomessa.

Alla olevalla Optometry Todayn videolla kerrotaan MyDay toric -piilolinssien julkaisusta:

Kuinka pitkään MyDay-piilolinssejä voi käyttää?

MyDay-piilolinssit on suunniteltu kertakäyttöisiksi, mikä tarkoittaa, että ne tulee vaihtaa uusiin joka päivä. Päivittäinen vaihtoaikataulu auttaa ylläpitämään silmien terveyttä ja mukavuutta, vähentäen samalla infektioiden riskiä, joka voi liittyä linssien pitkäaikaiseen käyttöön.

Kertakäyttöiset linssit on tarkoitettu käytettäväksi heräämisestä nukkumaanmenoon asti, mutta asiantuntijat suosittelevat käyttämään piilolinssejä enintään 16 tuntia päivässä.

Poista piilolinssit silmistäsi viimeistään ennen nukkumaanmenoa ja hävitä ne välittömästi. Ota seuraavana päivänä uusi raikas pari käyttöösi.

Saako MyDay-piilolinsseillä nukkua?

Ei, MyDay-linssit ovat kertakäyttölinssit, eikä niitä ole tarkoitettu käytettäväksi nukkuessa. Nukkuminen muut kuin tarkoitukseen suunnitellut piilolinssit silmissä voi lisätä silmäinfektioiden ja muiden silmäongelmien riskiä, sillä se vähentää silmän sarveiskalvon hapensaantia.

On tärkeää noudattaa optikon tai silmälääkärin antamia ohjeita piilolinssien turvallisessa käytössä.

Mitä astigmatismi tarkoittaa?

Astigmatismi eli hajataittoisuus on yleinen taittovirhe, joka johtuu silmän sarveiskalvon tai linssin epäsymmetrisestä kaarevuudesta, jolloin silmän optiikka ei kykene muodostamaan terävää kuvaa verkkokalvolle. Yleisin tapa korjata astigmatismi on korjaavat linssit, kuten silmälasit tai piilolinssit.

Astigmatismin oireita ovat muun muassa sumea tai vääristynyt lähi- ja kaukonäkö, hankaluus lukea pieniä tekstejä sekä silmien siristely.

Tarvitsenko tooriset piilolinssit astigmatismin korjaamiseen?

Jos sinulla on astigmatismia, tooriset piilolinssit ovat yksi vaihtoehto sen korjaamiseen. Toisin kuin liki- ja kaukonäköisyyttä korjaavat sfääriset linssit, tooriset piilolinssit on suunniteltu korjaamaan astigmatismin aiheuttama epäsäännöllinen taittuminen.

Toorisissa linsseissä erilaiset taittovoimat linssin eri akseleilla, mikä mahdollistaa epätasaisesti taittuvan valon korjaamisen. Toorisissa piilolinsseissä on lisäksi jonkinlainen stabilointimekanismi, joka pitää linssin jatkuvasti oikeassa asennossa silmässä varmistaen jatkuvasti tarkan näön.

Onko olemassa toorisia kertakäyttölinssejä?

Kyllä, tooriset linssit on saatavilla myös kertakäyttölinsseinä. Päivittäin vaihdettavat linssit yhdistävät astigmatismin korjauksen kertakäyttölinssien vaivattomuuteen ja hygienisyyteen tarjoten erinomaisen vaihtoehdon heille, jotka kaipaavat piilolinssien käytön helppoutta ja haluavat välttyä linssien päivittäiseltä puhdistukselta.

MyDay daily disposable toricin lisäksi suosittuja toorisia kertakäyttölinssejä ovat:

Mitä ovat tooristen linssien parametrit?

Perinteisten parametrien, kuten voimakkuus, kaarevuus ja halkaisija, toorisilla piilolinsseillä on kaksi parametria, jotka määrittelevät astigmatismin korjauksen:

 • Sylinteri (CYL) kertoo, kuinka paljon lisäkorjausta tarvitaan astigmatismin aiheuttaman epätarkan taittumisen korjaamiseen dioptereina (D).
 • Akseli (AX, AXIS) puolestaan kertoo astigmatismin akselisuunnan astelukuna (0-180°). Esimerkiksi akselisuunta 90° tarkoittaa, että korjaus tapahtuu pystysuorassa suunnassa.

Paljonko MyDay daily disposable toric -piilolinssit maksaa?

MyDay toric -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 32,99 €/30 linssiä, mistä saadaan linssikohtaiseksi hinnaksi 1,09 €/linssi. Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi ja että käytät piilolinssejä joka päivä, saadaan kuukausikustannuksiksi 65,98 € ja vuosikustannuksiksi 791,76 €.

Ovatko MyDay daily disposable toric -piilolinssit kalliit?

Vertailtaessa MyDay toric -linssien hintoja muihin toorisiin kertakäyttölinsseihin, voidaan huomata, että ne asettuvat hintaskaalan yläpäähän:

Brändi Hinta (30 linssiä)
Biomedics 1 day Extra toric 23,92 €
Clariti 1 day toric 23,92 €
DAILIES AquaComfort Plus Toric 24,90 €
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 28,90 €
Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism 29,39 €
Precision1 for Astigmatism 29,92 €
DAILIES TOTAL1 for Astigmatism 32,92 €
MyDay daily disposable toric 32,99 €

MyDay daily disposable toric -piilolinssien hinta voi tuntua korkeammalta verrattuna joihinkin muihin markkinoilla oleviin toorisiin päiväkäyttöisiin piilolinsseihin. Tämä johtuu siitä, että ne tarjoavat erinomaisen hapenläpäisevyyden, käyttömukavuuden ja UV-suojan.

Kun pohditaan, ovatko nämä linssit "kalliit", on tärkeää harkita henkilökohtaisia tarpeita ja prioriteetteja. Jos arvostat edistynyttä teknologiaa, mukavuutta ja silmien terveyttä, MyDay daily disposable toric -piilolinssit voivat tarjota hyvää vastinetta rahalle.

Mitä Optimized Toric Lens Geometry tarkoittaa?

Optimized Toric Lens Geometry on CooperVisionin kehittämä toorinen linssisuunnittelu, joka on tarkoitettu tarjoamaan ennustettavuutta, johdonmukaisuutta ja mukavuutta astigmatismista kärsiville piilolinssien käyttäjille.

Optimoidun toorisen linssigeometrian ansiosta MyDay toric -piilolinsseissä on:

 1. Yhtenäinen horisontaalinen ISO-paksuus, joka parantaa linssin vakautta vähentämällä linssin pyörimistä. Tämä yksinkertaistaa sovitusta ja parantaa näöntarkkuutta.
 2. Laaja vakautusalue, joka auttaa pitämään linssiä paikallaan ja säilyttämään oikean suuntauksen.
 3. Tasainen ja sileä pinta vähentää vuorovaikutusta silmäluomien kanssa vähentäen ärsytystä ja parantaen käyttökokemusta.
 4. Suurempi toorinen optinen alue tarjoaa selkeän näöntarkkuuden laajalla voimakkuusalueella.
 5. Uniikki takapinnan kaarevuus vähentää linssin liikkuvuutta taaten vakaamman ja luotettavamman istuvuuden.

Optimoitu toorinen linssigeometria tarjoaa MyDay toric -kertakäyttölinssien käyttäjille 
ennustettavaa, johdonmukaista ja mukavaa näköä hajataitosta kärsiville.

Mikä on Aquaform-teknologia?

Aquaform on CooperVisionin kehittämä innovatiivinen piilolinssimateriaaliteknologia, joka tarjoaa luonnollisen kostuvuuden ja uskomattoman mukavuuden. Tämän teknologian avulla valmistetut linssit kykenevät sitomaan itseensä kaksinkertaisen määrän vettä painoonsa nähden.

Aquaformin ansiosta MyDay- ja Biofinity-tuoteperheen piilolinssit houkuttelevat ja kiinnittävät vesimolekyylejä silikoniketjuihin koko linssimateriaalin läpi mahdollistaen korkean hapenläpäisevyyden ja auttaakseen säilyttämään kosteuden koko päivän ajan.

Tämän teknologian ansiosta linssit pysyvät kosteina ja mukavina ilman pintakäsittelyjä tai lisättyjä kostutusaineita.

Alla olevalla videolla kerrotaan lisää Aquaform-teknologian tarjoamasta mukavuudesta:

Mikä on Smart Silicone?

Smart Silicone on CooperVisionin MyDay-kertakäyttöpiilolinsseille kehitetty ainutlaatuinen kemiallinen rakenne, jonka ansiosta piilolinssien käyttäjien ei enää tarvitse tehdä kompromisseja hengittävyyden ja mukavuuden välillä.

Smart Silicone -rakenne kuljettaa happea linssin läpi erittäin tehokkaasti, jolloin silikonia tarvitaan vähemmän optimaalisen hapenläpäisevyyden saavuttamiseksi. Tämä jättää enemmän tilaa hydrofiiliselle materiaalille mahdollistaen linssin, jossa yhdistyvät hydrogeelin ja silikonihydrogeelin parhaat ominaisuudet.

Smart Silicone -kemian ainutlaatuiset ominaisuudet Linssin ominaisuus Smart Siliconen hyöty potilaalle
Pitkä silikoniketju Jopa 4 kertaa korkeampi hapen läpäisevyys hydrogeelikertakäyttölinsseihin verrattuna 100 % sarveiskalvon tarvitsemasta hapesta edistää kirkkaita, valkoisia silmiä
Hydrofiilinen luonne Optimaalinen vesipitoisuus, luonnollinen kostuvuus ja erinomainen yhteensopivuus muiden vettä rakastavien materiaalien kanssa Luonnostaan kostuva linssi ilman pinnoitteita tai pintakäsittelyjä tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta
Vähemmän silikonia Pienempi modulus ja joustavampi linssi Mahdollistaa CooperVisionin pehmeimmän kertakäyttöisen silikonihydrogeelipiilolinssin: MyDay daily disposablen

Onko piilolinssien UV-suojasta hyötyä?

Piilolinssien UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa silmille haitallisilta ultraviolettisäteiltä. Vaikka piilolinssit eivät kata koko silmän aluetta eivätkä korvaa aurinkolaseja, ne voivat auttaa vähentämään silmän sarveiskalvolle ja sisäosiin pääsevän UV-säteilyn määrää.

Tämä voi olla hyödyllistä, sillä UV-säteily on yhdistetty useisiin silmäsairauksiin, kuten kaihiin ja sarveiskalvon vaurioihin. UV-suojan sisältävät piilolinssit voivat tarjota lisäkerroksen suojaa silmäterveydelle, erityisesti runsaasti ulkona aurinkoisina päivinä liikkuville.

Mitä eroa on Acuvue Oasys 1-day for Astigmatism- ja MyDay toric -piilolinsseillä?

Johnson & Johnsonin Acuvue Oasys 1-day for Astigmatism- ja CooperVisionin MyDay toric -linssit ovat suunnilleen samaan aikaan lanseeratut silikonihydrogeelistä valmistetut tooriset kertakäyttölinssit, joilla voidaan korjata hajataittoisuuden mukanaan tuomia näkemisen haasteita. Vaikka niillä on joitain samanlaisia teknisiä ominaisuuksia, linsseillä on myös joitakin mainitsemisen arvoisia eroja:

Ominaisuus Acuvue Oasys 1-day for Astigmatism MyDay daily disposable toric
Valmistaja Johnson & Johnson CooperVision
Julkaistu 2017 2018
Voimakkuudet -9,00...+4,00 D -10,00...+6,00 D
Sylinterit -0.75D, -1.25D, -1.75 D -0.75D, -1.25D, -1.75D, -2.25 D
Peruskaarevuus 8,5 mm 8,6 mm
Halkaisija 14,3 mm 14,5 mm
Kostutusaine Kyllä, PVP Ei
Vesipitoisuus 38 % 45 %
Hapenläpäisevyys 121 Dk/t 80 Dk/t
Modulus 0,72 MPa 0,40 MPa
Lisäominaisuudet HydraLuxe, Blink Stabilized Optimized Toric Lens Geometry, Smart Silicone
UV-suoja Luokan 1 UV-suoja Luokan 2 UV-suoja

Millä muilla nimillä MyDay daily disposable toric -piilolinssejä myydään?

Useat optikkoketjut myyvät piilolinssejä omien private label -merkkien alla. Nämä poikkeavat alkuperäisistä vain nimen ja pakkauksen osalta. MyDay daily disposable toric -linssejä myydään tai on myyty muun muassa seuraavilla nimillä: Easyvision Linarial Toric ja iWear Harmony Astigmatism.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla