1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hintavertailu

Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä on uudempi versio 1-Day Acuvue for Astigmatism -linssistä, jonka valmistus on lopetettu.

Tämän linssin valmistuksessa on käytetty kosteutta sitovaa LACREON-teknologiaa, minkä ansiosta linssi säilyttää kosteutensa entistä pidempään ja linssit tuntuvat mukavalta aamusta iltaan. Linssi on kehitetty seuraamaan silmän liikkeitä, mikä vähentää epätarkkuuden riskiä. Linsseissä on suoja UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, kevyt sinivärjäys käsittelyn helpottamiseksi sekä oikein-/väärinpäinmerkintä.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...4.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.5. Sylinteri -2.25...-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Sisä- ja ulkomerkintä (1-2-3). Luokan 2 UV-suoja.

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hintoja

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 28.13 € myyjältä SmartBuyGlasses.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu hatataitosta kärsiville. Nämä aktiiviseen elämäntyyliin erinomaisesti sopivat...

alk. 34.15 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen yötäpäivää-/kahden viikon piilolinssi, joka käyttää kosteutta sitovaa Hydraclear Plus -teknologiaa. Tämä innovatiivinen...

alk. 32.70 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.