1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Löydä edullisin hinta tuotteelle 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 25.65 € myyjältä LensWay.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism: Tärkeimmät edut

 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina varmistaen raikkauden, terävän näön ja terveet silmät.
 • Ihanteelliset kuiville silmille. Kosteustyynyn, korkean vesipitoisuuden ja hengittävän Etafilcon-materiaalin ansiosta 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit sopivat erinomaisesti myös kuivasilmäisille käyttäjille.
 • Ihanteellinen kiireiseen elämäntyyliin. Lievä käsittelyvärjäys ja linssin ohuet reunat tekevät niistä helpot laittaa silmään ja poistaa silmästä.
 • UV-suoja suojaa silmiäsi auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä.

Tuotekuvaus

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tooriset kertakäyttölinssit, jotka auttavat terävöittämään hajataitosta kärsivien näkökykyä. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssien käyttäjät ovat kuivailleet sitä sanoilla "erinomaiset kuiville silmille" ja "erittäin mukavat kokopäiväiseen käyttöön".

Nämä piilolinssit tarjoavat luokan 2 UV-suojan, joka estää 98,8 % UVB- ja 85,1 % UVA-säteilystä. Huomaathan, että UV-suojan tarjoavat piilolinssit eivät korvaa aurinkolaseja, joita tulisi silti käyttää aina ulkona.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu mahdollisimman helpoiksi linsseiksi käyttää. Kertakäyttölinsseinä ne eivät vaadi puhdistus- ja hoitorutiineja – hävität vain linssit päivän päätteeksi ja otat seuraavana päivänä uuden parin käyttöön. Linsseissä on myös käsittelyvärjäys sekä sisä- ja ulkomerkinnät käsittelyn helpottamiseksi.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinsseissa hyödynnetään Lacreon-teknologiaa, jonka avulla linssin alle luodaan kostea pehmuste. Se minimoi silmien ärtyneisyyden ja auttaa pitämään silmät kosteina pidempään. Eyelid Stabilised -teknologian ansiota linssi seuraa silmän liikkeitä ja auttaa vakauttamaan linssin 60 sekunnissa vähentäen epätarkkuuksien riskiä.

Näitä piilolinssejä suositellaan käyttäjille, joilla on astigmatismia eli hajataittoa, jotka haluavat elää aktiivista elämää ja jotka haluavat yksinkertaisen ja kätevän piilolinssien käyttökokemuksen. Keskustele optikkosi kanssa, mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -linsseihin.

Vaihtoehtoinen tuote tälle linssille on Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism – toorinen kertakäyttölinssi, joka on valmistettu erittäin hengittävästä silikonihydrogeelistä. Materiaalin ansiosta linssi läpäisee enemmän happea pitäen silmät raikkaina ja valkoisina, sekä linssit mukavan tuntuisina.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssejä myydään 30 linssin 
pakkauksen lisäksi suuremmassa, kuvassa olevassa 90 linssin pakkauksessa, joka riittää jopa 3 kuukauden käyttöön.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi toorinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+4,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Vesipitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 23,8 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää vähintään 97 % UVB- ja vähintään 82 % UVA-säteilystä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssejä käyttää kahtena päivänä?

Ei, 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism, on nimensä mukaisesti yhtenä päivänä käytettävä kertakäyttölinssi. Noudata piilolinssien käytössä tuotteen käyttöohjeita ja optikon antamia ohjeita.

Voiko 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinsseillä nukkua?

Ei, kertakäyttölinssinä 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -linssit ovat hyvin hauraat ja niiden hapen läpäisevyys heikko. Jo lyhyet torkut päivälinsseissä kasvattaa infektioriskin moninkertaiseksi, yön yli käytöstä puhumattakaan.

Kenelle 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit sopivat?

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit sopivat henkilöille, joilla on hajataitteisuutta, mutta jotka haluavat elää aktiivista elämää ja nauttia kertakäyttölinssien tarjoamasta piilolinssien käyttömukavuudesta.

Mikä on Lacreon-teknologia?

Lacreon-teknologia on piilolinssivalmistaja Johnson & Johnsonin patentoima piilolinssiteknologia, joka on suunniteltu parantamaan piilolinssien käyttömukavuutta ja kostuttavuutta koko päivän ajaksi.

Mitä Eyelid Stabilised Design tarkoittaa?

Eyelid Stabilised Design on erikoisteknologia toorisille linsseille, joka auttaa vakauttamaan linssit 60 sekunnissa, jotta saat kristallinkirkkaan näön kehon ja pään liikkeistä huolimatta.

Mitä toorinen linssi tarkoittaa?

Toorinen piilolinssi on erikoisvalmisteinen piilolinssi, joilla korjataan normaalin taittovirheen lisäksi astigmatismia eli hajataitteisuutta. Toorisessa linssissä on voimakkuuksia linssin pysty- ja vaakasuunnassa, joiden tehtävä on korjata astigmatismille tyypillistä silmän epäsymmetristä taittovoimaa.

Toorinen linssi on suunniteltu siten, että ne pyörivät silmässä oikeaan asentoon ja tarjoavat tasalaatuisen näön koko katselualueella.

Mitä eroa on 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism- ja Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinsseillä?

Johnson & Johnson Vision Care tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöpiilolinssejä, mukaan lukien 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism, Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism, sekä uudemmat tuoteperheet Acuvue TruEye ja Acuvue Oasys Max.

1-Day Acuvue Moist esiteltiin vuonna 2006, ja siitä on tullut yksi menestyneimmistä kertakäyttölinsseistä. Acuvue Oasys 1-Day tuli saataville vuonna 2016, ja se sisältää useita parannuksia. Tärkein eron on, että Acuvue Oasys 1-Day on valmistettu hengittävämmästä silikonihydrogeelistä, kun 1-Day Acuvue Moist turvautuu tavalliseen hydrogeeliin. Materiaalin ansiosta Acuvue Oasys 1-Day läpäisee yli 3,5 kertaa enemmän happea, joskin 1-Day Acuvue Moistin vesipitoisuus on korkeampi.

Molemmat kertakäyttölinssit tarjoavat UV-suojan, mutta Acuvue Oasys 1-Day -piilolinsseissä se on parempi. Uusista ominaisuuksista johtuen Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism on näistä kahdesta linssistä selvästi kalliimpi.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Se...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism edut ja hyödyt
 • Tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.
 • Maksimaalista...
alk. 31.73 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.