1-Day Acuvue Moist for Astigmatism: hintavertailu

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 28.90 € myyjältä Shopping4net.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism: Tärkeimmät edut ja ominaisuudet

 • Pitkäkestoista raikkautta. Lacreon-teknologian ansiosta piilolinssit pitävät silmät kosteana ja hyvinvoivina varmistaen raikkauden, terävän näön ja terveet silmät.
 • Ihanteelliset kuiville silmille. Kosteustyynyn, korkean vesipitoisuuden ja hengittävän Etafilcon-materiaalin ansiosta 1-Day Acuvue Moist -piilolinssit sopivat erinomaisesti myös kuivasilmäisille käyttäjille.
 • Sopii kiireiseen elämäntyyliin. Lievä käsittelyvärjäys ja linssin ohuet reunat tekevät niistä helpot laittaa silmään ja poistaa silmästä.
 • UV-suoja suojaa silmiäsi auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä.

Kertakäyttölinssit astigmatismin hoitoon

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tooriset kertakäyttölinssit, jotka auttavat terävöittämään hajataitosta kärsivien näkökykyä. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssien käyttäjät ovat kuivailleet sitä sanoilla "erinomaiset kuiville silmille" ja "erittäin mukavat kokopäiväiseen käyttöön".

Nämä piilolinssit tarjoavat luokan 2 UV-suojan, joka estää 98,8 % UVB- ja 85,1 % UVA-säteilystä. Huomaathan, että UV-suojan tarjoavat piilolinssit eivät korvaa aurinkolaseja, joita tulisi silti käyttää aina ulkona.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu mahdollisimman helpoiksi linsseiksi käyttää. Kertakäyttölinsseinä ne eivät vaadi puhdistus- ja hoitorutiineja – hävität vain linssit päivän päätteeksi ja otat seuraavana päivänä uuden parin käyttöön. Linsseissä on myös käsittelyvärjäys sekä sisä- ja ulkomerkinnät käsittelyn helpottamiseksi.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinsseissa hyödynnetään Lacreon-teknologiaa, jonka avulla linssin alle luodaan kostea pehmuste. Se minimoi silmien ärtyneisyyden ja auttaa pitämään silmät kosteina pidempään. Eyelid Stabilised -teknologian ansiota linssi seuraa silmän liikkeitä ja auttaa vakauttamaan linssin 60 sekunnissa vähentäen epätarkkuuksien riskiä.

Näitä piilolinssejä suositellaan käyttäjille, joilla on astigmatismia eli hajataittoa, jotka haluavat elää aktiivista elämää ja jotka haluavat yksinkertaisen ja kätevän piilolinssien käyttökokemuksen. Keskustele optikkosi kanssa, mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -linsseihin.

Vaihtoehtoinen tuote tälle linssille on Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism – toorinen kertakäyttölinssi, joka on valmistettu erittäin hengittävästä silikonihydrogeelistä. Materiaalin ansiosta linssi läpäisee enemmän happea pitäen silmät raikkaina ja valkoisina, sekä linssit mukavan tuntuisina.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssejä myydään 30 linssin 
pakkauksen lisäksi suuremmassa, kuvassa olevassa 90 linssin pakkauksessa, joka riittää jopa 3 kuukauden käyttöön.

Kenelle 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit sopivat?

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit ovat suunniteltu astigmatimista eli hajataittoisuudesta kärsiville. Astigmatismi on näön heikentymistä aiheuttava taittovirhe, joka johtuu sarveiskalvon tai silmän linssin epäsäännöllisestä muodosta. Tämä aiheuttaa taittovirheen, mikä voi johtaa hämärtyneeseen tai vääristyneeseen näköön sekä lähi- että kaukoetäisyyksille katseltaessa.

 1. Hajataitosta kärsivät - Nämä piilolinssit on tarkoitettu henkilöille, joilla on diagnosoitu astigmatismi. Linssit korjaavat taittovirheen, joka johtuu sarveiskalvon tai silmän linssin epäsäännöllisestä muodosta, aiheuttaen hämärtynyttä tai vääristynyttä näköä.
 2. Päivittäisen käytön ystävät - Ihanteelliset linssit heille, jotka etsivät helppokäyttöisiä ja huoltovapaita piilolinssejä. Kertakäyttölinssit vähentävät infektioriskiä ja poistavat tarpeen puhdistaa ja säilyttää linssejä.
 3. Aktiivisen elämäntyylin omaavat - Nämä linssit sopivat urheilijoille ja ulkoilma-aktiviteetteja harrastaville, jotka tarvitsevat luotettavaa ja mukavaa näkökorjausta, joka pysyy paikoillaan aktiivisessa käytössä.
 4. Kuivista silmistä kärsivät - Piilolinssit sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten LACREON®-teknologiaa, joka auttaa pitämään silmät kosteina päivän ajan.
 5. Herkkäsilmäiset - Päivittäinen vaihtoväli tekee linsseistä hygieenisemmat ja vähentää silmäinfektioiden riskiä.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -kertakäyttölinssit sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön erityisesti 
aktiiviseen elämäntyyliin, kuivasilmäisille ja herkistä silmistä kärsiville.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –9,00...+4,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Vesipitoisuus 58 %
Hapen läpäisevyys 23,8 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää vähintään 97 % UVB- ja vähintään 82 % UVA-säteilystä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssejä käyttää kahtena päivänä?

Ei, 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism, on nimensä mukaisesti vain yhden päivän ajan käytettävä kertakäyttölinssi. Noudata piilolinssien käytössä tuotteen käyttöohjeita ja optikon antamia ohjeita.

Voiko 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinsseillä nukkua?

Ei, kertakäyttölinssinä 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -linssit ovat hyvin hauraat ja niiden hapen läpäisevyys heikko. Jo lyhyet torkut kertakäyttölinssien kanssa kasvattaa infektioriskin moninkertaiseksi, yön yli käytöstä puhumattakaan.

Mikä on LACREON-teknologia?

LACREON-teknologia on Johnson & Johnson Vision Care -yhtiön kehittämä piilolinssien kosteutusteknologia. Sen pääominaisuus on kosteuttavien aineiden, kuten esimerkiksi polyvinyylikoholipohjaisten molekyylien, sitominen piilolinssin materiaaliin. Tämä tekniikka on suunniteltu erityisesti parantamaan käyttömukavuutta erityisesti kuivista silmistä kärsiville käyttäjille.

Teknologia sitoo kosteuttavia aineita linssimateriaaliin, mikä auttaa ylläpitämään kosteutta koko päivän ajan. Tämä voi vähentää silmien kuivumisen ja ärsytyksen tunnetta.

Linssin kosteuttavat ainesosat auttavat pitämään silmät mukavina ja kosteina, mikä on erityisen tärkeää pitkäaikaisessa käytössä ja kuivissa ympäristöissä. Tästä syystä LACREON-teknologiaa hyödyntävät piilolinssit voivat olla parempi vaihtoehto käyttäjille, joilla on herkät silmät tai jotka kokevat ärsytystä perinteisten piilolinssien kanssa.

Mitä Eyelid Stabilised Design tarkoittaa?

Eyelid Stabilised Design on erikoisteknologia toorisille linsseille, joka auttaa vakauttamaan linssit 60 sekunnissa, jotta saat kristallinkirkkaan näön kehon ja pään liikkeistä huolimatta.

Mitä toorinen linssi tarkoittaa?

Toorinen piilolinssi on erikoisvalmisteinen piilolinssi, joilla korjataan normaalin taittovirheen lisäksi astigmatismia eli hajataitteisuutta. Toorisessa linssissä on voimakkuuksia linssin pysty- ja vaakasuunnassa, joiden tehtävä on korjata astigmatismille tyypillistä silmän epäsymmetristä taittovoimaa.

Toorinen linssi on suunniteltu siten, että ne pyörivät silmässä oikeaan asentoon ja tarjoavat tasalaatuisen näön koko katselualueella.

Mitä eroa on 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism- ja Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism -piilolinsseillä?

Johnson & Johnson Vision Care tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöpiilolinssejä, mukaan lukien 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism, Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism, sekä uudemmat tuoteperheet Acuvue TruEye ja Acuvue Oasys Max.

1-Day Acuvue Moist esiteltiin vuonna 2006, ja siitä on tullut yksi menestyneimmistä kertakäyttölinsseistä. Acuvue Oasys 1-Day tuli saataville vuonna 2016, ja se sisältää useita parannuksia. Tärkein eron on, että Acuvue Oasys 1-Day on valmistettu hengittävämmästä silikonihydrogeelistä, kun 1-Day Acuvue Moist turvautuu tavalliseen hydrogeeliin. Materiaalin ansiosta Acuvue Oasys 1-Day läpäisee yli 3,5 kertaa enemmän happea, joskin 1-Day Acuvue Moistin vesipitoisuus on korkeampi.

Molemmat kertakäyttölinssit tarjoavat UV-suojan, mutta Acuvue Oasys 1-Day -piilolinsseissä se on parempi. Uusista ominaisuuksista johtuen Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism on näistä kahdesta linssistä selvästi kalliimpi.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla