1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
Kuva tuotteesta 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä on uudempi versio 1-Day Acuvue for Astigmatism -linssistä, jonka valmistus on lopetettu.

Tämän linssin valmistuksessa on käytetty kosteutta sitovaa LACREON-teknologiaa, minkä ansiosta linssi säilyttää kosteutensa entistä pidempään ja linssit tuntuvat mukavalta aamusta iltaan. Linssi on kehitetty seuraamaan silmän liikkeitä, mikä vähentää epätarkkuuden riskiä. Linsseissä on suoja UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, kevyt sinivärjäys käsittelyn helpottamiseksi sekä oikein-/väärinpäinmerkintä.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: toorinen kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...4.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.5. Sylinteri -2.25...-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Sisä- ja ulkomerkintä (1-2-3). Luokan 2 UV-suoja.

Vertaa tuotteen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hintoja

Alta löydät tuotteen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 25.65 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day for Astigmatism

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Se on piilolinssi henkilöille,...

alk. 26.32 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism on Johnson & Johnsonin valmistama toorinen yötäpäivää-/kahden viikon piilolinssi, joka hyödyntää kosteutta sitovaa Hydraclear Plus -teknologiaa. Tämä innovatiivinen...

alk. 31.73 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.