DAILIES TOTAL1 for Astigmatism – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 for Astigmatism

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 32.92 € myyjältä LensWay.

Dailies Total1 for Astigmatism: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Nauti poikkeuksellisen terävästä ja vakaasta näöstä toorisilla kertakäyttölinsseillä, joiden pinta on lähes 100 % vettä.
 • Porrastettu vesigradienttiteknologia muodostaa hellävaraisen kosteustyynyn, joka on lähes 100-prosenttisesti vettä.
 • SmarTears-teknologia vapauttaa kyynelistä luonnollisesti löytyvää ainesosaa pitäen silmät jatkuvasti voideltuina.
 • Precision Balance 8|4 -muotoilu auttaa linssejä pysymään paikoillaan ja takaa vakaan näön, mikä on erityisen tärkeää hajataitteisuudessa.
 • Aloita jokainen päivä uusilla raikkailla piilolinsseillä.
 • 9/10 potilaasta oli sitä mieltä, että Dailies Total1 for Astigmatism -linssit tarjoavat selkeän näön koko päivän ajaksi.

Dailies Total1 for Astigmatism: Tuotekuvaus

Jos sinulla on hajataittoa ja etsit piilolinssejä, jotka eivät tunnu juuri miltään, kokeile Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssejä. Nämä linssit hyödyntävät SmarTears- ja Water Gradient -teknologioita, jotka takaavat todella mukavan käyttökokemuksen.

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit ovat tooriset kertakäyttölinssit, jotka on suunniteltu hajataitteisuuden korjaamiseen ja päivittäiseen käyttöön. Linssien ainutlaatuinen Precision Balance 8|4 -muotoilu auttaa pitämään linssin vakaa silmässä, mikä on erityisen tärkeää hajataitteisuuden korjaamisessa.

Dailies Total1 for Astigmatism sisältää myös kaksi muuta Alconin patentoitua teknologiaa mukavuuden parantamiseksi: SmarTears ja Water Gradient. SmarTears vapauttaa kyynelnesteessä luontaisesti olevaa ainesosaa ja auttaa pitämään silmät jatkuvasti kosteutettuina. Water Gradient -teknologian ansiosta linssin pinta on lähes 100 % vettä luoden pinnalle hellävaraisen kosteustyynyn.

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat poikkeuksellisen vakaata näköä ja erinomaista näöntarkkuutta sekä kaikki kertakäyttölinssien edut. Aloita jokainen päivä uusilla piilolinsseillä.

Tutkimusten mukaan yhdeksän kymmenestä käyttäjästä kertoi, että Dailies Total1 for Astigmatism -linssit tarjoavat selkeän näön koko päiväksi.

Keskustele silmäterveyden asiantuntijan kanssa, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssejä.

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinsseissä hyödynnetään kolmea tärkeää teknologiaa, jotka tekevät 
niiden käytöstä mukavampaa: Water Gradient, SmarTears ja Precision Balance 8|4.

Syitä miksi tulet rakastamaan Dailies Total1 for Astigmatism -linssejä

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat erinomaista hengittävyyttä. Tämä tarkoittaa, että linssit päästävät merkittävän määrän happea silmääsi, mikä on erittäin tärkeää silmien terveyden ylläpitämiseksi. Tästä ominaisuudesta on hyötyä heille, jotka käyttävät piilolinssejään pitkiä aikoja, sillä se voi auttaa vähentämään silmien väsymistä ja kuivumista.

Nämä linssit ylläpitävät hellävaraista "kosteustyynyä", mikä tekee niistä mukavat myös pitkässä käytössä. Kosteustyyny auttaa ehkäisemään silmien kuivumista ja ärsytystä, mikä on yleinen ongelma piilolinssien käyttäjien keskuudessa.

Kenelle ne sopivat?

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu erityisesti henkilöille, joilla on astigmatismia ja jotka etsivät piilolinsseiltään sekä mukavuutta että vakautta.

Astigmatismi eli hajataitteisuus on yleinen näköongelma, joka voi aiheuttaa epäselvää tai vääristynyttä näkemistä kaikille etäisyyksille. Hajataiton korjaaminen vaatii erityisesti suunnitellut tooriset piilolinssit.

Nämä linssit voivat olla ihanteellinen valinta myös heille, jotka arvostavat laatua ja haluavat yhdistää sen kertakäyttöpiilolinssien helppouteen. Päivittäin vaihdettavat kertakäyttölinssit ovat erityisen kätevät, koska ne voidaan heittää pois päivän käytön jälkeen, eikä sinun tarvitse nähdä linssien puhdistamiseen ja säilyttämiseen liittyvää vaivaa.

Mikä tekee Dailies Total1 for Astigmatism -linsseistä niin loistavat?

Näiden linssin ytimessä on vain 33 % vettä, mikä mahdollistaa suuremman määrän happea kulkeutua vapaasti linssin läpi silmään. Korkea hapen läpäisevyys on tärkeää silmien terveydelle ja mukavuudelle, erityisesti pitkäaikaisessa käytössä.

Toinen Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssien merkittävä etu on niiden kyky suojata silmiä UV-säteilyltä. Nämä linssit tarjoavat luokan 1 UV-suojan, mikä tarkoittaa, että ne estävät suurimman osan haitallisista UVA- ja UVB-säteistä.

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat erinomaista mukavuutta ja vakautta astigmatismista kärsiville 
käyttäjille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja kertakäyttöpiilolinssien helppoutta. Näitä linssejä myydään 30,90 ja 180 linssin pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali delefilcon A
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –8.00...+4.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli 10-180° (10° välein)
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 127 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja (vähintään 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä)

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat poikkeuksellista näöntarkkuutta ja mukavuutta 
astigmaatikoille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä on astigmatismi?

Astigmatismia eli hajataittoa esiintyy, kun sarveiskalvon muoto on lähempänä amerikkalaista jalkapalloa kuin eurooppalaista jalkapalloa. Astigmatismi voi aiheuttaa sumeaa ja hämärtyvää näköä tai saada kuvan näyttämään venyneeltä. Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu korjaamaan hajataitteisuutta ja tarjoamaan erinomaista käyttömukavuutta.

Mikä on Precision Balance 8|4?

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinsseissä käytetty Precision Balance 8|4 on ainutlaatuinen, todistetusti toimiva muotoilu, joka on kehitetty erityisesti astigmatismin korjaamista varten. Se pitää piilolinssit vakaana silmässä tarjoten poikkeuksellisen kirkkaan ja selkeän näön koko päivän ajaksi.

Miksi piilolinssin vakaus on tärkeää astigmatismin korjaamisessa?

Piilolinssin vakaus on avain selkeään ja johdonmukaiseen näköön. Jotkut astigmatismin korjaamiseen tarkoitetut piilolinssit voivat pyöriä liikaa silmiä räpytellessä, mikä voi aiheuttaa näön epätarkkuutta. Dailies Total1 for Astigmatism -linssien Precision Balance 8|4 -muotoilu pitää linssit vakaasti oikeassa asennossa silmässä ja tarjoaa poikkeuksellista näöntarkkuutta koko päiväksi.

Mistä materiaalista Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit on valmistettu?

Nämä linssit valmistetaan delefilcon A -nimisestä silikonihydrogeelimateriaalista, jonka ansiosta linssin vesipitoisuus sen sisällä on 33 % ja kasvaa porrastetusti jopa 100 prosenttiin linssin pintaa kohden. Materiaali on niin ainutlaatuinen, että se ei sovi helposti perinteisiin linssien hydrogeeli- ja silikonihydrogeeliluokitteluihin, koska sillä on molempien materiaalien ominaisuuksia.

Miksi Dailies Total 1 -piilolinssit ovat niin kalliit?

On totta, että Dailies Total 1 -tuoteperheen linssit ovat kalliimmat kuin monet muut markkinoilla olevat kertakäyttölinssit.

Alconin mukaan TOTAL1-linssien hintaero, mukaan lukien liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitetut Dailies Total1 ja ikänäön korjaamiseen tarkoitetut Dailies Total1 Multifocal, johtuu näissä linsseissä käytetystä edistyksellisestä teknologiasta, joka takaa mukavuuden ja paremman näöntarkkuuden monille.

Voiko Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinsseillä nukkua?

Ei, nämä linssit ovat kertakäyttölinssit, jotka eivät sovellu yön yli käyttöön. Jo lyhyet torkutkin näillä piilolinsseillä kasvattavat silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Mikäli olet kiinnostunut yötäpäivää-käyttöön soveltuvista toorisista linsseistä, keskustele optikkosi kanssa Biofinity toric -piilolinsseistä.

Mitkä ovat parhaat tooriset kertakäyttöpiilolinssit?

Alconin valmistamat Dailies Total1 for Astigmatism- ja Precision1 for Astigmatism -linssit ovat eräät silmälääkäreiden eniten määräämistä toorisista kertakäyttölinsseistä. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivimmasta näönkorjausvaihtoehdosta.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.