DAILIES TOTAL1 for Astigmatism hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES TOTAL1 for Astigmatism
Kuva tuotteesta DAILIES TOTAL1 for Astigmatism

Löydä edullisin hinta tuotteelle DAILIES TOTAL1 for Astigmatism

Alta löydät tuotteen DAILIES TOTAL1 for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 32.17 € myyjältä Lenson.

Nauti poikkeuksellisen kirkkaasta ja vakaasta näöstä DAILIES TOTAL1 for Astigmatism toorisilla kertakäyttölinsseillä, joiden pinta on lähes 100 % vettä.

  • Porrastettu vesigradienttiteknologia muodostaa hellävaraisen kosteustyynyn, joka on lähes 100-prosenttisesti vettä.
  • SmarTears-teknologia vapauttaa kyynelistä luonnollisesti löytyvää ainesosaa silmiin pitäen ne jatkuvasti voideltuna.
  • Precision Balance 8|4 -muotoilu auttaa linssejä pysymään paikoillaan ja takaa vakaan näön, mikä on erityisen tärkeää hajataittoisuuden kannalta.

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat poikkeuksellisen vakaata näköä ja erinomaista näöntarkkuutta sekä kaikki kertakäyttölinssien edut. Aloita jokainen päivä uusilla piilolinsseillä. Tutkimusten mukaan yhdeksän kymmenestä käyttäjästä kertoi, että DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -linssit tarjoavat selkeän näön koko päiväksi.

Keskustele silmäterveyden asiantuntijan kanssa, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssejä.

Miksi tulet rakastamaan DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssejä

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat erinomaista hengittävyyttä. Tämä tarkoittaa, että linssit päästävät merkittävän määrän happea silmääsi, mikä on erittäin tärkeää silmien terveyden ylläpitämiseksi. Tästä ominaisuudesta on hyötyä heille, jotka käyttävät piilolinssejään pitkiä aikoja, sillä se vaoi auttaa vähentämään silmien väsymistä ja kuivumista.

Nämä linssit ylläpitävät hellävaraista "kosteustyynyä", mikä tekee niistä mukavat myös pitkässä käytössä. Kosteustyyny auttaa ehkäisemään silmien kuivumista ja ärsytystä, mikä on yleinen ongelma piilolinssien käyttäjien keskuudessa.

Kenelle ne sopivat?

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu erityisesti henkilöille, joilla on astigmatismia ja jotka etsivät piilolinsseiltään sekä mukavuutta että vakautta. Astigmatismi eli hajataitto on yleinen näköongelma, joka voi aiheuttaa epäselvää tai vääristynyttä näkemistä. Sen korjaaminen vaatii erityisesti suunnitellut tooriset piilolinssit.

Nämä linssit voivat olla ihanteellinen valinta myös heille, jotka arvostavat laatua ja haluavat yhdistää sen kertakäyttöpiilolinssien helppouteen. Päivittäin vaihdettavat kertakäyttölinssit ovat nätevät, koska ne voidaan heittää pois päivän käytön jälkeen, eikä sinun tarvitse nähdä linssien puhdistamiseen ja säilyttämiseen liittyvää vaivaa.

Mikä tekee DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -linsseistä niin loistavat

Näiden linssin ytimessä on vain 33 % vettä, mikä mahdollistaa suuremman määrän happea kulkeutua vapaasti linssin läpi silmään. Korkea hapen läpäisevyys on tärkeää silmien terveydelle ja mukavuudelle, erityisesti pitkäaikaisessa käytössä.

Toinen DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssien merkittävä etu on niiden kyky suojata silmiä UV-säteilyltä. Nämä linssit tarjoavat luokan 1 UV-suojan, mikä tarkoittaa, että ne estävät suurimman osan haitallisista UVA- ja UVB-säteistä.

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssit tarjoavat 
erinomaista mukavuutta ja vakautta astigmatismista kärsiville käyttäjille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja kertakäyttöpiilolinssien helppoutta.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi toorinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali delefilcon A
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –8.00...+4.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli 10-180°
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 127 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja (vähintään 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä)

Usein kysyttyä DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinsseistä

Mikä on astigmatismi?

Astigmatismia eli hajataittoa esiintyy, kun sarveiskalvon muoto on lähempänä amerikkalaista jalkapalloa kuin eurooppalaista jalkapalloa. Astigmatismi voi aiheuttaa sumeaa ja hämärtyvää näköä tai saada kuvat näyttämään venyneiltä. DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu korjaamaan hajataittoisuutta.

Mikä on Precision Balance 8|4?

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinsseissä käytetty Precision Balance 8|4 on ainutlaatuinen, todistetusti toimiva muotoilu, joka on tarkoitettu erityisesti astigmatismia varten. Se pitää piilolinssit vakaana silmässä tarjoten poikkeuksellisen kirkkaan näön koko päivän ajaksi.

Miksi piilolinssin vakaus on tärkeää astigmatismin korjaamisessa?

Linssin vakaus on avain selkeään ja johdonmukaiseen näköön. Jotkut astigmatismin korjaamiseen tarkoitetut piilolinssit voivat pyöriä liikaa silmiä räpäytettäessä, mikä voi aiheuttaa näön epätarkkuutta. DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -linssien Precision Balance 8|4 -muotoilu pitää linssit vakaasti oikeassa asennossa silmässä ja tarjoaa poikkeuksellisen näöntarkkuuden koko päiväksi.

Mistä materiaalista DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -piilolinssit valmistetaan?

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism -linssit valmistetaan delefilcon A -materiaalista, jonka ansiosta linssin vesipitoisuus sen sisällä on 33 % ja kasvaa porrastetusti jopa 100 %:iin linssin pinnalla. Materiaali on niin ainutlaatuinen, että se ei sovi helposti perinteisiin linssien hydrogeeli- ja silikonihydrogeeliluokitteluihin, koska sillä on molempien materiaalien ominaisuuksia.

Miksi DAILIES TOTAL1 -piilolinssit ovat niin kalliit?

On totta, että DAILIES TOTAL1 -tuoteperheen linssit ovat kalliimmat kuin monet muut markkinoilla olevat kertakäyttölinssit. Alconin mukaan hintaero TOTAL1-linssien hintaero johtuu näissä linsseissä käytetystä edistyksellisestä teknologiasta, joka takaa mukavuuden ja paremman näöntarkkuuden monille.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.