Precision 1 hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Precision 1
Kuva tuotteesta Precision 1

Haluatko laittaa aamulla piilolinssit päähän ja unohtaa, että sinulla on ne silmissäsi? Alcon Precision1 -piilolinssit on suunniteltu heille, jotka haluavat nauttia elämän vapaudesta päivittäisillä piilolinsseillä.

Precision1-linsseissä hyödynnetään SmartSurface-teknologiaa, jonka ansiosta linssin pinta pysyy pidempään kosteana. Ne tarjoavat terävän näön, luotettavaa mukavuutta ja helppoa käsittelyä. Lisäksi voit aloittaa joka päivän uudella, raikkaalla parilla.

Valmistajan mukaan jopa viisi kertaa enemmän käyttäjistä suosisi Precision1-linssejä johtavaan kertakäyttölinssinssibrändiin verrattuna, ja yhdeksän kymmenestä pitää Precision1-linssejä helppokäyttöisinä. Luokan 1 UV-suoja tarjoaa koekeimman mahdollisen suojan auringon haitallista UV-säteilyä vastaan.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.3. Halkaisija: 14.2. Materiaali: verofilcon A. Nestepitoisuus: 51 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

Vertaa tuotteen Precision 1 hintoja

Alta löydät tuotteen Precision 1 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 16.88 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.