Precision 1 hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Precision 1
Kuva tuotteesta Precision 1

Löydä edullisin hinta tuotteelle Precision 1

Alta löydät tuotteen Precision 1 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 16.88 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay Precision1  € Piilari
Lenson Precision1  €
Alensa Precision1 (30 linssiä)  €
Shopping4net Precision1 30p  €
LensWay Precision1  € Piilari
Lenson Precision1  €
Alensa Precision1 (90 linssiä)  €
Shopping4net Precision1 90p  €

Haluatko laittaa aamulla piilolinssit päähän ja unohtaa, että sinulla on ne silmissäsi? Alconin Precision1 -piilolinssit on suunniteltu heille, jotka haluavat nauttia elämän vapaudesta päivittäisillä piilolinsseillä.

Precision1-linsseissä hyödynnetään SmartSurface-teknologiaa, jonka ansiosta linssin pinta pysyy pidempään kosteana. Ne tarjoavat terävän näön, luotettavaa mukavuutta ja helppoa käsittelyä. Lisäksi voit aloittaa joka päivän uudella, raikkaalla parilla.

Valmistajan mukaan jopa viisi kertaa enemmän käyttäjistä suosisi Precision1-linssejä johtavaan kertakäyttölinssinssibrändiin verrattuna, ja yhdeksän kymmenestä pitää Precision1-linssejä helppokäyttöisinä. Luokan 1 UV-suoja tarjoaa koekeimman mahdollisen suojan auringon haitallista UV-säteilyä vastaan.

  • Porrastettu vesipitoisuus, jossa linssin vesipitoisuus kasvaa ytimen 33 %:sta pintaa kohden lähes 100 %:iin.
  • SmarTears-teknologian avulla linssi vapauttaa jatkuvasti silmistä luonnostaan löytyvää ainesosaa, joka auttaa vakauttamaan kyynelfilmin lipidikerrosta.
  • SmartSurface-teknologia luo linssin pinnalle erittäin ohuen kosteuskerroksen pitääkseen piilolinssit pidempään mukavina.
  • Precision1 tarjoaa erinomaista mukavuutta jopa 16 tunniksi.
  • Korkeimman tason UV-suoja suojaa silmiä vaaralliselta säteilyltä.

Precision1-piilolinssejä myydään 30 ja 90 kappaleen pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Precision1
Linssityyppi kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,3 mm
Halkaisija 14,2 mm
Materiaali vasurfilcon A
Nestepitoisuus 51 %
Hapen läpäisevyys 100 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, visitint
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suojaa estää vähintään 90 UVA- ja 99 % UVB-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Precision 1 -piilolinssit hyvät?

Precision 1 -piilolinssit on Alconin uusin piilolinssi-innovaatio, joka on suunniteltu säilyttämään kosteuden linssin pinnalla ja tarjoamaan silmillesi lisämukavuutta. Niissä on myös luokan 1 UV-suoja. Keskustele optikkosi kanssa sinulle parhaiten sopivista kertakäyttölinsseistä.

Mitkä ovat Precision 1 -piilolinssien etuja?

Porrastettu vesipitoisuus, SmarTears- ja SmartSurface-teknologia pitävät linssit pidempään kosteina ja mukavina käyttää. Lisäksi niissä on erinomainen UV-suoja

Kenelle Precision 1 -piilolinssit sopivat?

Precision 1 -piilolinssit on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat juhlistaa elämän vapautta kertakäyttölinssien avulla.

Kuinka pitkään Precision 1 -piilolinssejä voi pitää?

Precision 1 on kertakäyttölinssi, ts. niitä käytetään vain kerran. Laita piilolinssit aamulla silmiisi ja poista viimeistään ennen nukkumaanmenoa. Ota joka kerralla uudet raikkaat linssit käyttöösi.

Voiko Precision 1 -linsseillä korjata hajataittoa tai ikänäköä?

Precision 1 -tuoteperheeseen kuuluu Precision 1 for Astigmatism -piilolinssit, jotka on suunniteltu erityisesti hajataiton korjaamiseen. Ikänäköä (presbyopia) korjaavia kertakäyttölinssejä tuoteperhe ei sisällä.

Onko Precision 1 parempi kuin Acuvue?

Precision 1 on parempi kuin 1-Day Acuvue Moist koko päivän käytön jälkeen näönlaadussa, mukavuudessa ja yleisessä käsittelyssä. Yli viisi kertaa enemmän vastaajista suosi Precision 1 -piilolinssejä.

Ovatko Precision 1 -piilolinssit pehmeät vai kovat?

Precision 1 on pehmeästä, vasurfilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista valmistettu kertakäyttöpiilolinssi.

Voiko Precision 1 -piilolinsseillä nukkua?

Ei. Koska näitä linssejä ei ole hyväksytty yön yli käytettäväksi, niitä ei myöskään suositella käytettäväksi edes lyhyiden torkkujen aikana.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.