everclear ADM hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > everclear ADM
Kuva tuotteesta everclear ADM

everclear ADM (All Day Moisturizing) on HaiChangin valmistama kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen.

everclear ADM -piilolinssit valmistetaan pehmeästä hydrogeelimateriaalista, jonka ainutlaatuinen koostumus pitää linssit jatkuvasti kosteina pitäen ne miellyttävinä käyttää aamusta iltaan.

Linsseissä on käsittelyä helpottava kevytvärjäys sekä sisäänrakennettu UV-suoja.

Valmistaja: HaiChing. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Hioxifilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

Vertaa tuotteen everclear ADM hintoja

Alta löydät tuotteen everclear ADM hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 3.00 € myyjältä Lenson.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
Lenson everclear ADM  € Tilaa »
LensWay everclear ADM  € Piilari Tilaa »
Lenson everclear ADM  € Tilaa »
LensWay everclear ADM  € Piilari Tilaa »
Lenson everclear ADM  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info tarjoaa kuluttajille tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivän edullisimman hinnan linsseillesi.
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.