everclear ADM – Piilolinssien hintavertailu

everclear ADM

Vertaa tuotteen everclear ADM hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen everclear ADM hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 3.67 € myyjältä LensWay.

Everclear ADM -piilolinssien edut

 • Yksinkertainen vaihtoväli tekee näistä linsseistä loistavat myös uusille käyttäjille.
 • Pitää silmät kosteutettuina ja mukavina koko päivän ajan.
 • Kertakäyttölinssit erinomaisella hinta-laatusuhteella.
 • UV-suodatin tarjoaa silmille lisäsuojaa haitalliselta säteilyltä.
 • Kätevät ja hygieeniset kertakäyttöpiilolinssit tarjoavat selkeän ja laadukkaan näön.

Everclear ADM – erinomaista vastinetta rahalle

HCL:n valmistamat everclear ADM -piilolinssit tarjoavat erinomaista laatua ja vastinetta rahalle. Nämä linssit kosteuttavat silmiäsi terveen ja mukavan näön takaamiseksi.

Nämä kertakäyttölinssit on valmistettu pehmeästä hydrogeelimateriaalista ja käsitelty ainutlaatuisella liuoksella, joka auttaa pitämään silmäsi kosteutettuina koko päivän ajan.

Lisäksi niissä on sisäänrakennettu UV-suoja, joka tarjoaa lisäsuojaa auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Huomaathan, että UV-suojalla varustetut piilolinssit eivät korvaa UV-suojalla varustettuja aurinko-, silmä- tai suojalaseja, koska linssit peittävät vain osan silmästä.

Everclear ADM -piilolinssien korkea vesipitoisuus (55 %) takaa, että silmäsi pysyvät raikkaina ja vapaana ärsytykseltä koko käyttöajan. Koska kertakäyttölinssit vaihdetaan uusiin päivittäin, saat joka käyttökerralla puhtaan ja hygienisen käyttökokemuksen.

Nämä ominaisuudet yhdessä käsittelyä helpottavan kevysvärjäyksen kanssa tekevät everclear ADM -linsseistä erinomaisen vaihtoehdon niin uusille kuin kokeneillekin piilolinssien käyttäjille sekä urheilijoille.

Everclear ADM -linssejä myydään 5, 30 ja 90 linssin seteissä. 
90 linssin setti sisältää kolme 30 linssin pakkausta ja tulee usein edullisemmaksi kuin ostaa ne erikseen.

Käyttö ja käsittely

Everclear ADM -piilolinssit ovat kertakäyttöiset, mikä tarkoittaa, että niitä pidetään vain yhden päivän ajan. Poista linssit ennen nukkumaanmenoa ja vaihda ne uusiin seuraavana päivänä.

Noudata optikon ohjeita linssien käsittelyssä ja käytössä, jotta vältät mahdolliset ongelmat, kuten silmätulehdukset.

Mikäli kohtaat ongelmia, varmista, että käytät oikeanlaisia linssejä ja ota tarvittaessa yhteyttä silmähuollon asiantuntijaan.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja HCL
Brändi everclear
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 5, 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali hioxifilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 19,7 Dk/t
Keskipaksuus -
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä

everclear ADM -kertakäyttölinssit sopivat erinomaisesti aktiiviseen 
elämäntapaan, urheiluun ja ensikertalaisille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä everclear-piilolinssit oikein ovat?

Everclear-tuotesarja sisältää edullisia ja mukavia kertakäyttö- viikko- ja kuukausipiilolinssejä jokaisen käyttötarkoitukseen sopivalla vaihtovälillä.

Everclear-piilolinssien valikoimaan kuuluu sekä hydrogeelilinssejä että silikonihydrogeelilinssejä.

Kuka valmistaa everclear ADM -piilolinssejä?

Kaikkia everclear-piilolinssit, mukaan lukien silikonihydrogeelipohjaiset everclear ELITE- ja everclear ACTIVE -linssit, valmistaa HCL, joka on lyhenne Haichang Contact Lens Co Ltd:stä.

Haichang on kiinalainen yritys, joka on erikoistunut piilolinssien valmistukseen ja kehitykseen. Sen tuotteet ovat enemmän tunnettuja Aasian markkinoilla, mutta niitä myydään myös kansainvälisesti eri brändien, kuten everclearin, alla.

Mistä materiaalista nämä linssit on valmistettu?

Everclear ADM -piilolinssit on valmistettu hydroksietyylimetakrylaatti (HEMA) -materiaalista, joten ne luokitellaan hydrogeelilinsseiksi.

HEMA on yksi yleisimmistä materiaaleista, joita käytetään hydrogeelilinsseissä, ja se on tunnettu sen kyvystä sitoa vettä.

Tämä materiaali mahdollistaa sen, että linssit pysyvät kosteina ja mukavina käyttäjän silmissä, joskaan ne eivät läpäise yhtä paljon happea kuin silikonihydrogeelipohjaiset linssit.

Voiko näillä piilolinsseillä nukkua?

Ei, everclear ADM on kertakäyttölinssi, joka ei sovellu yön yli -käyttöön. Jo lyhyet torkutkin voivat kasvattaa silmätulehdusriskin moninkertaiseksi.

Mikä vaihtoehtoisia tuotteita on olemassa everclear ADM -linsseille?

Optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi uuden sukupolven hengittävämpiä silikonihydrogeelipohjaisia kertakäyttölinssejä, kuten Dailies Total1- tai Precision1 -linssejä.

Keskustele näönhuollon asiantuntijan kanssa silmillesi parhaiten sopivista linsseistä ja varaa aika sovitukseen.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla