Biomedics 1 day Extra – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biomedics 1 day Extra hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.89 € myyjältä Lenson, Alensa, LensWay.

Biomedics 1 day Extra: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Mukavat ja käytännölliset kertakäyttölinssit jokapäiväiseen käyttöön.
 • Hyvä kostutus. Tarjoaa monille yli 11 tuntia mukavaa käyttöä.
 • Linssin reuna on suunniteltu minimoimaan vuorovaikutus silmäluomien kanssa mukavuuden parantamiseksi.
 • Optimoitu peruskaarevuus liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen.
 • Kertakäyttölinssien helppous ja terveellisyys.

Tuotekuvaus

Jos käytät kertakäyttölinssejä, meidän ei tarvitse kertoa sinulle, miten käytännölliset ne ovat. Ne tarjoavat sinulle monia etuja. Asetat uudet linssit silmiin aamulla ja heität ne päivän päätteeksi roskiin. Koska piilolinssit vaihdetaan uusiin joka päivä, ne ovat myös terveellisin vaihtoehto silmille.

Näiden etujen lisäksi Biomedics 1 day Extra -piilolinssit ovat mukavat koko päivän – aamuvarhaisesta iltamyöhään – jopa 11 tunnin ajan.

Biomedics 1 day Extra on kehitetty tarjoamaan mukavaa ja miellyttävää piilolinssien käyttöön. Linssit on valmistetu päivitetystä hydrogeelimateriaalista, jonka nestepitoisuus on 55 %. Linssin pyöristetyt reunat minimoivat silmäluomen hankauksen, mikä parantaa niiden käyttömukavuutta.

Jos olet aiemmin käyttänyt Biomedics 1 day -linssejä, voit vaihtaa Biomedics 1 day Extraan ilman uutta sovitusta optikolla.

Tätä linssiä myydään myös optikkoketjujen omien tuoremerkkien alla, kuten Easyvision Clarision ja iWear Fit.

Biomedics 1 day Extra -kertakäyttölinssejä myydään 30 ja 90 linssin 
pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,6 mm (miinusvoimakkuudet) tai 8,8 mm (plusvoimakkuudet)
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 27 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Biomedics-piilolinssit hyvät?

Vaikka Biomedics on vähemmän tunnettu kuin saman valmistajan (CooperVision) sisarbrändi Biofinity, Biomedics tarjoaa varteenotettavan tuoteperheen edullisia kertakäyttö- ja kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseen, mukaan lukien tooriset piilolinssit Biomedics 1-day Extra toric ja Biomedics toric.

Mitä linssimateriaaleihin tulee, Biomedics-linssit valmistetaan vanhemman sukupolven hydrogeelimateriaaleista, jotka läpäisevät vähemmän happea kuin uudemman sukupolven silikonihydrogeelipiilolinssit.

Linssikohtaiselta hinnaltaan Biomedicsiä voidaan kuitenkin pitää edullisena piilolinssimerkkinä.

Mikä on vaihtoehtoinen tuote Biomedics 1 day Extra -piilolinsseille?

Yksiselitteistä vastausta tähän ei ole, koska silmät ja näkötarpeet ovat yksilöllisiä, mutta mikäli et ole tyytyväinen Biomedics 1 day Extra -linsseihin, optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi uudempia ja edistyksellisiä teknologioita sisältäviä Dailies AquaComfort Plus- tai Precision1-kertakäyttölinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.