Biomedics 1 day Extra hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biomedics 1 day Extra
Kuva tuotteesta Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra on CooperVisionin valmistama liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen tarkoitettu kertakäyttölinssi, joka on kehitettyneempi versio vanhemmasta Biomedics 1 day -linssistä. Tässä linssissä on edeltäjäänsä korkeampi nestepitoisuus, sekä muotoillut ja pyöristetyt reunat, jotka yhdessä takaavat entistä paremman käyttömukavuuden koko päiväksi.

Biomedics 1 day Extra -linssit on kehitetty erityisen miellyttäväksi. Linssit valmistetaan kehittyneestä hydrogeelimateriaalista ja niiden pyöristetyt ehkäisevät linssin ja silmäluomen välistä hankausta.

Biomedics 1 day Extra on edullinen ja miellyttävä kertakäyttölinssi, joka tarjoaa kertakäyttölinssien helppoutta ja entistä mukavampaa käyttöä myös kuivasilmäisyydestä kärsiville.

Jos olet aiemmin käyttänyt Biomedics 1 day -linssejä, voit vaihtaa Biomedics 1 day Extraan ilman uutta sovistusta optikolla.

Tätä linssiä myydään myös optikkoketjujen omien tuoremerkkien alla, kuten Easyvision Clarision ja iWear Fit.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 kpl/paketti, Voimakkuus: -10.00...+6.00 D, Kaarevuus: 8.6 ja 8.8, Halkaisija: 14.2, Materiaali: ocufilcon D, Nestepitoisuus: 55 %, Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Biomedics 1 day Extra hintoja

Alta löydät tuotteen Biomedics 1 day Extra hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 12.99 € myyjältä Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Clariti 1 day

Clariti 1 day

Clariti 1 day on CooperVisionin valmistama päiväkäyttöön tarkoitettu kertakäyttölinssi, jolla korjataan liki- ja kaukotaitteisuutta. Ne on valmistettu pehmeästä silikonihydrogeelistä, jonka...

alk. 18.90 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Live

Live

Nuoret aikuiset haluavat piilolinssit, jotka ovat mukavat, terveelliset, käytännölliset ja edulliset. CooperVisionin valmistama Live® on kertakäyttölinssi, joka täyttää nykypäivän nuorten...

alk. 10.12 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta MyDay daily disposable

MyDay daily disposable

MyDay daily disposable on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi, joka on mukava ja helppokäyttöinen linssi. Sen Smart Silicone -teknologia antaa silmille optimaalisen määrän happea ja...

alk. 18.90 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.