Biomedics 1 day Extra – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 day Extra: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biomedics 1 day Extra hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 12.89 € myyjältä Alensa.

Biomedics 1 day Extra: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Mukavat ja käytännölliset kertakäyttölinssit jokapäiväiseen käyttöön.
 • Hyvä kosteutus. Tarjoaa monille käyttäjille jopa 11 tuntia mukavaa käyttöä.
 • Linssin reuna on suunniteltu minimoimaan vuorovaikutus silmäluomien kanssa paremman mukavuuden takaamiseksi.
 • Optimoitu peruskaarevuus liki- ja kaukotaittoisuuden korjaamiseen.
 • Kertakäyttölinssien helppous ja hygieenisyys.

Koe kertakäyttölinssien mukavuus aamuvarhaisesta iltamyöhään

Jos käytät kertakäyttölinssejä, meidän ei tarvitse kertoa sinulle, miten käytännölliset ne ovat. Ne tarjoavat sinulle monia etuja. Asetat uudet linssit silmiin aamulla ja heität ne päivän päätteeksi roskiin. Koska piilolinssit vaihdetaan uusiin joka päivä, ne ovat myös terveellisin ja hygieenisin vaihtoehto silmille.

Näiden etujen lisäksi Biomedics 1 day Extra -piilolinssit ovat mukavat koko päivän – aamuvarhaisesta iltamyöhään – jopa 11 tunnin ajan.

Biomedics 1 day Extra on kehitetty tarjoamaan mukavaa ja miellyttävää piilolinssien käyttöä. Linssit on valmistettu päivitetystä hydrogeelimateriaalista, jonka nestepitoisuus on 55 %. Linssin pyöristetyt reunat minimoivat silmäluomen hankauksen, mikä parantaa niiden käyttömukavuutta.

Jos olet aiemmin käyttänyt Biomedics 1 day -linssejä, voit vaihtaa uudempiin Biomedics 1 day Extra -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Tätä linssiä myydään myös optikkoketjujen omien tuoremerkkien alla, mukaan lukien Easyvision Clarision Sphere ja iWear Fit.

Biomedics 1 day Extra -kertakäyttölinssejä myydään 30 ja 
riittoisammissa 90 linssin pakkauksissa.

Kenelle Biomedics 1 day Extra sopii?

Biomedics 1 Day Extra -piilolinssit CooperVisionilta tarjoavat käyttäjilleen ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä päivittäisessä käytössä.

Nämä kertakäyttölinssit tarjoavat parannellun hydrogeelimateriaalin, joka edistää silmien terveyttä ja mukavuutta. Niiden innovatiivinen muotoilu vastaa monenlaisiin tarpeisiin, ja ne soveltuvat erinomaisesti erilaisille käyttäjille, aina aktiivisista urheilijoista herkkäsilmäisiin käyttäjiin.

 1. Aktiiviseen elämämäntapaan. Urheilijat, liikkujat ja ulkoilma-aktiviteetteja harrastavat, jotka tarvitsevat luotettavat ja mukavat piilolinssit.
 2. Aloitteleville käyttäjille. Uusille piilolinssien käyttäjille Biomedics 1 day Extra tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon kertakäyttölinssien helppouden vuoksi.
 3. Herkkäsilmäisille. Potilaat, joiden silmät ovat herkät tai alttiit ärsytykselle, hyötyvät näiden linssien suunnittelusta ja materiaaleista.
 4. Helppoutta etsivät käyttäjät, jotka arvostavat hygieenisia ja mukavia piilolinssejä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biomedics
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm (miinusvoimakkuudet) tai 8,8 mm (plusvoimakkuudet)
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali ocufilcon D
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 27 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,07 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä

Edulliset Biomedics 1 day Extra -piilolinssit sopivat erinomaisesti myös aktiiviseen elämään, kuten 
juoksuun ja lihasjumppaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Biomedics-piilolinssit hyvät?

Vaikka Biomedics on vähemmän tunnettu kuin saman valmistajan (CooperVision) sisarbrändi Biofinity, Biomedics tarjoaa varteenotettavan tuoteperheen edullisia kertakäyttö- ja kuukausilinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseen, mukaan lukien tooriset linssit Biomedics 1-day Extra toric ja Biomedics toric.

Mitä linssimateriaaleihin tulee, Biomedics-linssit valmistetaan vanhemman sukupolven hydrogeelimateriaaleista, jotka läpäisevät vähemmän happea kuin uudemman sukupolven silikonihydrogeelipiilolinssit.

Linssikohtaiselta hinnaltaan Biomedics-kertakäyttölinssejä voidaan kuitenkin pitää edullisena piilolinssimerkkinä.

Minkälaisia kokemuksia käyttäjillä on Biomedics 1 day Extra -piilolinsseistä?

Joidenkin hintavertailussamme mukana olevien jälleenmyyjien kommenttikentissä asiakkaat ovat kehuneet Biomedics 1 day Extra -piilolinssejä hyviksi piilolinsseiksi, joita voi käyttää koko päivän, vaikka käyttäjä kertoo kärsivänsä kuivista silmistä. Jotkut käyttäjistä ovat kommentoineet niiden olevan myös erittäin kosteuttavat, helpot käsitellä ja ohuet, mikä parantaa käyttömukavuutta.

Osa käyttäjistä kertoo Biomedics 1 day Extra -linssien sopivan hyvin urheiluun ja liikkumiseen. Moni pitää niitä myös edullisina piilolinsseinä, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Mistä Biomedics 1 day Extra -piilolinssejä voi ostaa?

Biomedics 1 Day Extra -piilolinssejä voi ostaa useista eri paikoista, mukaan lukien optikkoliikkeistä ja luotettavista piilolinssien erikoisliikkeistä internetissä.

Paljonko Biomedics 1 day Extra -piilolinssit maksavat?

Näiden linssien alin hinta hintavertailussamme on tällä hetkellä 12,89 €/30 linssiä tai 34,29 €/90 linssiä, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 0,38–0,43 €/linssi. Tämä on yksi edullisimmista linssikohtaisista hinnoista kertakäyttölinssien joukossa.

Hinnan puolesta Biomedics 1 day Extra on siten hyvin budjettiystävällinen valinta.

Millä muilla nimillä Biomedics 1 day Extra -piilolinssejä myydään?

Optikkoketjut myyvät Biomedics 1 day Extra -linssejä omien private label -tuotemerkkien alla, mukaan lukien easyvision Clarision Sphere, EyeQ One-Day, iWear DD Basic ja iWear Fit.

Nämä tuotteet tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet käyttänyt optikkoketjujen merkkejä ja piilolinssireseptisi on yhä voimassa, voit vaihtaa Biomedics 1 day Extra -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Miksi Biomedics 1 day Extra -linssejä myydään kahdella kaarevuudella: 8,6 ja 8,8?

Biomedics 1 Day Extra -piilolinssien saatavuus kahdella eri kaarevuudella, 8,6 mm miinusvoimakkuuksille ja 8,8 mm plusvoimakkuuksille, perustuu tarpeeseen mukautua erilaisiin sarveiskalvon muotoihin ja tarjota parasta mahdollista istuvuutta ja mukavuutta käyttäjille.

Miinusvoimakkuudet (käytetään korjaamaan myopiaa eli likinäköisyyttä) ja plusvoimakkuudet (käytetään korjaamaan hyperopiaa eli kaukonäköisyyttä) voivat vaikuttaa siihen, miten linssi istuu ja liikkuu silmässä. Eri kaarevuuksien tarjoaminen auttaa varmistamaan, että linssi istuu hyvin eri tyyppisille ja -muotoisille silmille, mikä parantaa käyttökokemusta.

Linssin kaarevuuden sovittaminen mahdollisimman lähelle käyttäjän sarveiskalvon luonnollista muotoa auttaa varmistamaan, että linssi istuu tiiviisti mutta mukavasti, vähentäen ärsytyksen ja kuivuuden riskiä. Tämä on erityisen tärkeää kertakäyttöisissä linsseissä, jotka on suunniteltu käytettäväksi koko päivän ajan.

Vaikka kahden eri kaarevuuden tarjoaminen tarjoaa paremmat mahdollisuudet löytää sopiva linssi useammalle käyttäjälle, on silti suositeltavaa, että piilolinssien sovitus tehdään ammattilaisen toimesta. Optikko tai silmälääkäri voi mitata sarveiskalvon ja arvioida, kumpi kaarevuus sopii parhaiten kunkin henkilön yksilöllisiin tarpeisiin.

Kummat ovat paremmat: Biomedics 1 day- vai Proclear 1 day -linssit?

Molemmat linssit ovat CooperVisionin valmistamat, hydrogeelimateriaalista valmistetut kertakäyttölinssit, joiden halkaisija on 14,2 millimetriä. Molemmat näistä linsseistä on myös saatavilla 8,6 ja 8,8 millimetrin halkaisijalla.

Proclear 1 day on saatavilla laajemmalla voimakkuusalueella (–12,00...+8,00 vs. –10,00...+6,00). Lisäksi se tarjoaa hieman korkeamman vesipitoisuuden (60 vs 55 %) sekä hapenläpäisevyyden (28 vs 27 Dk/t).

Biomedics 1 day Extra -linssien tärkein etu on niiden tarjoama UV-suoja, jota Proclear-linsseissä ei ole.

Mitä vaihtoehtoisia tuotteita näille linsseille on?

Yksiselitteistä vastausta tähän ei ole, koska silmät ja näkötarpeet ovat yksilöllisiä, mutta mikäli et ole tyytyväinen Biomedics 1 day Extra -linsseihin, optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi uudempia ja edistyksellisiä teknologioita sisältäviä Dailies AquaComfort Plus- tai Precision1-kertakäyttölinssejä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.