Clariti 1 day – Piilolinssien hintavertailu

Clariti 1 day

Clariti 1 day: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Clariti 1 day hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.99 € myyjältä Alensa.

Clariti 1 day: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Päiväkäyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit ovat täydelliset mukavaan ja miellyttävään käyttöön.
  • Silikonihydrogeelistä valmistetut hengittävät linssit päästävät runsaasti happea silmiin.
  • Joustavan materiaalin ansiosta linssit istuvat silmiin hyvin ja pysyvät paikoillaan.
  • UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäiteilyä vastaan.
  • AquaGen-teknologian ansiosta linssi imee ja sitoo vettä luonnostaan ja pitää sen tiiviisti linssin pintaa vasten.

Tuotekuvaus

CooperVisionin valmistamien Clariti 1 day -piilolinssien ansiosta yhä useampi kertakäyttöpiilolinssien käyttäjä voi nauttia hengittävän silikonihydrogeelimateriaalin tarjoamista eduista: valkoisemmista silmistä ja terveellisemmästä linssikokemuksesta.

Clariti 1 day -piilolinssit eivät rajoita sarveiskalvon hapensaantia, vaan päästää lävitseen jopa suositeltua suuremman määrän happea koko linssin alalla silmien terveyden edistämiseksi.

AquaGen-teknologian ansiosta Clariti 1 day:t ovat hydrofiiliset (vettä rakastavat), mikä tarkoittaa, että linssit imevät ja sitovat vesimolekyylejä ja pitävät ne tiiviisti linssin pintaa vasten. AquaGen-teknologia varmistaa jatkuvan kostutuksen koko käyttöajan. Tuloksena syntyy kosteat ja mukavat piilolinssit.

Lisäksi Clariti 1 day -piilolinsseissä on UV-suoja, joka estää 72 % UVA- ja 98 % UVB-säteilystä. Huomaa, että UV-suojalla varustetut piilolinssit eivät korvaa UV-suojalla varustettuja silmä-, aurinko- tai suojalaseja, koska ne peittävät vain osan silmästä.

Tätä linssiä myydään myös optikkoketjujen omilla private label -tuotemerkeillä, kuten Easyvision Umere, iWear Activ ja Oxylens 1Day.

Kenelle ne sopivat?

Jos etsit korkealaatuisia piilolinssejä likitaitteisuuden tai kaukotaitteisuuden korjaamiseen, ja vietät kiireistä tai aktiivista elämää, CooperVision Clariti 1 day -kertakäyttölinssit voivat olla erinomainen näönkorjausratkaisu sinulle.

Jos haluat piilolinsseiltäsi pitkäkestoista mukavuutta, kostuvuutta ja hengittävyyttä, sekä lisäsuojaa UV-säteilyä vastaan, keskustele optikkosi kanssa pehmeistä Clariti 1 day -linsseistä. Ne tarjoavat tätä kaikkea silikonihydrogeelilinssin muodossa monien hydrogeelilinssien hintaan.

Clariti 1 day -piilolinssejä myydään 30 kappaleen ja kuvassa olevan 90 linssin 
pakkauksissa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Clariti
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,1 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali somofilcon A
Vesipitoisuus 56 %
Hapen läpäisevyys 86 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "123"
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää 72 % UVA- ja 98 % UVB-säteilystä

Clariti 1 day -tuoteperheeseen kuuluu myös hajataiton korjaamiseen kehitetyt 
Clariti 1 day toric- ja ikänäön korjaamiseen kehitetyt Clariti 1 day multifocal -piilolinssit.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Clariti 1 day -linssit hyvät?

Kyllä, Clariti 1 day voi olla erinomainen ratkaisu heille, jotka etsivät hengittävästä silikonihydrogeelistä valmistettuja kertakäyttölinssejä, joilla on korkea vesipitoisuus, luonnollinen kostuvuus ja integroitu UV-suoja. Lisäksi ne ovat monia muita silikonihydrogeelistä valmistettuja kertakäyttölinssejä edullisemmat.

Mitä taittovirheitä Clariti 1 day -linsseillä korjataan?

Clariti 1 day -linsseillä korjataan liki- ja kaukotaitteisuutta. Samaan tuoteperheeseen kuuluu myös hajataitteisuuden (astigmatismi) korjaamiseen tarkoitetut Clariti 1 day toric- ja ikänäön (presbyopia) korjaamiseen tarkoitetut Clariti 1 day multifocal -piilolinssit.

Miten pitkään Clariti 1 day -piilolinssejä voi pitää?

Clariti-kertakäyttölinssejä voi pitää päiväkäytössä jopa 16 tuntia kerrallaan, jonka jälkeen ne tulee hävittää ja ottaa uusi pari käyttöön. Piilolinssien sopivat käyttöajat ovat yksilöllisiä ja riippuvat monesta tekijästä. Keskustele silmäterveyden asiantuntijan kanssa juuri sinulle sopivista käyttöajoista.

Voiko Clariti 1 day -linsseillä nukkua?

Ei, kertakäyttölinssejä, kuten Clariti 1 day, ei tule käyttää nukkuessa. Sellaisten piilolinssien kanssa nukkuminen, jotka eivät ole siihen erikseen tarkoitetut, vähentää merkittävästi silmiin pääsevän hapen määrää. Riittämättömästä hapensaannista voi seurata tila nimeltä hypoksia, jossa sarveiskalvon solut menettävät kykynsä uusiutua ja torjua bakteereja. Tämä kasvattaa infektioriskiäsi.

Ovatko Clariti 1 day -linssit sfääriset vai asfääriset?

CooperVisionin piilolinssit on suunniteltu asfäärisellä optiikalla. Aberration Neutralizing System -teknologia hyödyntää asfääristä optiikkaa, joka neutraloi silmän poikkeavaisuuksia, on käytössä sen Biofinity-, Avaira Vitality- ja MyDay-tuoteperheiden linsseissä. Clariti 1 day -piilolinsseissä on myös asfäärinen optinen muotoilu.

Mitä eroa on Clariti 1 day- vs Dailies Total1 -piilolinsseillä?

CooperVision Clariti 1 day (2009) ja Alcon Dailies Total1 (2013) ovat molemmat silikonihydrogeelistä valmistettuja kertakäyttölinssejä. Dailies Total1 on sfäärinen linssi, siinä missä Clariti 1 day -linssissä on käytetty asfääristä muotoilua. Linssien keskipaksuus ja modulus ovat samankaltaiset.

Näiden linssien keskeinen ero on vesipitoisuudessa ja hapenläpäisevyydessä. Clariti 1 day tarjoaa korkeamman vesipitoisuuden (56 % vs. 33 %), kun taas Dailies Total1:n hapenläpäisevyys on parempi (156 Dk/t vs. 86 Dk/t). Piilolinssien hintavertailun mukaan uudemmat Dailies Total1 -linssit ovat n. 20 % kalliimmat kuin Clariti 1 day -piilolinssit.

Kumpi näistä linsseistä on parempi, riippuu silmistäsi. Joillekin sopii hieman kosteampi linssi, kun taas jotkut tarvitsevat hieman hengittävämmän linssin nauttiakseen mukavasta piilolinssien käytöstä.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.