Acuvue 2 – Piilolinssien hintavertailu

Acuvue 2

Vertaa tuotteen Acuvue 2 hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Acuvue 2 hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 21.90 € myyjältä Shopping4net.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Shopping4net Acuvue 2  €
LensWay Acuvue 2  €
Alensa Acuvue 2 (6 kpl)  €
Lenson Acuvue 2  €

Acuvue 2: Tärkeimmät hyödyt

  • Kätevät. Puhdistettuna ja piilolinssien hoitonesteessä yön yli säilytettynä samoja linssejä voidaan käyttää jopa 2 viikkoa.
  • Helppokäyttöiset. Helppo laittaa silmään, poistaa ja puhdistaa sinisen käsittelyvärjäyksen ja oikein-/väärinpäinmerkinnän ansiosta.
  • UV-suoja auttaa pitämään silmäsi suojattuna auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä.

Tuotekuvaus

Johnson & Johnsonin Acuvue 2 -piilolinssit ovat helppokäyttöiset ja mukavat kahden viikon piilolinssit, jotka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Ne sopivat erinomaisesti myös ensimmäistä kertaa piilolinssejä käyttäville. Näitä linssejä voi käyttää 14 peräkkäisenä päivänä. Acuvue 2 on on osa maailman myydyintä piilolinssien tuoteperhettä.

Acuvue 2 -piilolinsseissä on asettamisen helpottamiseksi sininen kevysvärjäys sekä 1-2-3 -merkintä, joka auttaa varmistamaan, että piilolinssi on oikein päin.

Acuvue 2 käyttävät patentoitua Infinity Edge -muotoilua, joka varmistaa, että silmäluomet liukuvat linssien päällä huomaamattomasti parantaen käyttömukavuutta koko päivän ajaksi. Lisäksi näissä piilolinsseissä on sisäänrakennettu, luokan 2 UV-suoja.

Huomaathan, että piilolinssien UV-suoja ei korvaa aurinkolasien UV-suojaa, koska piilolinssi peittää vain osan silmästä.

Acuvue 2 -piilolinssien vanha pakkaus, jonka etupuolella 
oli valmistaja Johnson & Johnsonin logo ja tieto linssin oikein-väärinpäinmerkinnästä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Johnson & Johnson
Brändi Acuvue
Linssityyppi sfäärinen viikkolinssi
Vaihtoväli 14 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,3 tai 8,7 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali etafilcon A
Vesipitoisuus 58%
Hapen läpäisevyys 33 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää vähintään 97 % UVB- ja vähintään 80 % UVA-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten pitkään Acuvue 2 -piilolinssejä voi käyttää?

Acuvue 2 -piilolinssit ovat ns. viikkolinssit, joita voidaan käyttää päivittäisessä käytössä enintään kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne on hävitettävä ja vaihdettava uusiin. Päiväkäytössä linssit poistetaan joka ilta silmistä, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Saako Acuvue 2 -piilolinsseillä nukkua?

Acuvue 2 -piilolinssit ovat terveelliset silmillesi vain oikein käytettynä. Vaikka Acuvue 2 -piilolinssit on hyväksytty rajoitettuun nukkumiseen, useimmat silmälääkärit eivät suosittele sitä. Poistamalla linssit silmistäsi joka ilta, silmäsi saavat tarvitsemansa hapen. Hydrogeelipohjaisina linsseinä Acuvue 2:n hapenläpäisevyys on verrattain heikko (33 Dk/t).

Mikäli olet kiinnostunut käyttämään piilolinssejä satunnaisesti myös nukkuessa, keskustele optikkosi kanssa toiseen merkkiin siirtymisestä.

Miten vanha brändi Acuvue 2 on?

Acuvue 2 (etafilcon A) tuli markkinoille vuonna 1999.

Ovatko Acuvue 2 -piilolinssit kuukausilinssi?

Ei, Acuvue 2 -piilolinssit eivät ole kuukausilinssit, vaan 2 viikon linssit, jotka on vaihdettava uusiin maksimissaan 14 päivän jälkeen.

Mitä eroa on Acuvue 2- ja Acuvue Oasys -piilolinsseillä?

Tärkeimmät erot Acuvue 2- ja Acuvue Oasys -piilolinssien välillä on valmistusmateriaali ja hengittävyys. Acuvue Oasys on silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausilinssi ja läpäisee yli neljä kertaa enemmän happea kuin Acuvue 2. Hyvä hapenläpäisevyys on olennaista pitämään silmän sarveiskalvon terveenä.

Hydraclear-teknologiaa hyödyntävät Acuvue Oasys -piilolinssit soveltuvat optikon määräyksellä satunnaisesti myös yön yli käyttöön.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla