Acuvue 2 hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Acuvue 2
Kuva tuotteesta Acuvue 2

Löydä edullisin hinta tuotteelle Acuvue 2

Alta löydät tuotteen Acuvue 2 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 20.93 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay Acuvue 2  € Piilari
Shopping4net Acuvue 2  €
Lenson Acuvue 2  €
Alensa Acuvue 2 (6 kpl)  €
SmartBuyGlasses Acuvue 2 6 Pack Piilolinssit  €
  • Kätevä. Puhdistettuna ja piilolinssien hoitonesteessä yön yli säilytettynä samoja linssejä voidaan käyttää jopa 2 viikkoa.
  • Helppokäyttöinen. Helppo laittaa silmään, poistaa ja puhdistaa sinisen käsittelyvärjäyksen ja oikein-/väärinpäinmerkinnän ansiosta.
  • UV-suoja auttaa pitämään silmäsi suojattuna auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä.

Acuvue 2 on 2 viikon linssi (tai optikon määräyksellä yötäpäiväälinssi), joka sopii erinomaisesti myös ensimmäistä kertaa piilolinssejä käyttäville, koska tämä linssi on helppo asettaa, poistaa ja puhdistaa. Johnson & Johnsonin valmistamat Acuvue 2 -piilolinssit ovat mukava ja tehokas valinta liki- tai kaukotaitteisuudesta kärsiville henkilöille.

Vuonna 1999 markkinoille tullut Acuvue 2 oli pitkään Suomen suosituin piilolinssimerkki. Se voidaan määrätä joko päivittäiseen käyttöön kahden viikon vaihtovälillä tai yötäpäiväälinssiksi, jolloin linssejä voi pitää myös nukkuessa.

Acuvue 2 -linsseissä on muotoillut reunat käyttömukavuuden parantamiseksi, käsittelyä helpottava kevytvärjäys sekä sisäänrakennettu tason 2 UV-suoja, jonka ansiosta linssit blokkaavat vähintään 98 % UVB- ja 88 % UVA-säteilystä. Huomaathan, että UV-suoja ei korvaa UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja, koska piilolinssi blokkaa vain osan silmästä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten pitkään Acuvue 2 -piilolinssejä voi käyttää?

Acuvue 2 -linssejä voi käyttää päivittäisessä käytössä enintään kahden viikon ajan, jonka jälkeen ne on hävitettävä ja vaihdettava uusiin. Linssit poistetaan joka ilta silmistä, puhdistetaan ja säilötään. Acuvue 2 -linssejä saa käyttää nukkuessa vain optikon erillisellä määräyksellä ja silloinkin enintään 6 yötä.

Onko Acuvue 2 kuukausilinssi?

Ei, Acuvue 2 -piilolinssit eivät ole kuukausilinssit, vaan 2 viikon linssit, jotka on vaihdettava 2 viikon välein uusiin.

Saako Acuvue 2 -linssien kanssa nukkua?

Acuvue 2 -piilolinssit soveltuvat yötäpäivää-käyttöön vain optikon erillisellä määräyksellä. Keskustele optikkosi kanssa yötäpäivää-piilolinsseistä.

Mitä eroa on Acuvue 2- ja Acuvue Oasys -piilolinsseillä?

Tärkeimmät erot Acuvue 2- ja Acuvue Oasys -piilolinssien välillä on valmistusmateriaali ja hengittävyys. Acuvue Oasys on silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausilinssi ja läpäisee siksi enemmän happea silmän sarveiskalvolle kuin Acuvue 2 -linssi.

Lisäksi Acuvue 2 -piilolinssejä voidaan käyttää enintään kahden viikon ajan, kun taas satunnaisesti yön yli pidettynä Acuvue Oasys -linssejä voi käyttää maksimissaan yhden viikon ajan.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Brändi: Acuvue. Linssityyppi: yötäpäivää-/kahden viikon linssi. Vaihtoväli: 1-2 viikkoa tai optikon määräyksen mukaan. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8.3 ja 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Oikein/väärinpäinmerkintä: 1-2-3. UV-suoja (98 % UVB ja 88 % UVA). Käsittelyvärjäys.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Acuvue Vita

Acuvue Vita

Acuvue Vita on Johnson & Johnsonin valmistama kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta ja terävän näön vaativaan käyttöön.

Acuvue Vita -piilolinsseissä...

alk. 24.30 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.