Acuvue 2 hintavertailu

Kuva tuotteesta Acuvue 2

Acuvue 2 on Johnson & Johnsonin valmistama yötäpäivää-/2 viikon linssi. Se on erittäin ohut pehmeä linssi, jonka reunat on muotoiltu käyttömukavuuden parantamiseksi ja käsittelyn helpottamiseksi. Linssissä on käsittelyä helpottava kevytvärjäys ja UV-suoja. Tämä vuonna 1999 markkinoille tullut merkki oli pitkään Suomen suosituin piilolinssi. Se voidaan määrätä joko 2 viikon päivittäiseen käyttöön tai yötäpäivää-linssiksi.

Valmistaja: Johnson & Johnson. Linssityyppi: yötäpäivää-/kahden viikon linssi. Vaihtoväli: 1-2 viikkoa tai optikon määräyksen mukaan. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.3 ja 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Etafilcon A. Nestepitoisuus: 58 %. Oikein/väärinpäinmerkintä: 1-2-3. UV-suoja (98 % UVB ja 88 % UVA). Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen Acuvue 2 hintoja

Alta löydät tuotteen Acuvue 2 hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 20.93 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta Acuvue Vita

Acuvue Vita

Acuvue Vita on Johnson & Johnsonin valmistama kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaista käyttömukavuutta ja terävän näön vaativaan käyttöön.

Acuvue Vita -piilolinsseissä käytetään...

alk. 24.30 €
Vertaa hintoja