DAILIES AquaComfort Plus Toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES AquaComfort Plus Toric
Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Toric

Dailies AquaComfort Plus Toric on Alconin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen. Dailies AquaComfort Plus Toric on hajataittoa korjaava linssi suositusta Dailies AquaComfort Plus -linssistä ja edelleenkehitetty versio vanhemmasta Focus Dailies Toric -linssistä.

Dailies Aqua Comfort Plus Toric valmistetaan pehmeästä silikonihydrogeelistä, jonka sisältämät molekyylit kosteuttavat, voitelevat ja virkistävät silmiä joka räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Pitkään säilyvä kosteus, ohut reunamuotoilu sekä likaa ja epäpuhtauksia hylkivä pinta parantavat linssien mukavuutta. Kehittyneen vakauden ansiosta linssi pysyy paremmin paikoillaan.

Valmistaja: Alcon, Pakkauskoko: 30 linssiä, Voimakkuus: -8.00...+4.00 D, Kaarevuus: 8.8, Halkaisija: 14.4, Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75, Akseli: 10-180, Käyttöväli: 1 päivä, Materiaali: nelfilcon A, Nestepitoisuus: 69 %, Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Vertaa tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 22.27 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism on Alconin valmistama toorinen kuukausilinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismia eli hajataitteisuutta. Tämä linssi valmistetaan silikonihydrogeelistä...

alk. 20.93 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.