DAILIES AquaComfort Plus Toric – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Toric

DAILIES AquaComfort Plus Toric: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 24.90 € myyjältä Shopping4net.

Dailies AquaComfort Plus Toric: Tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt

 • Ei enää silmien kuivumista. Alconin silmänräpäyksellä aktivoituvan teknologian ansiosta nämä linssit vapauttavat hitaasti kosteutta joka kerta, kun räpäytät silmiäsi, mikä varmistaa pitkäkestoisen voitelun pitäen silmät jatkuvasti kosteina. Dailies AquaComfort Plus Toric on ihanteellinen linssi sinulle, jolla on kuivat silmät.
 • Varma ja vakaa istuvuus. Täydellinen valinta hajataittoisille. Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinsseissä on kaareva muotoilu, joka pitää linssit vakaina riippumatta liikkeistäsi esim. urheillessasi, varmistaen terävän ja selkeän näöntarkkuuden.
 • Parasta mukavuutta. Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut Dailies AquaComfort Plus Toric -kertakäyttölinssit tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta kiireisempienkin elämäntapojen tarpeisiin. Laita linssit aamulla silmään, ota ne illalla pois ja hävitä. Yksinkertaista.
 • Erittäin helpot laittaa silmään. Käsittelyvärjäyksen ja ohueiden reunojen ansiosta Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on helppo laittaa silmään ja poistaa silmistä. Siksi ne sopivat myös ensikertalaisille.
 • "Todella mukavat ja tuovat rahalle vastinetta" kuvailevat tätä linssiä käyttävät.

Tuotekuvaus

Astigmatismi on yleinen tila, jossa silmän sarveiskalvon epäsäännöllinen muoto voi aiheuttaa epäselvää tai vääristynyttä näkemistä kaikille etäisyyksille. Dailies AquaComfort Plus Toric on johtavan piilolinssivalmistaja Alconin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan.

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on valmistettu pehmeästä nelfilcon A -materiaalista, joka on miellyttävä silmille ja sisältää 69 % vettä. Tämä yhdistettynä kosteuttavaan Blink-Activated Moisture -teknologiaan auttaa pitämään silmät mukavina ja kosteutetuina koko päivän ajan. Lisäksi Alconin LightStream-teknologia mahdollistaa linssin pinnan sileyden, mikä tekee linsseistä turvalliset ja mukavammat silmissä.

Toisin kuin jatkuvakäyttöiset linssit, Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit ovat kertakäyttölinssit, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa jokaisen päivän raikkaalla uudella parilla ja heittää ne pois päivän päätteeksi ilman tarvetta huolehtia linssien puhdistamisesta ja desinfioimisesta. Tämä tekee linsseistä erittäin hygieeniset ja helppokäyttöiset.

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinsseissä on VISITINT-kevytvärjäys sekä oikein/väärinpäin-merkintä, mikä auttaa linssien käsittelyssä ja asettamisessa silmään. Tämä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon myös ensimmäisiksi piilolinsseiksi.

Pitkään säilyvä kosteus, ohut reunamuotoilu sekä likaa ja epäpuhtauksia hylkivä pinta parantavat linssien mukavuutta. Kehittyneen vakauden ansiosta linssi pysyy paremmin paikoillaan.

Kun otetaan huomioon näiden tooristen piilolinssien mukavuus, selkeä näkö, edullinen hinta ja kertakäyttölinssien terveysedut, Dailies AquaComfort Plus Toric on erinomainen valinta hajataitteisuuden korjaamiseen.

Pakkauksen muoviosa on 100 % kierrätettävissä olevaa materiaalia.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt (myydään myös 2 x 90 = 180 kpl pakkauksissa)
Voimakkuus –8.00...+4.00 D
Kaarevuus 8,8 mm
Halkaisija 14,4 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -175
Akseli 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
Linssimateriaali ei-ioninen hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "OK"
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on saatavilla 30 ja 90 linssin 
pakkauksissa. Osa jälleenmyyjistä myy linssiä myös 2x90=180 kappaleen pakkauksissa.

Usein kysyttyä Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinsseistä

Onko Dailies AquaComfort Plus Toric -linssien valmistus lopetettu?

Vuodesta 2021 alkaen Alcon on lopettanut Dailies AquaComfort Plus Toric -linssin valmistuksen tietyillä parametreilla, mutta jatkaa linssin tuotantoa yleisimmillä voimakkuuksilla.

Tämä johtuu valmistajan uudempien, terveellisimpien linssien suosiosta, mukaan lukien Dailies TOTAL1 for Astigmatism ja Precision 1 for Astigmatism.

Miten Dailies AquaComfort Plus Toric korjaa hajataittoa?

Jos silmissäsi on hajataittoa, se johtuu epätasaisesta sarveiskalvosta. Tämä saa näkösi hämärtymään tai vääristymään millä tahansa etäisyydellä, koska silmässäsi on useita polttopisteitä yhden sijasta.

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit räätälöidään silmäsi ainutlaatuisiin mittoihin siten, että linssit pysyvät paikoillaan ja saat selkeän ja terävän näön, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa.

Mistä nämä linssit on valmistettu?

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on valmistettu ionittomista nelfilcon A -hydrogeelistä, joka sisältää 69 % vettä. Linssin Activated Moisture -teknologia tarjoaa virkistävää mukavuutta jokaisella silmänräpäyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Mistä voin ostaa Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä?

Kun olet saanut silmälääkäriltäsi tai optikoltasi piilolinssimääräyksen, voit ostaa Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä optikkoliikkeistä tai verkosta. Tämän sivun alusta löydät helposti edullisimman ostopaikan.

Miten pitkään voin käyttää Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä?

Dailies AquaComfort Plus Toric on linssityypiltä kertakäyttölinssi, mikä tarkoittaa, että voit käyttää linssejä vain kerran. Aseta piilolinssit silmiisi aamulla, ota ne illalla pois ja hävitä. Ota seuraavalla käyttökerralla uusi raikas pari käyttöösi.

Mitä eroa on Dailies AquaComfort Plus- ja Dailies Total 1 -piilolinsseillä?

Molemmat linssit ovat Alconin valmistamat kertakäyttöpiilolinssit. Dailies Total 1 on hengittävämpi silikonihydrogeelipohjainen linssi, kun taas Dailies AquaComfort Plus on valmistettu ei-ionisesta hydrogeelistä.

Dailies AquaComfort Plus käyttää kolmen eri kostutusaineen yhdistelmää ylläpitääkseen kosteutta, käyttömukavuutta ja vakaata kyynelkalvoa, kun taas Dailies Total 1 luottaa SmarLens-teknologiaansa, joka vapauttaa kyynelten kaltaista ainesosaa linssin ytimestä.

Dailies AquaComfort Plus sisältää enemmän vettä, mutta Dailies Total 1 on selkeä ykkönen, mitä tulee linssin hapen läpäisevyyteen.

Onko Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit vaikea poistaa?

Ei, jos olet aiemmin käyttänyt piilolinssejä. Mutta älä huoli, vaikka olisit uusi käyttäjä. Jokainen oppii laittamaan piilolinssit silmiinsä ja poistamaan ne noin viikossa.

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit hyödyntävät ainutlaatuista Blink-Activated 
Moisture -teknologiaa, jonka ansiosta linssit vapauttavat jokaisella räpäytyksellä silmään kostutusta parantavaa ainesosaa.

Mikä on Blink-Activated Moisture -teknologia?

Blink-Activated Moisture on Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseissä hyödynnettävä teknologia, jonka ansiosta linssi vapauttaa polyviniilyalkoholia (PVA) jokaisella räpäytyksellä silmääsi tarjotakseen virkistävää mukavuutta. Tämä teknologia tukee kyynelkalvon vakautta tarjotakseen mukavuutta koko käyttöajaksi.

Dailies AquaComfort Plus Toric käyttää Precision Curve -suunnittelua, jonka 
ansiosta linssit ovat vakaat ja tarjoavat jatkuvasti tarkkaa ja selkeää näkemistä.

Mitä Precision Curve Lens Design tarkoittaa?

Precision Curve -linssisuunnittelu on Alconin Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinsseissä hyödyntämä teknologia, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista vakautta sekä jatkuvasti tarkkaa ja selkeää näkemistä.

Linssin erittäin ohuet alueet on suunniteltu hyödyntämään silmäluomien luonnollista liikettä (räpäytystä), jotta linssi pysyy vakaasti paikallaan ja niiden asento vaihtelee vain hyvin vähän (alle 5 astetta), mikä on erityisen tärkeää astigmatismin korjauksessa.

Linssin takapinta on muotoiltu vastaamaan sarveiskalvon luonnollista kaarevuutta, mikä auttaa maksimoimaan vakautta. Erittäin ohut reuna parantaa käyttömukavuutta.

Kuvat: Alcon

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.