DAILIES AquaComfort Plus Toric hintavertailu

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Toric

Dailies AquaComfort Plus Toric on Alconin valmistama toorinen kertakäyttölinssi. Se on hajataittoa korjaava versio suositusta AquaComfort Plus -linssistä ja edelleenkehitetty versio Focus Dailies Toric -linssistä. Dailies Aqua Comfort Plus Toric valmistetaan silikonihydrogeelistä, ja niiden käyttömukavuus perustuu kolmivaikutteiseen rakenteeseen, joka kosteuttaa, voitelee ja virkistää silmiä joka räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Dailies AquaComfort Plus Toric -linsseissä on ainutlaatuisia kosteuttavia molekyylejä, jotka aktivoituvat silmien räpäytyksellä. Pitkään säilyvä kosteus yhdistettynä ohueen reunamuotoiluun tekevät niistä miellyttävän tuntuiset silmissä. Linssin pinta on likaa ja epäpuhtauksia hylkivä, joten ne tuntuvat mukavilta pidempään. Kehittynyt tekniikka auttaa linssiä pysymään paikoillaan, mikä on etenkin toorisissa linsseissä tärkeää. Loistava tasapaino, selkeä näkö, hyvä istuvuus ja ainutlaatuinen muotoilu takaavat optimaalisen mukavuuden!

Dailies Aqua Comfort Plus Toric -linssit sopivat heille, joilla on hajataittoa ja ehkä ollut ongelmia silmien kuivumisen kanssa. Nämä ovat päivälinssit eli niitä käytetään vain kerran ja seuraavalla kerralla otetaan uusi pari käyttöön. Näin linssit ovat aina raikkaat ja puhtaat, eikä piilolinssinesteitä tarvita.

Valmistaja: Alcon, Pakkauskoko: 30 linssiä, Voimakkuus: -8.00...+4.00 D, Kaarevuus: 8.8, Halkaisija: 14.4, Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75, Akseli: 10-180, Käyttöväli: 1 päivä, Materiaali: nelfilcon A, Nestepitoisuus: 69 %, Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Vertaa tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 25.20 € myyjältä LensWay.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism on Alconin valmistama toorinen kuukausilinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismia eli hajataitteisuutta. Tämä linssi valmistetaan silikonihydrogeelistä...

alk. 23.99 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.