DAILIES AquaComfort Plus Toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES AquaComfort Plus Toric
Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle DAILIES AquaComfort Plus Toric

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 22.27 € myyjältä LensWay.

Dailies AquaComfort Plus Toric: Ominaisuudet ja hyödyt

 • Ei enää silmien kuivumista. Alconin silmänräpäyksellä aktivoituvan teknologian ansiosta nämä linssit vapauttavat hitaasti kosteutta joka kerta, kun räpäytät silmiäsi, mikä varmistaa pitkäkestoisen voitelun pitäen silmät jatkuvasti kosteina. Dailies AquaComfort Plus Toric on ihanteellinen linssi sinulle, jolla on kuivat silmät.
 • Varma ja vakaa istuvuus. Täydellinen valinta hajataittoisille. Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinsseissä on kaareva muotoilu, joka pitää linssit vakaina riippumatta liikkeistäsi esim. urheillessasi, varmistaen terävän ja selkeän näöntarkkuuden.
 • Parasta mukavuutta. Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut Dailies AquaComfort Plus Toric -kertakäyttölinssit tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta kiireisiimpienkin elämäntapojen tarpeisiin. Laita linssit aamulla silmään, ota ne illalla pois ja hävitä. Yksinkertaista.
 • Erittäin helpot laittaa silmään. Käsittelyvärjäyksen ja ohueiden reunojen ansiosta Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on helppo laittaa silmään ja poistaa silmistä. Sopii myös ensikertalaisille.
 • "Todella mukavat ja tuovat rahalle vastinetta" kuvailevat tätä linssiä käyttävät.

Dailies AquaComfort Plus Toric on Alconin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen. Dailies AquaComfort Plus Toric on hajataittoa korjaava linssi suositusta Dailies AquaComfort Plus -linssistä ja edelleenkehitetty versio vanhemmasta Focus Dailies Toric -linssistä.

Dailies Aqua Comfort Plus Toric valmistetaan pehmeästä hydrogeelistä, jonka sisältämät molekyylit kosteuttavat, voitelevat ja virkistävät silmiä joka räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Pitkään säilyvä kosteus, ohut reunamuotoilu sekä likaa ja epäpuhtauksia hylkivä pinta parantavat linssien mukavuutta. Kehittyneen vakauden ansiosta linssi pysyy paremmin paikoillaan. Pakkauksen muoviosa on 100 % kierrätettävissä olevaa materiaalia.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Acuvue
Linssityyppi toorinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –8.00...+4.00 D
Kaarevuus 8,8 mm
Halkaisija 14,4 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -175
Akseli 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
Linssimateriaali ei-ioninen hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "OK"
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on saatavilla 30 ja 90 linssin 
pakkauksissa.

Usein kysyttyä Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinsseistä

Onko Dailies AquaComfort Plus Toric -linssien valmistus lopetettu?

Vuodesta 2021 alkaen Alcon on lopettanut Dailies AquaComfort Plus Toric -linssin valmistuksen tietyillä voimakkuuksilla. Tämä johtuu uudempien, terveellisimpien linssien suosiosta, kuten Dailies TOTAL1 for Astigmatism ja Precision 1 for Astigmatism.

Miten Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit korjaavat hajataittoa?

Jos silmissäsi on hajataittoa, se johtuu epätasaisesta sarveiskalvosta. Tämä saa näkösi hämärtymään tai vääristymään millä tahansa etäisyydellä, koska silmässäsi on useita polttopisteitä yhden sijasta. Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit räätälöidään silmäsi ainutlaatuisiin mittoihin siten, että linssit pysyvät paikoillaan ja saat selkeän ja terävän näön, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa.

Mistä Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on valmistettu?

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit on valmistettu ionittomista nelfilcon A -hydrogeelistä. Linssin Activated Moisture -teknologia tarjoaa virkistävää mukavuutta jokaisella silmänräpäyksellä.

Mistä voin ostaa Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä?

Kun olet saanut silmälääkäriltäsi tai optikoltasi piilolinssimääräyksen, voit ostaa Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä optikkoliikkeistä tai verkosta. Tämän sivun alusta löydät helposti edullisimman ostopaikan Dailies AquaComfort Plus Toric -linsseille.

Miten pitkään voin käyttää Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä?

Dailies AquaComfort Plus Toric on linssityypiltä kertakäyttölinssi, mikä tarkoittaa, että voit käyttää linssejä vain kerran. Laita Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit silmiisi aamulla, ota ne illalla pois ja hävitä. Ota seuraavalla käyttökerralla uusi raikas pari käyttöösi.

Mitä eroa on Dailies AquaComfort Plus- ja Dailies Total 1 -piilolinsseillä?

Molemmat linssit ovat Alconin valmistamat kertakäyttöpiilolinssit. Dailies Total 1 on silikonihydrogeelipohjainen linssi, kun taas Dailies AquaComfort Plus on valmistettu ei-ionisesta hydrogeelistä.

Dailies AquaComfort Plus käyttää kolmen eri kostutusaineen yhdistelmää ylläpitääkseen kosteutta, käyttömukavuutta ja vakaata kyynelkalvoa, kun taas Dailies Total 1 luottaa SmarLens-teknologiaansa, joka vapauttaa kyynelten kaltaista ainesosaa linssin ytimestä.

Dailies AquaComfort Plus sisältää enemmän vettä, mutta Dailies Total 1 on selkeä ykkönen, mitä tulee linssin hengittävyyteen.

Onko Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit vaikea poistaa?

Ei, jos olet aiemmin käyttänyt piilolinssejä. Mutta älä huoli, vaikka olet uusi käyttäjä. Jokainen oppii laittamaan piilolinssit silmiinsä ja poistamaan ne noin viikossa.

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit vapauttavat jokaisella räpäytyksellä silmään 
kostutusta parantavaa ainesosaa.

Mikä on Blink-Activated Moisture -teknologia?

Blink-Activated Moisture on Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseissä hyödynnettävä teknologia, jonka ansiosta linssi vapauttaa polyviniilyalkoholia (PVA) jokaisella räpäytyksellä silmääsi tarjotakseen virkistävää mukavuutta. Tämä teknologia tukee kyynelkalvon vakautta tarjotakseen mukavuutta koko käyttöajaksi.

Dailies AquaComfort Plus Toric käyttää Precision Curve -suunnittelua, jonka 
ansiosta linssit ovat vakaat ja tajoavat jatkuvasti tarkkaa ja selkeää näkemistä.

Mitä Precision Curve Lens Design tarkoittaa?

Precision Curve -linssisuunnittelu on Alconin Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinsseissä hyödyntämä teknologia, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista vakautta sekä jatkuvasti tarkkaa ja selkeää näkemistä.

Linssin erittäin ohuet alueet on suunniteltu hyödyntämään silmäluomien luonnollista liikettä (räpäytystä), jotta linssi pysyy vakaasti paikallaan ja niiden asento vaihtelee vain hyvin vähän (alle 5 astetta). Linssin takapinta on muotoiltu vastaamaan sarveiskalvon luonnollista kaarevuutta, mikä auttaa maksimoimaan vakautta. Erittäin ohut reuna parantaa käyttömukavuutta.

Kuvat: Alcon

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism -piilolinssit
 • Tooriset piilolinssit, jotka sopivat hajataittoisille ihmisille
 • TriComfort-teknologia takaa hengittävät, kosteuden säilyttävän...
alk. 21.60 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.