DAILIES AquaComfort Plus Toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > DAILIES AquaComfort Plus Toric
Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Toric

Dailies AquaComfort Plus Toric on Alconin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataitteisuuden korjaamiseen. Dailies AquaComfort Plus Toric on hajataittoa korjaava linssi suositusta Dailies AquaComfort Plus -linssistä ja edelleenkehitetty versio vanhemmasta Focus Dailies Toric -linssistä.

Dailies Aqua Comfort Plus Toric valmistetaan pehmeästä silikonihydrogeelistä, jonka sisältämät molekyylit kosteuttavat, voitelevat ja virkistävät silmiä joka räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä.

Pitkään säilyvä kosteus, ohut reunamuotoilu sekä likaa ja epäpuhtauksia hylkivä pinta parantavat linssien mukavuutta. Kehittyneen vakauden ansiosta linssi pysyy paremmin paikoillaan.

Valmistaja: Alcon, Pakkauskoko: 30 linssiä, Voimakkuus: -8.00...+4.00 D, Kaarevuus: 8.8, Halkaisija: 14.4, Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75, Akseli: 10-180, Käyttöväli: 1 päivä, Materiaali: nelfilcon A, Nestepitoisuus: 69 %, Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Vertaa tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hintoja

Alta löydät tuotteen DAILIES AquaComfort Plus Toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 22.27 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Sivuilla esitetyt hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Mikäli verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys.
  • Noudata piilolinssien käytössä aina silmäälääkärin tai optikon antamia ohjeita.
  • Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism on Alconin valmistama toorinen kuukausilinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismia eli hajataitteisuutta. Tämä linssi valmistetaan silikonihydrogeelistä...

alk. 20.93 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.