SWATI Coloured Lenses 1 month: hintavertailu

SWATI Coloured Lenses 1 month

Vertaa tuotteen SWATI Coloured Lenses 1 month hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SWATI Coloured Lenses 1 month hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.52 € myyjältä Lenson.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Lenson SWATI Coloured Lenses 1 month  €

SWATI-piilolinssien tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Värilliset pehmeät kuukausilinssit, jotka toimivat yhteen silmiesi luonnollisen värin kanssa tarjoten luonnollisen näköisen sävyn.
 • Saatavilla 8 upeassa värissä, mukaan lukien aquamarine, bronze, turquoise ja honey.
 • Kerroslinssiteknologian ansiosta värit ovat kahden linssimateriaalikerroksen välissä, jotta värit säilyvät paremmin, eikä pigmentti kosketa sarveiskalvoa.
 • Kansainvälisesti arvostetut meikkitaiteilijan kehittämät värilliset linssit.

Turvalliset ja tyylikkäät värilliset SWATI-linssit

SWATI Cosmeticsin värilliset piilolinssit on suunniteltu sulautumaan saumattomasti käyttäjän omiin silmien väreihin, luoden ainutlaatuisen ja luonnollisen sävyn. Nämä linssit tarjoavat mahdollisuuden muuttaa silmien väriä mielialan tai tilanteen mukaan, mahdollistaen henkilökohtaisen kauneuden ilmaisun uudella tavalla. SWATI:n piilolinssivalikoima sisältää yhdeksän luonnollista sävyä, jotka on saatavilla yhden kuukauden vaihtovälillä.

Näiden väripiilolinssien käytössä silmien terveys on tärkeää SWATI Cosmeticsille. Linsseissä hyödynnetään kerrosteknologiaa, jossa väriaine on sijoitettu kahden linssimateriaalikerroksen väliin. Kerrosten ansiosta linssien värit säilyvät eloisina ja estää pigmenttiä koskettamasta suoraan sarveiskalvoa, tarjoten lisäsuojaa ja mukavuutta käyttäjälle.

SWATI Cosmeticsin värilliset piilolinssit on saatavilla sekä vahvuuksilla että ilman (0-voimakkuudella). Valikoimasta löytyy sopiva sävy jokaiseen tilaisuuteen, eikä käyttäjän silmien alkuperäisellä värillä ole merkitystä; SWATI-linssit sopivat sekä tumma- että vaaleasilmäisille.

SWATI piilolinssit honey

SWATI:n värilliset piilolinssit tarjoavat ainutlaatuisen tavan ilmaista itseään ja tuoda esiin henkilökohtaista tyyliä. Olipa kyseessä sitten erityinen tilaisuus tai halu kokeilla uutta ilmettä, SWATI Cosmetics tarjoaa korkealaatuisia, turvallisia ja luonnollisen näköisiä vaihtoehtoja kaikille. Joten miksi odottaa? Koe silmien värin muutos turvallisesti ja tyylikkäästi.

SWATI:n värilliset kuukausilinssit on valmistettu kansainvälisten turvallisuusstandardien mukaisesti (ISO 13485) ja ne tuote on CE-merkitty.

SWATI-kuukausilinssit 8 upeassa värisävyssä

SWATI Cosmeticsin valikoimasta löytyvät värikkäät pehmeät kuukausilinssit tarjoavat ainutlaatuisen ja tyylikkään tavan muuttaa tai korostaa silmiesi luonnollista kauneutta. SWATI:n värilinssit ovat saatavilla kahdeksassa lumoavassa sävyssä, jotka on suunniteltu sopimaan monenlaisiin mieltymyksiin ja tilaisuuksiin.

Alla olevalla videolla kauneusbloggari Mal kokeilee kaikkia SWATI-piilolinssien sävyjä, vertailla niitä luonnolliseen syvän tummanruskeaan silmiensä väriin sekä arvioida linssien mukavuutta ja ulkonäköä.

 • Aquamarine: Tämä sävy tuo mieleen kirkkaan meriveden raikkauden ja on täydellinen valinta, kun haluat luoda rauhallisen ja kutsuvan ilmeen vaaleansinisillä silmilläsi. Aquamarine-linssit sopivat erityisen hyvin kesäisiin seikkailuihin ja tuovat esiin rauhallisen puolesi.
 • Bronze: Lämmin ja syvä pronssin sävy tuo silmiisi maanläheisen hehkua, joka sopii erinomaisesti syksyisiin sävyihin. Bronze on täydellinen valinta, jos haluat lisätä silmiisi hieman mysteerin tuntua ja syvyyttä.
 • Honey: Hunajanväriset linssit tarjoavat pehmeän ja luonnollisen vaihtoehdon, joka tuo esiin silmiesi lämpimät vivahteet. Honey-sävy sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön ja antaa silmillesi hienovaraista kirkkautta.
 • Jade: Jade-sävy heijastaa luonnon kauneutta, tuoden esiin vihreiden silmien mystisen syvyyden. Tämä sävy sopii erityisesti käyttäjille, jotka haluavat korostaa silmiensä vihreitä sävyjä tai tuoda esiin luonnonläheistä viehätysvoimaansa.
 • Pearl: Helmenharmaa Pearl-sävy tarjoaa hienostuneen ja elegantin vaihtoehdon, joka tuo silmiin helmenhohtoista kirkkautta. Tämä sävy sopii erinomaisesti erityistilaisuuksiin, lisäten silmiisi glamouria ja loistoa.
 • Sandstone: Sävy on inspiraatio hiekkakivestä, ja se tarjoaa lämpimän, neutraalin vaihtoehdon, joka sopii moneen asuun ja tilanteeseen. Sandstone on ihanteellinen valinta, kun haluat luoda pehmeän ja luonnollisen ilmeen.
 • Sapphire: Safiirinsiniset linssit tuovat esiin silmien kuninkaallisen sinisen, muistuttaen tästä kallisarvoisesta jalokivestä. Ne sopivat loistavasti niille, jotka haluavat tehdä rohkean ja huomiota herättävän valinnan sekä lisätä silmiinsä syvyyttä ja intensiivisyyttä.
 • Turquoise: Turkoosissa sävyssä yhdistävät sinisen ja vihreän sävyt hennot luoden ainutlaatuisen ja kiehtovan ilmeen. Tämä sävy on ihanteellinen valinta, kun haluat tuoda esiin persoonallisuuttasi ja erottua joukosta.

Kun valitset värillisiä piilolinssejä, on tärkeää huomioida, että lopputulos ja se, kuinka rohkea tai huomattava värimuutos on, riippuu suuresti silmiesi omasta luonnollisesta väristä. Silmien värin luonnollinen tummuus ja sävy vaikuttavat siihen, kuinka hyvin linssin väri tulee esiin. Kirkkaammat ja rohkeammat värit voivat näyttää erilaisilta tummemmissa silmissä verrattuna vaaleampiin silmiin, joissa väri voi tulla esiin voimakkaammin.

Siksi on hyvä pitää mielessä, että sama linssin sävy voi näyttää eri ihmisillä hyvin erilaiselta riippuen heidän silmiensä alkuperäisestä väristä. Kokeilemalla eri sävyjä voit löytää juuri sen oikean, joka sopii parhaiten juuri sinun silmillesi ja saavuttaa haluamasi ilmeen.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja SWATI Cosmetics
Brändi SWATI
Linssityyppi värillinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 2 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –6,00...+0,00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali 2-HEMA
Vesipitoisuus 42 %
Hapen läpäisevyys 6,9 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,07–0,15 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten värillisiä piilolinssejä käytetään?

Värilliset linssit ovat suosittu valinta käyttäjille, jotka haluavat muuttaa silmiensä väriä kosmeettisista syistä tai parantaa näköään. Ne voivat olla hauska ja jännittävä tapa päivittää omaa ulkonäköä, mutta on tärkeää käyttää niitä oikein ja turvallisesti.

Piilolinssin asettaminen

Ennen kuin aloitat, varmista, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat. Pese kädet saippualla ja runsaalla vedellä, ja kuivaa ne huolellisesti puhtaalla pyyhkeellä. Ota linssi varovasti pakkauksestaan ja aseta se etusormesi päähän. Tarkista, että linssi on oikein päin. Jos linssi näyttää leveältä U-kirjaimelta ja "kuppimaiselta", se on oikein päin. Jos linssi näyttää U-kirjaimelta, jonka kärjet lerpattavat syvän lautasen tavoin, se on väärin päin.

Käytä toisen käden sormia pitämään ylä- ja alaluomia varovasti auki, jotta silmä pysyy avoinna linssin asettamisen aikana. Tuo linssiä pitelevä sormi lähelle silmääsi ja aseta linssi varovasti sarveiskalvolle. Vältä koskettamasta silmän reunaa tai luomea linssillä.

Kun linssi on paikallaan, päästä luomet varovasti kiinni ja räpyttele silmiä muutaman kerran hitaasti, jotta linssi asettuu kunnolla paikalleen. Voit myös katsella eri suuntiin, jotta linssi keskittyy ja stabiloituu silmään. Linssin asettaminen voi vaatia hieman harjoittelua erityisesti uusilta käyttäjiltä, mutta useimmiten linssi asettuu helposti paikoilleen jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Piilolinssin poistaminen

Kuten aina ennen linssien käsittelyä, varmista, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat. Pese kädet huolellisesti saippualla ja vedellä, ja kuivaa ne perusteellisesti nukkaamattomalla pyyhkeellä. Tämä estää bakteerien ja muiden epäpuhtauksien siirtymisen silmiisi ja linssien pinnalle.

Katso ylöspäin ja käytä yhden käden sormea vetämään varovasti alaluomea alaspäin. Käytä toisen käden etusormea ja peukaloa tarttuaksesi varovasti linssiin. Voit myös käyttää etusormea liu'uttaaksesi linssin ensin silmän valkoisen osan päälle, josta se on helpompi napata sormien väliin.

Purista linssiä kevyesti sormiesi välissä, ja nosta se pois silmästä. Toista sama toiselle silmälle.

Piilolinssien puhdistus ja säilytys

Värilliset SWATI-piilolinssit ovat kuukausilinssit, mikä tarkoittaa, että ne poistetaan silmistä viimeistään ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan huolellisesti ja säilytetään vähintään yön yli piiilolinssinesteessä. Älä koskaan puhdista tai säilytä piilolinssejäsi hanavedessä tai muissa nesteissä, sillä ne voivat vahingoittaa linssejä ja aiheuttaa silmäinfektioita.

Aseta linssi kämmenellesi ja kaada päälle runsaasti piilolinssinestettä. Hiero linssiä kevyesti molemmin puolin nesteessä ja nosta se tyhjään piilolinssikoteloon. Toista toiselle silmälle ja täytä kotelo piilolinssinesteellä. Älä vain täydennä edellistä piilonestettä, vaan käytä vain uutta nestettä. Sulje kotelo tiiviisti, jotta linssit säilyvät turvallisina ja puhtaina.

Vinkkejä värillisten piilolinssien turvalliseen käyttöön

Jos tunnet epämukavuutta, ärsytystä tai punoitusta linssien käytön aikana, poista linssit välittömästi ja ota tarvittaessa yhteyttä optikkoon tai silmälääkäriin.

Vältä linssien käyttämistä uima-altaassa, saunassa tai suihkussa, sillä vesi voi sisältää mikro-organismeja, jotka voivat tarttua linsseihin ja aiheuttaa silmäinfektioita.

Vaikka värilliset linssit olisivat vain kosmeettisessa käytössä, on suositeltavaa, että ne sovitetaan optikon tai silmälääkärin toimesta. Ammattilainen voi arvioida silmiesi terveyden, varmistaa linssien istuvuuden ja antaa ohjeita niiden turvalliseen käyttöön.

Ovatko SWATI-piilarit kuukausilinssit?

Kyllä, tuotenimellä SWATI Coloured Lenses 1 month ovat nimensä mukaisesti kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päiväkäytössä 30 päivän ajan, jonka jälkeen ne on vaihdettava uusiin. Linssit on suunniteltu Ruotsissa ja valmistetaan Koreassa.

Mitä SWATI-linssien kerrosteknologia tarkoittaa?

SWATI-piilolinssien kerrosteknologia viittaa erityiseen valmistusmenetelmään, jossa linssin värikerros on sijoitettu kahden linssimateriaalin kerroksen väliin, ikään kuin voileipään. Kerrosteknologian ansiosta linssin värikerros on suojassa ulkoisilta tekijöiltä, kuten silmän kyynelnesteeltä ja mahdollisilta mekaanisilta vaurioilta, kuten naarmuilta, joita voi syntyä linssin laiton ja poiston yhteydessä. Tämä auttaa säilyttämään linssit kirkkaina pidempään, parantaen samalla käyttökokemusta.

Toinen kerrosteknologian etu on, että se suojaa sarveiskalvoa suoralta kosketukselta väripigmenttien kanssa. Perinteisissä värillisissä linsseissä, joissa väripigmentit ovat linssin pinnalla, on olemassa pieni riski, että sarveiskalvoa koskettavat pigmentit voivat ärsytyttää silmää tai jopa aiheuttaa allergisia reaktioita.

Miten SWATI-linssit varmistavat luonnollisen näköiset värilliset piilolinssit?

Swati-piilolinssit on suunniteltu Ruotsissa huomioiden käyttäjän oma silmien väri, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Nämä linssit on kehitetty niin, että ne sulautuvat saumattomasti käyttäjän olemassa olevan silmien värin kanssa, luoden ainutlaatuisen sävyn, joka on yksilöllinen jokaiselle käyttäjälle.

Tämä ainutlaatuinen suunnitteluprosessi mahdollistaa sen, että SWATI-linssit eivät ainoastaan muuta silmien väriä, vaan tekevät muutoksesta luonnollisen näköisen, täydentäen ja korostaen käyttäjän luonnollista kauneutta.

Miten SWATI-piilarien suunnittelu edistää käyttömukavuutta?

Swati-linssien suunnittelussa on keskitytty erityisesti käyttömukavuuteen ja laatuun. Linssien ainutlaatuinen reunarakenne mahdollistaa kyyneleiden luonnollisen kulkeutumisen linssin taakse, mikä auttaa pitämään silmät luonnollisesti kosteutettuina käytön aikana.

Tämä ominaisuus ei ainoastaan paranna linssien käyttömukavuutta, vaan myös edistää silmien terveyttä vähentämällä kuivuuden ja ärsytyksen riskiä pitkäaikaisessa käytössä. Swati Cosmetics on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia linssejä, jotka takaavat optimaalisen käyttökokemuksen jokaiselle käyttäjälle.

Miten SWATI Cosmetics varmistaa värilinssien turvallisuuden?

SWATI Cosmetics on sitoutunut varmistamaan värillisten linssiensä turvallisuuden ja noudattaa kansainvälisiä turvallisuusstandardeja. Jokainen Swati-värillinen linssi valmistetaan ISO 13485 -standardin mukaisesti, ja ne ovat CE-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät Euroopan unionin vaatimukset lääkinnällisille laitteille. Nämä turvallisuusstandardit takaavat, että SWATI-linssit ovat yhtä turvallisia käyttää kuin perinteiset linssit, joita voi ostaa optikkoliikkeistä.

Tutustu huolellisesti SWATI-piilolinssien käyttöohjeisiin aina ennen käyttöä varmistaaksesi oikeanlaisen käytön ja maksimoidaksesi linssien turvallisuuden ja mukavuuden.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla