Biofinity toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Biofinity toric
Kuva tuotteesta Biofinity toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle Biofinity toric

Alta löydät tuotteen Biofinity toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 20.49 € myyjältä Alensa.

Biofinity toric: Ominaisuudet ja edut

 • Pitkäaikainen käyttömukavuus. Nämä tooriset kuukausilinssit pysyvät mukavina päivästä 1 päivään 30 asti.
 • Tasainen näöntarkkuus, istuvuus ja mukavuus.
 • Ennustettavaa vakautta. Optimized Toric Lens Geometry -teknologian ansiosta.
 • Luonnollinen kostuvuus. Aquaform-teknologian ansiosta linssit pysyvät luonnostaan kosteutettuina ja miellyttävinä käyttää.
 • Korkea hapenläpäisevyys varmistaa, että silmät pysyvät terveinä ja valkoisina.

Biofinity toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa täydellisen ratkaisun hajataitteisuuteen. Biofinity toric -piilolinssien avulla voit nauttia erinomaisesta näöstä ja mukavammasta linssikokemuksesta.

Optimized Toric Lens Geometry -teknologian ansiosta Biofinity toric tarjoaa vakautta, terävyyttä ja käyttömukavuutta.

Aquaform-teknologia lukitsee veden linssiin, joten voit nauttia piilolinssien mukavuudesta koko päivän ajan. Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta linssi päästää lävitseen kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen, jotta silmäsi pysyvät kirkkaina ja valkoisina.

Biofinity toric -piilolinssien täydellinen nestetasapaino ja erinomainen hapenläpäisevyys tekevät niistä niin mukavat, että tuskin edes huomaat käyttäväsi piilolinssejä!

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10.00...+8.00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 DC
Akseli 10˚–180˚ (10˚ välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 116 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Biofinity-piilolinssit hyvät?

Kyllä, vuonna 2009 lanseerattu Biofinity-tuoteperhe, johon kuuluvat Biofinity toric -piilolinssien lisäksi Biofinity, Biofinity multifocal ja Biofinity Energys, on ns. premium-brändi ja edelleen yksi optikkojen eniten määrämistä kuukausipiilolinsseistä.

Kuinka pitkään Biofinity toric -piilolinssejä voi käyttää?

Biofinity toric on kuukausipiilolinssi, mikä tarkoittaa, että linssejä voi käyttää päiväkäytössä enintään 30 päivää. Kuukausipiilolinssit poistetaan illalla silmistä, desinfioidaan ja säilötään piilolinssinesteeseen.

Näitä linssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä yön yli käytössä (myös nukkuessa) enintään 6 yötä ja 7 päivää yhtäjaksoisesti.

Keskustele optikkosi kanssa soveltuuko yön yli -käyttö Biofinity toric -piilolinsseillä sinun silmillesi.

Ovatko Biofinity toric -piilolinssit mukavat?

Biofinity toric -piilolinssit on erityisesti suunniteltu korjaamaan astigmatismia eli hajataitteisuutta. Niiden edistynyt toorinen muotoilu varmistaa, että näkösi pysyy vakaana, terävänä ja mukavana riippumatta siitä, miten aktiivinen olet.

Tuore tutkimus osoitti, että Optimized Toric Lens Geometry -suunnittelu voittaa muiden tooristen linssien vakaudessa. Lisäksi Biofinity toric -piilolinsseissä yhdistyvät koko päivän kestävä kosteutus ja erittäin hengittävä silikonihydrogeelimateriaali.

Mikä Optimized Toric Lens Geometry -teknologia on?

Astigmatismin korjaamiseen tarvitaan piilolinssit, joiden optinen teho eri meridiaaneissa vaihtelee. Näiden meridiaanien on oltava suunnattu juuri oikeaan suuntaan ja pysyttävä vakaina näön korjaamiseksi.

CooperVisionin Optimized Toric Lens Geometryn eli vapaasti suomennettuna "optimoidun toorisen linssigeometrian" tuloksena saadaan moniulotteinen toorinen piilolinssi, joka on suunniteltu tarjoamaan ennustettavaa ja tasaista näöntarkkuutta sekä linssin vakautta, istuvuutta ja mukavuutta.

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity toric -piilolinsseillä?

Biofinity-piilolinsseillä korjataan liki- ja kaukotaitteisuutta. Biofinity toric -piilolinsseillä korjataan niiden lisäksi astigmatismia eli hajataittoa. Se on hyvin yleinen taittovirhe, joka johtuu silmän uloimman läpinäkyvän osan, sarveiskalvon, vääristyneestä muodosta. Hajataitosta kärsivillä on usein alentunut näöntarkkuus kaikille etäisyyksille.

Biofinity toric- ja Biofinity XR toric- piilolinssit on erityisesti suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.

Mitä eroa Biofinity toric- ja Biofinity XR toric -piilolinsseillä on?

"XR" tuotteen Biofinity XR toric nimessä tulee sanasta "extended range" ja tarkoittaa, että nämä piilolinssit on saatavilla laajemmalla valikoimalla sylinteritehoja ja akselisuuntia.

Tavalliset Biofinity toric -piilolinssit on saatavilla sylinteritehoilla -0.75, -1.25, -1.75, -2.25, kun Biofinity toric XR on saatavilla sylinteritehoilla -2.75, -3.25, -3.75, -4.25, -4.75, -5.25, -5.75. Lisäksi tooriset XR-piilolinssit on saatavilla 5˚ välein, kun tavalliset Biofinity toric -linssit on saatavilla 10˚ välein.

Biofinity XR toric on saatavilla lähes 33 000 parametriyhdistelmällä. Muilta ominaisuuksiltaan nämä linssit ovat keskenään identtiset.

Voiko Biofinity toric -piilolinsseillä nukkua?

Biofinity toric -linssit voidaan myöntää yön yli käyttöön enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi kerrallaan. Keskustele optikkosi kanssa näiden piilolinssien kanssa nukkumisesta.

Mikä Aquaform-teknologia on?

CooperVisionin kehittämä Aquaform-teknologia on innovatiivinen piilolinssimateriaaliteknologia, joka tuottaa luonnollisen kosteuttavuuden ja uskomatonta mukavuutta. Aquaform-teknologiaa hyödyntävät piilolinssit imevät ja sitovat vettä linssimateriaaliin ja parantaa näin kostutusta, vaikka räpyttelet harvemmin.

Näin syntyy hydrofiilinen silikonihydrogeelilinssi, jolla on optimaalinen modulus ja erinomainen hapenläpäisykyky, ja joka tarjoaa terveellisemmän ja miellyttävämmän linssikokemuksen.

Biofinity-tuoteperheen lisäksi tätä teknologiaa hyödynnetään MyDay daily disposable- ja MyDay daily disposable toric -linsseissä.

Aquaform-teknologia on esimerkiksi Biofinity toric -piilolinsseissä käytetty teknologia, joka on suunniteltu parantamaan 
linssin luonnollista kostuvuutta ja mukavuutta.

Miksi Biofinity toric -piilolinssit ovat niin kalliit?

Kyllä, Biofinity toric -piilolinssit maksavat enemmän kuin tavalliset pehmeät piilolinssit. Käytännössä tämä koskee kaikkia toorisia piilolinssejä.

Tooriset piilolinssit ovat kalliimpia, koska ne on suunniteltu korjaamaan astigmatismia, joka on monimutkaisempi tila kuin yksinkertainen likinäköisyys tai kaukonäköisyys. Lisäksi tooristen linssien valmistusprosessi on monimutkaisempi, mikä myös lisää kustannuksia.

Mitä haittoja toorisilla piilolinsseillä on?

Hinnan lisäksi tooristen piilolinssien haittapuolia ovat esimerkiksi vaikeampi sovitusprosessi, joka vaatii usein useampia käyntejä optikolla, sekä vakausongelmat, koska tooristen linssien on pysyttävä tarkasti tietyssä asennossa silmissä. Vaikka tooriset linssit on painotettu, ne voivat helposti liukua paikoiltaan ja aiheuttaa epämukavuuden tunnetta ja epäselvää näköä.

Kuvat: CooperVision

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

39.99 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 41.17 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Clariti 1-day toric

Clariti 1-day toric

Clariti 1 day toric on CooperVisionin valmistama toorinen kertakäyttölinssi, joka tarjoaa tehokkaan näönkorjauksen liki- ja kaukonäköisyyteen. Tälle linssille myönnettiin Vuoden piilolinssituote...

alk. 20.25 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.