Biofinity toric – Piilolinssien hintavertailu

Biofinity toric

Vertaa tuotteen Biofinity toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biofinity toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 10.99 € myyjältä Piilolinssimaailma.

Biofinity toric: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Pitkäaikainen käyttömukavuus. Nämä tooriset kuukausilinssit pysyvät mukavina päivästä 1 päivään 30 asti.
 • Tasainen näöntarkkuus, istuvuus ja mukavuus.
 • Ennustettavaa vakautta. Optimized Toric Lens Geometry -teknologian ansiosta.
 • Luonnollinen kostuvuus. Aquaform-teknologian ansiosta linssit pysyvät luonnostaan kosteutettuina ja miellyttävinä käyttää.
 • Korkea hapenläpäisevyys varmistaa, että silmät pysyvät terveinä ja valkoisina.

Erinomainen näkö ja mukavuus myös hajataittoisille

Etsitkö täydellistä ratkaisua hajataitteisuuden korjaamiseen piilolinsseillä? CooperVisionin Biofinity toric -piilolinssien avulla voit nauttia erinomaisesta näöstä ja pitkäkestoisesta mukavuudesta, vaikka sinulla olisi hajataittoa.

Biofinity toric -piilolinssien fokus on innovaatiossa ja mukavuudessa. Ne ovat premium-kuukausilinssit, joiden Optimized Toric Lens Geometry -teknologia tarjoaa vakautta, terävyyttä ja käyttömukavuutta.

Aquaform-teknologia lukitsee veden linssiin, joten voit nauttia piilolinssien mukavuudesta koko päivän ajan. Korkean hapenläpäisevyyden ansiosta linssi päästää lävitseen kaiken sarveiskalvon tarvitseman hapen, jotta silmäsi pysyvät kirkkaina ja valkoisina.

Biofinity toric -piilolinssien täydellinen nestetasapaino ja erinomainen hapenläpäisevyys tekevät niistä niin mukavat, että tuskin edes huomaat käyttäväsi piilolinssejä!

Biofinity toric -kuukausilinssit on suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. 
Ne tarjoavat tasaista näöntarkkuutta, vakautta, luonnollista kostuvuutta ja pitkäaikaista käyttömukavuutta hajataitosta kärsiville.

Ominaisuudet, joita tulet rakastamaan

Biofinity toric ovat silikonihydrogeelistä valmistetut kuukausilinssit, joissa yhdistyvät pitkäaikainen käyttömukavuus ja erinomainen näöntarkkuus. Lisäksi niiden 30 päivän vaihtoväli on helppo muistaa.

Optimoitu linssigeometria, yhdenmukainen vaakasuuntainen ISO-paksuus, leveä prisma-alue ja suurempi optinen alue saavat linssin asettumaan silmään ja pysymään oikeassa asennossa tarjotakseen erinomaisen ja vakaan näkökokemuksen.

Patentoitu Aquaform-teknologia tekee Biofinity toric -piilolinsseistä luonnostaan hydrofiiliset (vettä puoleensa vetävät), jolloin linssi sitoo vettä linssiin ja minimoi kuivumista. Alhainen modulus ja erinomainen hapenläpäisykyky takaavat paremman mukavuuden ja hengittävyyden, jotta silmäsi pysyvät kirkkaan valkoisina ja terveinä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi toorinen kuukausi- tai yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 DC
Akseli (AX) 10˚–180˚ (10˚ välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 116 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,11 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Biofinity-perheen linsseistä

Ovatko Biofinity-piilolinssit hyvät?

Kyllä, vuonna 2009 lanseerattu Biofinity-tuoteperhe, johon kuuluvat tooristen Biofinity toric -piilolinssien lisäksi Biofinity-kuukausilinssit, Biofinity multifocal -monitehopiilolinssit ja Biofinity Energys -kuukausilinssit, on edelleen yksi optikkojen eniten määräämistä piilolinsseistä, jota pidetään ns. premium-brändinä.

Yhteistyökumppaneidemme arvosteluissa useat käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä Biofinity toric -piilolinssien käyttömukavuuteen, mainiten niiden olevan huomaamattomat ja että ne eivät kuivu helposti silmissä. Eräs käyttäjistä mainitsee, että ne tuntuvat luonnollisilta ja hengittäviltä, pysyen siten mukavina koko päivän ajan. Toiset ovat maininneet niiden olevan erityisen hyvät hajataiton korjaukseen.

Biofinity toric- ja Biofinity XR toric- piilolinssit on erityisesti suunniteltu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen.

Mitä eroa Biofinity toric- ja Biofinity XR toric -piilolinsseillä on?

"XR" tuotteen Biofinity XR toric nimessä tulee sanasta extended range ja tarkoittaa, että nämä piilolinssit on saatavilla laajemmalla valikoimalla sylinteritehoja ja akselisuuntia.

Tavalliset Biofinity toric -piilolinssit on saatavilla sylinteritehoilla -0.75, -1.25, -1.75, -2.25, kun Biofinity toric XR on saatavilla sylinteritehoilla -2.75, -3.25, -3.75, -4.25, -4.75, -5.25, -5.75. Lisäksi tooriset XR-piilolinssit on saatavilla 5˚ akselivälein, kun tavalliset Biofinity toric -linssit on saatavilla 10 asteen välein.

Biofinity XR toric on saatavilla lähes 33 000 parametriyhdistelmällä. Muilta ominaisuuksiltaan nämä linssit ovat keskenään identtiset.

Mitä eroa on Biofinity- ja Biofinity toric -piilolinsseillä?

Biofinity-piilolinsseillä korjataan liki- ja kaukotaitteisuutta. Biofinity toric -piilolinsseillä korjataan niiden lisäksi astigmatismia eli hajataittoa.

Astigmatismi on hyvin yleinen taittovirhe, joka johtuu silmän uloimman läpinäkyvän osan, sarveiskalvon, vääristyneestä muodosta. Hajataitosta kärsivillä on usein alentunut näöntarkkuus kaikille etäisyyksille.

Biofinity toric -linsseistä

Kuinka pitkään Biofinity toric -piilolinssejä voi käyttää?

Biofinity toric on kuukausipiilolinssi, mikä tarkoittaa, että linssejä voi käyttää päiväkäytössä enintään 30 päivää. Kuukausipiilolinssit poistetaan illalla silmistä, desinfioidaan ja säilötään piilolinssinesteeseen.

Näitä linssejä voidaan käyttää optikon erillisellä määräyksellä yötäpäivää-käytössä (myös nukkuessa) enintään 6 yötä ja 7 päivää yhtäjaksoisesti. Keskustele optikkosi kanssa soveltuuko yön yli -käyttö Biofinity toric -piilolinsseillä sinun silmillesi.

Voiko Biofinity toric -piilolinsseillä nukkua?

Biofinity toric -linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, joka on tunnettu erinomaisesta hapenläpäisevyydestään, mikä tekee niistä mukavammat myös pidempiaikaisessa käytössä. Silmälääkäri tai optikko voi myöntää nämä piilolinssit yön yli -käyttöön enintään 6 yöksi ja 7 päiväksi kerrallaan.

Keskustele silmälääkärin tai optikon kanssa sopiiko yön yli käyttö Biofinity toric -linsseillä sinun silmillesi. Silmäterveyden asiantuntija voi arvioida yksilöllisen tilanteesi, silmiesi terveyden ja määrittää, ovatko nämä linssit sopivat sinulle yön yli käytettäväksi.

Lisäksi on tärkeää noudattaa kaikkia saamiasi hoito-ohjeita ja suosituksia, jotta silmiesi terveys ja mukavuus pysyvät parhaalla mahdollisella tasolla.

Ovatko Biofinity toric -piilolinssit mukavat?

Biofinity toric -piilolinssit on erityisesti suunniteltu korjaamaan astigmatismia eli hajataitteisuutta. Niiden edistynyt toorinen muotoilu varmistaa, että näkösi pysyy vakaana, terävänä ja mukavana riippumatta siitä, miten aktiivinen olet.

Tuore tutkimus osoitti, että Optimized Toric Lens Geometry -suunnittelu voittaa monet muut toriiset linssit vakaudessa. Lisäksi Biofinity toric -piilolinsseissä yhdistyvät koko päivän kestävä kosteutus ja erittäin hengittävä silikonihydrogeelimateriaali.

Alla olevalla videolla optometrian tohtori Tina Reeves kertoo, mitkä ovat Biofinity toric -piilolinssien parhaat ominaisuudet optikon näkökulmasta:

Kuinka paljon Biofinity toric -piilolinssit maksavat?

Biofinity toric -linssien edullisin hinta on hintavertailumme mukaan 19,99 €/3 linssiä tai 35,92 €/6 linssiä, mikä tekee linssikohtaiseksi hinnaksi 5,99–6,66 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, Biofinity toric -piilolinssien kuukausittaiset kustannukset ovat 11,97–13,32 € ja vuosikustannukset 143,64–159,92 €.

Miksi Biofinity toric -piilolinssit ovat niin kalliit?

On totta, että Biofinity toric -piilolinssit maksavat enemmän kuin tavalliset pehmeät piilolinssit. Käytännössä tämä koskee kaikkia toorisia piilolinssejä.

Tooriset piilolinssit ovat kalliimpia, koska ne on suunniteltu korjaamaan astigmatismia, joka on monimutkaisempi korjata kuin yksinkertainen likinäköisyys tai kaukonäköisyys. Tästä syystä myös tooristen linssien valmistusprosessi on monimutkaisempi, mikä lisää kustannuksia.

Miten tooriset piilolinssit toimivat?

Tooriset piilolinssit ovat erikoisvalmisteiset piilolinssit, jotka on suunniteltu korjaamaan astigmatismia eli hajataittoa, joka on silmän sarveiskalvon tai linssin epäsäännöllisestä muodosta johtuva taittovirhe. Toorisissa piilolinsseissä on kaksi eri taittovoimaa, jotka sijoittuvat linssin eri akseleille. Tämä mahdollistaa korjauksen yksilöllisesti määritellyssä akselisuunnassa 0 ja 180 asteen välillä.

Toorisilla linsseillä tehtävä korjaus edellyttää, että piilolinssi pysyy tietyssä asennossa silmässä. Tämä saavutetaan sisällyttämällä linssiin painotus tai muotoilu, joka varmistaa, että linssi asettuu oikein ja pysyy vakaana silmien liikkumisen ja räpyttelyn aikana.

Mitä tooristen piilolinssien sylinteri ja akseli tarkoittavat?

Tooristen piilolinssien sylinteri (CYL) viittaa astigmatismin eli hajataiton määrään, eli siihen, miten paljon korjausta tarvitaan silmän epäsäännöllisen muodon aiheuttaman vääristymän korjaamiseen.

Akseli (AX, Axis) puolestaan kertoo sylinterikorjauksen suunnan silmässä, eli missä kulmassa astigmatismin korjausta sovelletaan. Akseli ilmaistaan asteina 0–180 välillä.

Yhdessä sylinteri ja akseli määrittävät, miten toorinen piilolinssi korjaa hajataiton, jolla käyttäjä saavuttaa selkeän näön.

Mitä haittoja toorisilla piilolinsseillä on?

Korkeamman hinnan lisäksi tooristen piilolinssien haittapuolia ovat esimerkiksi vaikeampi sovitusprosessi, joka vaatii usein useampia käyntejä optikolla, sekä vakausongelmat, koska tooristen linssien on pysyttävä tarkasti tietyssä asennossa silmissä tarjotakseen tarkan näön.

Vaikka tooriset linssit on painotettu, ne voivat helposti liukua paikoiltaan ja aiheuttaa epämukavuuden tunnetta tai epäselvää näköä.

Biofinity toric -linssien teknologioista

Mitä Optimized Toric Lens Geometry -teknologia tarkoittaa?

Astigmatismin korjaamiseen tarvitaan piilolinssit, joiden optinen teho eri meridiaaneissa vaihtelee. Näiden meridiaanien on oltava suunnattu juuri oikeaan suuntaan ja pysyttävä vakaina näön korjaamiseksi.

CooperVisionin Optimized Toric Lens Geometryn eli vapaasti suomennettuna "optimoidun toorisen linssigeometrian" tuloksena saadaan moniulotteinen toorinen piilolinssi, joka on suunniteltu tarjoamaan ennustettavaa ja tasaista näöntarkkuutta sekä linssin vakautta, istuvuutta ja mukavuutta.

Mikä Aquaform-teknologia on?

Aquaform-teknologia on esimerkiksi Biofinity toric -piilolinsseissä käytetty teknologia, joka on suunniteltu parantamaan 
linssin luonnollista kostuvuutta ja mukavuutta.

CooperVisionin kehittämä Aquaform-teknologia on innovatiivinen piilolinssimateriaaliteknologia, joka tuottaa luonnollisen kosteuttavuuden ja uskomatonta mukavuutta. Aquaform-teknologiaa hyödyntävät piilolinssit imevät ja sitovat vettä linssimateriaaliin ja parantavat näin kostutusta silloinkin, kun räpyttelet silmiäsi harvemmin.

Näin syntyy hydrofiilinen silikonihydrogeelilinssi, jolla on optimaalinen modulus ja erinomainen hapenläpäisykyky, ja joka tarjoaa terveellisemmän ja miellyttävämmän linssikokemuksen.

Biofinity-tuoteperheen lisäksi tätä teknologiaa hyödynnetään CooperVisionin MyDay daily disposable- ja MyDay daily disposable toric -linsseissä.

Mitä yhdenmukainen vaakasuuntainen ISO-paksuus tarkoittaa?

Biofinity toric -piilolinssien yhdenmukainen vaakasuuntainen ISO-paksuus tarkoittaa, että linssin paksuus on sama linssin laidalta laidalle. Tämä parantaa piilolinssin istuvuutta, vakautta ja mukavuutta näönkorjauksen yhteydessä.

Mitä leveämpi prisma-alue tarkoittaa?

Piilolinssin leveä prisma-alue tarkoittaa, että linssissä on käytetty prismoja laajemmalla alueella, mikä voi auttaa vähentämään kaksoiskuvia. Prismat ovat optisia elementtejä, jotka muuttavat valon kulkusuuntaa taittamalla sitä. Piilolinsseissä prismat hyödyntävät tätä ilmiötä näköongelmien korjaamiseksi.

Kun prisma-alue on leveämpi, linssin periferiset (reuna-alueet) alueetkin voivat auttaa korjaamaan näköä. Tämä laajentaa selkeän näkökentän aluetta parantaen kokonaisvaltaista näkökokemusta.

Mitä suurempi optinen alue tarkoittaa?

Suurempi optinen alue viittaa siihen piilolinssin osaan, joka on optisesti aktiivinen ja vaikuttaa näönkorjaukseen. Kun optinen alue on suurempi, se tarjoaa käyttäjälle laajemman selkeän näkökentän, mikä voi olla hyödyllinen esimerkiksi autoa ajaessa tai urheilussa.

Kuvat: CooperVision

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla