Biofinity XR toric – Piilolinssien hintavertailu

Biofinity XR toric

Vertaa tuotteen Biofinity XR toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biofinity XR toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 18.90 € myyjältä Piilolinssimaailma.

Biofinity XR toric: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • Biofinity toric -piilolinssien valikoima on nyt 540 % laajempi.
 • Saatavilla voimakkuuksilla –10:stä +10:een diopteriin sekä sylinterivoimakkuuksilla –5,75 D asti.
 • Akselisuunnat 5° välein 10° sijasta.
 • Aquaform-teknologia takaa erittäin hengittävät, luonnollisesti kostuvat linssit.
 • Vakaa näkö: 97 % Biofinity XR toric -piilolinsseistä kääntyy alle 10° kuuden tunnin käytössä.
 • Kuukausilinssi, jota voidaan käyttää myös yötäpäivää jopa 6 yötä.

Tuotekuvaus

Nyt ensimmäistä kertaa myös erittäin vaikeasta hajataitosta kärsivät astigmaatikot, voivat käyttää silikonihydrogeelistä valmistettuja kuukausilinssejä, jotka perustuvat tunnettuun CooperVision Biofinity-muotoiluun. Biofinity XR toric -piilolinssit tarjoavat luotettavaa mukavuutta, selkeyttä ja vakaan istuvuuden yhä useammalle potilaalle.

Hydrogeelipiilolinssejä käyttäneet voivat nyt siirtyä terveellisempään ja edistyneempään silikonihydrogeelilinssimateriiin. Samoin he, jotka ovat aiemmin ovat käyttäneet vain silmälaseja tai kohdanneet ongelmia muiden piilolinssimerkkien kanssa, voivat nyt vaiimein hyötyä Biofinity XR toric -piilolinssien todistetusta mukavuudesta ja selkeydestä.

CooperVisionin yksinoikeudella käyttämä Aquaform-teknologia tarjoaa optimaalisen tasapainon kolmessa keskeisessä mukavuustekijässä: hengittävyydessä, kosteutuksessa ja joustavuudessa.

Korkea hapen läpäisevyys auttaa ylläpitämään kirkkaita, valkoisia silmiä ja terveempää sarveiskalvon fysiologiaa. Luonnollinen ja tasainen kosteutus säilyttää veden ilman lisäaineita, pintakäsittelyjä tai kostutusaineita. Opimaalinen modulus takaa pehmeän ja joustavan linssin.

Biofinity XR toric -kuukausilinssejä voi käyttää päiväkäytössä jopa 30 päivän ajan, ja yötäpäivää-käytössä enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin.

CooperVision tooriset Biofinity XR toric piilolinssit on suunniteltu erityisesti 
vaikean hajataitteisuuden korjaamiseen astigmaatikoilla.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+10,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75, -3.25, -3.75, -4.25, -4.75, -5.25, -5.75
Akseli 5˚–180˚ (5˚ välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 116 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pitkään Biofinity XR toric -piilolinssejä voi pitää?

Biofinity XR toric on kuukausilinssi, toisin sanoen niitä voi pitää päiväkäytössä jopa 30 peräkkäisenä päivänä. Tämä tarkoittaa, että linssit poistetaan illalla silmistä, puhdistetaan huolellisesti ja säilötään yön ajaksi desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Voiko Biofinity XR toric -piilolinssejä käyttää nukkuessa?

Optikon ohjeistuksella näitä linssejä voi käyttää yön yli -käytössä eli myös nukkuessa enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. On tärkeää keskustella silmäterveyden asiantuntijan kanssa sinulle sopivista käyttöajoista ja -tavoista.

Mitä eroa on Biofinity toric ja Biofinity XR toric -piilolinsseillä?

Molemmat linssit ovat CooperVisionin valmistamat tooriset kuukausilinssit hajataitteisuuden korjaamiseen. Käytännössä näiden linssien ero on siinä, että Biofinity XR toric on saatavilla laajemmalla voimakkuusalueella (–10,00...+10,00 D), korkeammilla sylinterivoimakkuuksilla (–5,75 asti) sekä akselisuunnilla 5° välein. Toisin sanoen, Biofinity toric -linssit on saatavilla pienemmällä määrällä eri parametriyhdistelmiä.

Mitä XR tarkoittaa Biofinity XR toric -piilolinssien nimessä?

XR on lyhenne sanoista extended range ja tarkoittaa, että Biofinity XR toric on saatavilla laajemmalla valikoimalla parametreja.

Miksi Biofinity XR toric -piilolinssit ovat niin kalliit?

Biofinity XR toric -piilolinssien korkeampi hinta johtuu kolmesta syystä: Ensinnäkin, tooristen piilolinssien rakenne on monimutkaisempi ja niitä on vaikeampi valmistaa. Toiseksi, tooristen linssien sovitusprosessi vie yleensä enemmän aikaa. Kolmanneksi, Biofinity XR toric -linssit on saatavilla niin suurella määrällä parametreja, että se vaikuttaa tuotantokustannuksiin.

Mitä vaihtoehtoisia tuotteita Biofinity XR toric -linsseille on?

Mikäli sinulla ilmenee ongelmia, kuten silmien kuivumista Biofinity XR toric -piilolinssien kanssa, optikkosi voi suositella sinulle esimerkiksi saman valmistajan Proclear toric -piilolinssejä.

Proclear toric on valmistettu hydrogeelimateriaalista, joka voi säilyttää kosteuden pidempään, mutta ne eivät sovellu nukkumiseen ja voivat tuntua epämukavammilta pitkäaikaisessa käytössä.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla