Proclear 1 day – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Proclear 1 day

Proclear 1 day: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear 1 day hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 16.99 € myyjältä Alensa.

Proclear 1 day: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Kertakäyttölinssit päiväkäyttöön: Kätevät ja poikkeuksellisen hygieeniset
  • Sopii myös kuivista silmistä kärsiville
  • Voidaan käyttää jopa 12 tuntia päivässä
  • PC-teknologia varmistaa kosteutetut ja terveet silmät

Selkeä näkö ja mukavuutta myös kuivista silmistä kärsiville

Jos olet liki- tai kaukonäköinen ja pidät kertakäyttöpiilolinssien mukavuudesta, mutta koet silmien kuivumista ja ärsytystä linssien käytön aikana, CooperVisionin Proclear 1 day -piilolinssit voivat auttaa.

Ne on valmistettu PC-tekniikalla, joka erityisesti luotu kaltaisillesi piilolinssien käyttäjille. Se sitoo vettä linsseihisi ja auttaa pitämään ne raikkaina ja mukavina koko päivän. Keskity elämääsi, älä piilolinsseihisi Proclear-kertakäyttölinssien avulla.

Valmistajan mukaan Proclear-linssit säilyttävät jopa 96 prosenttia kosteudestaan vielä 12 tunnin käytön jälkeen. Yhdysvaltain Lääketurvallisuusvirasto FDA on hyväksynyt sille ainoana piilolinssimerkkinä markkinointiväitteen, jonka mukaan nämä piilolinssit voivat lisätä mukavuutta kuivasilmäisyydestä kärsivillä käyttäjillä.

Proclear 1 day voi olla erinomainen valinta heille, jotka kärsivät kuivasilmäisyydestä tai työskentelevät pitkiä aikoja 
näyttöpäätteen edessä.

Ominaisuudet joita tulet rakastamaan

Proclear-piilolinssien PC-teknologia on innovatiivinen ratkaisu, joka parantaa käyttömukavuutta pitämällä linssit kosteina ja puhtaina koko päivän ajan. Tämä teknologia perustuu ainutlaatuiseen vesimolekyylien sitomiseen, joka varmistaa, että kosteus säilyy linssin pinnalla jopa silloin, kun silmä on altistunut ilmastointilaitteille tai tietokoneen näytölle pitkiä aikoja. Se tarjoaa merkittävää etua erityisesti toimistotyöntekijöille ja heille, jotka viettävät pitkiä aikoja kuivissa ympäristöissä.

PC-teknologian ansiosta Proclear-linssit eivät ainoastaan säilytä kosteutta, vaan myös torjuvat likaantumista ja proteiinikertymiä. Tämä on tärkeää, sillä kerrostumat linssien pinnalla voivat aiheuttaa epämukavuutta tai silmien ärsytystä. Proteiinien ja muiden epäpuhtauksien vähentäminen linssin pinnalta tarkoittaa myös parempaa näkökykyä ja vähemmän huoltoa.

Lisäksi Proclear-linssien päivittäinen vaihtoaikataulu on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Kertakäyttölinssit ovat erinomainen valinta heille, jotka arvostavat helppoutta ja hygieniaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia linssien puhdistamisesta tai säilyttämisestä yön yli – uusi pari joka aamu tarkoittaa puhtaita linssejä ja vähemmän riskiä silmätulehduksille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,2 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon A
Vesipitoisuus 60 %
Hapen läpäisevyys 37 Dk/t
Keskipaksuus 0,09 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ovatko Proclear 1 day -piilolinssit hyvät?

Vaikka CooperVisionin vuonna 2009 lanseeraamat Proclear-kertakäyttölinssit edustavat hydrogeelilinssien vanhempaa sukupolvea, ne ovat edelleen suositut piilolinssit monien käyttäjien keskuudessa niiden tarjoaman erinomaisen mukavuuden ja kosteutuksen ansiosta.

Proclear 1 day -piilolinssit voivat edelleen olla erinomainen vaihtoehto käyttäjille, jotka kokevat silmien kuivumista piilolinssien käytön aikana.

Onko Proclear 1 day -piilolinssien valmistus lopetettu?

Ei, valmistaja CooperVision jatkaa Proclear 1 day -linssien valmistusta.

Mitä eroa on hydrogeeli- ja silikonihydrogeelipiilolinsseillä?

Hydrogeelipiilolinssit ovat valmistettu vesipitoisesta polymateriaalista, joka on suunniteltu jäljittelemään silmän luonnollista kosteusympäristöä, tarjoten hyvän kosteutuksen ja mukavuuden.

Silikonihydrogeelipiilolinssit sen sijaan yhdistävät hydrogeelin ominaisuudet silikonin kykyyn läpäistä enemmän happea, mikä parantaa sarveiskalvon hengittävyyttä ja vähentää hypoksian (hapenpuutteen) riskiä.

Silikonihydrogeelilinssit ovat yleensä hieman kalliimpia, mutta niitä suositellaan erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön ja heille, jotka kärsivät kuivista silmistä.

Mikä on PC-teknologia?

PC-teknologia, lyhenne sanoista "Phosphorylcholine Technology", on ainutlaatuinen ominaisuus, jota käytetään mm. Proclear-sarjan piilolinsseissä.

Tämä teknologia hyödyntää phosphorylkoliinia, biologisesti yhteensopivaa ainetta, joka jäljittelee solujen ulkopuolista materiaalia. Phosphorylkoliinin ominaisuudet auttavat sitomaan ja ylläpitämään vettä linssin pinnalla, mikä parantaa kosteutta ja vähentää linssien kuivumista.

PC-teknologia edistää linssien käyttömukavuutta, sillä se auttaa pitämään linssit kosteina ja mukavina koko päivän ajan, vähentäen samalla silmien ärsytystä ja kuivuutta. Siitä voi olla etua piilolinssien käyttäjille, jotka kärsivät kuivista silmistä tai viettävät pitkiä aikoja näyttöpäätteiden edessä.

Miten PC-teknologia toimii?

PC-teknologia ei ole lisäaine, pinnoite tai pintakäsittely, vaan seuraa luonnon esimerkkiä käyttäen edistynyttä molekyylitiedettä. Tämä teknologia matkii luonnossa esiintyviä aineita, jotka löytyvät myös ihmisen silmän solujen ulkopinnalta.

PC-teknologian ansiosta Proclear 1 day -piilolinssit vetävät itseensä vettä ja auttavat ylläpitämään kosteutta vähentäen kuivumisen riskiä ja tehden linssin pinnasta vähemmän alttiin likaantumiselle.

Mitä eroa on MyDay- ja Proclear 1 day -linsseillä?

Nämä molemmat ovat CooperVisionin valmistamat kertakäyttölinssit, joissa hyödynnetään asfääristä muotoilua ja joilla on suhteellisen korkea vesipitoisuus (>50 %).

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on valmistusmateriaali: MyDay-piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, kun Proclear-linssit on valmistettu hydrogeelistä. Tästä syystä uudemmat MyDay-linssit tarjoavat huomattavasti korkeamman hapenläpäisevyyden (100 vs. 37 Dk/t).

Lisäksi, MyDay-linssit ovat hieman ohuemmat ja tarjoavat UV-suojan, jota Proclear-linsseissä ei ole.

Mitä eroa on Clariti 1 day- ja Proclear 1 day -linsseillä?

Molemmat ovat CooperVisionin valmistamat kertakäyttölinssit, jotka on tarkoitettu liki- ja kaukotaittoisuuden korjaamiseen.

Tässäkin tapauksessa Clariti-piilolinssit ovat enemmän happea läpäisevät silikonihydrogeelilinssit, siinä missä Proclear-linssit turvautuvat vanhempaan hydrogeelimateriaaliin.

Clariti-linsseissä on luokan 2 UV-suoja, kun taas Proclear-linsseissä on käsittelyä helpottava kevytvärjäys.

Voiko näillä linsseillä nukkua?

Ei, tämä ei ole suositeltavaa. Nämä linssit on suunniteltu päiväkäyttöön, ja niiden käyttäminen nukkuessa voi lisätä silmätulehdusten riskiä, aiheuttaa hapenpuutetta sarveiskalvossa ja johtaa muita silmäongelmia.

Yleisesti ottaen piilolinssien kanssa nukkuminen, ellei niitä ole nimenomaisesti suunniteltu yötäpäivää käytettäviksi, voi olla haitallista silmien terveydelle. On aina parasta noudattaa optikon ohjeita ja valmistajan suosituksia piilolinssien käytössä.

Mitä tapahtuu jos käyttää kertakäyttölinssejä kaksi päivää?

Kertakäyttöisten piilolinssien käyttö yli suositellun yhden päivän voi aiheuttaa useita terveysriskejä. Nämä linssit eivät kestä pitkäaikaista käyttöä, joten bakteerien ja muiden epäpuhtauksien kertyminen on todennäköistä, mikä lisää silmätulehdusten riskiä.

Lisäksi, koska kertakäyttölinssit eivät ole suunniteltu säilyttämään kosteuttaan useita päiviä, ne voivat aiheuttaa silmien kuivumista ja ärsytystä. Myös linssien mahdollinen vaurioituminen ja hapenpuute silmille ovat vakavia huolenaiheita, jotka voivat heikentää näköä ja aiheuttaa muita silmäongelmia.

Proclear-piilolinssit tarjoavat korkeaa kostuvuutta ja pitkäkestoista mukauvuutta.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita Proclear 1 day -linsseille?

  • Dailies Total1 tarjoaa poikkeuksellisen korkean hapenläpäisykyvyn sekä ainutlaatuisen vesigradienttiteknologian, mikä takaa pehmeän ja kostean käytön.
  • Precision1-piilolinssien pinta sisältää erityisen kosteuttavan kerroksen, mikä tekee niistä hyvän valinnan heille, jotka tarvitsevat pitkään mukavana pysyvän linssin.
  • Dailies AquaComfort Plus on tunnettu sen kosteuttavista ominaisuuksistaan, sillä ne vapauttavat kosteutta jokaisella silmänräpäytyksellä.
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.