Proclear toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Proclear toric
Kuva tuotteesta Proclear toric

Proclear toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu korjaamaan hajataitteisuutta. Hajataitto on hyvin yleinen taittovirhe, jossa näkö voi olla sumea tai vääristynyt, kun tarkastelet lähellä tai kaukana olevaa kohdetta. Proclear toric -linssi korjaa hajataiton lisäksi liki- ja kaukonäköä. Taittovirheiden korjaamisen lisäksi haluat varmasti, että piilolinssit tuntuvat mahdollisimman mukavilta ja huomaamattomilta?

Proclear toric -linsseissä käytetään PC Technologya, jonka ansiosta vesimolekyyleistä tulee osa piilolinssejä ja ne eivät kuivu yhtä helposti. Proclear- piilolinssit säilyttävät 96 % kosteutta jopa 12 tunnin käytön jälkeen.

Tätä linssiä on aikaisemmin myyty nimellä Proclear Compatibles Toric.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kuukausilinssi. Pakkauskoko: 3/6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -9.00...+6.00. Kaarevuus: 8.8. Halkaisija: 14.4. Sylinteri: -2.25...-0.75. Akseli: 0-180. Materiaali: Omafilcon A. Nestepitoisuus: 62 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen Proclear toric hintoja

Alta löydät tuotteen Proclear toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 18.59 € myyjältä Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Proclear toric XR

Proclear toric XR

Proclear toric XR on CooperVisionin valmistama pehmeä kuukausilinssi voimakkaan hajataiton korjaamiseen. Tätä linssiä on saatavana -5.75 sylinteriarvoon saakka, joten sillä voidaan korjata myös...

77.39 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric on CooperVisionin uusinta teknologiaa edustava toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Se on valmistettu silikonihydrogeelistä ja valmistuksessa on käytetty Aquaform-teknologiaa,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

42.29 €
Lisätietoa
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.