Proclear toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Proclear toric
Kuva tuotteesta Proclear toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle Proclear toric

Alta löydät tuotteen Proclear toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 17.99 € myyjältä Alensa.

Proclear toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu korjaamaan hajataitteisuutta. Hajataitto on hyvin yleinen taittovirhe, jossa näkö voi olla sumea tai vääristynyt, kun tarkastelet lähellä tai kaukana olevaa kohdetta. Proclear toric -linssi korjaa hajataiton lisäksi liki- ja kaukonäköä. Taittovirheiden korjaamisen lisäksi haluat varmasti, että piilolinssit tuntuvat mahdollisimman mukavilta ja huomaamattomilta?

Proclear toric -linsseissä käytetään PC Technologya, jonka ansiosta vesimolekyyleistä tulee osa piilolinssejä ja ne eivät kuivu yhtä helposti. Proclear- piilolinssit säilyttävät 96 % kosteutta jopa 12 tunnin käytön jälkeen.

Tätä linssiä on aikaisemmin myyty nimellä Proclear Compatibles Toric.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kuukausilinssi. Pakkauskoko: 3/6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -9.00...+6.00. Kaarevuus: 8.8. Halkaisija: 14.4. Sylinteri: -2.25...-0.75. Akseli: 0-180. Materiaali: Omafilcon A. Nestepitoisuus: 62 %. Käsittelyvärjätty.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Proclear toric XR

Proclear toric XR

Proclear toric XR on CooperVisionin valmistama pehmeä kuukausilinssi voimakkaan hajataiton korjaamiseen. Tätä linssiä on saatavana -5.75 sylinteriarvoon saakka, joten sillä voidaan korjata myös...

alk. 56.95 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric: Ominaisuudet ja edut
  • Pitkäaikainen käyttömukavuus. Nämä tooriset kuukausilinssit pysyvät mukavina päivästä 1 päivään 30 asti.
  • Tasainen...
alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

39.99 €
Lisätietoa
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.