Proclear toric – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Proclear toric

Proclear toric: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 19.89 € myyjältä Alensa.

Proclear toric -piilolinssien tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt

 • Mukavat kuukausilinssit hajataiton korjaamiseen.
 • Tarjoaa selkeän ja terävän näön eri valaistusolosuhteissa ja etäisyyksillä.
 • PC-teknologia sitoo vettä linsseihin auttaen pitämään linssit raikkaina ja mukavina koko päivän. Tämä voi auttaa kuivasilmäisyydestä ja ärsytyksestä kärsiviä piilolinssien käyttäjiä.
 • Ehkäisee lika-, rasva- ja proteiinikertymiä, mikä parantaa näön laatua ja käyttömukavuutta.
 • Sinä voit keskittyä elämääsi, etkä piilolinsseihisi.

Koko päivän kestävää mukavuutta hajataitosta ja kuivista silmistä kärsiville

Jos käytät piilolinssejä astigmatismin korjaamiseen ja koet silmien kuivumista sekä ärsytystä linssien käytön aikana, CooperVisionin Proclear toric -piilolinssit voivat tarjota avun.

Ne on valmistettu PC Technology™ -teknologialla, joka on erityisesti suunniteltu piilolinssien käyttäjille kuten sinä; se sitoo vettä linsseihisi, auttaen niitä pysymään raikkaina ja mukavina koko päivän ajan.

Näiden tooristen piilolinssien ainutlaatuinen materiaali torjuu tehokkaasti epäpuhtauksien ja proteeinien kertymistä, mikä tarkoittaa selkeämpää näköä ja vähemmän silmien ärsytystä päivittäisessä käytössä.

Proclear toric -piilolinssit tarjoavat silmillesi vakautta ja näöntarkkuutta, mutta myös vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Näiden linssien kanssa sinä voit keskittyä elämääsi, ilman huolehtimista piilolinsseistäsi!

Proclear toric -piilolinssit tarjoavat koko päivän kestävää mukavuutta 
hajataitosta ja kuivista silmistä kärsiville potilaille.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Proclear
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –8,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,4 tai 8,8 mm
Halkaisija (DIA) 14,4 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli (AX) 10-180° (10° välein)
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali omafilcon A
Vesipitoisuus 62 %
Hapen läpäisevyys 25 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,11 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Proclear toric kuukausilinssi?

Kyllä, Proclear toric on toorinen kuukausilinssi. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää samaa piilolinssiparia päivittäin jopa kuukauden ajan, kunhan puhdistat ja säilytät ne asianmukaisesti joka ilta.

On tärkeää noudattaa optikon antamia ohjeita linssien käytössä, puhdistuksessa ja säilytyksessä, jotta silmäsi pysyvät terveinä ja linssit pysyvät mukavina käytössä.

Mitä tarkoittaa tooriset linssit?

Tooriset piilolinssit on suunniteltu korjaamaan hajataittoisuutta eli astigmatismia, joka on silmän sarveiskalvon tai linssin epäsäännöllisestä muodosta johtuva taittovika.

Toisin kuin tavalliset sfääriset linssit, jotka tarjoavat saman taittovoiman koko linssin alueella, tooriset linssit luovat eri taittovoimat linssin eri akseleilla. Tämä mahdollistaa astigmatismin korjaamisen sekä mahdollisen liki- tai kaukonäön samanaikaisen korjaamisen.

Mitä ovat CYL ja AX?

Sylinteri eli CYL kuvaa astigmatismin määrää silmässä, toisin sanoen se kertoo, kuinka paljon korjausta tarvitaan astigmatismin aiheuttaman näön hämärtymisen tai vääristymän korjaamiseksi. Tämä arvo mitataan dioptereina ja se voi olla positiivinen tai negatiivinen.

Akseli eli AX eli akseli puolestaan viittaa astigmatismin suuntaan silmässä ja ilmaistaan asteina 0:sta 180:een. Akseliarvo määrittää sen, missä suunnassa sylinterikorjausta tulee soveltaa, jotta näkö saadaan tarkennettua oikein.

Miten usein Proclear toric -piilolinssit on vaihdettava uusiin?

Proclear toric -linssit on suunniteltu kuukausilinsseiksi, mikä tarkoittaa, että ne tulisi vaihtaa uusiin 30 päivän jälkeen.

Piilolinssien vaihtovälin noudattaminen on olennaista, sillä se auttaa ehkäisemään infektioita ja ylläpitämään silmien terveyttä.

Miten pitkään Proclear toric -piilolinssejä voi pitää päivittäin?

Sopiva päivittäinen käyttöaika voi vaihdella yksilöllisesti ja riippua monista tekijöistä, kuten käyttäjän silmien herkkyydestä, ympäristö-olosuhteista ja henkilökohtaisesta mukavuudesta.

Yleisesti ottaen monet optikot ja silmäterveyden ammattilaiset suosittelevat, että kuukausilinssejä, kuten Proclear toric -linssejä, käytettäisiin enintään 8–12 tuntia päivässä.

On tärkeää kuunnella omia silmiäsi ja tarvittaessa keskustella silmäterveyden ammattilaisen kanssa löytääksesi itsellesi sopivat käyttöajat.

Mitä eroa on Proclear toric- ja Proclear toric XR -linsseillä?

Sekä Proclear toric- että Proclear toric XR -piilolinssit on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen, mutta niiden välillä on eroja, jotka tekevät kummastakin sopivan erilaisiin tarpeisiin.

Perusversiona Proclear toric tarjoaa laajan valikoiman voimakkuuksia ja kaarevuuksia, jotka kattavat useimpien astigmatismista kärsivien tarpeet.

Proclear toric XR -linssit puolestaan on tarkoitettu henkilöille, joilla on suurempi astigmatismin määrä ja voimakkuusvaatimukset. "XR" tarkoittaa Extended Range, eli laajennettua valikoimaa parametreja.

Proclear toric XR -piilolinssit on saatavilla voimakkuuksilla –10 ja +10 diopteriin asti, sekä sylinterillä jopa –5.75 asti. Lisäksi perinteisissä Proclear toric -linsseissä akseli on valittavissa 10 asteen välein, kun XR-linsseissä akselin säätöväli on 5 astetta.

Kumpi on parempi Proclear toric vai Biofinity toric?

Molemmat linssit ovat CooperVisionin valmistamat tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen.

Tärkein ero näiden kahden linssin välillä on valmistusmateriaali ja sen tarjoamat edut. Proclear toric valmistetaan hydrogeelimateriaalista, joka sitoo enemmän vettä, kun taas Biofinity toric valmistetaan silikonihydrogeelimateriaalista, joka läpäisee runsaasti happea pitäen silmät terveinä.

Hengittävän materiaalinsa ansiosta Biofinity toric -linssejä voi käyttää optikon määräyksellä myös yön yli eli nukkuessa.

Ominaisuus Proclear toric Biofinity toric
Valmistaja CooperVision CooperVision
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –8,00...+6,00 D –10.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,4 tai 8,8 mm 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,4 mm 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli (AX) 10–180° (10° välein) 10–180˚ (10˚ välein)
Linssimateriaali hydrogeeli silikonihydrogeeli
Materiaali omafilcon A comfilcon A
Vesipitoisuus 62 % 48 %
Hapen läpäisevyys 25 Dk/t 116 Dk/t
Yön yli -käyttö Ei Kyllä, jopa 6 yötä ja 7 päivää
Keskiosan paksuus 0,11 mm 0,11 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä Kyllä
UV-suoja Ei Ei

Loppujen lopuksi valinta näiden kahden linssin välillä riippuu yksilöllisistä tarpeistasi, mieltymyksistäsi ja silmiesi ominaisuuksista.

Paljonko Proclear toric maksaa?

Proclear toric -piilolinssien alin hinta on hintavertailumme mukaan 19,89 €/3 linssiä tai 37,89 €/6 linssiä, jolloin yhden linssin hinnaksi saadaan 6,32-6,63 €/linssi.

Olettaen, että tarvitset näönkorjauksen molempiin silmiisi, piilolinssikustannukset ovat alimmillaan 12,63 € kuukaudessa ja 151,56 € vuodessa.

Ovatko Proclear toric -linssit kalliit?

Proclear toric -piilolinssien hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjien ja optikkoliikkeiden välillä, mutta niiden hinta asettuu yleensä kilpailukykyisesti muiden markkinoilla olevien tooristen kuukausilinssien joukkoon:

Brändi Hinta per 6 linssiä
Avaira Vitality Toric 29,99 €
Proclear toric 37,89 €
Biofinity toric 37,99 €
Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism 49,90 €

Mistä Proclear toric -piilolinssejä voi ostaa?

Proclear toric -linssejä voi ostaa optikkoliikkeistä tai optisen alan verkkokaupoista.

Miksi tooriset linssit ovat niin kalliit?

Tooriset piilolinssit ovat hintavampia verrattuna perinteisiin sfäärisiin linsseihin, koska niiden suunnittelu- ja valmistusprosessi ovat monimutkaisempia. Tämä johtuu siitä, että tooristen linssien on korjattava astigmatismi, mikä vaatii linssien tarjoavan eri taittovoimat linssin eri akseleilla.

Korjauksen saavuttaminen edellyttää tarkkaa teknologiaa ja valmistustekniikoita, mikä nostaa tuotantokustannuksia. Lisäksi, koska astigmatismin korjaus on yksilöllisempää, tooriset linssit vaativat usein räätälöityä sovitusta, mikä lisää niiden kustannuksia.

Ovatko tooriset linssit sen arvoiset?

Tooristen piilolinssien tuoma lisäarvo riippuu yksilön tarpeista ja odotuksista. Tooristen linssien kyky tarjota eri taittovoimat linssin eri akseleilla mahdollistaa astigmatismin tarkan ja tehokkaan korjauksen, mikä voi parantaa sekä näönlaatua että elämänlaatua.

Vaikka tooriset linssit ovat kalliimmat, monet käyttäjät kokevat niiden tarjoaman näönkorjauksen ja mukavuuden olevan hintansa arvoista.

Minkä tason astigmatismi vaatii korjausta?

Astigmatismin korjaustarve voi vaihdella yksilöllisesti, mutta yleensä jo pienikin astigmatismi voi aiheuttaa näön hämärtymistä, vääristymiä tai kaksoiskuvia, mikä vaikuttaa sekä kauko- että lähinäköön.

Monet silmäterveyden ammattilaiset suosittelevat hajataittoisuuden korjaamista silmälaseilla tai piilolinsseillä, jos astigmatismi vaikuttaa merkittävästi näönlaatuun tai aiheuttaa epämukavuutta, kuten päänsärkyä tai silmien rasitusta.

Mitkä ovat tooristen linssien huonot puolet?

Tooristen linssien sovittaminen on monimutkaisempi prosessi verrattuna tavallisiin sfäärisiin linsseihin. Korka astigmatismin korjaus vaatii, että linssien on pysyttävä oikeassa asennossa silmän liikkeiden ja räpyttelyn aikana, mikä voi joissakin tapauksissa olla haastavaa.

Lisäksi tooriset linssit ovat yleensä kalliimmat kuin tavalliset piilolinssit johtuen niiden monimutkaisemmasta suunnittelusta ja valmistusprosessista. Tämä voi vaikuttaa käyttäjän kustannuksiin, erityisesti kertakäyttölinssien kohdalla.

Miksi tooriset linssini pyörivät?

Tooristen piilolinssien pyöriminen voi johtua useista tekijöistä, kuten linssien sovitukseen liittyvistä haasteista, silmän luonnollisista liikkeistä ja räpyttelystä, linssin erityisestä muotoilusta tai silmien kuivuudesta.

Jos linssi ei istu täydellisesti tai jos sen muotoilu ei sovi yhteen silmän pinnan kanssa optimaalisesti, linssi voi liikkua tai pyöriä, mikä voi vaikuttaa näönkorjauksen tarkkuuteen. Myös silmien kuivuus voi edistää piilolinssien liikkumista.

Jos koet linssien pyörimiseen liittyviä ongelmia, on suositeltavaa keskustella optikon tai silmälääkärin kanssa, jotta voidaan tehdä tarvittavia säätöjä sovituksessa.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.