Avaira Vitality toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Avaira Vitality toric
Kuva tuotteesta Avaira Vitality toric

Löydä edullisin hinta tuotteelle Avaira Vitality toric

Alta löydät tuotteen Avaira Vitality toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 15.99 € myyjältä Alensa.

Avaira Vitality toric tarjoaa erinomaista suorituskykyä astigmatismista eli hajataitosta kärsiville poikkeuksellisen edullisesti.

 • Edistyksellinen kolmannen sukupolven silikonihydrogeelimateriaali vetää luontaisesti puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy jatkuvasti kosteana koko päivän.
 • Optimized Toric Lens Geometry -teknologia varmistaa, että linssit asettuvat oikeaan asentoon tarjoten vakaan ja ennustettavan näöntarkkuuden.
 • Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta linssi päästää lävitseen sarveiskalvon tarvitsemaa happea pitäen silmät valkoisina ja terveinä.
 • Korkeimman UV-suojaluokituksen ansiosta Avaira Vitality toric -piilolinssit estävät yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä.

Jos käytät piilolinssejä astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen ja haluat saada vastinetta rahalle, CooperVision Avaira Vitality toric -piilolinssit tarjoavat sinulle erinomaista suorituskykyä vielä parempaan hintaan.

Avaira Vitality toric -piilolinssit on valmistettu edistyksellisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty tarjoamaan pitkäkestoista mukavuutta, helppoa käsittelyä ja terveellistä linssikokemusta. Maailman johtaviin tooristen piilolinssien valmistajiin kuuluvan CooperVisionin Avaira Vitality toric -linsseillä on samat optiset ominaisuudet, kuin ensiluokkaisilla Biofinity toric -piilolinsseillä.

Avaira Vitality toric -piilolinssien materiaaliteknologia edustaa yhden maailman johtavista tooristen linssien suunnittelijoista, CooperVisionin, parhaita ajatuksia hajataiton korjaamiseen tarkoitetun linssin suunnittelusta. Koska sen silikonihydrogeelimateriaali läpäisee enemmän happea sarveiskalvoon, kuin monet hydrogeelimateriaalit, se tarjoaa useimille enemmän terveellistä käyttökokemusta.

Optimoitu linssigeometria käsittää tasaisen vaakasuoran ISO-paksuuden, leveän painopistekaistan sekä suuremman toorisen optisen alueen. Tämä monipuolinen suunnittelu vakauttaa linssin nopeammin, mikä on tärkeää hajaitaittoisuutta korjattaessa. Käyttökokeissa Avaira Vitality toric -piilolinssit osoittivat huomattavasti parempaa vakautta, ensimukavuutta ja linssien käsittelyä verrattuna Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinsseihin.

Avaira Vitality toric -piilolinsseissä on myös korkein UV-suojaluokitus: ne estävät 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä.

Usein kysyttyä Avaira Vitality toric -piilolinsseistä

Miten pitkään voin käyttää Avaira Vitality toric -piilolinssejä?

Voit käyttää Avaira Vitality toric -piilolinssejä päivittäisessä käytössä enintään 30 päivää, jonka jälkeen ne on vaihdettava uusiin. Avaira Vitality toric on kuukausilinssi, joka poistetaan silmistä päivän päätteeksi ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Onko Avaira Vitality toric sama kuin Avaira toric?

Avaira Vitality toric on uudelleenkehitetty versio vanhasta Avaira Toric -piilolinssistä. Näillä linsseillä on sama valmistaja ja ne molemmat tarjoavat ratkaisun hajataiton korjaamiseen. Keskustele optikkosi kanssa voisiko Avaira Vitality toric olla sopiva linssi sinun näköongelmin korjaukseen.

Onko Avaira Vitality toric hyvä piilolinssi hajataiton korjaamiseen?

Jos etsit kolmannen sukupolven silikonihydrogeelistä valmistettua, erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettua kuukausipiilolinssiä, joka tarjoaa ratkaisun sekä kauko- että likitaittoisuuden korjaamiseen että astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen, voi Avaira Vitality toric olla sopiva piilolinssi juuri sinulle. Keskustele optikkosi kanssa Voisivatko Avaira Vitality toric -piilolinssit olla hyvä vaihtoehto juuri sinun näönkorjaukseesi.

Mitä eroa on Avaira Vitality toric- ja Bionifity toric -piilolinsseillä?

Avaira Vitality toric- ja Biofinity toric -piilolinssit ovat molemmat CooperVisionin valmistamia silikonihydrogeelilinssejä, jotka on suunniteltu hajataiton korjaamiseen. Tärkein eri näiden kahden linssin välillä on se, että siinä missä Avaira Vitality toric tarjoaa korkeamman vesipitoisuuden, Biofinity toric -linsseillä on parempi hapenläpäisevyys. Tästä syystä Biofinity toric -linssit voidaan optikon määräyksellä määrätä myös yön yli käyttöön, toisin kuin Avaira Vitality toric - piilolinssit. Avaira Vitality toric -piilolinssit tarjoavat kuitenkin luokan 2 UV-suojan, mikä tarkoittaa, että ne torjuvat yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä.

Voiko Avaira Vitality toric -piilolinsseillä nukkua?

Ei. Avaira Vitality toric on kuukausilinssi, joka ei sovellu nukkumiseen. Nämä linssit poistetaan silmistä päivän päätteeksi ja säilötään desinfioivaa piilolinssien hoitonestettä sisältävään piilolinssikoteloon. Jos olet kiinnostunut yön yli -käytettävistä piilolinsseistä, keskustele optikkosi kanssa yötäpäivää-linsseihin vaihtamisesta.

Onko Avaira toric -piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä. CooperVision lopetti Avaira-piilolinssien valmistuksen vuonna 2016 samalla, kun se lanseerasi Avaira Vitality -tuoteperheen. Siihen kuuluu myös kauko- ja likitatteisuuden korjaamiseen suunnitellut a href="/hintavertailu/Avaira-Vitality/">Avaira Vitality -piilolinssit.

Onko Avaira hyvämaineinen brändi?

Kyllä, Avaira Vitality toric -piilolinssien valmistaja CooperVision on yksi johtavista tooristen piilolinssien valmistajista. Mikäli etsit luotettavaa, korkealuokkaista ja edullista näönkorjausta liki-, kauko- ja hajataiton korjaamiseen, voi Avaira Vitality toric olla hyvä valinta juuri sinulle.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen 2 viikon tai 1 kk toorinen kuukausilinssi. Vaihtoväli: 14 tai 30 päivää. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8,5. Halkaisija: 14,5 mm. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25. Akseli 10-180° (10 välein). Materiaali: fanfilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisevyys: 90 Dk/t. UV-suoja. Käsittelyvärjäys.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric: Ominaisuudet ja edut
 • Pitkäaikainen käyttömukavuus. Nämä tooriset kuukausilinssit pysyvät mukavina päivästä 1 päivään 30 asti.
 • Tasainen...
alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

39.99 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 41.17 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.