Avaira Vitality toric hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Avaira Vitality toric
Kuva tuotteesta Avaira Vitality toric

Avaira Vitality toric on CooperVisionin valmistama toorinen 2 viikon-/kuukausilinssi, joka on tarkoitettu astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Tämä linssi tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sekä hinta-laatusuhteen

Avaira Vitality toric -linssit on valmistettu edistyksellisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty tarjoamaan pitkäkestoista mukavuutta, helppoa käsittelyä ja terveellistä linssikokemusta.

Optimoitu linssigeometria takaa linssin asettumisen oikeaan asentoon sekä vakaan ja ennutettavan näöntarkkuuden. Edistykselliset materiaalit vetävät puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy kosteana koko päivän. Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta silmät pysyvät valkoisina ja terveinä.

Avaira Vitality toric -piilolinsseissä on myös korkein UV-suojaluokitus: ne estävät 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä.

Voidaan käyttää päiväkäytössä 2 viikkoa tai optikon määräyksellä 30 päivää.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen 2 viikon tai kuukausilinssi. Vaihtoväli: 14 tai 30 päivää. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+8.00 D. Kaarevuus: 8,5. Halkaisija: 14,5 mm. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25. Akseli 10-180° (10 välein). Materiaali: fanfilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. UV-suoja. Käsittelyvärjäys.

Vertaa tuotteen Avaira Vitality toric hintoja

Alta löydät tuotteen Avaira Vitality toric hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 15.99 € myyjältä Alensa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta Biofinity toric

Biofinity toric

Biofinity toric on CooperVisionin uusinta teknologiaa edustava toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Se on valmistettu silikonihydrogeelistä ja valmistuksessa on käytetty Aquaform-teknologiaa,...

alk. 20.49 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biofinity XR toric

Biofinity XR toric

Biofinity XR toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen. Näissä...

42.29 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biomedics toric

Biomedics toric

Biomedics toric on CooperVisionin valmistama toorinen kuukausilinssi, joka tarjoaa erinomaisen pysyvyyden ja mukavuuden sekä terävän näön hajataitteisuudesta kärsiville. Linssin edistyksellinen...

alk. 41.17 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.