Avaira Vitality toric – Piilolinssien hintavertailu

Avaira Vitality toric

Vertaa tuotteen Avaira Vitality toric hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Avaira Vitality toric hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 15.79 € myyjältä Alensa.

Avaira Vitality toric: Ominaisuudet ja edut

Avaira Vitality toric tarjoaa erinomaista suorituskykyä astigmatismista eli hajataitosta kärsiville poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

 • Edistyksellinen kolmannen sukupolven silikonihydrogeelimateriaali vetää luontaisesti puoleensa vesimolekyylejä, joten linssin pinta pysyy jatkuvasti kosteana koko päivän.
 • Optimized Toric Lens Geometry -teknologia varmistaa, että linssit asettuvat oikeaan asentoon tarjoten vakaan ja ennustettavan näöntarkkuuden.
 • Korkean hapenläpäisykyvyn ansiosta linssi päästää lävitseen sarveiskalvon tarvitsemaa happea pitäen silmät valkoisina ja terveinä.
 • Korkeimman UV-suojaluokituksen ansiosta Avaira Vitality toric -piilolinssit estävät yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä.

Tuotekuvaus

Jos käytät piilolinssejä astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen ja haluat saada hyvää vastinetta rahalle, CooperVisionin Avaira Vitality toric -piilolinssit tarjoavat sinulle erinomaista suorituskykyä vielä parempaan hintaan.

Avaira Vitality toric -piilolinssit on valmistettu edistyksellisestä silikonihydrogeelimateriaalista, joka on kehitetty tarjoamaan pitkäkestoista mukavuutta, helppoa käsittelyä ja terveellistä linssikokemusta. Maailman johtaviin piilolinssien valmistajiin kuuluvan CooperVisionin Avaira Vitality toric -piilolinsseissä on samat optiset ominaisuudet, kuin ensiluokkaisilla Biofinity toric -piilolinsseissä.

Avaira Vitality toric -piilolinssien materiaaliteknologia edustaa yhden maailman johtavista tooristen linssien suunnittelijoista, CooperVisionin, parhaita ideoita hajataiton korjaamiseen tarkoitetun linssin suunnittelusta. Koska sen silikonihydrogeelimateriaali läpäisee enemmän happea sarveiskalvolle, kuin monet hydrogeelimateriaalit, se tarjoaa useimmille terveellisemmän piilolinssien käyttökokemuksen.

Optimoitu linssigeometria käsittää tasaisen vaakasuoran ISO-paksuuden, leveän painopistekaistan sekä suuremman toorisen optisen alueen. Tämä monipuolinen suunnittelu vakauttaa linssin nopeammin, mikä on tärkeää korjatessa hajataitteisuutta, jossa linssin oikean asennon säilyttäminen silmässä on ensiluokkaisen tärkeää.

Käyttökokeissa Avaira Vitality toric -piilolinssit osoittivat huomattavasti parempaa vakautta, ensimukavuutta ja linssien käsittelyä verrattuna Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinsseihin.

Avaira Vitality toric tarjoaa myös korkeimman mahdollisen piilolinssien UV-suojaluokituksen: ne estävät 90 % UVA- ja 99 % UVB-säteilystä.

CooperVision Avaira Vitality toric -piilolinssit tarjoavat 
kustannustehokkaan vaihtoehdon hajataiton korjaamiseen sekä korkeimman tason UV-suojan.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Avaira
Linssityyppi toorinen kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,5 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali fanfilcon A
Vesipitoisuus 55 %
Hapen läpäisevyys 90 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, sininen
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suojaa estää yli 90 % UVA- ja yli 99 % UV-säteilystä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten pitkään voin käyttää Avaira Vitality toric -piilolinssejä?

Voit käyttää Avaira Vitality toric -piilolinssejä päivittäisessä käytössä enintään 30 päivää, jonka jälkeen ne on vaihdettava uusiin. Avaira Vitality toric on kuukausilinssi, joka poistetaan silmistä päivän päätteeksi ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen.

Onko Avaira Vitality toric sama kuin Avaira toric?

Ei, Avaira Vitality toric on uudelleenkehitetty versio vanhoista Avaira Toric -piilolinsseistä, joiden tuotanto on lopetettu. Näillä linsseillä on sama valmistaja ja ne molemmat tarjoavat ratkaisun hajataiton korjaamiseen. Keskustele optikkosi kanssa voisiko Avaira Vitality toric olla sopiva linssi sinun näköongelmin korjaukseen.

Onko Avaira Vitality toric hyvä piilolinssi hajataiton korjaamiseen?

Jos etsit kolmannen sukupolven silikonihydrogeelistä valmistettua, erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettua kuukausipiilolinssiä, joka tarjoaa ratkaisun sekä kauko- että likitaittoisuuden että astigmatismin eli hajataiton korjaamiseen, voi Avaira Vitality toric olla sopiva piilolinssi juuri sinulle. Keskustele optikkosi kanssa Voisivatko Avaira Vitality toric -piilolinssit olla hyvä vaihtoehto juuri sinun näönkorjaukseesi.

Voiko Avaira Vitality toric -piilolinsseillä nukkua?

Ei. Avaira Vitality toric on kuukausilinssi, joka ei sovellu nukkumiseen. Nämä linssit poistetaan silmistä päivän päätteeksi ja säilötään desinfioivaa piilolinssien hoitonestettä sisältävään piilolinssikoteloon. Jos olet kiinnostunut yön yli -käytettävistä piilolinsseistä, keskustele optikkosi kanssa yötäpäivää-linsseihin vaihtamisesta.

Mitä eroa on Avaira Vitality toric- ja Bionifity toric -piilolinsseillä?

Avaira Vitality toric- ja Biofinity toric -piilolinssit ovat molemmat CooperVisionin valmistamia silikonihydrogeelilinssejä, jotka on suunniteltu hajataiton korjaamiseen.

Tärkein eri näiden kahden linssin välillä on se, että siinä missä Avaira Vitality toric tarjoaa korkeamman vesipitoisuuden, Biofinity toric -linsseillä on parempi hapenläpäisevyys. Tästä syystä Biofinity toric -linssit voidaan optikon määräyksellä määrätä myös yön yli käyttöön, toisin kuin Avaira Vitality toric -piilolinssit.

Avaira Vitality toric -piilolinssit tarjoavat kuitenkin luokan 1 UV-suojan, mikä tarkoittaa, että ne torjuvat yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä.

Onko Avaira toric -piilolinssien valmistus lopetettu?

Kyllä. CooperVision lopetti Avaira-piilolinssien valmistuksen vuonna 2016 samalla, kun se lanseerasi Avaira Vitality -tuoteperheen. Siihen kuuluu myös kauko- ja likitatteisuuden korjaamiseen suunnitellut Avaira Vitality -piilolinssit.

Onko Avaira hyvämaineinen brändi?

Kyllä, Avaira Vitality toric -piilolinssien valmistaja CooperVision on yksi johtavista tooristen piilolinssien valmistajista. Mikäli etsit luotettavaa, korkealuokkaista ja edullista näönkorjausta liki-, kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseen, voi Avaira Vitality toric olla hyvä valinta juuri sinulle.

Avaira Vitality toric -piilolinssit hyödyntävät optimoitua 
toorista linssigeometriaa, joka on suunniteltu parantamaan näöntarkkuutta ja vakautta.

Mikä on Optimized Toric Lens Geometry?

Hajataitteisuudesta kärsivät potilaat tarvitsevat piilolinssit, joiden voimakkuus on erilainen eri meridiaaneissa. Tasalaatuisen näön varmistamiseksi niiden on oltava oikein suunnatut ja pysyttävä vakaina.

Optimized Toric Lens Geometry eli optimoitu toorinen linssigeometria on CooperVisionin kehittämä teknologia, joka on suunniteltu erityisesti astigmatismista kärsiville. Siinä yhdistyvät yhtenäinen paksuus, laaja painotuskaista ja ainutlaatuinen takapinnan kaarevuus, jotka mahdollistavat paremman istuvuuden, vakauden ja näöntarkkuuden. Tämä teknologia pyrkii minimoimaan linssin liikkumisen silmässä ja maksimoimaan mukavuuden, mikä tekee Avaira Vitality toric -piilolinsseistä erinomaisen vaihtoehdon astigmatismista kärisiville.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla