Air Optix for Astigmatism – Piilolinssien hintavertailu

Air Optix for Astigmatism

Vertaa tuotteen Air Optix for Astigmatism hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix for Astigmatism hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 21.99 € myyjältä Alensa.

Air Optix for Astigmatism: Ominaisuudet ja tärkeimmät edut

 • Tooriset piilolinssit, jotka sopivat hajataittoisille ihmisille
 • TriComfort-teknologia takaa hengittävät, kosteuden säilyttävän linssin sileällä pinnalla
 • Sopii myös kuivista silmistä kärsiville
 • Kuukausilinssi - voidaan käyttää jopa 30 päivää ennen vaihtamista
 • Jopa 16 tuntia mukavaa käyttöä päivittäin

Tuotekuvaus

Hajataitto eli astigmatismi ei tarkoita, että sinun tarvitsee tyytyä kuivuuteen, epämukavuuteen ja hämärään näköön. Alconin Air Optix for Astigmatism -piilolinssit on erityisesti suunniteltu kahden ainutlaatuisen teknologian avulla tarjoamaan sinulle selkeä näkö ja tasaista mukavuutta.

Astigmatismia varten suunnitellut tooriset piilolinssit perustuvat kahteen reseptiin, mikä tarkoittaa, että linssin on pysyttävä tarkasti oikeassa asennossa silmässä. Jotkut astigmatismin korjaamiseen suunnitellut linssit voivat pyöriä liikaa silmäluomien liikkeestä räpäytyksen aikana, mikä voi aiheuttaa näön hetkellistä sumenemista. Lisäksi silmää ärsyttävät kerrostumat voivat tehdä linsseistä kuivat ja vähemmän mukavat ajan myötä. Air Optix for Astigmatism -piilolinssit ovat erilaiset.

Hengittävät Air Optix for Astigmatism -piilolinssit käyttävät Alconin TriComfort-teknologiaa terveellisen, luonnollisen tunteen ja mukavuuden takaamiseksi koko päivän ajaksi jopa 30 peräkkäisenä päivänä. Teknologia mahdollistaa hapen jatkuvan virtauksen linssin läpi, auttaa säilyttämään kosteuden ja varmistaa tasaisen linssin pinnan. TriComfort-teknologian ansiosta Air Optix for Astigmatism säilyttää kosteuden niin taitavasti, että se on loistava vaihtoehto myös kuivista silmistä kärsiville.

Air Optix for Astigmatism -piilolinsseissä on ainutlaatuinen Precision Balance 8|4 -teknologia, joka on suunniteltu toimimaan yhdessä silmien räpyttelymekanismin kanssa. Se tarjoaa vakautta 30 päivän ajaksi varmistaen luotettavan ja tasaisen näöntarkkuuden hajataitosta kärsiville. SmartShield-teknologia luo linssiin erittäin ohuen suojakerroksen, joka auttaa ehkäisemään proteiini- ja lipidikerrostumia.

Silikonihydrogeelistä valmistetun piilolinssin sileä pinta ei ainoastaan tee Air Optix for Astigmatism -piilolinsseistä mukavaa käyttää, vaan se auttaa myös ehkäisemään proteiinikertymien muodostumista, mikä takaa selkeän ja ärsyttämättömän näön. Voit käyttää Air Optix for Astigmatism -piilareita jopa 16 päivässä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan kiireisen elämäntavan omaaville.

Tätä linssiä myydään tai on myyty myös optikkoketjujen omien tuotemerkkien alla, kuten Easyvision Irisian Toric, Easyvision Monthly Irisian Toric ja iWear Air Astigmatism.

Alcon on lopettanut Air Optix for Astigmatism -piilolinssien valmistuksen syyskuussa 2021, mutta tuotetta voi olla vielä myynnissä joillakin jälleenmyyjillä. Valmistaja aikoo panostaa jatkossa uudempaan Air Optix plus HydraGlyde -tuoteperheeseen, johon kuuluu myös tooriset Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit.

Kenelle ne sopivat?

Air Optix for Astigmatism -piilolinssit on tarkoitettu henkilöille, joilla on hajataitteisuudesta johtuvia näköongelmia ja jotka etsivät sen korjaamiseen toorisia piilolinssejä, jotka takaavat erinomaisen mukavuuden, hengittävyyden ja näöntarkkuuden.

Sarveiskalvon epäsäännöllisestä kaarevuudesta johtuvaa hajataittoa korjataan toorisilla piilolinsseillä. Toorisilta linsseiltä edellytetään vakautta, koska niiden tulee pysyä paikoillaan ja samassa asennossa räpyttelystä ja pään liikkeistä riippumatta.

Air Optix for Astigmatism -linssien Precision Balance 8|4 -muotoilun ansiosta linssin vakaus ei ole ongelma. Tämä teknologia toimii yhteistyössä silmien luonnollisen räpäytysmekanismin kanssa pitääkseen linssit vakaana.

Näin sinun ei tarvitse huolehtia piilolinssien pyörimisestä ja siirtymisestä pois paikoiltaan, vaikka harrastat urheilua tai muuta fyysistä toimintaa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi toorinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 33 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä Air Optix for Astigmatism -piilolinssit ovat?

Air Optix for Astigmatism -piilolinssit ovat tooriset piilolinssit, jotka on suunniteltu korjaamaan astigmatismia ja tarjoamaan samalla jatkuvan ja vakaan näön. Ainutlaatuisen SmartShiel-teknologian ja patentoidun silikonihydrogeelimateriaalin ansiosta nämä linssit tarjoavat koko päivän kestävää mukavuutta jopa 30 päiväksi. Jos sinulla on astigmatismia, keskustele optikkosi kanssa Air Optix for Astigmatism -piilolinsseistä.

Miten pitkään Air Optix for Astigmatism -piiloinssejä voi käyttää?

Air Optix for Astigmatism ovat kuukausilinssit, joita voidaan käyttää päiväkäytössä jopa 30 peräkkäisenä päivänä ennen kuin linssit on vaihdettava uusiin. Poista linssit silmistäsi ennen nukkumaanmenoa, puhdista ne huolellisesti ja säilö piilolinssinesteeseen yön yli.

Optikon suosituksella näitä linssejä voi käyttää yötäpäivää-käytössä enintään 6 yötä ja 7 päivää peräkkäin. Keskustele näönhuollon ammattilaisen kanssa sinulle sopivista käyttöajoista.

Miksi Air Optix for Astigmatism -tuotteen valmistus on lopetettu?

Alcon on päättänyt lopettaa vuonna 2007 lanseerattujen Air Optix for Astigmatism -piilolinssien valmistuksen syyskuussa 2021 keskittyäkseen uudempien tuotteiden kehitykseen.

Mitä eroa Air Optix for Astigmatism- ja Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -tuotteilla on?

Sekä Air Optix for Astigmatism että Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism ovat Alconin valmistamia toorisia kuukausilinssejä. Air Optix for Astigmatism -piilolinssit käyttävät SmartShield- ja TriComfort-teknologioita taatakseen pitkäaikaisen mukavuuden, kun taas Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit hyödyntävät SmartShield-teknologian lisäksi HydraGlyde Moisture Matrix -teknologiaan.

HydraGlyde Moisture Matrix on suunniteltu pehmeiden silikonihydrogeelipiilolinssien kosteuttamiseen auttaen pitämään linssin pinnan kosteana koko päivän.

Hintaluokaltaan Air Optix for Astigmatism ja Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism ovat hyvin lähellä toisiaan.

Mitä tooriset piilolinssit ovat?

Piilolinssejä, joilla korjataan astigmatismia eli hajataittoa, kutsutaan toorisiksi piilolinsseiksi. Toorisissa piilolinsseissä on kaksi reseptiä samassa. Ne on suunniteltu pysymään vakaana silmässä tietyssä asennossa, jotta ne voivat korjata liki- tai kaukotaitteisuuden lisäksi hajataitteisuutta.

Voiko astigmatismi muuttua ajan myötä?

Jos astigmatismi on hyvin lievää, eikä vaikuta näköösi, et välttämättä tarvitse silmälaseja tai toorisia piilolinssejä. Näönhuollon asiantuntijasi tutkii silmissäsi mahdollisesti tapahtuneet muutokset seuraavassa näöntarkastuksessa. Astigmatismi voi muuttua ajan myötä ja vaikeutua. Taustalla on usein muutokset sarveiskalvon muodossa.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
 • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla