Air Optix for Astigmatism hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Air Optix for Astigmatism
Kuva tuotteesta Air Optix for Astigmatism

Löydä edullisin hinta tuotteelle Air Optix for Astigmatism

Alta löydät tuotteen Air Optix for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 21.60 € myyjältä Alensa.

Air Optix for Astigmatism -piilolinssit

 • Tooriset piilolinssit, jotka sopivat hajataittoisille ihmisille
 • TriComfort-teknologia takaa hengittävät, kosteuden säilyttävän linssin sileällä pinnalla
 • Sopii myös kuivista silmistä kärsiville
 • Kuukausilinssi - voidaan käyttää jopa 30 päivää ennen vaihtamista
 • Jopa 16 tuntia mukavaa käyttöä päivittäin

Hajataitto eli astigmatismi ei tarkoita, että sinun tarvitsee tyytyä kuivuuteen, epämukavuuteen ja hämärään näköön. Alconin Air Optix for Astigmatism -piilolinssit on erityisesti suunniteltu kahdella ainutlaatuisella teknologialla tarjoamaan sinulle selkeän näön ja tasaista mukavuutta.

Astigmatismia varten suunnitellut tooriset piilolinssit perustuvat kahteen reseptiin, mikä tarkoittaa, että linssin on pysyttävä tarkasti oikeassa asennossa silmässä. Jotkut astigmatismin korjaamiseen suunnitellut linssit voivat pyöriä liikaa silmäluomien liikkeestä räpäytyksen aikana, mikä voi aiheuttaa näön hetkellistä sumenemista. Lisäksi silmää ärsyttävät kerrostumat voivat tehdä linsseistä kuivat ja vähemmän mukavat ajan myötä. Air Optix for Astigmatism -piilolinssit ovat erilaiset.

Hengittävät Air Optix for Astigmatism -piilolinssit käyttävät Alconin TriComfort-teknologiaa terveellisen, luonnollisen tunteen ja mukavuuden takaamiseksi koko päivän ajaksi jopa 30 peräkkäisenä päivänä. Teknologia mahdollistaa hapen jatkuvan virtauksen linssin läpi, auttaa säilyttämään kosteuden ja varmistaa tasaisen linssin pinnan. TriComfort-teknologian ansiosta Air Optix for Astigmatism säilyttää kosteuden niin taitavasti, että se on loistava vaihtoehto myös kuivista silmistä kärsiville.

Air Optix for Astigmatism -piilolinsseissä on ainutlaatuinen Precision Balance 8|4 -teknologia, joka on suunniteltu toimimaan yhdessä silmien räpyttelymekanismin kanssa. Se tarjoaa vakautta 30 päivän ajaksi varmistaen luotettavan ja tasaisen näöntarkkuuden hajataittoisille ihmisille. SmartShield-teknologia luo linssiin erittäin ohuen suojakerroksen, joka auttaa ehkäisemään kerrostumia.

Silikonihydrogeelistä valmistetun piilolinssin sileä pinta ei ainoastaan tee Air Optix for Astigmatism -piilolinsseistä mukavaa käyttää, vaan se auttaa myös ehkäisemään proteiinikertymien muodostumista, mikä takaa selkeän ja ärsyttämättömän näön. Voit käyttää Air Optix for Astigmatism -piilareita jopa 16 päivässä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan kiireisen elämäntavan omaaville.

Alcon on lopettanut Air Optix for Astigmatism -piilolinssien valmistuksen syyskuussa 2021, mutta tuotetta voi olla vielä myynnissä joillakin jälleenmyyjillä. Valmistaja aikoo panostaa jatkossa uudempaan Air Optix plus HydraGlyde -tuoteperheeseen, johon kuuluu myös tooriset Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit.

Tätä linssiä myydään tai on myyty myös optikkoketjujen omien tuotemerkkien alla, kuten Easyvision Irisian Toric, Easyvision Monthly Irisian Toric ja iWear Air Astigmatism.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi toorinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –10,00...+6,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,5 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 33 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Air Optix for Astigmatism -tuotteen valmistus lopetettiin?

Alcon on päättänyt lopettaa vuonna 2007 lanseerattujen Air Optix for Astigmatism -piilolinssien valmistuksen syyskuussa 2021 keskittyäkseen uudempien tuotteiden kehitykseen.

Mitä eroa Air Optix for Astigmatism- ja Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -tuotteilla on?

Sekä Air Optix for Astigmatism että Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism on Alconin valmistama toorinen kuukausilinssi. Air Optix for Astigmatism -piilolinssit käyttävät SmartShield- ja TriComfort-teknologioita taatakseen pitkäaikaisen mukavuuden, kun taas Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -piilolinssit hyödyntävät SmartShield-teknologian lisäksi HydraGlyde Moisture Matrix -teknologiaa.

Miten pitkään Air Optix for Astigmatism -piilolinssejä voi käyttää?

Air Optix for Astigmatism on kuukausilinssi eli niitä voidaan käyttää päiväkäytössä enintään 30 päivää, kunnes linssit on vaihdettava uusiin. Poista linssit silmistäsi ennen nukkumaanmenoa, puhdista ne ja säilö piilolinssinesteeseen.

Tietoa hintavertailusta

 • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
 • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
 • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
 • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
 • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
 • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
 • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Toric

DAILIES AquaComfort Plus Toric

Dailies AquaComfort Plus Toric: Ominaisuudet ja hyödyt
 • Ei enää silmien kuivumista. Alconin silmänräpäyksellä aktivoituvan teknologian ansiosta nämä linssit...
alk. 22.27 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.