Air Optix for Astigmatism hintavertailu

Kuva tuotteesta Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism on Alconin valmistama toorinen kuukausilinssi, jolla voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuuden lisäksi astigmatismia eli hajataitteisuutta. Tämä linssi valmistetaan silikonihydrogeelistä ja se läpäisee happea jopa viisi kertaa tavallista kuukausilinssiä enemmän. Linssin Aqua Moisture System -teknologia lisää linssin mukavuutta ja erikoisohut reuna pitää ne miellyttävän tuntuisina koko päivän ajan. Erityinen plasmakäsittely ehkäisee epäpuhtauksien kertymistä linssien pinnalle. Muotoilun ansiosta linssi pysyy paikoillaan, eikä kierrä tarjoten tasaisen kirkkaan näöntarkkuuden.

Air Optix for Astigmatism voidaan määrätä joko päiväkäyttöisiksi kuukausilinsseiksi tai yötäpäivää-käyttöön, jolloin niitä voidaan pitää silmissä nukkuessa maksimissaan 6 vuorokauden ajan yhtäjaksoisesti. Nämä linssit on puhdistettava piilolinssien hoitonesteellä ja säilöttävä koteloon jokaisen käyttökerran jälkeen. Linssit sopivat hajataitteisuudesta kärsiville, jotka haluavat pitää piilolinssejä paljon ja päivittäin. Noudata piilolinssien käytössä aina optikkosi antamia suosituksia!

Linssiä myydään myös optikkoketjujen omien tuotemerkkien alla, kuten Easyvision Irisian Toric ja iWear Air Astigmatism.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: Toorinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Käyttöväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00...0. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75 ja -2.25. Akseli: 10-180. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjätty.

Vertaa tuotteen Air Optix for Astigmatism hintoja

Alta löydät tuotteen Air Optix for Astigmatism hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 23.99 € myyjältä Alensa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että uuteen merkkiin vaihtaminen vaatii aina piilolinssisovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta DAILIES AquaComfort Plus Toric

DAILIES AquaComfort Plus Toric

Dailies AquaComfort Plus Toric on Alconin valmistama toorinen kertakäyttölinssi. Se on hajataittoa korjaava versio suositusta AquaComfort Plus...

alk. 25.20 €
Vertaa hintoja
MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.